Rakousko – Slovensko 4:1 (kon.)
konec
Rakousko
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Slovensko
sk Úterý 29.03.2016, 13:00Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Partner:
     
    Je dobojované. Rakúsko zdolalo Slovensko 4:1 a na konto si pripísalo už tretie víťazstvo zo štyroch zápasov. Naopak, slovenské reprezentantky zatiaľ márne čakajú na prvé body. Po prehrách 4:2 s Nemeckom, 5:0 s Francúzskom a 3:1 s Dánskom, dnes podľahli Rakúsku 4:1. Na naše hráčky čaká posledné vystúpenie na šampionáte v štvrtok 31. marca. Zverenkyne Andreja Schobera si zmerajú sily s Nórskom. (15:08:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Rakúsko dalo gól!
    Puk do opustenej slovenskej brány upratala ESTHER KANTOROVÁ, ktorá tak spečatila dnešné zaslúžené víťazstvo ženskej rakúskej hokejovej reprezentácie.
     
    59:19
    Slovenské hokejistky to ešte skúšajú pri hre bez brankárky Kiapešovej. Na vyrovnanie im ale ostáva chabých 41 sekúnd.
     
    59:19
    Po deviatich sekundách sa ale početná výhoda Rakúšaniek končí. Na trestnú lavicu si sadá Annika Fazokasová.
     
    59:10
    Posledných 50 sekúnd dnešného súboja bude z trestnej lavice sledovať Lenka Čurmová, ktorá bola potrestaná dvojminútovým vylúčením za krosček.
     
    56:18
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky potvrdzujú dnešné víťazstvo tretím gólom v zápase. Puk do siete dopravila ANNA MEIXNEROVÁ.
    Asistencia: Denise Altmannová
     
    50:42
    Annika Fazokasová teraz zinkasovala trest 2+2 a slovenské reprezentantky tak majú v záverečnej desaťminútovke zápasu perfektnú príležitosť na vyrovnanie.
     
    47:57
    Naša reprezentácia poskytnutú šancu na vyrovnanie nevyužila. Naopak, Rakúšanky vďaka dvojminútovému vylúčeniu Nikoly Gápovej môžu navýšiť svoje vedenie.
     
    43:15
    Slovenky teraz majú skvelú príležitosť vyrovnať. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Anna Meixnerová.
     
    40:55
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšankám stačilo 20 sekúnd na to, aby potrestali faul slovenskej hráčky. Do streleckej listiny sa zapisuje ESTHER KANTOROVÁ, ktorá posiela Rakúsko druhýkrát v zápase do vedenia.
    Asistencie: Katharina Hyblerová, Victoria Hummelová
     
    40:35
    A hneď v úvode poslednej dvadsaťminútovky si rakúske hokejistky zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu si druhýkrát v zápase sadá Iveta Klimášová.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina sa skončila. Po vyrovnávajúcom góle Goreckej z 26. minúty sa do kabín ide za stavu 1:1. V záverečnom dejstve sa tak rozhodne o víťazovi dnešného súboja, v ktorom sú strelecky aktívnejšie rakúske hokejistky, ktoré na bránu Slovenska vyslali 16 striel. Slovenky ohrozili súperovu bránu jedenásťkrát.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak ťa zaujíma futbal, hokej, tenis, basketbal či iné športy a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    30:36
    Na slovenské hráčky čakajú krušné chvíle. Na trestnú lavicu si na dve minúty za faul koleno sadá Iveta Klimášová.
     
    26:00
    Naše dievčatá doposiaľ na tomto šampionáte nezískali ani jeden bod, avšak aktuálne skóre im dáva nádej, že dnes by to mohlo výjsť.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 15. Lopezová, 41. Kantorová (Hyblerová, Hummelová), 57. Meixner (Altmann), 60. Kantorová – 26. Gorecká (Klimášová, Ihnaťová)


    Rakousko: Hornichová – Fazokasová, Kantorová (C), Matzková, Lopezová, Kainbergerová, Hyblerová, Auspergerová, Granitzová, Grascherová – Weberová, Beiterová Schwarzlerová, Altmannová – Volggerová, Meixnerová, Hummelová – Hanserová, Wittichová, Schafzahlová – Vlčeková, Brunner
    Slovensko: Kiapešová – Klimášová, Ištocyová, Čurmová, Žitňanská, Lalíková, Zálešaková, Paľová, Drábeková – Kapustová, Ihnaťová, Lučová (C) – Soroková, Herichová, Gápová – Korenková, Košecká, Kollová – Maskaľová, Gorecká, Trebulová

    Rozhodčí: Zueva – Lack, Phillipsen
    bahis siteleri