Bayern – Benfica 1:0 (kon.) | Barcelona – Atlético 2:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
1:0 (1:0)
Benfica Lisabon
Úterý 05.04.2016, 20:45 • Allianz Arena, Mnichov • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Pizzi, přichází Andreas Samaris.
    89. Robert Lewandowski (BAY)
     
    89
    Neskutečná šance pro Bayern Mnichov! Arturo Vidal parádně přihrál za bránící hráče na Roberta Lewandowského, který ale situaci tváří v tvář brankáři Edersonovi nevyřešil vůbec dobře, jelikož ani nedošlo ke střele!
     
    85
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Mario Götze.
     
    83
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Jonas, přichází Eduardo Salvio.
    81. Franck Ribéry (BAY)
     
    81
    Franck Ribéry velice dobře prošel do pokutového území! Nakonec svoji akci i zakončil přízemní ranou, která byla nebezpečná. Brankář Benfiky Lisabon ji ale dokázal vykopnout do bezpečí!
     
    70
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Douglas Costa, přichází Kingsley Coman.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Konstantinos Mitroglu, přichází Raúl Jiménez.
    64. Konstantinos Mitroglu (BNF)
     
    64
    Tak tohle je neuvěřitelné! Jonas byl velmi blízko vyrovnání na 1:1, když obdržel naprosto parádní přihrávku do pokutového území! Okamžitě míč napálil, ale trefil jen bráního Javiho Martíneze. Posléze se dostal k dorážce Mitroglu, ani on ale neuspěl! Tohle by portugalský celek mohlo mrzet.
     
    62
    Robert Lewandowski odvedl výbornou práci při napadání Victora Lindelöfa, jehož navíc donutil k faulu. A za ten mu rozhodčí udělil žlutou kartu.
     
    60
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Javi Martínez.
     
    58
    První žlutá karta pro Benfiku Lisabon. Jonas totiž fauloval Artura Vidala ve středu hřiště a dostává trest, což znamená, že v odvetném utkání nenastoupí!
    57. Jonas (BNF)
     
    57
    Obrovská příležitost na vyrovnání! Konstantinos Mitroglu předal v pokutovém území balon Jonasovi, jenž se nádherně uvolnil k zakončení. To ale vyrazil Manuel Neuer do bezpečí!
     
    45+3
    Krátce poté se ale vhazovalo z druhé strany a po řadě odrazů se k balonu probojoval Gaitán, jenž ho okamžitě napálil! Bránící Arturo Vidal ale tento nebezpečný pokus dokázal statečně zblokovat.
     
    42
    Druhá žlutá karta pro domácí tým. Rodil se totiž zajímavý protiútok portugalského týmu, až se Juan Bernat provinil faulem na Pizziho. Sudí neváhal.
     
    36
    Arturo Vidal byl blízko své druhé brance v dnešním utkání! Do vápna totiž opět obdržel parádní centr, tentokráte z pravé strany od Thomase Müllera. Svoji hlavičku však s odrazem od země poslal pouze nad bránu Edersona!
    33. Thomas Müller (BAY)
     
    33
    Thiago Alcântara se pokusil všechny překvapit, když jen poslal míč za zeď, kam si nabíhal Thomas Müller! Ederson ale prokázal výborné reflexy a včas vyrazil ze své branky, aby míč odrazil do bezpečí!
     
    29
    Nicolás Gaitán mířil do velmi dobré příležitosti po levé straně! Když už pronikl do vápna, snažil se přihrát do lepších prostor. Kapitán domácí Philipp Lahm ležel na zemi a míč dost možná zasáhl rukou, penalta se ale nepíská a hra plyne dál!
     
    22
    André Almeida byl tvrdě faulován ve středu hřiště a polský sudí dnes poprvé uděluje žlutou kartu. Inkasuje ji domácí Franck Ribéry.
    21. Thomas Müller (BAY)
     
    21
    A už to mohlo být o dva góly! Thiago Alcântara nadýchaným centrem vybídl ke skórování Thomase Müllera, jehož přízemní ránu z voleje dokázal Ederson parádně vyrazit před sebe!
    16. Robert Lewandowski (BAY)
     
    16
    Velké nebezpečí v pokutovém území! Douglas Costa parádní přihrávkou přihrál Lahmovi, jenž ještě nahrával před branku na Lewandowského. Ten místo míče však zasáhl jen gólmana Edersona do ruky, za což se okamžitě omlouvá.
    2. Arturo VIDAL - 1:0
     
    2
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu rychlovka, německý velkoklub se již ve druhé minutě ujímá vedení 1:0! Juan Bernat z levého křídla poslal opravdu krásný centr do předbrankového prostoru, kde se k hlavičce dostal defenzivní záložník ARTURO VIDAL. Ten svou hlavičku umístil do sítě mimo dosah Edersona, a završil tak tuto parádní kombinaci tím nejlepším možným způsobem!

    Michal Belšán

    Branky: 2. Arturo Vidal (Bernat)

    Karty:   22. Ribéry (BAY), 42. Bernat (BAY) – 58. Jonas (BNF), 62. Lindelöf (BNF)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:12.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), Kimmich (60. Javi Martínez), Alaba, Bernat – Arturo Vidal – Costa (70. Coman), T. Müller (85. Götze), Th. Alcântara, Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Javi Martínez, Rafinha, Alonso, Götze, Rode, Coman.

    Benfica Lisabon: Ederson – A. Almeida, Lindelöf, Jardel, Eliseu – Fejsa, Sanches – Pizzi (90+1. Samaris), Gaitán (C) – Jonas (83. Salvio), Mitroglu (70. Jiménez).
    Náhradníci: P. Lopes – Lisandro López, Samaris, Jiménez, Salvio, Talisca, Semedo.

    Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (Polsko)
    Středa 13.04.2016
    Benfica - Bayern 2:2

    Branky: 27. Jiménez (Eliseu), 75. Talisca – 38. Arturo Vidal, 52. T. Müller (Javi Martínez)

    Karty:   72. Carcela-González (BNF), 90+1. A. Almeida (BNF) – 74. Javi Martínez (BAY)

    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:10.
    bahis siteleri