Žilina – Košice 4:3 (kon.) | M-Šport Trenčín – Florko Košice 2:6 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
4:3 (1:3, 3:0, 0:0)
ATU Košice
sk Sobota 26.03.2016, 14:00 • ŠH Rosinská, Žilina • Slovenská Salming extraliga mužů • Semifinále
     
    59:32
    Halás strieľal po krížnej prihrávke, mal tam odkrytú bránu, namieril ale vedľa!
     
    56:07
    Trúnek priťukol zľava na stred Masarovičovi, ktorý z prvej vystrelil a Turek fantastickým presunom udržal svoj tím v hre! Stále je to len o gól a všetko je otvorené.
     
    54:52
    Galovič mal na hokejke možno rozhodujúci gól! Zblízka však domáci útočník namieril príliš vysoko a minul ľavý horný roh brány!
     
    40:53
    Žilinčan Martin Grlický si teda sadá na trestnú lavicu za blokovanie hokejky. Domácich čakajú krušné okamihy v oslabení.
     
    40:53
    Skvelý brankár Kružel! Halás si loptičku potiahol naľavo a položil si brankára na zem, už zakončoval do brány, Kružel ale vykopol pravú nohu a vyrazil loptičku!
     
    40:53
    Hneď v úvode je tu trestné strieľanie pre ATU Košice! Martin Grlický nedovolene zastavil Halása v gólovej príležitosti! Halás zrealizuje trestné strieľanie.
     
    39:10
    Žilina dala gól!
    Čo teraz predviedla Žilina, tak to bola ukážka florbalovej parády. Galovič ešte z vlastnej polovice prihral na veľkú vzdialenosť krížne Lelákovi, ktorý z prvej dával pod seba. Tam bol v strede voľný MICHAL HRIN, ktorý namieril do ľavého horného rohu a strelil svoj druhý gól v zápase!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    35:29
    Košice sa mohli vrátiť do vedenia! Navrátil postupoval sám po pravej strane, Kružel ale dobre zmenšil strelecký uhol a vyrazil strelu do rohu ihriska!
     
    33:43
    Žilina dala gól!
    Tak toto bola parádna akcia v podaní žilinského výberu! Pri zmätkoch pred košickou bránou mal už vyloženú streleckú pozíciu Galovič, dával ešte ale krížne Hrinovi. Michal Hrin sa neulakomil, nestrieľal, ale pred rozhodeným Turekom ešte vrátil MARIÁNOVI GALOVIČOVI, ktorý zblízka napálil do odkrytej brány!
    Asistencia: Michal Hrin
     
    29:32
    Obrovská príležitosť pre Košice! Chudina sa pred bránou ujal loptičky po zrazenej strele a snažil sa ju dostať do siete, Kružel udržal pravú nohu na zemi a vyrazil pravdepodobne gólovú strelu!
     
    28:53
    Žilina dala gól!
    Napokon to domácim vyšlo a zaslúžene strieľajú kontaktný gól! Po rozohrávke voľného úderu poslal Galovič peknú spätnú prihrávku pod seba Hrinovi. MICHAL HRIN vyslal nenápadnú, ale dobre mierenú strelu do ľavého horného rohu, ktorú síce Turek zasiahol, loptička napriek tomu doskočila do siete!
    Asistencia: Marián Galovič
     
    25:15
    Domáci prepadli vpredu a videli sme košické prečíslenie! Szabo miesto prihrávky radšej strieľal, Kružel vystihol strelu smerujúcu medzi jeho nohy a loptičku pokryl ešte pred čiarou.
     
    23:45
    Parádna rýchla žilinská kombinácia! Po sérii prihrávok zakončoval pri pravej žrdi Veneny, Turek sa parádne presunul a vyrazil ľavou nohou!
     
    22:19
    Jakub Talarovič z ATU Košice inkasuje dve minúty za hru v bránkovisku. Žilina tak po nepremenenom nájazde môže ešte udrieť v presilovke.
     
    22:19
    Grlický si položil Tureka, zakončil však do pravej žŕdky, odkiaľ sa loptička odrazila späť do ihriska!
     
    22:19
    Domáci v obrovskej šanci! Grlický zakončoval sám pred Turekom, ten síce vyrazil, loptička už ale padala za čiaru. Talarovič odpaľoval z bránkoviska, nasleduje trestné strieľanie!
     
    19:08
    V závere prvej časti je tu presilovka pre Žilinu! Kapitán hostí Patrik Pelegrin inkasuje menší trest za vrážanie.
     
    16:18
    ATU Košice dali gól!
    Domáci sa najprv pri prieniku Hrušku márne dožadovali trestného strieľania, a následne inkasujú. PATRIK PELEGRIN si našiel priestor v skrumáži pred bránou a bekhendom umiestnil loptičku po zemi k pravej žrdi!
    Asistencia: Adrián Szabo
     
    15:14
    Žilina dala gól!
    Je znížené, obrovská radosť na domácich tribúnach! Akciu začal Kvasnica, ktorý prešiel popri mantineli snáď cez troch protihráčov. Jeho pokus ešte gólom neskončil, loptička ale ostala v hre a potom už Turek inkasoval. Presný pokus do siete namieril zo stredu JAROSLAV MÁLUS!
    Asistencia: Richard Lelák
     
    11:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie! Prvú strelu Szaba ešte Kružel kryl, východniari však zostali v útoku a zúročili to presným zásahom. MICHAL KROČKO mal voľný priestor na pravej strane, ideálne napriahol švihom a vymietol ľavý horný roh Kruželovej brány!
    Asistencia: Róbert Daru
     
    10:27
    Michal Dudovič prihral krížne Pelegrinovi, ktorý mal pred sebou časť odkrytej brány, loptičku ale trafil zle a mieril nad! Obrovská šanca pre hostí na zisk dvojgólového náskoku.
     
    10:03
    ATU Košice dali gól!
    Z ničoho nič prichádza prvý presný zásah a vedenia sa ujímajú hostia z Košíc! JAKUB TALAROVIČ prenikol po pravej strane, vystrelil spoza obrancu a loptička niekde popod Kruželovu pravú nohu prešla do siete!
    Asistencia: Michal Kročko
     
    04:30
    Obranca hostí Kročko strieľal spoza poliacej čiary, loptu trafil parádne a takmer bol z toho gól! Kročko zasiahol spojnicu brvna a žrde, to bola zatiaľ dnešná najväčšia šanca.
     
    00:55
    Prvá vážnejšia príležitosť, Kvasnica strieľal po krížnej prihrávke a Turek mal čo robiť! Brankár hostí sa včas presunul a vyrazil loptičku.

    Branky a nahrávky: 16. Málus (Lelák), 29. Hrin (Galovič), 34. Galovič (Hrin), 40. Hrin (Lelák) – 11. Talarovič (Kročko), 12. Kročko (Daru), 17. Pelegrin (Szabo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Kružel (Król) – Grlický, Hrin, Hruška, Trúnek, Veneny, Galovič, Baránek, Kvasnica, Masarovič, Málus, Lelák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin, Pažák, Kerekeš, Talarovič, Szabo, Kročko, Halas, Chudina, Ferenc

    Rozhodčí: Roman Cíbik, Michal Tomáš
    bahis siteleri