Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Los Angeles Kings
Pátek 25.03.2016, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Marko Daňo (WPG) 0+0, 3 střely, čas na ledě 13:42
    Ondřej Pavelec (WPG) 59 minut a 48 sekund, 33 zákroků, 1 gól, úspěšnost zákroků 97,1% (03:43:59)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Ondřej Pavelec (WPG) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    2. Mark Scheifele (WPG) 0+2
    3. Blake Wheeler (WPG) 0+2

     
    Los Angeles Kings sice vyhrálo na střely 34:24, jenže na začátku třetí třetiny absolutně propadlo, když během necelých tří minut inkasovalo dva góly, o které se postarali Dustin Byfuglien a Paul Postma. Winnipeg byl v závěrečné části utkání mnohem lepší a jeho vítězství ještě podtrhl střelou do prázdné brány přes celé kluziště v čase 58:02 Drew Stafford. Obrovskou zásluhu na vítězství Jets má český brankář Ondřej Pavelec, který pochytal 33 z 34 střel. Konečný výsledek. Winnipeg Jets 4 Los Angeles Kings 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Do konce utkání zbývá odehrát 36 sekund a je jasné, že Winnipeg Jets už dnes o vítězství nic nepřipraví.
     
    58:41
    Los Angeles Kings zkusilo odvolat brankáře a hned na to inkasovalo čtvrtý gól.
    58:02 Drew STAFFORD - 4:1
     
    58:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD uklízí puk do prázdné brány a osudu dnešního utkání v MTS Centre je definitivně rozhodnuto!! Drew Stafford si v blízkosti levého rohu obranného pásma zpracoval puk a poté ho přes celou délku ledové plochy obloukem poslal do prázdné brány. Bez asistence.
     
    57:17
    Mark Scheifele se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, Jonathan Quick ale po bleskovém přesunu k bližší tyči předvedl skvělý zákrok a zřejmě vyrážečkou puk vytěsnil mimo!
     
    57:00
    Do konce zápasu zbývají odehrát přesně tři minuty a Winnipeg Jets vede stále dvoubrankovým rozdílem 3:1.
     
    55:19
    Je škoda, že utkání, které je velmi atraktivní, plyne velice rychle, zatímco nepříliš pohledný zápas utíká hodně pomalu. Takový už je ale hokej nebo jiný kolektivní sport.
     
    54:37
    Milan Lucic už mohl u levé tyče pálit z úhlu, jenže vzápětí se pokusil objet bránu, což se mu sice podařilo, jeho následná přihrávka ale skončila pouze na hokejce jednoho z hráčů Jets.
     
    54:00
    Jeff Carter byl zřejmě tím hráčem, který se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    53:02
    Trevor Lewis tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela zamířila vedle vzdálenějšího levého rohu.
     
    52:27
    Nemohu se zbavit dojmu, že zápas běží neskutečně rychle. Jako by to bylo teprve pět minut, co začala třetí třetina, a přitom už se pomalu blíží její samotný závěr.
     
    51:45
    Pokud bude Ondřej Pavelec v bráně Winnipegu solidní jako doposud, tak určitě bude mezi třemi hvězdami utkání.
    Jen co třetí třetina začala, Winnipeg Jets se ujal vedení 2:1.

     
    51:13
    Jonathan Quick si připsal snadný zákrok a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka, po které bude zápas zásluhou skvělého vstupu Jets do třetí třetiny pokračovat za dvoubrankového vedení domácího Winnipegu 3:1.
     
    50:49
    Winnipeg Jets ve třetí třetině dominuje, Los Angeles Kings jsou ale stále střelecky aktivnější. Nicméně, nic jim to není platné.
     
    49:55
    Mark Scheifele vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Jonathan Quick ale bleskově zareagoval a jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil.
     
    49:22
    Paul Postma se pokusil vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, jeho následná střela z pravého křídla ale zamířila pouze do výstroje připraveného Jonathana Quicka.
     
    48:39
    Jets vypálili na levém křídle od mantinelu a Jonathan Quick ukryl puk po pěkném a spolehlivém zákroku v lapačce.
     
    48:05
    Ondřej Pavelec je po krátkém ošetření v pořádku a vypadá to, že dnešní utkání dochytá. Pokud by musel český brankář střídat, tak by to byla obrovská škoda, protože v dnešním utkání zatím předvádí fantastický výkon.
     
    48:00
    Trevor Lewis nepříjemně zajel do Ondřeje Pavelce, který vytáhl fantastický zákrok proti střele Anzeho Kopitara z pravého kruhu pro vhazování! Střela Anzeho Kopitara mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, český brankář ji ale vyrážečkou dokázal vyrazit a poté do něho v plné rychlosti narazil Trevor Lewis.
     
    47:44
    Anze Kopitar se dostal před bránou po zákroku Ondřeje Pavelce k dorážce, jeho následná střela ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    47:28
    Marko Daňo střelou z levého kruhu pro vhazování prověřil pozornost Jonathana Quicka, ten byl ale tentokrát připraven a po jeho zákroku přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    46:18
    Los Angeles Kings vedlo zásluhou Anzeho Kopitara 1:0, jenže Winnipeg ještě před přestávkou dokázal odpovědět a krátce po ní se zásluhou dvou slepených branek ujal ve třetí třetině dvoubrankového vedení.
     
    45:58
    Střely:

    Winnipeg Jets 17 Los Angeles Kings 32
     
    44:17
    Winnipeg Jets mohl rychle přidat třetí branku, která by definitivně poslala Los Angeles Kings do kolen, následná střela domácích hokejistů z levého křídla ale orazítkovala pouze vnější oblouk brány.
     
    43:39
    Hra byla přerušena poté, co byl puk v útočném pásmu Kings sražen mimo ledovou plochu a skončil v ochranné síti.
    42:55 Paul POSTMA - 3:1
     
    42:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PAUL POSTMA střílí nádherný gól a Jets se během necelých tří minut v úvodu třetí třetiny ujímají dvoubrankového vedení!! Paul Postma na pravém křídle v blízkosti modré čářy napřáhl k úžasné střele, která zamířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Jonathan Quick byl proti jeho jedovaté střele bez šance. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
     
    41:48
    Brayden McNabb mohl rychle vyrovnat na 2:2 nádhernou střelou od modré čáry, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec vytáhl úžasný zákrok a horním okrajem lapačky jeho pokus vyrazil nad horní tyč!
    40:17 Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    40:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DUSTIN BYFUGLIEN se prosazuje po pouhých 15 sekundách po zahájení závěrečné části zápasu a otáčí vývoj utkání na stranu Winnipegu Jets!! Blake Wheeler na pravém křídle posunul puk zpětnou přihrávkou na Dustina Byfugliena, který napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a mezi betony Jonathana Quicka po ledě zamířil do černého. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 2:57.

     
    LA Kings po přestávce pokračovalo ve svém dominantní hře a v polovině zápasu za to bylo odměněno vedoucí brankou, o kterou se v přesilové hře postaral Anze Kopitar. Už to vypadalo, že Kings odejdou do kabin po druhé třetině s jednobrankovým vedením, to ale minutu a čtyřicet sekund před zazněním druhé sirény vymazal Adam Lowry. Skóre po 40 minutách. Winnipeg Jets 1 Los Angeles Kings 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát pouhých 20 sekund a vypadá to, že oba týmy budou odcházet do kabin za nerozhodného stavu, tentokrát ovšem 1:1.
    38:30 Adam LOWRY - 1:1
     
    38:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ADAM LOWRY skóruje a v závěru druhé třetiny vyrovnává na 1:1!! Matt Halischuk skvěle vybruslil zpoza brány a u levé tyče se pokoušel puk zasunout za záda Jonathana Quicka. Kotouč se mu ale svezl z hole, což Winnipegu velmi pomohlo. Před bránou se totiž dostal ke střele Adam Lowry, který rozhozeného brankáře Kings propálil mezi tělem a vyrážečkou, a kotouč zapadl k pravé tyči. Asistence: Matt Halischuk, Jacob Trouba.
     
    38:00
    Andy Andreoff nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč a Ondřej Pavelec jeho následnou střelu po fantastickém rozštěpu lapačkou vytěsnil mimo. Vzápětí se dostal k dorážce Trevor Lewis, tváří v tvář českému brankářovi ale neuspěl! To byla obrovská šance, gólem ale neskončila.
     
    37:17
    Blíží se závěr prostřední části, ve které Anze Kopitar krásnou střelou prolomil bezbrankové skóre a poslal Kings do vedení.
     
    36:40
    Alec Martinez na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, nakonec se ale od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    36:28
    Další vyhrané vhazování a další šance pro Los Angeles Kings. Tanner Pearson vypálil v blízkosti levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela zápěstím byla tečována, Ondřej Pavelec ale v pohodě padající list zastavil.
     
    36:05
    Kings ihned po vyhraném vhazování napřáhl z vrcholu kruhů pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ondřej Pavelec.
     
    36:02
    Los Angeles se pokusilo využít přesilovou hru střelou z levého křídla, následný pokus Kings byl ale přizvednut do ochranné sítě.
     
    35:08
    Jake Muzzin vypálil od modré čáry a jeho následná střela byla těsně před bránou zablokována. Vzápětí se dostal k dorážce Anze Kopitar, jeho pokus z mezikruží ale po ledě zamířil vedle levé tyče brány Winnipegu Jets, který čelí druhé přesilové hře v řadě.
     
    34:55
    Chris Thorburn (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    34:47
    Střely:

    Winnipeg Jets 10 Los Angeles Kings 21
     
    34:25
    V pravém rohu útočného pásma Winnipegu Jets se strhla menší potyčka, vylučovat se po ní ale rozhodčí nerozhodli.
    Střelec úvodního gólu dnešního střetnutí Anze Kopitar.

     
    33:26
    Jeff Carter se ocitl ve slibné střelecké pozici a pokusil se zdvojnásobit vedení svého týmu, jeho následný pokus ale zamířil mimo tři tyče brány Ondřeje Pavelce.
     
    32:51
    Rob Scuderi napřáhl k prudké střele, do její cesty se ale skvěle postavil Blake Wheeler, který jeho pokus zablokoval.
     
    32:28
    Anze Kopitar vyhrál vhazování proti Markovi Scheifelemu a Kings se mohou vydat směrem k bráně Ondřeje Pavelce.
     
    31:56
    Joel Armia se pokusil vyrovnat stav utkání, jenže jeho střela zamířila vedle brány Jonathana Quicka, který nemusel zasahovat.
     
    30:19
    Na opačné straně vypálili z pravého kruhu pro vhazování Kings a jejich sražena střela se odrazila před Ondřeje Pavelce, ten ale bleskově zareagoval a volný kotouč rychle přikryl lapačkou.
     
    30:00
    Winnipeg Jets se pokusil rychle vyrovnat a nebyl od vstřelení branky na 1:1 příliš daleko. Domácí hokejisté nebezpečně vypálili z levého křídla a puk letící těsně nad ledem před bránou skvěle tečovali, kotouč ale zamířil vedle levé tyče.
    29:25 Anze KOPITAR - 0:1
     
    29:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR využívá přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL posílá Los Angeles Kings do vedení!! Jeff Carter přihrál na pravou stranu najíždějícímu Anzemu Kopitarovi, který v pravém kruhu pro vhazování z úhlu napřáhl k nádherné střele a vymetl přesně vzdálenější levé horní roh brány. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    28:49
    Anze Kopitar vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale zamířila vedle pravého horního rohu brány.
     
    28:38
    Ben Chiarot (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    28:38
    Hra byla přerušena a po krátké reklamní přestávce si jeden z týmů zahraje přesilovou hru. Vypadá to, že trest se bude udělovat na straně Winnipegu, protože fanoušci hlasitě bučí.
     
    27:25
    Jacob Trouba po otočení hry v podání Winnipegu Jets mohl skórovat střelou z levého kruhu pro vhazování, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže Jonathan Quick ji levým betonem vyrazil.
     
    27:16
    Kings před pár sekundami vyrazili do rychlého protiútoku a Dustin Brown se po nabrání rychlosti ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné příležitosti, jenže jeho následná střela zamířila vedle bližší levé tyče!
     
    26:28
    Před Paulem Postmou se na chvíli v pravém kruhu pro vhazování otevřel prostor pro střelu, než se k ní ale odhodlal, tak se mu do cesty výborně postavil Anze Kopitar.
     
    25:18
    Jets před pár okamžiky orazítkovali po skvělé teči pravou tyč brány Jonathana Quicka a na opačné straně mohl vzápětí udeřit Tyler Toffoli, který se v blízkosti levé tyče ocitl ve skvělé brankové příležitosti, Ondřej Pavelec ale vytáhl úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    24:26
    Ben Chiarot tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střelu ale zastavil obětavý Trevor Lewis, který se mu rychle vrhl pod nohy.
     
    24:03
    Jets se usadili v útočném pásmu a vytvořili si několik dobrých brankových příležitostí, jenže všechny jejich střely byly zablokovány.
     
    23:46
    Kings zatím zvládají třetí oslabení skvěle a nepouští domácí hokejisty Winnipegu Jets do žádné šance.
     
    23:00
    Dustin Brown zasáhl protihráče u mantinelu ve středním pásmu holí do obličeje, ve kterém se vzápětí objevila krev. Winnipeg Jets má k dispozici třetí přesilovou hru v řadě.
     
    22:26
    Dustin Brown (LAK) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    21:25
    Na opačné straně vzápětí zahrozili Jets, kteří vypálili z pravého křídla krátce za modrou čárou, Jonathan Quick byl ale pozorný a pravým betonem jejich střelu vyrazil.
     
    21:02
    Jake Muzzin po přihrávce Milana Lucice vypálil od modré čáry, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji po rychlém zakleknutí zastavil připravený Ondřej Pavelec.
     
    20:37
    V MTS Centre před pár okamžiky začala druhá třetina zápasu mezi Winnipegem Jets a Los Angeles Kings, které je především zásluhou Ondřeje Pavelce nerozhodné 0:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:00.
    Tvrdá stopka v podání obránce Kings Braydena McNabba.

     
    Ke shrnutí první třetiny stačí dvě slova – Ondřej Pavelec. Český brankář se během úvodní části zápasu rozchytal k velkému výkonu, když pochytal všech 12 střel. Los Angeles Kings sice mělo obrovskou převahu, využít ji ale ke vstřelení gólu nedokázalo. Skóre po první třetině. Winnipeg Jets 0 Los Angeles Kings 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:14
    Jacob Trouba vyhrál na levé straně osobní souboj a diagonální přihrávkou směrem ke střídačkám založil rychlý protiútok Jets, ti se ovšem na pravém křídle k zakončení prodrat nedokázali.
     
    18:28
    Tanner Pearson za vlastní bránou podržel jednoho z hráčů Winnipegu, který si v závěru úvodní části zahraje druhou přesilovou hru, tu první nevyužil.
     
    18:09
    Tanner Pearson (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    17:15
    Kings mají v závěru základní části velice náročný program, na druhou stranu ale mohou být v klidu, protože účast v playoff mají zajištěnou.
     
    16:56
    Proti Minnesotě ovšem hráči Los Angeles Kings nebyli ani zdaleka tak aktivní jako v dnešním zápase na ledě Winnipegu.
     
    16:18
    Bezně platí, že v utkáních Los Angeles Kings příliš mnoho gólů nepadá, a dnes to platí dvojnásob. Kings v posledním utkání podlehli těsně 2:1 Minnesotě Wild.
     
    15:34
    Po třetí krátké reklamní přestávce hra opět v MTS Centre pokračuje a před námi je závěrečných pět minut první třetiny, během které jsme zatím žádný gól neviděli.
    Porovnání brankářů Ondřeje Pavelce a Jonathana Quicka.

     
    15:17
    Jacob Trouba ukázal, že je velice dobrým bruslařem a v blízkosti své brány předvedl krásný oblouk, po kterém puk středem ledové plochy vyvezl směrem k bráně Jonathana Quicka.
     
    14:16
    Joel Armia byl zřejmě tím hráčem, který z pravého křídla v blízkosti střídaček vypálil po ledě, Jonathan Quick měl ale čistý výhled a jeho pokus pravým betonem vykopl do bezpečí.
     
    13:35
    Los Angeles Kings má během posledních minut obrovskou převahu a Winnipeg Jets už se dlouho nedostal do zakončení.
     
    12:38
    Kings se vzápětí ocitli u levé tyče v další velice slibné šanci a mířili dobře ke vzdálenější pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec předvedl podruhé v utkání fantastický rozštěp a puk ukryl ve své lapačce! Český brankář se rozchytal k velkému výkonu.
     
    11:37
    Brayden McNabb nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a puk se od levého ramene Ondřeje Pavelce odrazil před prázdnou bránu, Anze Kopitar ale nedokázal z blízkosti skórovat a jeho dorážka skončila vedle levé tyče! To byla obrovská šance.
     
    11:12
    Střely:

    Winnipeg Jets 3 Los Angeles King 7
     
    10:43
    Luke Schenn nahodil puk od modré čáry na bránu Winnipegu Jets, Ondřej Pavelec ho ale skvěle našel ve vzduchu, a přestože mířil vedle pravého horního rohu jeho brány, ukryl ho v lapačce.
     
    10:25
    Andy Andreoff se dostal po skvělém zákroku Ondřeje Pavelce pravým betonem k dorážce, jenže než si stačil puk srovnat na hůl, tak se brankář Winnipegu dokázal přesunout ke své pravé tyči a po úžasném rozštěpu předvedl v rychlém sledu druhý velice důležitý zákrok!
     
    09:38
    Jake Muzzin na levém křídle napřáhl od modré k nepříjemně střele, kterou se u levé tyče zády k bráně pokoušel tečovat Dwight King, puk se ale od jeho hole odrazil mimo.
     
    09:02
    Anze Kopitar dal o sobě poprvé v dnešním zápase výrazně vědět, když na pravém křídle nabral rychlost a poté z kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která sice mířila mezi betony Ondřeje Pavelce, český brankář ale po rychlém zakleknutí ukryl puk ve svém náručí.
     
    08:29
    Kings vzápětí mohli vyrazit do protiútoku, ten ale zastavila nepřesná přihrávka a zakázané uvolnění, po kterém se hra přestěhovala zpět před bránu Jonathana Quicka.
     
    07:52
    Jets otočili hru a Julian Melchiori napřáhl na levém křídle ke střele, která zamířila vedle přední tyče brány Los Angeles Kings a od mantinelu se odrazila na hůl jednoho z hostujících hráčů.
     
    07:11
    Kings se nepodařilo rozehrát a po zakázaném uvolnění přichází na řadu po přerušení hry první krátká reklamní přestávka. Winnipeg Jets zatím hraje v pohledném zápase s Los Angeles Kings bez branek 0:0.
     
    06:33
    Hra se během posledních minut vyrovnala, o čemž dokonale svědčí vyrovnaná statistika střel a po jedné přesilové hře na každé straně.
     
    06:12
    Střely:

    Winnipeg Jets 3 Los Angeles Kings 3
     
    05:31
    Nic Petan na levém křídle dostal rychlost po přihrávce Joela Armii ze středového kruhu a poté napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, po které si Jonathan Quick v bráně Los Angeles Kings připsal další úspěšný zákrok.
     
    04:52
    Nikolaj Ehlers si na levém křídle vyměnil puk s Blakem Wheelerem a z úhlu poté napřáhl ke střele, která mířila do horní části brány, Jonathan Quick ji ale hrudí zastavil a poté volný puk rychle přikryl na ledě lapačkou, aby přerušil hru.
     
    04:28
    Los Angeles Kings mělo velice solidní vstup do zápasu, nyní ale po zbytečné chybě musí čelit úvodní přesilové hře Jets.
     
    03:41
    Kyle Clifford (LAK) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    03:41
    Kyle Clifford chtěl nahodit puk do útočného pásma, jenže ho místo toho vyhodil mimo ledovou plochu a za zdržování hry si půjde sednout na trestnou lavici.
     
    03:15
    Na druhé straně si připsal první úspěšný zákrok také Jonathan Quick a u jeho pravé tyče se vzápětí strhla první potyčka. Vylučovat se ale podruhé v dnešní zápase prozatím nebude.
     
    02:37
    Alec Martinez napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, ta ovšem zamířila vedle pravého horního rohu brány, kterou k radosti českých fanoušků hájí Ondřej Pavelec.
     
    01:42
    Milan Lucic si od mantinelu na levém křídle pěkně vybruslil do středu levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl ke střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, český brankář ji ale levým betonem vyrazil!
     
    01:17
    Tyler Toffoli na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem mezi betony Ondřeje Pavelce, ten ovšem předvedl solidní zákrok a připsal si první ostrý zásah v dnešním zápase!
     
    00:40
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Scheifele – 2 min., hrubost).
     
    00:28
    Ve Winnipegu právě začalo utkání mezi Jets a Los Angeles Kings. Hosté vyrazili do prvního útoku, ke střele se ale na levém křídle nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart (A), Trouba, Melchiori, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler (A) – Armia, Burmistrov, Stafford – Thorburn, Lowry, Halischuk – Petan, Copp, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Scuderi, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Dowd, Toffoli – King, Shore, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Brad Meier – Mark Wheler, Bryan Pancich.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Marko Daňo (WPG) 3+7, +/- -6
    Ondřej Pavelec (WPG) 27 zápasů, 742 zákroků, 71 gólů, úspěšnost zákroků 90,4%
     
    Vzájemné zápasy:

    28.10.15 Winnipeg Jets – Los Angeles Kings 1:4
     
    Los Angeles Kings:

    Tanner Pearson se zúčastnil ranního rozbruslení poté, co z osobních důvodů vynechal poslední zápas proti Minnesotě Wild, které Kings podlehli těsně 2:1, a do zápasu na ledě Winnipegu určitě nastoupí. Mimo hru naopak zůstává útočník Kris Versteeg, který kvůli zranění v dolní části těla vynechá třetí utkání v řadě. V bráně LA Kings proti Jets začne Jonathan Quick.
    Ehlers, Stuart, a Armia nechybí na ledě během rozbruslení.

     
    Winnipeg Jets:

    Obránce Tyler Myers musel ve středu podstoupit operaci kolene a do konce sezóny bude mimo hru. Hlavní trenér Winnipegu Jets Paul Maurice prozradil, že jakmile se Myers uzdraví, tak bude muset podstoupit operaci kyčle. Kromě Tylera Myerse je mimo hru do konce sezóny také Toby Enström (koleno). Jets mají do konce sezóny mimo hru dva hráče, zpět do sestavy by se měl ale vrátit Mark Stuart, který 12. února utrpěl proti Edmontonu Oilers zlomeninu ruky.
     
    Když se naposledy Winnipeg střetl s Los Angeles, Milan Lucic prolomil necelých pět minut před koncem zápasu nerozhodné skóre a Kings zásluhou jeho vítězného gólu nakonec zvítězili ve Winnipegu 4:1. Druhým vzájemným zápasem mezi Winnipegem a LA Kings v letošní sezóně NHL Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 39. Lowry (Halischuk, Trouba), 41. Byfuglien (Wheeler, Scheifele), 43. Postma (Scheifele, Wheeler), 59. Stafford – 30. Kopitar (Carter, Doughty)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart (A), Trouba, Melchiori, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler (A) – Armia, Burmistrov, Stafford – Thorburn, Lowry, Halischuk – Petan, Copp, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Scuderi, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Dowd, Toffoli – King, Shore, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Brad Meier – Mark Wheler, Bryan Pancich

    Diváci: 15294
    bahis siteleri