Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:4 (1:3, 0:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Úterý 29.03.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Nashville přivítá v úterý v noci na svém ledě Colorado Avalanche, které na začátku března porazil v Pepsi Center 5:2. Predators sice vstupovali do třetí třetiny za stavu 1:2, jenže vzápětí čtyřmi góly v řadě otočili výsledek na svou stranu. Colorado vyhrálo úvodní dvě vzájemná utkání, když 13. prosince zvítězilo v Bridgestone Aréně 3:2 a 9. ledna poté 5:3. Jak dopadne čtvrté vzájemné střetnutí mezi oběma týmy před koncem základní části se dozvíme po skončení duelu, kterým Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Nashville Predators:

    Nashville si v případě vítězství nad Coloradem v normální hrací době může zajistit účast v playoff. Predators od 13. února vyhráli 14 z 21 zápasů. Obránce Roman Josi proti Columbusu zaznamenal v letošní sezóně NHL 56. kanadský bod a vyrovnal rekord Shea Webera ze sezóny 2013-14. Nashville doma vyhrál sedm z posledních deseti zápasů.
     
    Colorado Avalanche:

    Colorado se bude muset proti Nashvillu opět obejít bez dvojice útočníku Matt Duchene a Nathan MacKinnon, kteří zůstávají mimo hru a kvůli zranění kolene si ještě minimálně dva týdny nezahrají. Oba dva hráči jsou pro Avalanche velkou ztrátou a není se čemu divit, když z celého týmu nasbírali v letošní sezóny NHL nejvíce bodů – Matt Duchene 56, Nathan MacKinnon 52. Colorado prohrálo dva zápasy v řadě, na ledě soupeřů ale vyhrálo tři střetnutí v řadě.
     
    Vzájemné zápasy:

    05.03.16 Colorado – Nashville 2:5
    09.01.16 Colorado – Nashville 5:3
    13.12.15 Nashville – Colorado 2:3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Granberg, Jackman, Ellis – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Nystrom, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Bigras, Johnson, Holden, Barrie, Beauchemin, Zadorov – Matthias, Soderberg, Landeskog (C) – Boedker, Grigorenko, Comeau – Martinsen, Mitchell, Iginla (A) – McLeod (A), Agozzino, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Steve Miller, Jay Sharrers.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    V Bridgestone Aréně právě začalo utkání mezi Nashvillem a Coloradem. Úvodní buly vyhráli Predators a Craig Smith okamžitě napálil puk do útočného pásma.
     
    00:25
    Avalanche zastavili úvodní snahu Predators a vzápětí se na levém křídle dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale na překonání Pekka Rinneho nestačila!
     
    01:02
    Colorado má skvělý vstup do zápasu a nyní vypálilo na pravém křídle od modré čáry, odkud následná střela těsně nad ledem zamířila do oblouku brány těsně vedle pravé tyče!
     
    01:40
    Jarome Iginla a Barret Jackman se do sebe pustili v blízkosti brány Nashvillu Predators a první jmenovaný hráč se stal vítězem pěstního souboje poté, co Jackamana položil na lopatky.

     
    01:40
    Barret Jackman (NSH) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    01:40
    Jarome Iginla (COL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    02:01
    Predators vyhráli na pravém křídle vhazování a poté od modré čáry napřáhli ke tvrdé střele, kterou Semjon Varlamov pravým betonem vykopl mimo, a připsal si první úspěšný zákrok!
     
    03:14
    Roman Josi zkusil vypálit z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela byla pořádně prudká, jenže zamířila vedle vzdálenější pravé tyče a Semjon Varlamov nemusel zasahovat.
     
    03:58
    Fransois Beauchemin a Gabriel Landeskog si za vlastní bránou vyměnili puk a počkali společně, až jejich spoluhráči dostřídají.
     
    04:36
    Semjon Varlamov si připsal po střele Predators z levého křídla třetí zákrok v utkání a jeho spoluhráči vzápětí podél mantinelu u střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    05:04
    Andreas Martinsen byl zřejmě tím hráčem, který na pravém křídle po vyhraném vhazování v útočném pásmu nebezpečně vypálil od modré čáry, Pekka Rinne ale jeho pokus pravým betonem vykopl mimo tři tyče své brány.
     
    05:59
    Colorado mělo skvělý vstup do utkání a na střely vyhrává 5:3, na úvodní gól utkání ale zatím čekáme marně.
     
    06:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    BLAKE COMEAU přetavuje mírnou převahu Avalanche v úvodní gól a proti této lavině už byl brankář Pekka Rinne bezmocný!! Blake Comeau napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad levým betonem Pekka Rinneho zamířila přesně k pravé tyči. Bez asistence.
    06:36 Blake COMEAU - 0:1
     
    07:30
    Pekka Rinne v úvodu utkání vytáhl tři fantastické zákroky, poté už ale kapituloval a Colorado vede v Bridgestone Aréně nad domácími hokejisty Nashvillu Predators 1:0.
     
    08:02
    Brankář Nashvillu zastavil nahození Colorada od modré čáry ve své lapačce a po přerušení hry následuje první krátká komerční přestávka.
    Blake Comeau proti Nashvillu vstřelil svůj 100. gól v NHL!

     
    08:59
    Matthias Ekholm nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, těsně před Semjonem Varlamovem ale byla sražena mimo.
     
    09:34
    V Bridgestone Aréně se hraje nádherný ofenzivní hokej a hra se rychle přelévá ze strany na stranu.
     
    10:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kapitán GABRIEL LANDESKOG skóruje a posílá Avalanche do dvoubrankového vedení!! Carl Soderberg předvedl na pravém křídle po nabrání rychlosti nádhernou stahovačku, kterou se zbavil Romana Josiho, a z rohu ledové plochy našel před bránou zpětnou přihrávkou najíždějícího Gabriela Landeskoga, od jehož pravé brusle se puk odrazil po ledě do brány. Shea Weber se snažil kapitána Colorada odstavit, jenže ve své snaze neuspěl. Asistence: Carl Soderberg, Blake Comeau.
    10:10 Gabriel LANDESKOG - 0:2
     
    10:37
    Shea Weber se pokusil odčinit druhý gól, ve kterém měl chtě nechtě prsty, jeho tvrdá rána z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ale skončila v lapačce pozorného Semjona Varlamova!
     
    11:00
    Ze zápasu uplynulo přesně jedenáct minut a Colorado Avalanche vede na ledě Nashvillu o dvě branky.
     
    11:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JACK SKILLE se prosazuje z dorážky a Avalanche se během necelých pěti minut ujímají tříbrankového vedení!! Cody McLeod na levém křídle nabral velkou rychlost a poté z ostrého úhlu napřáhl ke střele, kterou Pekka Rinne nedokázal zachytit, a Jack Skille na vzdálenější pravé tyči puk z blízkosti bekhendem dorazil do prázdné brány. Asistence: Cody McLeod, Andrew Agozzino.
    11:40 Jack SKILLE - 0:3
     
    11:40
    Pekka Rinne opouští předčasně svou klec a zbytek utkání místo něj odchytá po třech inkasovaných brankách Carter Hutton!
     
    13:00
    Nashvillu se úvodní třetina vůbec nepovedla a přes svými fanoušky už prohrává po třinácti odehraných minutách 3:0.
     
    13:07
    Carl Soderberg (COL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:43
    Predators na levém křídle tvrdě vypálili od modré čáry, Semjon Varlamov ale po rychlém zakleknutí jejich střelu vyrazil.
     
    15:02
    Matthias Ekholm na levém křídle v rychlém sledu podruhé vypálil v přesilové hře od modré čáry a jeho střela tentokrát mířila do horní poloviny brány, Semjon Varlamov ji ale ukryl v lapačce!
     
    15:10
    Vyloučený Carl Soderberg se vrátil z trestné lavice zpět na led a Colorado Avalanche přečkalo úvodní přesilovou hru.
     
    17:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Parádně to teď sehráli Predators a CRAIG SMITH v závěru první třetiny snižuje na 3:1!! Nashville vyrazil do rychlého přečíslení tři na jednoho, které na levém křídle vyřešil Filip Forsberg nádhernou diagonální přihrávkou na Craig Smith, který v blízkosti pravé tyče zamířil bez přípravy nad levým ramenem Semjona Varlamova do bližšího pravého horního rohu brány. Asistence: Filip Forsberg.
    17:08 Craig SMITH - 1:3
     
    17:46
    Ryan Johansen (NSH) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    17:46
    Jack Skille (COL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    18:36
    Roman Josi se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a střelou po ledě se snažil zamířit mezi betony přesouvajícího se Semjona Varlamova, ten ale předvedl výtečný zákrok a vzápětí si poradil i s následnou dorážkou Predators!
     
    19:30
    Do konce zábavné a pohledné první třetiny utkání mezi Nashvillem Predators a Coloradem Avalanche zbývá odehrát 30 sekund.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Colorado prožilo silnou první třetinu a po velké lavině do sítě Nashvillu nasypalo během necelých pěti minut tři góly, o které se postarali Blake Comeau, Gabriel Landeskog a Jack Skille, jehož branka vyhnala z brány Pekka Rinneho a místo něj se mezi tři tyče postavil ve dvanácté minutě Carter Hutton. Predators už další gól neinkasovali a v závěru úvodní části zápasu se po úžasném úprku Filipa Forsberga z vlastní obranné třetiny prosadil Craig Smith, který vstřelil v letošní sezóně NHL svůj 20. gól. Skóre po první třetině. Nashville Predators 1 Colorado Avalanche 3.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 3:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Statistika střel po první třetině je vyrovnaná 12:12, jenže Avalanche na rozdíl od svého soupeře vstřelili během úvodní části zápasu tři góly a do prostředního dějství vstupují s vedením 3:1.
     
    20:59
    Gabriel Landeskog tvrdě vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    21:28
    Na opačné straně ledové plochy mohl udeřit James Neal, který bez přípravy vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následný pokus ale skončil na hrudi Semjona Varlamova.
     
    21:42
    Shea Weber naskočil na led ze střídačky a okamžitě se blýskl tvrdým hitem, útok Avalanche ovšem nezastavil.
     
    22:39
    Colorado Avalanche se ocitlo v obrovské šanci, Cartera Huttona ale v blízkosti levé tyče ani nadvakrát překonat nedokázalo! Střídající brankář Nashvillu se nyní blýskl dvěma skvělými zákroky, když první pokus zastavil levým betonem a tu druhou po nádherném semaforu lapačkou.
     
    22:45
    Ryan Johansen (NSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    23:09
    Jarome Iginla se nerozpakoval a od modrá čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do levého horního rohu brány, Carter Hutton se ale rychle přesunul a jeho pokus hrudí vyrazil.
     
    24:08
    Ryan Johansen podruhé v utkání usedl na trestnou lavici a Colorado Avalanche má k dispozici první přesilovou hru, protože v prvním případě byl souběžně s ním vyloučen Jack Skille.
     
    24:58
    Vyloučený Ryan Johansen je zpět na ledě a také Nashville úvodní přesilovou hru soupeře přečkal bez úhony. Colorado se během početní výhody dostalo pouze k jedné střele.
     
    25:15
    Craig Smith v útočném pásmu neuspěl na vhazování a Colorado mohlo podél mantinelu vyhodit, jenže Predators jejich vyhození zachytili, do šance se ovšem vzápětí nedostali.
     
    26:03
    Avalanche otočili hru a na levém křídle v blízkosti střídaček vypálili od mantinelu, jejich pokus po ledě ale skončil pouze na betonech pozorného brankáře Cartera Huttona.
     
    26:43
    Puk doklouzal pod lapačku Semjona Varlamova, který přerušil hru, a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
    Mikkel Boedker byl zvolen klíčovým hráčem minulého týdne.

     
    27:00
    Hra byla přerušena ve středním pásmu kvůli přihrávce rukou v podání jednoho z hokejistů Nashvillu Predators.
     
    27:48
    Roman Josi:

    Roman Josi během posledních sedmi zápasů v dresu Nashvillu Predators vstřelil gól a připsal si tři asistence.
     
    28:16
    Úvodní část dnešního zápasu přinesla nezvykle hodně branek, konkrétně čtyři, v té druhé ale zatím na gól čekáme marně.
     
    29:08
    Tím ovšem rozhodně nechci říci, že se by se hrál ve druhé třetině nudný hokej, to snad ani v NHL nehrozí.
     
    30:30
    James Neal tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Semjon Varlamov by ale na svém místě a jeho pokus vyrazil.
     
    30:58
    Colton Sissons na pravém křídle nabral rychlost a poté napřáhl na vrcholu kruhu pro vhazování k prudké střele, která zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    31:13
    Nashville Predators si vytvořil na začátku druhé poloviny utkání obrovský tlak, kontaktní gól se mu ale vstřelit nepodařilo, a tak zápas bude pokračovat po krátké reklamní přestávce za stavu 3:1 pro hosty z Colorada.
    Brankář Carter Hutton byl nominován pro Masterton Trophy.

     
    31:51
    Jarome Iginla spěchal za prudkým pukem, dohnat se mu ho ale nepodařilo a Carter Hutton ho ukryl na ledě pod lapačkou.
     
    32:43
    Nashville během posledních tří minut výrazně zvýšil obrátky, kontaktní gól na straně Predators ale zatím nikde.
     
    33:17
    Roman Josi se pokusil dostat Predators prudkou střelou z pravého křídla, jeho pokus byl ale sražen do ochranné sítě.
     
    33:48
    Andrew Agozzino mohl vstřelit čtvrtý gól Colorada, když na pravém křídle po nabrání rychlosti napřáhl k nádherné střele, která se od bližší pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    35:00
    Na obou stranách jsme v průběhu druhé třetiny zaznamenali jednu slibnou brankovou příležitost, jinak je ale většina střel zablokována a nebo končí mimo.
     
    36:08
    Shea Weber vypálil od modré čáry a Roman Josi se u levé tyče snažil po zákroku Semjona Varlamova dorážet, hokejisté Colorada Avalanche ho ale čistě odstavili od volného puku.
     
    36:20
    Andrew Agozzino je při chuti a na levém křídle napřáhl k jedovaté střele s příklepem, kterou Carter Hutton vyrazil maskou! Chytal ovšem dál jako by se nechumelilo. Parádní zákrok.
     
    37:00
    Shea Weber:

    Shea Weber zaznamenal během března 12 kanadských bodů a je druhým nejlepším obráncem NHL.
     
    37:23
    Nashville právě vstřelil branku, která nebyla uznána!
    Predators se opět zakousli do své kořisti v závěru třetiny, tentokrát té druhé. Shea Weber z obranného pásma zavezl puk do zóny Colorada, kde byla jeho následná střela z pravého kruhu pro vhazování zablokována. Domácí fanoušky to ale mrzet nemuselo, protože Miikka Salomäki z ostrého úhlu napřáhl z otočky ke střele, která Semjonovi Varlamovi u jeho levé tyče prošla mezi betony do brány, jeho gól ale nakonec nebyl kvůli ofsajdu uznán!
    37:23 Gól Miikka Salomäkiho nebyl uznán kvůli ofsajdu.
     
    37:53
    Nashville se zdravě naštval a na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu k další nebezpečné střele, Semjon Varlamov byl ale připraven a pokus Predators ukryl ve své lapačce!
     
    39:10
    Do konce prostřední části utkání zbývá odehrát 50 sekund. Colorado stále vede nad Nashvillem o dvě branky 3:1.
     
    39:38
    Blake Comeau se pokusil v závěru druhé třetiny navýšit vedení svého týmu, jeho střela ale skončila ve výstroji Cartera Huttona.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.


     
    Nashville si během druhé poloviny utkání vytvořil slušný tlak a krátce před koncem druhé třetiny byl odměněn kontaktním gólem, o který se postaral Miikka Salomäki, jeho branka ale nakonec nebyla kvůli ofsajdu po Coach Challenge uznána. Také Colorado si vytvořilo dvě slušné šance, o které se postaral Andrew Agozzino, jehož první střela skončila na tyči a ta druhá na masce Cartera Huttona. Skóre po 40 minutách. Nashville Predators 1 Colorado Avalanche 3.
    V Nashvillu po dvou třetinách nepanuje žádné nadšení.

     
    Třetí třetina začne přibližně ve 4:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    V Nashvillu začala poslední třetí třetina, do které Colorado vstupuje stejně jako do té druhé s dvoubrankovým vedením 3:1.
     
    40:29
    Filip Forsberg mohl udeřit v úvodu závěrečné části zápasu, jeho střela letící těsně nad ledem z levého kruhu pro vhazování ale skončila pouze na pravém betonu Semjona Varlamova.
     
    41:26
    James Neal nabral na levém křídle rychlost a poté z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v náručí Semjona Varlamova.
     
    41:44
    Mike Fisher jako rytíř šermoval s hokejkou, k dorážce se ale nedostal! Semjon Varlamov přečkal v blízkosti své pravé tyče velký závar a ukryl puk pod svou lapačkou.
     
    42:56
    Ze třetí třetiny uplynuly téměř tři minuty a Nashville Predators na domácím ledě stále prohrává s Coloradem Avalanche 3:1.
     
    43:29
    Dnešní utkání v Bridgestone Aréně přinesly čtyři góly a všechny padly v průběhu první třetiny, kdy Avalanche skórovali během necelých pěti minut a vytvořili si svůj současný náskok.
     
    44:14
    Roman Josi na levém křídle v blízkosti střídaček nabral rychlost a u levé tyče si chtěl stáhnout puk na střelu, kolem jednoho z obránců Avalanche se ale protáhnout nedokázal.
     
    44:57
    Semjon Varlamov vyjel na okamžik ze své brány, aby holí zastavil nahození Nashvilu Predators od modré čáry.
     
    45:13
    Predators na levém křídle napřáhli z ostrého úhlu k nebezpečné střele, která mířila pod horní tyč, Semjon Varlamov ji ale zřejmě maskou vyrazil mimo! Brankář Colorada vytáhl skvělý zákrok.
     
    46:10
    Jack Skille se na levém křídle krásně protáhl kolem dvou protihráčů a v blízkosti levé tyče se pokusil zakončit bekhendem, jeho následný pokus ale pod tlakem zamířil mimo.
     
    47:01
    Colorado Avalanche zůstává střelecky stále aktivnější, Predators se ale dostali na dostřel a na bránu Semjona Varlamova vyslali pouze o jednu střelu méně. Střely: Nashville Predators 23 Colorado Avalanche 24.
     
    48:18
    Svěřenci hlavního trenéra a bývalého brankáře Colorada Avalanche Patricka Roye přečkali tlak Predators a poté podél mantinelu u trestných lavic vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    48:41
    Nashville se pokusil protáhnout po levém křídle v blízkosti střídaček do útočného pásma, akci domácích hokejistů ale zastavilo postavení mimo hru. Následuje krátká přestávka.
    Fanoušci se o přestávce mohli nechat vyfotit s maskotem.

     
    49:19
    Po úvodní třetině, která přinesla čtyři góly, to vypadalo na gólovou přestřelku, poté ale jako by se brankostroj zasekl.
     
    49:19
    Blake Comeau (COL) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    49:30
    Nashville Predators má k dispozici druhou přesilovou hru a ideální možnost vrátit se zpět do utkání, které v současné chvíli výrazně vyznívá v jeho neprospěch.
     
    50:25
    Avalanche skvěle brání v oslabení a Predators se marně snaží usadit v útočném pásmu. Semjon Varlamov může být v klidu.
     
    51:23
    Predators se po skončení přesilové hry dostali ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale na bránu nezamířila a byla sražena mimo.
     
    51:52
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých devět minut a vypadá to vypadá, že Colorado si odveze z Nashvillu dva body v normální hrací době. Predators se sice snaží se zápasem něco udělat, jejich druhý a kontaktní gól je ovšem zatím v nedohlednu.
     
    52:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    SHAWN MATTHIAS střílí nádherný gól a zvyšuje na 4:1 pro Avalanche!! Shawn Matthias nabral mezi kruhy pro vhazování rychlost a v blízkosti brány zamíchal s pukem, který si hodil na bekhend a krásnou střelou vymetl levý horní roh brány. Asistence: Mikkel Boedker.
    52:13 Shawn MATTHIAS - 1:4
     
    52:59
    Predators doma prohrávají o tři góly a nyní už to s nimi vypadá hodně špatně, všemu přitom pomohl být jinak, kdyby jejich gól ze závěru druhé třetiny byl uznán.
     
    53:15
    Střely:

    Nashville Predators 27 Colorado Avalanche 27
     
    53:18
    James Neal dvakrát v rychlém sledu vypálil ihned po vyhraném vhazování Predators v útočném pásmu, obě jeho střely ale zamířily do náruče připraveného Semjona Varlamova.
     
    53:40
    Nashville Predators svého soupeře přestřílel a na střely poprvé v zápase vede 29:27, jenže důležité je skóre, a to na kostce nad ledem výrazně vyznívá pro hosty z Denveru.
     
    54:08
    Před námi je necelých šest minut, během kterých Nashville musí vstřelit tři góly, chce-li pomýšlet alespoň na bod. Pokud by se mu to povedlo, byl by to určitě jeden z největších comebacků v letošní sezóně NHL. V současné chvíli se to ale zdá jako scifi.
     
    54:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    COLTON SISSONS předvedl krásnou teč a Predators prohrávají v závěru utkání opět o dvě branky!! Miikaa Salomäki tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu před bránou skvěle tečoval Colton Sissons, od jehož hole se puk odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Miikka Salomäki, Calle Jarnkrok.
    54:58 Miikka SALOMÄKI - 2:4
     
    55:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    ROMAN JOSI bleskově přidává druhý gól a Nashville Predators je po dvou slepených gólech zpět v zápase!! Roman Josi po přihrávce Filipa Forsberga napřáhl v blízkosti modré čáry k fantastické střele, kterou vymetl přesně vzdálenější pravé horní roh brány. Lépe už to trefit nešlo. Asistence: Filip Forsberg, Craig Smith.
    55:21 Roman JOSI - 3:4
     
    56:56
    Mike Ribeiro se dostal po vyhraném vhazování Predators v útočném pásmu do velké brankové příležitosti, z blízkosti ale na Semjona Varlamova vyzrát nedokázal!
     
    57:03
    Do konce utkání zbývají odehrát necelé tři minuty a Nashville po dvou slepených brankách prohrává pouze o gól.
     
    57:46
    Pomalu ale jistě se blíží chvíle, kdy to hráči domácího Nashvillu zkusí ve hře bez brankáře.
     
    58:01
    Carter Hutton už je na střídačce a Predators to zkouší při hře bez brankáře!
     
    59:05
    James Neal na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho střela mířila do bližšího horní rohu brány, Semjon Varlomov ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    59:15
    Do konce utkání zbývá odehrát 45 sekund a hlavní trenér Nashvillu Peter Laviolette si vyžádal oddechový čas.
     
    59:19
    Ryan Johansen rychle vypálil na pravém křídle od mantinelu po vyhraném vhazování, jeho pokus ale našel pouze lapačku připraveného a pozorného Semjona Varlamova.
     
    Konec zápasu.
     
    Shawn Matthias necelých sedm minut před koncem utkání poslal Colorado do tříbrankového vedení a vypadalo to, že Avalanche zaznamenají hladké vítězství, jenže domácí hokejisté se jako správní predátoři nevzdali a dvěma slepenými góly z hole Coltona Sissonse a Romana Josiho se vrátili zpět do zápasu. Vstřelit vyrovnávací gól se jim už ale ani přes obrovský tlak v závěru při hře bez brankáře vstřelit nepodařilo. Konečný výsledek. Nashville Predators 3 Colorado Avalanche 4.
    Výstavní trefa Romana Josiho dnes na bodový zisk nestačila.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Gabriel Landeskog (COL) 1+0
    2. Craig Smith (NSH) 1+1
    3. Blake Comeau (COL) 0+1 (04:48:11)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Smith (Forsberg), 55. Sissons (Salomäki, Jarnkrok), 56. Josi (Forsberg, Smith) – 7. Comeau, 11. Landeskog (Soderberg, Comeau), 12. Skille (McLeod, Agozzino), 53. Matthias (Boedker)


    Nashville Predators: Rinne (12. Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Granberg, Jackman, Ellis – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Nystrom, Sissons, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Bigras, Johnson, Holden, Barrie, Beauchemin, Zadorov – Matthias, Soderberg, Landeskog (C) – Boedker, Grigorenko, Comeau – Martinsen, Mitchell, Iginla (A) – McLeod (A), Agozzino, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Steve Miller, Jay Sharrers

    Diváci: 16443
    bahis siteleri