Příbram – Dukla Praha 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:1 (kon.) | Liberec – Ostrava 2:1 (kon.)
konec
FK Příbram
3:1 (1:1)
FK Dukla Praha
Pátek 25.03.2016, 10:15 • Energon Aréna, Příbram • Juniorská liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Svěřenci Marcela Máchy po přestávce pokračovali ve svém ofenzivním pojetí hry a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí, z nichž dvě dokázali přetavit v gól. Přesně po hodině hry se prosadil z penalty Jan Vošahlík, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a Juniorské lize během dvou zápasů celkově čtvrtý. Střelecký účet příbramských fotbalistů v závěru utkání uzavřel Patrik Brandner, který sedm minut před koncem zakončil krásnou kombinaci střelou do prázdné brány. 1.FK Příbram 3 FK Dukla Praha 1. (12:15:18)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Příbram se po rohovém kopu k ničemu nedostala, všem je ovšem jasné, že domácí už se o třetí domácí vítězství v řadě na jaře připravit nenechají.
    88. Sergo Kurtiašvili (PRI) napřáhl k nádherné technické střele.
     
    88
    Sergo Kurtiašvili mohl přidat čtvrtý gól Příbrami, když uprostřed šestnáctky napřáhl k nádherné technické střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, brankář Zdeněk Vávra ji ale fantastickým zákrokem vytáhl na rohový kop!
     
    86
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází , přichází Slicho.
     
    86
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Vošahlík, přichází Plakalo.
     
    86
    Fotbalisté 1.FK Příbrami jsou v domácím prostředí velice silní a dnes se to dokonale potvrzuje.
     
    85
    Patrik Brandner mohl vzápětí přidal další gól, když na levé straně hřiště napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé přízemní střele, která těsně minula bližší levou tyč!
    83. Patrik BRANDNER - 3:1
     
    83
    Příbram právě vstřelila branku!
    PATRIK BRANDNER byl odměněn za svou aktivitu a sedm minut před koncem posílá Příbram do dvoubrankového vedení!! Patrik Brandner si na vzdálenější levé tyči naběhl na centr svého spoluhráče z pravé strany šestnáctky a z blízkosti míč dorazil do prázdné brány.
     
    80
    Štěpán Hlinka skvěle odcentroval z pravé strany šestnáctky a po jeho následném přízemním centru se na hranici malého pokutového území natahovali dva spoluhráči, oba ho ale promáchli.
     
    78
    Střídající Melvin Vachoušek se dostal na levé straně pokutového území k přízemní diagonální střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji v pohodě zastavil Ondřej Kočí.
     
    77
    Sergo Kurtiašvili se ocitl na pravé straně šestnáctky ve slibné brankové příležitosti, kterou ještě mohl vyšperkovat přihrávkou pod sebe, jenže se rozhodl pro tvrdou střelu pravačkou, která z blízkosti zamířila vedle bližší pravé tyče!
     
    75
    Do konce utkání zbývá odehrát patnáct minut. 1.FK Příbram vede nad Duklou Praha těsně 2:1.
     
    74
    Lukáš Slávik se pokusil vstřelit svůj druhý gól v dnešním utkání, jeho následná střela zpoza šestnáctky ale zamířila nad.
     
    73
    Dukla sáhla ke druhému střídání, na hřiště přišel čerství Melvin Vachoušek.
     
    72
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Beneš, přichází Vachoušek.
    71. Patrik Brandner (PRI) a jeho pěkné zakončení šajtlí.
     
    71
    Patrik Brandner se dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, přičemž ta první zpoza šestnáctky zamířila pouze doprostřed brány a ta druhá zevnitř pokutového území skončila vedle levého horního rohu!
     
    70
    Oba týmy se vzápětí dostaly po jedné střele, která zamířila těsně nad. V podání Dukly se ovšem jednalo o pokus ze střední vzdálenosti, který málem nachytal brankáře Ondřeje Kočího na švestkách.
     
    69
    Jan Vošahlík rozjel na pravé straně hřiště nádhernou kombinaci a na vzdálenější levé tyči se po zpětném centru jeho spoluhráče dostal do zakončení Jiří Junek, jeho střela ale byla zablokována.
     
    68
    Jan Vošahlík dostal do šestnáctky z levého křídla krásnou přihrávkou a levačkou se pokusil tvrdě vypálit, jeho následná rána ale byla zablokována.
     
    67
    Fotbalisté Dukly se nemohou dostat do šestnáctky Příbrami a zkoušejí to z dálky. Poslední pokus hostů ze střední vzdálenosti byl ale nepřesný a jejich diagonální přízemní střela zamířila o pořádný kus vedle vzdálenější levé tyče.
     
    66
    Jeden z hostujících hráčů zpoza šestnáctky pohotově vypálil, jeho následná střela o zem ale skončila pouze v náruči připraveného brankáře Ondřeje Kočího, který byl u své pravé tyče včas a míč ukryl v náručí.
     
    65
    Dukla na levé straně hřiště vybojovala standardní situaci, domácí fotbalisté ale následný centr odvrátili za postranní čáru.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Bezpalec (FK Dukla Praha).
     
    64
    Jan Vošahlík v dnešním zápase vstřelil dva góly, stejně jako proti Znojmu, a juniorský tým Příbrami jeho zásluhou vede po hodině hry nad Duklou Praha 2:1.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Farkaš (FK Dukla Praha).
     
    63
    Příbram rozehrála standardní situaci, po které do šestnáctky mířil nebezpečný centr. Míč se vzápětí málem stočil ke vzdálenější levé tyči, u ní byl ale připravený brankář Zdeněk Vávra.
     
    62
    Patrik Brandner se snažil prosadit po pravém křídle a vybojoval pro svůj tým standardní situaci.
     
    61
    Dukla se pokusila rychle odpovědět a nebezpečný centr z levé strany zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče.
    60. Jan VOŠAHLÍK - 2:1
     
    60
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN VOŠAHLÍK střílí ve druhém zápase Juniorské ligy svůj čtvrtý gól a posílá 1.FK Příbram z penalty do vedení 2:1!! Jan Vošahlík sice nejprve orazítkoval pravou tyč, míč se k němu ale vzápětí odrazil a z dorážky už se nemýlil.
    59. Jan Vošahlík (PRI) byl stažen v pokutovém území.
     
    59
    Jan Vošahlík odvedl na pravé straně pokutového území skvělou práci a po faulu jednoho z hráčů Dukly vybojoval penaltu!
     
    58
    Jiří Junek byl s největší pravděpodobností tím hráčem, který se na levé straně šestnáctky dostal k hlavičce, míč ale zamířil pouze do náruče připraveného brankáře Zdeňka Vávry.
     
    57
    Příbramský kapitán Štěpán Hlinka z pravé strany pronikl do pokutového území a napřahoval ke střele, jenže skákající míč pravačkou promáchl.
     
    56
    Hostující trenér Dukly Libora Paly nabádá své svěřence, aby zlepšili přechod na útočnou polovinu soupeře a sbírali odražené míče.
     
    53
    Svěřenci Marcela Máchy si v rychlém sledu vytvořili dvě obrovské šance, ani jedna z nich ale gólem v síti Zdeňka Vávry neskončila!
     
    52
    1.FK Příbram se před pár okamžiky dostala do slibné střelecké příležitosti, jenže střela jednoho z domácích fotbalistů zamířila pouze do náruče připraveného brankáře Zdeňka Vávry.
     
    49
    V úvodu druhého poločasu se hra přelévá ze strany na stranu, i když aktivnější jsou fotbalisté Příbrami, na nějakou slibnou brankovou příležitost ale zatím čekáme po přestávce marně.
     
    47
    Utkání se zatím hraje ve velmi sportovním duchu a hlavní rozhodčí Emanuel Marek během prvního poločasu sáhl pouze k jedné žluté kartě.
     
    46
    V Energon Aréně právě začal druhý poločas, do kterého oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 1:1, když na úvodní gól Jana Vošahlíka odpověděl Lukáš Slávik.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Petrák, přichází Vokoun.
     
    46
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Bezdička, přichází Sedláček.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:20.
     
    Dukla sice tahala v Příbrami od úvodních minut zápasu za kratší konec lana a po necelých deseti minutách inkasovala první gól, i přes špatnou kombinační hru se ji ale podařilo v polovině prvního poločasu z ničeho nic vyrovnat, když na úvodní gól Jana Vošahlíka odpověděl na straně hostů Lukáš Slávik. Skóre po prvním poločase. 1.FK Příbram 1. FK Dukla Praha 1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karaklajič, přichází Pašalič.
     
    44
    Fotbalisté 1.FK Příbrami v závěru prvního poločasu vybojovali rohový kop, po jeho následném rozehrání ale bránu Zdeňka Vávry neohrozili.
     
    42
    Obrázek hry je po senzačním vyrovnání Dukly naprosto stejný, hosté sice jako blesk z čistého nebe udeřili, jinak se jim ale vůbec nedaří kombinovat a příbramský brankář Ondřej Kočí by si mohl vzít do brány noviny.
     
    40
    V pokutovém území Dukly Praha vznikl velký závar, ani jeden z hráčů domácí Příbrami ho ale nedokázal využít ke vstřelení branky a svatyně brankáře Zdeňka Vávry opět odolala!
     
    40
    Žlutou kartu dostává Troníček (FK Dukla Praha).
     
    38
    Dukla po vstřelení vyrovnávací branky zpevnila obranu a domácí fotbalisté Příbrami se ji zatím marně snaží podruhé v utkání prolomit. Jan Vošahlík, Sergo Kurtiašvili a Patrik Brandner jsou směrem vpřed hodně aktivní, schází tomu ale přesné zakončení.
     
    35
    Domácí fotbalisté se pokusili zrychlit hru kolmou přihrávkou, ta ale skončila pouze u brankáře Zdeňka Vávry, který mohl v klidu rozehrávat.
     
    32
    Marcel Mácha dnes využil možnosti postavit Jana Rezka a Jana Vošahlíka. Mnozí jistě očekávali velký brankový příděl, toho jsme se ale zatím v Příbrami nedočkali.
     
    30
    Ze zápasu uplynula téměř úvodní půlhodina a 1.FK Příbram hraje na jaře ve třetím domácím utkání s Duklou nerozhodně 1:1.
     
    26
    Na rezervním hřišti v Příbrami je nyní k vidění především tuhý boj o střed hřiště a ani jeden z týmů se nemůže dostat k přesnému zakončení. Oba celky ovšem hrají s nasazením.
     
    24
    Brankář Zdeněk Vávra sice musí čelit nebezpečným akcím soupeře, jenže střely domácích fotbalistů jsou buď zablokovány a nebo končí v jeho rukavicích.
     
    23
    Sázkové kanceláře vypsali na to, že Dukla zvítězí kurz kolem devíti, takže pokud jste náhodou vsadili na hosty, při pohledu na stav 1:1 Vám jistě svitla naděje.
     
    22
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Kilián, přichází Červeňák.
     
    22
    Hostům z Prahy se nedařilo kombinovat, jenže jediná kloudná akce jim stačila k tomu, aby se v polovině prvního poločasu postarali o vyrovnávací gól.
     
    20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pozor na to! Dukla z čistého nebe uštkla jako had a hosté zásluhou LUKÁŠE SLÁVIKA vyrovnávají stav zápasu krásnou střelou k tyči na 1:1!! Lukáš Slávik se ocitl na hostující straně v první velké brankové příležitosti a hned ji přetavil ve vyrovnávací gól.
     
    18
    Svěřenci Marcela Máchy mají vývoj utkání naprosto pod kontrolou. Dukla se sice snaží vydávat směrem vpřed, jenže po zisku míče okamžitě přichází ztráta nebo nepřesná přihrávka.
     
    17
    Ze zápasu je odehráno více než patnáct minut a již jsme byli svědky jednoho gólu, o který se postaral tým z hornického města.
     
    16
    Věděli jste, že?

    1.FK Příbram během prvních dvou jarních domácích zápasů neinkasovala ani jeden gól a naopak sedm branek vstřelila, z toho šest do sítě posledního Znojma.
     
    15
    Přítomnost hráčů z prvního týmu je na domácí straně velmi znát a Příbram od samého začátku utkání nadále dominuje.
     
    12
    Jan Vošahlík byl s největší pravděpodobností tím hráčem, který málem vstřelil druhý gól Příbrami, jeho následnou střelu ale skvělým zákrokem zneškodnil brankář Zdeněk Vávra!
     
    11
    Netrvalo to dlouho a brankář Dukly Zdeněk Vávra poprvé v utkání kapituloval a vstřelený gól může fotbalistům Příbrami dodat potřebný klid do zbytku utkání.
     
    9
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN VOŠAHLÍK střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! 1.FK Příbram se po necelých deseti minutách ujímá jednobrankového vedení a zásluhou Jana Vošahlíka potvrzuje na jaře v domácím prostředí svou skvělou formu.
     
    7
    Dukla se v úvodu utkání dostala pod tlak a podle mého osobního názoru je jen otázkou času, kdy domácí hráči 1.FK Příbrami udeří.
     
    5
    Fotbalisté Příbrami jsou podle očekávání od úvodních minut aktivnějším týmem, Jan Rezek ani Jan Vošahlík ale zatím výrazněji neohrozili bránu hostujícího brankáře Zdeňka Vávry.
     
    2
    Příbram se nachází v tabulce Juniorské ligy na šestém místě, zatímco hosté z Prahy jsou třetí od konce, jak ale jistě dobře víte, z této mládežnické soutěže se nikam nepostupuje ani nesestupuje.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Emanuel Marek dal právě pokyn k zahájení zápasu a utkání mezi Příbramí a Duklou mohlo začít. Favoritem jsou domácí fotbalisté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání mezi 1.FK Příbrami a FK Duklou začne s mírným zpožděním. Fotbalisté obou týmů sice dokončili rozcvičení, na hrací ploše ale ještě chybí rozhodčí.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Junek, Tregler, Divíšek, Kilián, Brandner, Hlinka (C), Rezek, Vošahlík, Karaklajič, Kurtiašvili.
    Náhradníci: Jedlička, Bouček, Ježdík, Plakalo, Pašalič, Červeňák. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    FK Dukla Praha: Vávra – Cvrček, Bohánek, Petrák, Bezdička, Bezpalec (C), Schindler, Beneš, Farkaš, Slavík, Troníček.
    Náhradníci: Slicho, Vachoušek, Havlíček, Skuhravý, Vokoun, Sedláček, Řepa. Trenér: Libor Pala.

    Rozhodčí: Emanuel Marek. Asistenti: Robert Hájek, Jiří Kříž.
     
    Dukla Praha:

    Výsledky hostující Dukly jsou jako na houpačce a výhry střídají prohry. Fotbalisté pražského týmu si doma vyšlápli na poslední Znojmo, které rozstříleli vysoko 8:2, venku ale poté prohráli 4:1 v pražském derby na hřišti Bohemians 1905. Dukla během posledních pěti zápasů třikrát prohrála, nikdy ale dva zápasy v řadě.
     
    1.FK Příbram:

    1.FK Příbram je na jaře doma stoprocentní, když nejprve smetla vysoko 6:0 Znojmo a v posledním utkání poté porazila nejtěsnějším rozdílem 1:0 Č. Budějovice. Do zápasu proti Dukle nastoupí několik hráčů prvního týmu, včetně Jana Rezka a Jana Vošahlíka, který vstřelil proti Znojmu dva góly.
     
    1.FK Příbram přivítá na svém hřišti před Velikonocemi fotbalisty Dukly Praha, proti kterým se bude snažit potvrdit v domácím prostředí na jaře stoprocentní bilanci. Utkáním z Energon Areny Vás provede s velkým potěšením a radostí Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 9. Vošahlík, 60. Vošahlík (pen.), 83. Brandner – 20. Slávik

    Karty:   40. Troníček (DUK), 63. Farkaš (DUK), 64. Bezpalec (DUK)


    FK Příbram: Kočí – Junek, Tregler, Divíšek, Kilián (22. Červeňák), Brandner, Hlinka (C), Rezek, Vošahlík (86. Plakalo), Karaklajič (45+1. Pašalič), Kurtiašvili.
    Náhradníci: Jedlička, Bouček, Ježdík. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    FK Dukla Praha: Vávra – Cvrček, Bohánek, Petrák (46. Vokoun), Bezdička (46. Sedláček), Bezpalec (C), Schindler, Beneš (72. Vachoušek), Farkaš (86. Slicho), Slavík, Troníček.
    Náhradníci: Havlíček, Skuhravý, Řepa. Trenér: Libor Pala.

    Rozhodčí: Emanuel Marek. Asistenti: Robert Hájek, Jiří Kříž
    bahis siteleri