Žižkov – Kolín 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Zápy 0:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
2:0 (0:0)
SK Sparta Kolín
Neděle 27.03.2016, 10:15 • Seifertova • Česká fotbalová liga • 22. kolo
     
    Viktoria Žižkov si tak připisuje další tři body do ligové tabuly. Ode mě je to pro dnešek vše. Přeji krásný zbytek neděle a přeji příjemné Velikonoce. (12:07:59)
     
    Je konec! Viktoria Žižkov byla ve druhém poločase lepším celkem a povedlo se jí dát dvě branky. Ve dvaapadesáté minutě se z penalty prosadil střídající Zdeněk Volek, kterého v jednasedmdesáté minutě doplnil Tomáš Petrášek, jenž se prosadil hlavičkou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Viktorce byl nabídnut ještě jeden rohový kop. Na přední tyčku si naběhl Lukáš Kreček, který ale svým pokusem branku netrefil.
     
    90+2
    Poslední útok Kolína nevyšel a rozhodčí toto utkání co nevidět ukončí. Viktorka si připíše třetí výhru v jarní části ČFL.
     
    90+1
    Martin Jelínek si již v první nastavené minutě ze dvou počínal faulem ve středu travnaté plochy. Viktorka tak bude míč nakopávat na branku Vízka.
     
    90
    Po zblokované hlavičce Dominika Veselého bude následovat rohový kop z pravé strany. Půjde tak o jednu z posledních šanci na branku.
     
    89
    Utkání se spíše dohrává. Kolín to ještě zkouší, ale obrana Viktorky je téměř nepropustná. Nyní hosté zahrávají přímý kop.
     
    88
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Vojtěch Gebert, přichází Martin Klán.
     
    87
    Po neúspěšném rohovém kopu se dopředu dostali domácí. Zdeněk Volek sprintoval skrz celé hřiště a nakonec předal míč Vojtěchu Šanderovi, který ale brankáře z blízkosti nepřekonal!
     
    86
    Ke střele se z dobré pozice prodral hostující Jindřich Kučera, který svým pokusem trefil jen bránícího hráče. Pokračuje ale aktivita Kolína.
     
    84
    Centrovaný míč našel přesně hlavu kapitána Martina Jelínka, jenž zakončoval k levé tyčce, kterou ale jen o pár centimetrů nedokázal trefit!
     
    83
    Kolín si následně vybojoval standardní situaci po faulu na jednoho z hráčů. Hosté tak budou rozehrávat přímý kop z nějakých pětadvaceti metrů.
     
    82
    Matěj Vejr byl na hřišti hned viděn. Po pravé straně se pokoušel dostihnout míč, ale těsně před ním jej do autu odehrál bránící hráč.
     
    82
    Střídání v týmu FK Kolín: ze hřiště odchází Zdeněk Zmeškal, přichází Matěj Vejr.
     
    81
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Milan Procházka, přichází Jakub Šimkovský.
     
    80
    Středem hřiště se individuálně proháčkoval Jindřich Kučera, který následně na branku vystřelil. Jeho pokus byl ovšem ztečován na roh.
     
    79
    Pomalu a jistě jde utkání do poslední desetiminutovky. Domácí utkání kontrolují kombinací na vlastní polovině a směrem dopředu se moc neženou.

    David Panuška

    Branky: 52. Volek (pen.), 71. Petrášek

    Karty:   18. Marek (ZIZ) – 38. Jelínek (KOL)

    Neproměněná penalta: 6. Pavlata (ZIZ), brankář Vízek zneškodnil


    FK Viktoria Žižkov: Soukup – Šandera, Petrášek, Kodr, Procházka (81. Šimkovský) – Pavlata, Gebert (M. Klán), Salašovič (37. Křeček) – Svatonský (46. Volek), Marek (67. V. Klán), Dočekal.
    Náhradníci: Brauneis – M. Klán, Křeček, Šimkovský, Volek, V. Klán, Hurka.

    SK Sparta Kolín: Vízek – Biško, Jelínek, Kouřil, Němeček (46. Nešpor), Veselý, Brunclík, Kučera, Hron, Zmeškal (82. Vejr), Seifert (76. Ludvíček).
    Náhradníci: Terč – Ludvíček, Nešpor, Vejr.

    Rozhodčí: Svatík – Melničuk, Tvrdík

    Diváci: 986
    bahis siteleri