Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (1:0, 3:0, 0:3)
Montreal Canadiens
Pátek 25.03.2016, 00:40 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
     
    Hezké velmi časné ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme sledovat utkání mezi týmy Detroit Red Wings a Montreal Canadiens.
     
    Detroit Red Wings

    Rudá křídla z Detroitu stále bojují o play-off, nyní se nacházejí na deváté pozici ve Východní konferenci se shodným počtem bodů, třiaosmdesát, jako má osmá Philadelphia. Před závěrem základní části tak musejí týmy na hranici vyřazovacích bojů jít do každého zápasu s tím, aby byl vítězný. Každý bod je potřeba a to platí také o Detroitu. V dnešním utkání to však s Montrealem nebude určitě nic jednoduchého.
     
    Montreal Canadiens

    Hosté z Montrealu na ledě Detroitu budou usilovat taktéž o vítězství. Jejich šance na postup do play-off je sice už jen v rovině teoretické, ale šance tam stále žije. Na svém kontě mají čtyřiasedmdesát bodů a do konce základní části jim zbývá odehrát osm utkání. Ve hře tak mají ještě šestnáct bodů. Museli by však téměř všechny zápasy vyhrát a čekat, zda klopýtne někdo v postupové osmičce. A protože je šance ještě alespoň ve vzduchu, rozhodně se o ni Canadiens pokusí a nehodí flintu do žita.
     
    Vzájemná utkání

    Letos se oba celky spolu utkaly dvakrát. Nejprve byl na svém ledě úspěšný Montreal Canadiens, jenž zvítězil přesvědčivě 4:1. V tom druhém zápase už byl zase lepší Detroit a i on ve svém teritoriu vyhrál těsně 3:2. Bude dnes znovu platit pořekadlo můj dům můj hrad?
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Mrázek (DET)
    Tomáš Nosek (DET)
    Tomáš Tatar (DET)
    Tomáš Jurčo (DET)

    Tomáš Plekanec (MTL)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Quincey, DeKeyser, Ericsson, Kronwall, Green, Smith – Larkin, Zetterberg, Abdekalder – Mantha, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Athanasiou

    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Jemelin, Markov, Pateryn, Beaulieu, Dietz, Hanley – Byron, Galchenyuk, Pacioretty – Mitchell, Plekanec, Eller – McCarron, Desharnais, Matteau – Brown, Danault, Lessio

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brad Watson – Steve Miller, Tim Nowak.
     
    Jak už je v zámoří zvykem, utkání začne s několikaminutovým zpožděním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Po buly se hnali do útoku hosté, ale v útočném pásmu brzy o puk přišli. Na opačné straně to zkusili před Scrivensem domácí, ale mezi tři tyče nezamířili.
     
    00:48
    Mrázek za vlastní brankou podržel kotouč a poté ho předal svým spoluhráčům, kteří míří do dalšího útoku.
     
    01:18
    Lars Eller pálil z prostoru pravého kruhu, ale jeho střela se otřela pouze o boční konstrukci Mrázkovy branky. Domácí brankář poté raději přerušuje hru.
     
    01:42
    Každý z celků si už připsal po jedné střele na branku soupeře. Zatím je to ale spíše opatrný boj, a to z obou stran.
     
    02:13
    Kapitán Rudých křídel Henrik Zetterberg dostal nad pravý kruh přihrávku od Ericssona a okamžitě vystřelil. Po jeho ráně však slaví úspěch hostující brankář Scrivens.
     
    02:53
    Po obrovské skrumáži před domácí brankou dorazil puk za záda Mrázka jeho krajan Tomáš Plekanec, ale hlavní sudí rezolutně rozpažuje a ukazuje, že branku neuznává. Před ní totiž došlo k faulu právě Tomáše Plekance.
     
    02:53
    Tomáš Plekanec inkasuje dvě minuty za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    03:05
    Larkin dostal do blízkosti branky Montrealu přihrávku od Nyquista, ale prvně jmenovaný svou střelu poslal přímo do náruče Scrivense.
     
    03:56
    Po sérii domácích střel se k puku dostala hostující obrana a okamžitě ho posílá do bezpečí až před brankáře Mrázka.
     
    04:32
    Canadiens znovu dokázali dostat kotouč z pásma pryč a nyní mohou vystřídat svou unavenou čtveřici. Pošetřili tak další vteřinky svého oslabení.
     
    04:53
    Plekanec skáče na led a jeho tým je tak kompletní.
     
    05:15
    Hned poté se dostali hosté do další velké šance, ale Mrázek střelám Montrealu odolal. Poté znovu raději drží kotouč ve své lapačce a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:51
    Ericsson pálil od modré čáry, ale pouze do připravené lapačky Scrivense. Ten si tak připisuje další přesný zákrok a drží svůj tým.
     
    06:15
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    06:39
    Mantha se dostal mezi kruhy ke střele, Scrivens vyrazil puk pouze před sebe, ale s následnou dorážkou stejného hráče si už poradil a má puk ve své moci.
     
    07:05
    Hostující Montreal Canadiens se dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje opět před Scrivense.
     
    07:31
    Andreas Athanasiou si sjel na pravý kruh a poté do blízkosti Scrivense, kde se ho snažil překonat z bekhendové pozice. Puk však hostující brankář vyráží vysoko nad.
     
    08:32
    Hosté byli delší dobu v pásmu Detroitu, ale před Mrázkem nakonec vůbec nic nevymysleli. Záhy poté přicházejí o kotouč a do protiútoku míří domácí hokejisté.
     
    09:19
    Pacioretty obral o puk Dacjuka a vyváží ho pryč z vlastního pásma. O další útok se tedy pokusí hosté z Canadiens.
     
    10:10
    Hosté jdou znovu do čtyř. Tentokráte se prohřešku dopustil Mitchell a už sedí na trestné lavici za podražení. Hra bude pokračovat až po další komerční pauze.
     
    10:27
    Střelu od modré čáry tečoval před Scrivensem Abdeklader, ale brankář Canadiens uspěl. Poté vyhazuje za pomoci obrany puk do bezpečí.
     
    11:10
    Domácím se přesilová hra zatím nedaří podle představ. Nyní se znovu nechali obrat o černou gumu a ta už míří znovu až před Mrázka.
     
    12:02
    Další vyhození kotouče až před domácí branku znamená, že hosté zřejmě své další oslabení zvládnou. Čas Detroitu v početní převaze se tak už hodně krátí.
     
    12:10
    Je to tak, Montreal se ubránil a je už v plném počtu.
     
    13:13
    Náznak šance domácích. Abdekalder našel křižnou přihrávkou Zetterberga, ale tomu puk sjel z čepele a do zakončení se tak vůbec nedostal.
     
    14:35
    Útok nyní vystřídal útok na obou stranách, ale ani jedno mužstvo se nedokázalo dostat do zakončení.
     
    15:28
    Pacioretty svou střelou z levého kruhu zaměstnal Mrázka, kterému puk prosvištěl těsně nad jeho připravenou lapačkou.
     
    16:29
    Torrey Mitchell pálil na Mrázka, ale ten si znovu připsal úspěšný zákrok. Hru ale český brankář ve službách Detroitu nepřerušuje a posílí kotouč na hokejky svých spoluhráčů.
     
    17:13
    Jako blesk z čistého nebe se nyní zjevil před Petrem Mrázkem Galchenyuk, prvně jmenovaný ovšem jeho úmysl zhatil tak, že mu do střely vložil svoji hůl a nepovolil útočníkovi Montrealu zakončit.
     
    17:13
    Nyní následuje další komerční pauza.
     
    17:38
    Helm si nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma, kde svou zpětnou přihrávkou hledal Dacjuka. Jenomže tu vystihl Jemelin, který obrací hru na opačnou stranu.
     
    18:26
    Smith nahodil puk před Scrivense, kde se ho ještě snažil tečovat Justin Abdekalder, ale marně dobýval hostující svatyni.
     
    18:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny se přeci jenom domácí dokázali prosadit. Z pravého kruhu vystřelil Brendan Smith a před brankou číhající RILEY SHEAHAN si puk zastavil šikovně bruslí a poté ho dokázal svou bekhendovou střelou dopravit do branky Montrealu. Domácí se tak ujímají jednobrankového vedení. Asistence: Brendan Smith, Mike Green.
    18:46 Riley SHEAHAN - 1:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    O jednu z posledních střel se postaral znovu domácí Detroit, když pálil na Scrivense Pavel Dacjuk. Jeho střela však skončila na hrudi brankáře hostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní měli sice mírnou střeleckou převahu hosté, ale domácí se dokázali v samotném závěru dostat do vedení zásluhou Sheahana a poprvé do kabin se jim šlo rozhodně lépe, než hostujícímu Montrealu. Druhá třetina začne přibližně v 1:35.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 13
    Zásahy brankářů: 13 – 10
    Vyloučení: 0 – 2
    Bodyčeky: 9 – 10
    Vyhrané buly: 11 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Larkinovu střelu hned v úvodu druhé třetiny lapil Scrivens a připisuje si další přesný zákrok.
     
    21:02
    Domácí se znovu dostali do útoku, kde se snažili o několik střel na hostujícího brankáře, Scrivens ale znovu dokázal uspět.
     
    21:57
    Střelu z pravého kruhu zablokoval Hanley a poté posílá puk do středního pásma. Hosté se tak mohou dostat do dalšího útoku.
     
    22:21
    Nebezpečně ze střední vzdálenosti vypálil Brad Richards, ale svůj projektil poslal pouze těsně vedle hostující branky. Následně poté se strhla menší potyčka mezi hráči obou celků. Uvidíme, jak sudí rozdělí tresty.
     
    22:38
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Smith – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Danault – 2 min., hrubost).
     
    22:38
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Danault – 2 min., hrubost).
     
    22:38
    Domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    23:51
    Zatím se jim však nedaří uhnízdit se v pásmu Montrealu.
     
    24:10
    To se podařilo až nyní. Na Scrivense vystřelil Larkin, prvně jmenovaný si však s jeho střelou poradil a poté posílá kotouč okamžitě až ke svému protějšku.
     
    24:38
    Hosté jsou už kompletní.
     
    25:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Po sérii odražených střel se k puku dostal LUKE GLENDENING, jenž dokázal nakonec prostrčit kotouč do hostující branky. Asistence: Andreas Athanasiou, Darren Helm.
    25:36 Luke GLENDENING - 2:0
     
    25:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hned na to je rázem rozdíl třígólový. Po velké chybě Montrealu před modrou čárou se do úniku dostal RILEY SHEAHAN a z levé strany branky Montrealu nedal podruhé v tomto utkání šanci Scrivensovi. Sheahan je tak už dnes dvougólovým střelcem. Bez asistence.
    25:48 Riley SHEAHAN - 3:0
     
    27:09
    Detroit znovu útočil, ale po střele Richardse a Glendeninga se zaskvěl Scrivens svým přesným zákrokem.
     
    27:55
    Po vhazování v obranném pásmu Rudých křídel se k puku dostali hosté a okamžitě ho zavezli do útočného pásma. Jenže tam znovu nic nepředvedli a záhy přišli opět o kotouč.
     
    28:11
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:13
    Abdekalder si nabruslil až před Scrivense, ale jeho přízemní střela poté skončila na levém betonu hostujícího brankáře. Ten raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    29:44
    O velmi dobrou střeleckou pozici se postaral Galchenyuk, ale na českého brankáře nevyzrál. Mrázek zachytil kotouč ve své lapačce a hned na to ho rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    31:03
    Na druhé straně se ale do úniku dostali Red Wings, Larkin si vyměnil puk s Abdekalderem, ale druhému jmenovanému se nepodařilo prostřelit Scrivense.
     
    31:50
    Další tlak před brankou Montrealu. Athanasiou, který je dnes hodně vidět, se natlačil až před Scrivense, jenomže nedokázal propasírovat puk za jeho záda.
     
    32:40
    Detroitští hrají v absolutní pohodě. Další útok mohl skončit další brankou v síti hostí, ale Scrivens si připsal další přesný zákrok proti najíždějícímu Dacjukovi.
     
    33:46
    Znovu je na programu další komerční pauza.
     
    34:02
    Tomáš Plekanec se šikovně probil až před svého krajana Petra Mrázka, jenomže svou střelou pouze pozdravil lapačku brankáře Detroitu.
     
    34:55
    Athanasiou se zase ocitl před Scrivensem. Snažil se nadvakrát dopravit kotouč mezi tři tyče, ale nepovedlo se mu to. Na svůj přesný zásah dnes po několika šancích stále musí čekat.
     
    35:13
    Henrik Zetterberg nebezpečně operoval před hostující brankou, jeho následná střela však skončila pouze vysoko nad.
     
    36:17
    Z pravé strany vyslal jedovatou střelu na Scrivense v signalizované výhodě Mantha, ale brankář hostí puk chytá.
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Beaulieu – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:56
    Puk se dostal na hokejky obránců Montrealu, kteří ho vyhazují do bezpečí.
     
    37:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru. Před branku Montrealu si najel ANTHONY MANTHA, který tak posílá svůj tým do čtyřbrankového trháku. Asistence: Brad Richards, Mike Green.
    37:27 Anthony MANTHA - 4:0
     
    38:35
    Další šance domácích, Athanasiou už se radoval z branky, puk však nepřešel brankovou čáru a tak se znovu tento šikovný útočník nedočkal.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Ještě se bude vhazovat v pásmu Montrealu. Domácí Rudá křídla tak mají jednu z posledních šancí k útoku ve druhém dějství.
     
    39:51
    Na druhé straně se ještě musel zaskvět Mrázek, jenž ukrytím puku mezi svými betony zlikvidoval střelu Paciorettyho. Stále tak český brankář drží své čisté konto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je za námi. V ní domácí hokejisté přidali další tři branky a jsou na velmi dobré cestě za vítězstvím v dnešním utkání. Uvidíme, jak ještě hosté zareagují na nepříznivý stav a zda se pokusí ještě zápas zdramatizovat. Třetí třetina začne přibližně ve 2:40.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 21 – 4
    Zásahy brankářů: 4 – 18
    Vyloučení: 1 – 3
    Bodyčeky: 10 – 9
    Vyhrané buly: 16 – 9
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté hned v úvodu třetí třetiny dávají svou první branku v utkání. TOMÁŠ PLEKANEC se napřáhl ke střele od levého kruhu a puk nakonec prošel za záda jeho krajana Petra Mrázka. Bez asistence.
    40:47 Tomáš PLEKANEC - 4:1
     
    41:36
    Brendan Smith se dostal ke střele od modré čáry, ale nakonec jeho střela skončila na pozorné lapačce Scrivense.
     
    42:27
    Hosté ožili a do další šance se nyní dostal Max Pacioretty, ale jeho táhlá střele z prostoru mezi kruhy cestu do branky Detroitu nenašla.
     
    43:47
    Plekanec si nabruslil na levý kruh a znovu tvrdě vypálil. Tentokráte však Mrázek jeho střelu chytá a poté také přerušuje hru.
     
    44:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    No prosím. Hosté se dočkali další branky a jsou domácím na dostřel dvou gólů. PAUL BYRON se dostal k odražené střele v blízkosti Mrázkovy svatyně a svou střelou ho dokázal překonat. Třetí dějství tak může být ještě zajímavé. Asistence: Darren Dietz, Joel Hanley.
    44:16 Paul BYRON - 4:2
     
    45:13
    Nyní mají více ze hry hosté, kterým se podařilo vsítit dva góly během čtyř minut. Dokáží ještě zápas pořádně zdramatizovat?
     
    45:43
    Jemelin pálil od modré čáry na Mrázka, ten jeho dalekonosnou střelu chytá a drží tak nadějný dvoubrankový stav.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Abdekalder – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Pacioretty – 2 min., hrubost).
     
    46:28
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím svědčí více hostům. Ti se dostali do další šance před Mrázkem, ale opět to byl český brankář, který podržel svůj tým.
     
    47:27
    Hosté vycítili šanci a znovu se natlačili až před domácí branku. Obrana však pomohla Mrázkovi.
     
    47:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je to tady. Přichází kontaktní branka hostujícího celku. Z úhlu pálil MAX PACIORETTY a jeho střelu si nešťastně srazil bruslí do vlastní branky Niklas Kronwall a díky tomu jsou hosté zpátky ve hře. Mrázek se na obranu svého celku hodně zlobil. Asistence: Alex Galchenyuk, Joel Hanley.
    47:50 Max PACIORETTY - 4:3
     
    48:49
    Brad Richards pálil do odkryté branky Montrealu, ale svou střelu do ní nakonec neposlal. Velká šance domácích na odskočení o dvě branky tak nevyšla.
     
    49:25
    Abdekalder se snažil probít do útočného pásma, ale obrana Montrealu mu nepovolila skórovat.
     
    50:17
    Brendan Smith pálil od modré čáry a Scrivens musel vytasit efektní semafor.
     
    50:59
    Na druhé straně byl znovu ostřelován domácí brankář Mrázek a poté se strhla menší potyčka.
     
    50:59
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Matteau – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Green – 2 min., hrubost).
     
    51:26
    Domácí se sami připravili o útočné pásmo a do útoku nyní mohou zamířit hosté.
     
    52:06
    Do dobré střelecké pozice se dostal Pavel Dacjuk, jeho rána však skončila na pozorném Scrivensovi. Ani následná střela Larkina se mezi tři tyče nevešla.
     
    52:59
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    53:06
    Další střelu na branku hostí vyslal DeKeyser, ale lapačka Scrivense byla pohotová a puk za svá záda tak brankář Montrealu nepustil.
     
    54:54
    Čeká nás poslední pětiminutovka základní hrací doby. Hosté se rozhodně nevzdají a velmi pravděpodobně se brzy dočkáme hry bez brankáře z jejich strany.
     
    56:07
    Smith nahodil kotouč do útočného pásma a spěchá střídat.
     
    56:40
    Detroit zatím nepouští hosty do větší šance a ani do powerplay. Puk mají na svých hokejkách a raději ho drží daleko od vlastní branky.
     
    57:37
    Stále hosté nemohou jít do šesti hráčů v poli. Domácí jim to takticky neumožňují a šikovně vyhazují puky z pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:54
    Scrivens je na střídačce, hosté hrají v šesti.
     
    59:10
    Domácí vyhazují kotouč před opuštěnou hostující klec a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Mrázka.
     
    59:26
    Helm spěchal za kotoučem, který mířil do pásma hostí, ale nakonec k němu byl blíže obránce Montrealu a poslal ho zpět směr domácí branka.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Quincey – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:52
    Už se nic nestane. Hosté sice měli velký tlak před domácí brankou, ale Mrázek dokázal střelám odolat.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Z jasného utkání hosté ještě ve třetí periodě udělali pořádné drama, ale nakonec se jim vyrovnat nepodařilo. Domácí tak vítězí a opět se přibližují play-off.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 40 – 28
    Zásahy brankářů: 25 – 36
    Vyloučení: 4 – 7
    Bodyčeky: 22 – 25
    Vyhrané buly: 33 – 31
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Riley Sheahan (DET) 2+0
    2. Brendan Smith (DET) 0+1
    3. Max Pacioretty (MTL) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Petr Mrázek (DET) – 89,3% úspěšnost, čas na ledě 59:12
    Tomáš Tatar (DET) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:37

    Tomáš Plekanec (MTL) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 19:25
    Mantha vstřelil první gól v NHL.

     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek páteční noci a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (03:25:55)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Sheahan (Smith, Green), 26. Glendening (Athanasiou, Helm), 26. Sheahan, 38. Mantha (Richards, Green) – 41. Plekanec, 45. Byron (Dietz, Hanley), 48. Pacioretty (Galchenyuk, Hanley)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Quincey, DeKeyser, Ericsson, Kronwall, Green, Smith – Larkin, Zetterberg, Abdekalder – Mantha, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Athanasiou
    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Jemelin, Markov, Pateryn, Beaulieu, Dietz, Hanley – Byron, Galchenyuk, Pacioretty – Mitchell, Plekanec, Eller – McCarron, Desharnais, Matteau – Brown, Danault, Lessio

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brad Watson – Steve Miller, Tim Nowak
    bahis siteleri