Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:4 (1:3, 0:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Úterý 29.03.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Gabriel Landeskog (COL) 1+0
    2. Craig Smith (NSH) 1+1
    3. Blake Comeau (COL) 0+1 (04:48:11)
    Výstavní trefa Romana Josiho dnes na bodový zisk nestačila.

     
    Shawn Matthias necelých sedm minut před koncem utkání poslal Colorado do tříbrankového vedení a vypadalo to, že Avalanche zaznamenají hladké vítězství, jenže domácí hokejisté se jako správní predátoři nevzdali a dvěma slepenými góly z hole Coltona Sissonse a Romana Josiho se vrátili zpět do zápasu. Vstřelit vyrovnávací gól se jim už ale ani přes obrovský tlak v závěru při hře bez brankáře vstřelit nepodařilo. Konečný výsledek. Nashville Predators 3 Colorado Avalanche 4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Ryan Johansen rychle vypálil na pravém křídle od mantinelu po vyhraném vhazování, jeho pokus ale našel pouze lapačku připraveného a pozorného Semjona Varlamova.
     
    59:15
    Do konce utkání zbývá odehrát 45 sekund a hlavní trenér Nashvillu Peter Laviolette si vyžádal oddechový čas.
     
    59:05
    James Neal na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho střela mířila do bližšího horní rohu brány, Semjon Varlomov ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    58:01
    Carter Hutton už je na střídačce a Predators to zkouší při hře bez brankáře!
     
    57:46
    Pomalu ale jistě se blíží chvíle, kdy to hráči domácího Nashvillu zkusí ve hře bez brankáře.
     
    57:03
    Do konce utkání zbývají odehrát necelé tři minuty a Nashville po dvou slepených brankách prohrává pouze o gól.
     
    56:56
    Mike Ribeiro se dostal po vyhraném vhazování Predators v útočném pásmu do velké brankové příležitosti, z blízkosti ale na Semjona Varlamova vyzrát nedokázal!
    55:21 Roman JOSI - 3:4
     
    55:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI bleskově přidává druhý gól a Nashville Predators je po dvou slepených gólech zpět v zápase!! Roman Josi po přihrávce Filipa Forsberga napřáhl v blízkosti modré čáry k fantastické střele, kterou vymetl přesně vzdálenější pravé horní roh brány. Lépe už to trefit nešlo. Asistence: Filip Forsberg, Craig Smith.
    54:58 Miikka SALOMÄKI - 2:4
     
    54:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS předvedl krásnou teč a Predators prohrávají v závěru utkání opět o dvě branky!! Miikaa Salomäki tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu před bránou skvěle tečoval Colton Sissons, od jehož hole se puk odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Miikka Salomäki, Calle Jarnkrok.
     
    54:08
    Před námi je necelých šest minut, během kterých Nashville musí vstřelit tři góly, chce-li pomýšlet alespoň na bod. Pokud by se mu to povedlo, byl by to určitě jeden z největších comebacků v letošní sezóně NHL. V současné chvíli se to ale zdá jako scifi.
     
    53:40
    Nashville Predators svého soupeře přestřílel a na střely poprvé v zápase vede 29:27, jenže důležité je skóre, a to na kostce nad ledem výrazně vyznívá pro hosty z Denveru.
     
    53:18
    James Neal dvakrát v rychlém sledu vypálil ihned po vyhraném vhazování Predators v útočném pásmu, obě jeho střely ale zamířily do náruče připraveného Semjona Varlamova.
     
    53:15
    Střely:

    Nashville Predators 27 Colorado Avalanche 27

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Smith (Forsberg), 55. Sissons (Salomäki, Jarnkrok), 56. Josi (Forsberg, Smith) – 7. Comeau, 11. Landeskog (Soderberg, Comeau), 12. Skille (McLeod, Agozzino), 53. Matthias (Boedker)


    Nashville Predators: Rinne (12. Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Granberg, Jackman, Ellis – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Nystrom, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Bigras, Johnson, Holden, Barrie, Beauchemin, Zadorov – Matthias, Soderberg, Landeskog (C) – Boedker, Grigorenko, Comeau – Martinsen, Mitchell, Iginla (A) – McLeod (A), Agozzino, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Steve Miller, Jay Sharrers

    Diváci: 16443
    bahis siteleri