Rakousko – Slovensko 4:1 (kon.)
konec
Rakousko
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Slovensko
sk Úterý 29.03.2016, 13:00Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak ťa zaujíma futbal, hokej, tenis, basketbal či iné športy a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Úvodné zostavy:

    Rakúsko: Hornichová – Fazokasová, Kantorová (C), Matzková, Lopezová, Kainbergerová, Hyblerová, Auspergerová, Granitzová, Grascherová – Weberová, Beiterová Schwarzlerová, Altmannová – Volggerová, Meixnerová, Hummelová – Hanserová, Wittichová, Schafzahlová – Vlčeková, Brunner

    Slovensko: Kiapešová – Klimášová, Ištocyová, Čurmová, Žitňanská, Lalíková, Zálešaková, Paľová, Drábeková – Kapustová, Ihnaťová, Lučová (C) – Soroková, Herichová, Gápová – Korenková, Košecká, Kollová – Maskaľová, Gorecká, Trebulová

    Rozhodca: Zueva – Lack, Phillipsen.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2:00
    V úvode stretnutia zatiaľ diváci márne čakajú na otvárací gól. Oba tímy už stihli ohroziť súperovho brankára, no na strelenie prvého presného zásahu v zápase to nestačilo.
     
    12:00
    Brankárky Theresa Hornichová a Romana Kiapešová si zatiaľ držia stopercentnú úspešnosť zákrokov. Slovenky vyhrávajú na strely 4:3.
     
    14:59
    Rakúsko dalo gól!
    A po necelých pätnástich minútach hry sa Rakúsko ujíma vedenia v zápase. Strelecky sa presadila ALESSANDRA LOPEZOVÁ, ktorá otvorila skóre dnešného stretnutia.
    Asistencie: bez asistencie
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina dnešného stretnutia sa skončila. Aktérky po dvadsiatich minútach odchádzajú do kabín za stavu 1:0, keď misky váh na stranu Rakúska naklonila gólom v 15. minúte Alessandra Lopezová.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:08
    Druhá tretina tohto duelu sa začala. Slovenky majú pred sebou ešte dostatok času na to, aby sa pokúsili o vyrovnanie.
     
    25:14
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! PATRÍCIA GORECKÁ dokázala skórovať a duel sa začína v podstate od začiatku. Asistencie: Iveta Klimášová, Viktória Ihnaťová.
     
    26:00
    Naše dievčatá doposiaľ na tomto šampionáte nezískali ani jeden bod, avšak aktuálne skóre im dáva nádej, že dnes by to mohlo výjsť.
     
    30:36
    Na slovenské hráčky čakajú krušné chvíle. Na trestnú lavicu si na dve minúty za faul koleno sadá Iveta Klimášová.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak ťa zaujíma futbal, hokej, tenis, basketbal či iné športy a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina sa skončila. Po vyrovnávajúcom góle Goreckej z 26. minúty sa do kabín ide za stavu 1:1. V záverečnom dejstve sa tak rozhodne o víťazovi dnešného súboja, v ktorom sú strelecky aktívnejšie rakúske hokejistky, ktoré na bránu Slovenska vyslali 16 striel. Slovenky ohrozili súperovu bránu jedenásťkrát.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:35
    A hneď v úvode poslednej dvadsaťminútovky si rakúske hokejistky zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu si druhýkrát v zápase sadá Iveta Klimášová.
     
    40:55
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšankám stačilo 20 sekúnd na to, aby potrestali faul slovenskej hráčky. Do streleckej listiny sa zapisuje ESTHER KANTOROVÁ, ktorá posiela Rakúsko druhýkrát v zápase do vedenia.
    Asistencie: Katharina Hyblerová, Victoria Hummelová
     
    43:15
    Slovenky teraz majú skvelú príležitosť vyrovnať. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Anna Meixnerová.
     
    47:57
    Naša reprezentácia poskytnutú šancu na vyrovnanie nevyužila. Naopak, Rakúšanky vďaka dvojminútovému vylúčeniu Nikoly Gápovej môžu navýšiť svoje vedenie.
     
    50:42
    Annika Fazokasová teraz zinkasovala trest 2+2 a slovenské reprezentantky tak majú v záverečnej desaťminútovke zápasu perfektnú príležitosť na vyrovnanie.
     
    56:18
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky potvrdzujú dnešné víťazstvo tretím gólom v zápase. Puk do siete dopravila ANNA MEIXNEROVÁ.
    Asistencia: Denise Altmannová
     
    59:10
    Posledných 50 sekúnd dnešného súboja bude z trestnej lavice sledovať Lenka Čurmová, ktorá bola potrestaná dvojminútovým vylúčením za krosček.
     
    59:19
    Po deviatich sekundách sa ale početná výhoda Rakúšaniek končí. Na trestnú lavicu si sadá Annika Fazokasová.
     
    59:19
    Slovenské hokejistky to ešte skúšajú pri hre bez brankárky Kiapešovej. Na vyrovnanie im ale ostáva chabých 41 sekúnd.
     
    59:54
    Rakúsko dalo gól!
    Puk do opustenej slovenskej brány upratala ESTHER KANTOROVÁ, ktorá tak spečatila dnešné zaslúžené víťazstvo ženskej rakúskej hokejovej reprezentácie.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované. Rakúsko zdolalo Slovensko 4:1 a na konto si pripísalo už tretie víťazstvo zo štyroch zápasov. Naopak, slovenské reprezentantky zatiaľ márne čakajú na prvé body. Po prehrách 4:2 s Nemeckom, 5:0 s Francúzskom a 3:1 s Dánskom, dnes podľahli Rakúsku 4:1. Na naše hráčky čaká posledné vystúpenie na šampionáte v štvrtok 31. marca. Zverenkyne Andreja Schobera si zmerajú sily s Nórskom. (15:08:53)

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 15. Lopezová, 41. Kantorová (Hyblerová, Hummelová), 57. Meixner (Altmann), 60. Kantorová – 26. Gorecká (Klimášová, Ihnaťová)


    Rakousko: Hornichová – Fazokasová, Kantorová (C), Matzková, Lopezová, Kainbergerová, Hyblerová, Auspergerová, Granitzová, Grascherová – Weberová, Beiterová Schwarzlerová, Altmannová – Volggerová, Meixnerová, Hummelová – Hanserová, Wittichová, Schafzahlová – Vlčeková, Brunner
    Slovensko: Kiapešová – Klimášová, Ištocyová, Čurmová, Žitňanská, Lalíková, Zálešaková, Paľová, Drábeková – Kapustová, Ihnaťová, Lučová (C) – Soroková, Herichová, Gápová – Korenková, Košecká, Kollová – Maskaľová, Gorecká, Trebulová

    Rozhodčí: Zueva – Lack, Phillipsen
    bahis siteleri