Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
6:5 (2:1, 2:2, 1:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 25.03.2016, 00:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:25:10)
    Hrdinou utkání se stal Nazem Kadri.

     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 18 935 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Milan Michálek (TOR) 0+2, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Martin Marinčin (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 23:08
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Nazem Kadri (TOR) 1+2
    2. Tyler Bozak (TOR) 2+0
    3. Brandon Pirri (ANA) 1+2
     
    Je dobojováno! Toronto Maple Leafs poráží v bláznivém utkání Anahaim Ducks 6:5 v prodloužení! Brankový účet utkání otevřel ve třetí minutě McGinn! Hned o dvě minuty později však bylo vyrovnáno, když se prosadil Bozak! Torontu se před přestávkou povedlo jít do vedení. V sedmé minutě totiž strhl vedení na stranu Maple Leafs Kadri!

    Ve druhé třetině se kanadský celek dokonce dostal do vedení 4:1! Po brankách Bozaka a Corrada to s Torontem vypadalo skvěle, jenže hosté se během deseti vteřin vrátili zpět do zápasu. Nejprve se podruhé v utkání prosadil McGinn a o devět sekund později snížil na rozdíl jediné branky Cogliano!

    V závěrečné periodě se Anahaimu dokonce podařilo vyrovnat ve vlastním oslabení. Chybu v rozehrávce Toronta potrestal Garbutt! Aktivní Pirri dokonce následně poslal Kačery do vedení, ale čtyři minuty před koncem poslal utkání do prodloužení Brown!

    Prodloužení bylo hodně krátké! Po čtyřiceti sekundách totiž nedůraz v brankovišti Anaheimu potrestal svou druhou brankou v utkání Kadri, který zařídil Torontu bonusový bod!
     
    Konec zápasu.
    60:41 Nazem KADRI - 6:5p
     
    60:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté zazmatkovali v obraně a neodpravili ležící puk z brankoviště! Ke kotouči se rychle dostal NAZEM KADRI a střelou nad ležícího Andersona rozhodl o vítězství Toronta! Bez asistence.
     
    60:07
    Hned v úvodu prodloužení se vpřed řítil Rielly. Jeho rána o malý kousek minula horní roh Andersenovy branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry vítěze nepřineslo! Do třetí třetiny vstupovalo Toronto s jednobrankovým náskokem, jenže hosté díky dvěma trefám dokázali otočit vývoj ve svůj prospěch. Až čtyři minuty před koncem využil přesilovou hru Brown! O vítězi tedy musí rozhodnout prodloužení 3 na 3 nebo následné samostatné nájezdy!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Mohlo být rozhodnuto! Rakell se otočil kolem svého strážce a vyslal dělovku do horního rohu! Sparks se fantasticky natáhl a zachránil Toronto!
     
    59:17
    Vyloučený Kadri je zpátky na ledové ploše. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme prodloužení 3 na 3!
     
    59:00
    Perry pelášil sám na Sparkse! Perry zkusil dělovku příklepem, ale Sparks vytáhl další skvělý zákrok a stále drží Toronto ve hře.
     
    58:37
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Anaheimu předá svým svěřencům poslední pokyny před zbytkem přesilové hry!
     
    58:12
    Fowler znovu prověřil pozornost domácího brankáře. Torontu se stále nepodařilo vyhodit. Bránící čtyřka už je pořádně unavená!
     
    57:43
    Getzlaf udržel kotouč na modré čáře, předal jej Fowlerovi a ten okamžitě vypálil! Před domácím brankářem stál Pirri, ale Sparks si přesto našel kotouč.
     
    57:17
    A uvidíme další vyloučení! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Anaheim! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Nazem Kadri!
    55:37 Connor BROWN - 5:5
     
    55:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hala se otřásá v základech! Domácí tak tak udrželi puk v útočném pásmu a Milan Michálek nahodil kotouč na branku! Před Andersenem svou skvělou technickou zdatnost prokázal CONNOR BROWN, jež kolem betonu zasunul do branky! Asistence: Milan Michálek, Nazem Kadri.
     
    55:00
    Ale úvod patří Anaheimu! Hosté vyhráli vhazování a Bieksa okamžitě poslal puk obloučkem až k brankáři Toronta Maple Leafs.
     
    54:57
    Toronto dostává skvělou možnost na vyrovnání! Maple Leafs si totiž zahrají v početní převaze! Dvoubrankový střelec McGinn si odpyká trest za hákování!
     
    54:29
    Bozak měl na hokejce vyrovnání! Tyler Bozak pálil před Andersonem a útočil na hattrick! Andersen se zázračně natáhl a předvedl zákrok večera!
     
    54:15
    Leivo napadal rozehrávku Anaheimu. Fowler nakonec stačil zajet za branku a poté s jistotou rozehrál.
     
    53:56
    Domácí v plném počtu.
     
    53:06
    Obrovská šance Anaheimu! Ritchie obdržel přihrávku na levé kruh, kde byl úplně osamocený, ale v rychlosti trefil pouze tyčku!
     
    52:30
    Perry našel McGinna, jež mohl dovršit hattrick, nicméně svou střelou z těsné blízkosti minul horní tyč Sparsksovy klece!
     
    51:56
    Další komplikace pro Toronto! Anaheim si totiž zahraje přesilovou hru! Marinčin odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:22
    Marinčin nepřesnou přihrávkou daroval puk Fowlerovi, jež nikam nepospíchal, ale poté vysunul spoluhráče. Toto Anaheimu naprosto stačí.
     
    51:19
    Až nyní je hra přerušena! Domácí uzamkli Anaheim před Andersena a zejména Nylander byl hodně aktivní. Další pokus švédského šikuly srazila obrana Kačerů.
     
    50:49
    Další šance Toronta! Andersen už byl dokonce překonán, ale střelu po ledě zastavila branková konstrukce! Tohle může Nylandera mrzet!
     
    50:16
    Na hokejky Toronta se vkrádá nepřesnost. Domácím se nepovedla dlouhá diagonální přihrávka. Po zakázaném uvolnění se hra přestěhuje před Sparkse.
     
    49:43
    Nazem Kadri dostal šanci na reparát! Domácí útočník se ocitl sám před Andersenem, ale střelou do horního rohu nechal vyniknout domácího brankáře!
     
    49:20
    Na druhé straně se do zakončení prodíral Nazem Kadri. Aktivní hokejista domácího celku však neprohodil puk mezi nohama obránce.
    48:17 Brandon PIRRI - 4:5
     
    48:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Tohle je pro domácí opravdu velká rána! Obrana Toronta znovu neodpravila puk z obranného pásma. K volnému kotouči se nejrychleji dostal BRANDON PIRRI, který jej dokázal zasunout mezi Sparkse a tyč! Bez asistence.
     
    48:04
    Nylander si sjel mezi kruhy, kam také obdržel přihrávku, ale švédský hokejista zapomněl puk za sebou a nedokázal vypálit.
     
    47:30
    Perry si prodloužil pobyt na ledové ploše, nicméně hodně unavený už pouze nahodil puk do středního pásma a odjel na střídačku.
     
    46:52
    Anaheimu po vyrovnávací brance narostla křídla. Perry držel puk v rohu kluziště, ale nikdo v bílém mu nepřišel na pomoc. Anaheim se musí vracet.
     
    46:03
    Hosté v plném počtu.
    45:39 Ryan GARBUTT - 4:4
     
    45:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Neuvěřitelné! Anaheim maže tříbrankovou ztrátu a vyrovnává ve vlastním oslabení! Gardiner si nerozuměl při rozehrávce se spoluhráčem, RYAN GARBUTT jej obral o puk a střelou pod víko srovnává na 4:4! Bez asistence.
     
    45:12
    Domácí si nyní nerozuměli při střídání a málem se dopustili prohřešku proti pravidlům. Rielly stačil opustit ledovou plochu na poslední chvíli.
     
    44:35
    Bozakovu ránu srazil obětavým zákrokem jeden z obránců hostujícího celku.Anaheim se okamžitým vyhozením přes celé hřiště osvobozuje.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Lindholm – 2 min., krosček).
     
    43:46
    Po delší době se musel ukázat také Andersen. Hostující brankář bezpečně lapil nahození od mantinelu. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    43:14
    Getzlaf dostal pobídku do jízdy! Jeho ránu ještě nepříjemně srazil jeden z obránců Toronta a Sparks se musel pořádně otáčet, aby puk vyrazil ramenem!
     
    42:46
    Holzer nahodil puk do útočného pásma. Po souboji u hrazení se kotouč vymrštil mezi diváky. Rozhodčí viděl teč a nebude vylučovat.
     
    42:24
    Až nyní se hra poprvé ve třetí třetině přerušuje. Sparks byl znovu v permanenci. Na strážce domácí klece mířili střela z mezikruží v podání Perryho.
     
    41:52
    Sparks si připsal další důležitý zákrok. Tentokrát musel domácí brankář likvidovat bekhendové zakončení rozjetého Rakella.
     
    41:13
    McGinn útočil před brankou Toronta na svůj první hattrick v NHL! Jeho snaha před Sparksem vešla vniveč. Domácí brankář byl pozorný.
     
    40:39
    Sparks musel vypomoci obraně s rozehrávkou. Domácí brankář raději odpálil kotouč před dotírajícím Getzlafem.
     
    40:10
    Do závěrečné třetiny vstoupilo lépe Toronto. Domácí hájí těsný náskok a okamžitě se pouštějí do útočení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:28.
     
    Střely na branku: 19 – 21
     
    Druhá třetina nakonec končí výsledkem 2:2! Toronto navýšilo své vedení díky brankám Bozaka a Corrada! Vše nasvědčovalo poklidnému průběhu, ale hosté se během devíti sekund vrátili zpět do zápasu! Přesilovou hru nejprve zužitkoval McGinn a o devět vteřin později snížil na rozdíl jediné branky Cogliano! Po čtyřiceti minutách je tedy stav 4:3 pro Toronto!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:03 Andrew COGLIANO - 4:3
     
    39:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A další branka! Anaheim je rázem zpět ve hře! ANDREW COGLIANO prokázal přehled ve hře a devět vteřin po brance McGinna vrací Anaheim do hry! Kotouč podle všeho prošel mezi betony domácího brankáře! Asistence: Shawn Horcoff, Josh Manson.
    38:54 Jamie MCGINN - 4:2
     
    38:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se nevzdávají! Anaheim využívá další přesilovou hru! Po vyhraném vhazování se ke střele odhodlal JAMIE MCGINN, který zaznamenal svou druhou branku v utkání! Asistence: Brandon Pirri, Ryan Getzlaf.
     
    38:47
    Getzlaf měl spoustu času a prostoru na zamíření. Zkušený hokejista v řadách Anaheimu vyzkoušel Sparksovu pozornost střelou z ostrého úhlu. Domácí brankář prošel i touto zkouškou.
     
    38:20
    Anaheimu se však úvod přesilové hry vůbec nevydařil. Domácí získali za brankou kotouč a poslali jej přes všechny čáry.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Grabner – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    37:36
    Milan Michálek si našel prostor ke střele. Jeho pokus Andersen dobře viděl a i před dotírajícího Grabnera dokázal vyrazit puk do rohu kluziště.
    37:01 Frank CORRADO - 4:1
     
    37:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto navyšuje své vedení! To je pro Anaheim nepříjemná rána! Andersen vyrazil slabé nahození jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval FRANK CORRADO a střelou do horní části branky zvýšil na 4:1! Asistence: Brooks Laich, Ben Smith.
     
    36:19
    Corrado si poradil s na zády dýchajícím Horcoffem. Domácí obránce se nejprve zbavil Horcoffa a poté ošálil také Cogliana.
     
    36:07
    Andersen raději podržel v lapačce odražený puk od mantinelu. Před branku Anaheimu se totiž sjížděli hned dva hráči Toronta.
     
    35:28
    Nylander dal o sobě vědět další povedenou střelou! Andersen musel jeho dělovku krotit s vypětím všech sil! Hostující brankář poté kotouč raději zalehl.
     
    35:06
    Getzlaf se středem hrací plochy prodíral do útočného pásma. Hned na modré čáře přišel o puk a domácí obloučkem vyhodili do bezpečí.
     
    34:26
    Sparks si poradil také s nahozením od modré čáry. Domácí brankář měl nyní dobře zakrytý výhled, ale i přesto si našel cestu ke kotouči.
     
    34:12
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Brown zapomněl kotouč za sebou v rohu útočného pásma. Ani jeden z celků se teď nemůže usadit před brankou soupeře.
     
    33:25
    Perry si na středu ledové plochy zpracoval dlouhou přihrávku. Hostující hvězda se poté vrhla mezi tři obránce, avšak v moři modrých dresů se Perry utopil.
     
    32:53
    Corrado čeká za brankou na vystřídání spoluhráčů. Toronto takřka nepouští soupeře ke kotouči. Maple Leafs kontrolují vývoj utkání.
     
    32:19
    Nylander přišel o puk při přechodu přes modrou čáru. Anaheim se může vrhnout do útočení, nicméně domácí jsou všude rychleji.
     
    31:42
    Cogliano mohl jít sám na Sparkse, ale v poslední chvíli se ještě rozhodl přihrávat pod sebe, což byla chyba. Přihrávka našla jen čepel vracejícího se Gardinera.
     
    30:53
    Se střelou přispěchal také Marinčin. Jeho dělovka od modré čáry bez přípravy rovněž minula hostující klec. Domácí jsou jasně lepším týmem.
     
    30:26
    Další šance Toronta! Kadri se prosmýkl do útočného pásma a našel volného Browna! Druhý jmenovaný o kousek minul odkrytou branku!
     
    29:47
    Neskutečný závar před Andersenem! Kotouč se povaloval na brankovišti vedle ležícího gólmana Kačerů, ale nikdo v modrém dresu jej nedokázal dopravit za brankovou čáru!
    28:58 Tyler BOZAK - 3:1
     
    28:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A tentokrát už přesilovka dopadla mnohem lépe! Fowler se na trestné lavici moc neohřál! TYLER BOZAK vyhrál vhazování a okamžitě si sjel na pravý kruh, kde okamžitě dostal přihrávku a vsítil svou druhou branku v utkání! Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    28:52
    Ale Toronto si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení totiž vyfasoval Fowler!
     
    28:11
    Thompson je zpátky na ledě. Anaheim přečkal toto oslabení bez větších problémů. Pokračuje se v pěti bruslařích na obou stranách.
     
    27:32
    Hosté se dokonce dostali do zakončení! Jedovatou ránu od modré čáry měl na svědomí Santorelli. Sparks nemusel zasahovat.
     
    27:05
    Getzlafa nyní nahradil Silfverberg. Anaheim se v tomto oslabení brání velmi dobře. Puk je znovu až u Sparkse.
     
    26:25
    Getzlaf získal v obranné třetině kotouč, vyvezl jej za modrou čáru a poté jej vyhodil až za branku Toronta. Domácí musí začít nanovo.
     
    26:11
    A nyní už se vylučuje! Právě za ostrý zákrok na nejproduktivnějšího hráče domácího celku si dvě minuty za nedovolené bránění odsedí Nate Thompson!
     
    26:02
    Parenteau schytal tvrdý hit v rohu kluziště! Tohle vypadalo opravdu nebezpečně! Rozhodčí ponechává Torontu výhodu.
     
    25:42
    Sparks se v posledních minutách rozhodně nenudí! Před domácího brankáře se natlačil Perry, ale k zakončení se už nedostal. Poté se ještě strhla potyčka, kterou rozhodčí rychle rozehnali.
     
    25:00
    Ritchie se od mantinelu natlačil před Sparkse a zkusil zakončení bekhendem! Sparks se složil jako podťatý a parádním zákrokem zamezil kotouč v cestě za jeho záda!
     
    24:25
    Silfverberg a Cogliano bojovali o puk v útočném pásmu. Obrana Toronta potvrdila skvělý výkon a okamžitě odpravila kotouč do středního pásma.
     
    24:11
    Nylander se ocitl za obranou Anaheimu! Švédský útočník si dokonce položil Andersena, ale z ostrého úhlu už poté netrefil odkrytou horní polovinu branky!
     
    23:22
    Za branou Anaheimu se otočil Kadri. Jeho pobídku před branku zastavil Andersen holí. Hostující brankář ukázal skvělé čtení hry.
     
    22:40
    Brown bojoval o puk s Bozakem. Autor první branky Toronta v dnešním zápase vybojoval puk pro domácí. Toronto zatím nepouští Anaheim do šancí.
     
    22:06
    Greening vybojoval puk v rohu kluziště, kde ještě schytal tvrdý hit. Přihrávka domácího útočníka končí na holi Fowlera. Anaheim může přejít vpřed.
     
    21:23
    Connor Carrick vyslal nebezpečnou střelu zápěstím. Pozdrav domácího obránce zastavil Andersen lapačkou. Hostující brankář se nenudí ani v úvodu druhé třetiny.
     
    21:12
    Stoner nerozehrál vůbec přesně a nechal domácí získat kotouč ještě v útočném pásmu. Nikdo v modrém však Brownovi nepomohl, Toronto střídalo.
     
    20:22
    Marinčin poslal kotouč Riellymu. Ten si puk přiťukl před sebe a jedovatým nahozením vyplašil Andersena. Hostující brankář se štěstím zasáhl.
     
    20:10
    Také do druhé třetiny vstoupili na vhazování lépe hosté. Toronto se však rychle dostalo k puku a po ráně Leiva musel Andersen vytasit lapačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:31.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    První třetina je minulostí! Anaheim se brzy dostal do vedení, když přesilovou hru zužitkoval McGinn! O dvě minuty později se domácímu Torontu podařilo vyrovnat, jelikož se šťastně trefil Bozak! Do vedení se Maple Leafs dostali o další dvě minuty později, kdy Kadri ve spolupráci s Milanem Michálkem zužitkoval přesilovou hru! Do šaten se proto odchází za stavu 2:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Fowler si vyměnil puk s Getzlafem a poté obkroužil útočné pásmo. Fowler celou akci zakončil povedenou střelou, kterou Sparks ukryl v lapačce.
     
    19:10
    Lindholm si připravil puk na modré čáře a vyslal jedovatou ránu po ledě. Před Sparksem ještě do střely sáhl Stoner, ale domácí brankář udržel beton na ledě.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:15
    Horcoff vypálil z levého kruhu. Jeho dělovka prolétla kolem obránce, ale Sparks mohl zůstat klidný, jelikož Horcoff mířil příliš vysoko.
     
    17:28
    Kadri nahazoval puk z hodně ostrého úhlu. Jeho pokus se otřel o hruď Andersena a puk si to poté nasměřoval do rohu hrací plochy.
     
    17:09
    Grabner píchl puk do útočného pásma, ale od nohou jednoho z hráčů Anaheimu se puk odrazil zpět do středu kluziště. Grabner už nedokázal zpomalit a přejel do ofsajdu.
     
    16:36
    Marinčin musel spěchat za tečovaným kotoučem. Slovenský obránce zvládl situaci s noblesou a ještě přesně rozehrál na Milana Michálka.
     
    16:20
    Parenteau našel přihrávkou mezi kruhy rozjetého Nylandera! Střela švédského útočníka zápěstím mířila do horního rohu, avšak Nylander o kousek minul!
     
    15:49
    Lindholm se rychle vrátil a skvěle vypomohl své obraně. Většina útoků na obou stranách končí nepřesností v rohu ledové plochy.
     
    15:10
    Silfverberg nabídl kotouč Stonerovi. Po něm se puku zmocnil Ritchie, ale jeho pokus byl sražen domácí obranou do bezpečí.
     
    14:39
    Andersen musel vytáhnout další dobrý zákrok. Na brankáře Anaheimu se valil oslavenec Parenteau. Dánský brankář zasáhl s jistotou a raději přerušil hru.
     
    14:09
    Ritchie přihrával před branku, ale jeho pobídka naslepo našla pouze hůl Milana Michálka. Toronto může našlápnout k dalšímu útoku.
     
    13:17
    Corrado skvěle zasáhl za vlastní brankou, kde vybojoval puk a ještě jej vyvezl daleko z nebezpečného prostoru. Obrana Toronta pracuje skvěle.
     
    12:49
    Kadri si řekl o přihrávku do jízdy, kterou také obdržel. Domácí útočník se po kotouči natahoval marně. Přihrávka byla příliš prudká.
     
    12:06
    Hra zůstane před Andersenem. Hosté se ubránili pouze za cenu zakázaného uvolnění. Obrana Anaheimu se v první třetině rozhodně nenudí.
     
    11:52
    Grabner přenechal puk Smithovi a Andersen musel dávat pozor na nepříjemné nahození. Kotouč prolétl mezi dvěma hráči, ale brankář Anaheimu si připsal jistý zákrok.
     
    11:14
    Perry se ocitl v dobré šanci! Hokejista Anaheimu obdržel přihrávku před branku, avšak ve vyložené šanci minul klec domácího celku.
     
    10:42
    Parenteau předvedl skokanskou vložku! Nejproduktivnější hráč Toronta si zpracoval kotouč v letu a sám si při tomto manévru poskočil.
     
    10:01
    Bieksa vyslal vpřed Perryho. Produktivní hráč Anaheimu se pokusil o skrytou střelu zápěstím. Kotouč však končí pouze na bruslích obránce.
     
    09:27
    Silfverberg se střetl s Bozakem. Domácí obránce v souboji svému soupeři pořádně naložil. Další atak Anaheimu končí ještě před modrou čárou.
     
    08:51
    Grabner bojoval o puk na modré čáře. Okamžitě se k němu sjeli dva obránci Anaheimu a kotouč mu odebrali. Hraje se ve velkém tempu.
     
    08:15
    Michálek neudržel útočné pásmo, kotouč mu přeskočil přes čepel. Lindholm se vydal na výlet podél hrazení, ale jeho postup domácí zastavili.
     
    07:51
    Po zakázaném uvolnění Anaheimu se hra přestěhuje před Andersena. Toronto bude mít další šanci na ohrožení maskovaného muže v kleci Anaheimu.
     
    07:35
    Bieksa protečoval puk do útočného pásma, jenže puk se zatoulal jen na hůl Gardinera. Domácí jsou v úvodu lepším týmem na ledové ploše.
    06:55 Nazem KADRI - 2:1
     
    06:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také Toronto využívá svou přesilovou hru! Střela od mantinelu se zastavila o Milana Michálka! Kotouč si rychle vzal NAZEM KADRI a dopravil jej za záda bezmocného Andersena! Asistence: Milan Michálek, Connor Brown.
     
    06:25
    Kadri se snažil stáhnout odražený puk před branku, ale špičkou hokejky už nestačil provést manévr dostatečnou rychlostí. Hosté se osvobozují.
     
    06:08
    Uvidíme další vyloučení! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Toronto! Dvě minuty za podražení si odpyká Nick Ritchie!
     
    05:24
    Slovenský obránce si prodloužil pobyt na ledě a vyslal vpřed přihrávku podél hrazení. Na jeho pobídku však nezareagoval nikdo v modrém.
     
    04:45
    Perry dotíral na obránce Toronta, avšak Marinčin si ve složité situaci poradil s přehledem a dokázal přesně rozehrát.
    04:01 Tyler BOZAK - 1:1
     
    04:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Anaheimu vedení příliš dlouho nevydrželo! Toronto sevřelo soupeře před jeho brankou a nahození TYLERA BOZAKA zapadlo až za Andersenova záda!
    02:56 Jamie MCGINN - 0:1
     
    02:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim jde brzo do vedení! Kačeři využívají úvodní přesilovou hru! Se střelou od modré čáry si ještě Sparks poradil, jenže do odraženého puku se opřel JAMIE MCGINN a s přehledem poslal Anaheim do vedení! Asistence: Brandon Pirri, Corey Perry.
     
    02:36
    Anaheimu se však úvod početní převahy vůbec nepovedl. Domácí po vyhraném vhazování vyhodili kotouč až k Andersenovi.
     
    02:22
    Uvidíme první přesilovou hru! Hyman si v rohu kluziště vyšlápl na Bieksu a dostává dvě minuty za podražení!
     
    01:42
    Na druhé straně dotíral Ryan Getzlaf. Kapitán Anaheimu se však k odraženému kotouči přes dobrou práci obránce nedostal.
     
    01:11
    Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně. Od modré čáry zkusil štěstí Rielly. Jeho dělovka prolétla kolem Andersena a zaduněla o zadní mantinel.
     
    00:32
    První střelu dnešního utkání měl na svědomí domácí Carrick. Jeho pokus Andersen dobře viděl a bez problémů jej vyrazil betonem do rohu kluziště.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe počínali hosté, kteří se okamžitě vydali vpřed. Obrana Toronta však rychle odvrátila hrozící nebezpečí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už je v zámoří zvykem, začne utkání s několikaminutovým zpoždění oproti plánovanému začátku.
     
    Úvodní sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Carrick, Corrado, Valiev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Leivo – Smith, Laich, Greening

    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Holzer, Stoner – Perry, Getzlaf, Pirri – Santorelli, Rakell, McGinn – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Garbutt, Thompson, Ritchie

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Murphy, Knorr.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Milan Michálek (TOR) – 40 zápasů, 13 bodů (7+6)
    Martin Marinčin (TOR) – 55 zápasů, 6 bodů (1+5)
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři se spolu v letošní sezóně střeli jedinkrát. Na začátku ledna si Toronto z Anaheimu odvezlo dva body za vysoké vítězství 4:0!
     
    Toronto Maple Leafs

    Toronto se už v posledních sezónách tradičně krčí na dně tabulky nejlepší ligy světa. Maple Leafs aktuálně patří dokonce úplně poslední pozice. Toronto dnes odehraje páté domácí utkání v řadě. Naposledy hostilo Calgary a po krásném zápase zvítězilo 5:2! V dresu Maple Leafs po přestupu z Ottawy nastupuje také Milan Michálek. Nejproduktivnějším hráčem Maple Leafs je s 37 body Pierre-Alexandre Parenteau!

    Kdo by měl být jedničkou Anaheim Ducks CZ/SK pro play-off? ;)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 24. březen 2016
     
    Anaheim Ducks

    Kačeři z Anaheimu se po zpackaném úvodu sezóny přeci jen zmátořili a aktuálně s jistotou kráčí do vyřazovacích bojů. Anaheimu patří pátá pozice v Západní konferenci. Na deváté Colorado mají Kačeři náskok devíti bodů. Anaheim je aktuálně na tripu po Kanadě. Nejprve Anaheim vyzrál v prodloužení na Winnipeg, ale v posledním zápase nestačil na Montreal, kterému podlehl 4:3. Nejproduktivnějším hráčem Anaheimu je s 56 body Ryan Getzlaf!
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky ledního hokeje. Kanadskoamerická NHL zatáčí do své cílové rovinky. V jednom z utkání bude Toronto Maple Leafs hostit Anaheim Ducks! Zápas startuje o půlnoci a jeho průběhem Vás provede Tomáš Kubečka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Bozak, 7. Kadri (Michálek, Brown), 29. Bozak (Kadri, Rielly), 38. Corrado (Laich, Smith), 56. Brown (Michálek, Kadri), 61. Kadri – 3. McGinn (Pirri, Perry), 39. McGinn (Pirri, Getzlaf), 40. Cogliano (Horcoff, Manson), 46. Garbutt, 49. Pirri


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Carrick, Corrado, Valiev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Leivo – Smith, Laich, Greening
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Holzer, Stoner – Perry, Getzlaf, Pirri – Santorelli, Rakell, McGinn – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Garbutt, Thompson, Ritchie

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Murphy, Knorr

    Diváci: 18 935
    bahis siteleri