Itálie – Česko 4:0 (kon.) | Norsko – Německo 5:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 16:1 (kon.)
konec
Itálie
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Česko
Středa 06.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Östersund • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
    44:44 Werner WINKLER - 4:0
     
    44:44
    Itálie právě vstřelila branku!
    Český zmar je završen 16 sekund před koncem! Po přihrávce Floriana Plankera plácl před brankou do kotouče WERNER WINKLER a Vápenka inkasuje počtvrté. Asistence: Florian Planker.
    27:52 Valerio CORVINO - 3:0
     
    27:52
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové udeřili těsně po skončení své přesilové hry a vedou už o tři branky! Výborně to udělal Gregory Brian Alexis Leperdi, který na útočné modré vybojoval puk a projel s ním až před Vápenku, kde ho ještě předložil na zadní tyčku VALERIOVI CORVINOVI a ten měl před sebou odkrytou klec. Asistence: Gregory Brian Alexis Leperdi.
    16:47 Sandro KALEGARIS - 2:0
     
    16:47
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové dokáží vytěžit z minima maximum! Valerio Corvino dojel v rohu kluziště kotouč a předložil ho před branku SANDROVI KALEGARISOVI, jenž dnes již podruhé překonává brankáře Vápenku – 2:0. Asistence: Valerio Corvino a Florian Planker.
    6:52 Sandro KALEGARIS - 1:0
     
    6:52
    Itálie právě vstřelila branku!
    Bohužel inkasujeme jako první! Puk si na pravém kruhu vzal SANDRO KALEGARIS, který si s ním dojel na střed a ranou do horní části branky překonal bezmocného Michala Vápenku. Asistence: Werner Winkler a Gianluigi Rosa.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Kalegaris (Winkler, Rosa), 17. Kalegaris (Corvino, Planker), 28. Corvino (Leperdi), 45. Winkler (Planker)


    Itálie: Stilitano (Araudo ) – Rosa, Cavaliere, Radice, Macri, Parolin – Planker, Winkler, Kalegaris, Larch, Chiarotti (C), Andreoni, Depaoli, Corvino, Alexis Leperdi. Trenér: Massimo Da Rin de Lorenzo.
    Česko: Vápenka (Matoušek) – Berger, Kubeš, Hrbek, Doležal – Novák, Geier, Rául (C), Palát, Hábl, Krupička. Trenér: Jiří Bříza.
    bahis siteleri