Košice – Florko Košice 10:9 (kon.)
konec
ATU Košice
10:9 (2:3, 5:4, 3:2) Stav série: 2:1
FbO Florko Košice
sk Sobota 09.04.2016, 19:00 • SOŠ Ostrovského • Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní finálovej série našej najvyššej florbalovej súťaže. Vo veľkom košickom derby je stav vyrovnaný 1:1, dnes ale jeden z celkov s určitosťou získa majstrovský mečbal.

    Finálová séria sa začala pred týždňom na palubovke víťaza základnej časti FbO Florko Košice. Domáci florbalisti v prvom zápase nepochodili, a to aj napriek veľkej bojovnosti a vysokému tempu, v ktorom sa duel hral. V zápase triumfovalo ATU 4:2, o góly sa na strane Florka postarali Zemen a Lukáš Blaško, zo strany hostí skórovali Pelegrin, Szabó, Navrátil a Pažák.

    Florbalisti Florka si uvedomovali vážnosť situácie a vedeli, že v druhom domácom zápase musia triumfovať, inak by to v sérii hranej na tri víťazstvá mali za stavu 0:2 iba veľmi ťažké. Diváci videli opäť veľmi bojovné stretnutie, ktoré bolo napínavé až do samého záveru. Po riadnej hracej dobe svietila na tabuli remíza 4:4, pretože ATU vyrovnalo 6 sekúnd pred záverečnou sirénou. Na rad napokon po predĺžení prišli aj samostatné nájazdy a v nich jednoznačne triumfovalo Florko, ktoré premenilo tri pokusy, zatiaľ čo ATU ani jeden. Gôly v zápase dávali za domácich postupne Kátlovský, Vašíček, Kešelák, Segľa a rozhodujúci nájazd premenil Kopčák, zo strany hostí sa presadili Kerekeš, Navrátil, Šefčík a Pelegrin.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na palubovke a duel sa po tónoch štátnej hymny Slovenskej republiky začne. Domáce ATU nastúpi v čiernych dresoch, hosťujúce Florko bude hrať v bielo-oranžovej kombinácii.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin (C), Pažák, Kerekeš, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Čonka-Skyba

    FbO Florko Košice: Timko (F. Konečný) – Vašíček, J. Blaško, L. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kečelák, Vrábeľ, Zemen, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák

    Rozhodca: Svrček, Waliczko.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Prvé buly vyhral domáci kapitán Pelegrin. Hráči ATU sa ihneď stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ budú chcieť rozohrať útočnú akciu.
     
    00:32
    Domáci prešli až do ofenzívy, ale tam veľa vody nenamútili. Loptu im toiž vzal Dugas a po ľavej strane ju zaviezol na opačnú polovicu ihriska.
     
    01:11
    Florko sa v útoku usadilo. Hostia to skúsili prihrávkou z rohu spoza bránky, ktorá mala smerovať na Zemena, no pred nám domáci tím dobre zasiahil a zakončenie nedovolil.
     
    01:40
    Do pohotovosti sa dostáva aj hosťujúci gólman Timko. Ten si teraz musel poradiť s nepríjemnou strelou Navrátila, ktorá letela spoza obrany, no brankár Florka bol pozorný.
     
    02:03
    Ďalšia šanca ATU! Domáci tím je stále veľmi aktívny, priamo pred brankára sa teraz dostal Kerekeš a zakončil, ale Timko bol aj tentokrýt na svojom mieste.
     
    02:50
    Hra sa v úvode prelieva z jednej strany na druhú, Nesledujeme veľa vyložených šancí, ale aktívny a bojovný výkon.
     
    03:44
    Domáci tím si prevzal loptičku a usadil sa s ňou v útoku. Čonka-Skyba to tam skúsil nahodením spoza obrany, no jeho loptička bola zblokovaná a na Timka ani neprešla.
     
    04:37
    Florko Košice dali gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Dávid Konečný urobil veľký kus práce, keď loptičku potiahol popri ľavom mantineli až do útoku, kde sa pred bránku natlačil MAREK KRIVDA. Ten následne dostal od prvého menovaného presnú prihrávku a so zakončením za presúvajúceho sa brankára už nemal problém. Asistencia: Dávid Konečný.
     
    05:33
    Diváci v zaplnenej telocvični SOŠ Ostrovského sa gólu dočkali už v prvej päťminútovke. Ani dnes sa rozhodne nudiť nemôžu!
     
    06:00
    Domáci tím sa ihneď pokúša vrhnúť svoje sily do útoku, ale hostia sa vynikajúco bránia a loptu na svojho gólmana vôbec nepúšťajú.
     
    07:11
    Domáci tím je veľmi aktívny a ostáva v útoku. Pažák to skúsil prihrávkou za bránku, no tam boli jeho spoluhráči dobre zblokovaní.
     
    07:44
    Hosťujúci brankár TImko výborne odoláva náporu súpera, ktorý sa teraz výrazne zvyšuje. Atmosféra v Košiciach je stále výborná, východniari si finálové derby užívajú naplno.
     
    08:13
    Pred domácu bránku sa teraz natlačil Vrábeľ, no prihrávka z pravej strany na neho neprešla a zakončiť nemohol.
     
    08:40
    Rovnako teraz prihrávku pred brankárom očakával aj Zemen, ale Segľa na neho loptičku prepasírovať nedokázal. Domáci tím sa veľmi dobre bráni a súperovi nedovoľuje zakončiť.
     
    09:01
    Florko napokon dokázalo vystreliť. Loptičky sa chopil Zemen a pálil, avšak minul bránku.
     
    09:36
    ATU Košice dali gól!
    Je vyrovnané! Kerekeš dobre našiel MICHALA PAŽÁKA, ktorý nebol dobre pokrytý v strede útočnej polovice, otočil sa s loptičkou na hokejke a prudko prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Samuel Kerekeš.
     
    10:00
    Razom teda začíname úplne od začiatku. Stav je vyrovnaný a pred nami je druhá polovica prvej tretiny.
     
    10:23
    Hosťujúci Segľa teraz opäť urobil kusisko práce, keď pri ľavom mantineli postrážil hráčov súpera. TImko môže ostať pokojný.
     
    10:55
    Zaujímavá šanca domácich! Szabó napálil loptičku ku bránke Florka, odkiaľ chcel ešte dorážať Čonka-Skyba, no v rýchlosti nebol úspešný.
     
    11:11
    Hra je aj naďalej veľmi vyrovnaná, výsledok je teda zatiaľ spravodlivý. Diváci na tribúne povzbudzujú oba celky.
     
    11:54
    Loptu majú na hokejkách domáci florbalisti a od vlastnej bránky sa pokúšajú založiť novú útočnú akciu.
     
    12:23
    ATU Košice dali gól!
    Domácim hráčom sa podaril vynikajúci obrat! JOZEF HALÁS dostal prihrávku na pravej strane popri mantineli, odkiaľ si ihneď zbehol do výhodnejšej streleckej pozície a prudkou ranou pod hornú žrď dostal ATU prvýkrát v zápase do vedenia. Asistencia: Peter Dudovič.
     
    12:39
    Florko Košice dali gól!
    Vzápätí je druhýkrát v zápase vyrovnané! Postaral sa o to MOJMÍR KEŠELÁK, ktorý na pravej strane spravcoval krážnu prihrávku a prudko prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    13:02
    Duel sa opäť začína od nuly, na svetelnej tabuli totiž svieti stav 2:2. Do útoku sa pokúšajú dostať hráči domáceho ATU.
     
    13:40
    Domáci tím sa napokon do ofenzívy presunul. Vďačiť za to môže Talarovičovi, ktorý loptičku výborne potiahol po pravej strane popri mantineli a posunul ju za bránku Pelegrinovi.
     
    14:27
    Pelegrin nikoho nenašiel, ale ATU sa do útoku rýchlo vrátilo. Domáci tím je pri loptičke, hostia sa aktuálne musia brániť.
     
    15:34
    Domáci Kročko to napokon skúsil strelecky, avšak hostia si pohodlne poradili. Diváci by radi videli ďalší gól.
     
    15:56
    Domáci tím predviedol zaujímavý prechod. Kerekeš sa prudko natlačil až priamo pred brankára hostí, ale TImko pozorne odolal.
     
    16:15
    Hosťom teraz vôbec nevyšiel pokus o rozohrávku spred vlastnej bránky. Loptička skončila iba na hokejke Navrátila, ale ten bol tak šokovaný, že v rýchlosti nestihol správne zakončiť.
     
    16:55
    Domácit ím je stále mimoriadne aktívny a drží sa v útoku. Strelecky to skúšal Talarovič, avšak jeho rana bola zblokovaná.
     
    17:55
    Domáci tím prišiel o loptičku a hostia sa pokúsili dostať dopredu. Po ľavej strane pri mantineli ťahal akciu Dávid Konečný, ale proti nemu vystúpil Pelegrin a čisto ho odstavil.
     
    18:07
    Medzičasom sa začala posledná dvojminútovka tejto tretiny. Pri lopte je hosťujúci tím, ktorý bude rozohrávať spoza svojej bránky.
     
    18:28
    Florko potiahlo loptičku až do útoku a skúsilo to aj strelecky. Pudkou ranou sa prezentoval Kátlovský, no jeho pokus bol zrazený mimo priestoru troch žrdí.
     
    19:00
    Pred nami je posledná šesťdesiatsekundovka prvej periódy. Pri lopte sú hostia, ktorí sa nasťahovali do ofenzívy.
     
    19:27
    Hostia sa stále tlačia do domácej bránky. Teraz to strelou spoza obrany skúsil Dugas, ale hráči ATU loptičku zblokovali. Diváci sa nemôžu nudiť ani v závere.
     
    19:34
    Hosťujúci Segľa sa nešťastne zrazil s jedným z domácich hráčov a skončil na zemi, no našťastie sa po chvíli postavil a bude môcť pokračovať v hre.
     
    19:37
    Domáci tím sa bude musieť brániť! Jozef Halás oslabí svoj tím na dve minúty za blokovanie hokejky.
     
    19:40
    Florko Košice dali gól!
    Hostia po troch sekundách využili presilovku a druhýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Po rýchlej rozohrávke Jakub Blaško spoza bránky prihrával priamo do najnebezpečnejšieho priestoru, odkiaľ sa už MARTIN KÁTLOVSKÝ nemýlil. Asistencia: Jakub Blaško.
     
    19:40
    Vylúčenie Halása môže ATU ešte poriadne mrzieť. Domáci hráč oslabil svoj tím v nevhodnej chvíli a hostia to využili, takže od tohto momentu sa hrá opäť v plnom počte na oboch stranách.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina tretieho finálového zápasu je minulosťou. Opäť sme v nej videli skvelý florbal, ktorý už ponúkol aj päť presných zásahov a diváci sa tak rozhodne nemajú na čo sťažovať. Budeme zvedaví, čo ponúkne druhá perióda.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:03
    Prvé buly druhej tretiny vyhrali hostia. Florko je vo vedení a vo veľkej psychickej výhode.
     
    20:26
    Hostia ihneď založili útočnú akciu a mohli svoj náskok ešte navýšiť! Z dobrej pozície pálil Kešelák, ale Turek odolal.
     
    21:08
    Hosťujúci Zemen sa pokúšal obkrúžiť domácu bránku, ale za ňou o lotičku priešiel. ATU sa musí od úvododu tejto tretiny iba brániť.
     
    21:47
    Loptička napokon skočila priamo pred Tureka, odkiaľ chcel páliť Jakub Blaško, no v rýchlosti bol zblokovaný. Hostia sú stále nasťahovaní v útoku.
     
    22:13
    Domáci tím získal loptičku a hru na malý moment upokojil. Hostinský bude rozohrávať z ľavej strany svojej obrannej polovice.
     
    22:33
    Pažák s Hostinským dostali loptičku až do útoku, ale tam bol Pelegrin v náročnej pozícii. Domáci kapitán nedokázal nikomu prihrať, pretože ho súperi odzbrojili.
     
    23:00
    Florko Košice dali gól!
    Hostia založili novú útočnú akciu a ujímajú sa vedenia o dva góly! Postaral sa o to JAKUB KONEČNÝ, ktorý pálil hneď za stredovou čiarou a urobil dobre. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    23:16
    ATU Košice dali gól!
    Opäť sledujeme bleskovú odpoveď a dvojgólový náskok razom neplatí. Postaral sa o to domáci ADRIÁN SZABÓ, ktorý výborne tečoval vynikajúcu strelu Chudinu. Asistencia: Michal Chudina.
     
    24:27
    ATU Košice dali gól!
    A opäť je vyrovnané! Halás spoza bránky hľadal najskôr Pelegrina, ale ten v rýchlosti netrafil. Loptička tak preskočila až k MICHALOVI DUDOVIČOVI, ktorý ju ihneď zasiahol vo vzduchu a nasmeroval ju až za Timka. Asistencia: Jozef Halás.
     
    25:00
    Druhá tretina sa teda začala vo veľkom štýle. Diváci v hale na Ostrovského ulici videli po zmene strán už tri presné zásahy, a to je za nami stále iba úvodná päťminútovka!
     
    25:45
    Florko Košice dali gól!
    Gólová prestrelka pokračuje. Hosťujúci LUKÁŠ BLAŠKO si loptičku potiahol po pravej strane, pred bránkou si ju ešte na moment vymenil s Rexom, aby ju následne napálil za domáceho gólmana, ktorý sa v rýchlosti nestihol zorientovať. Asistencia: Richard Rexa.
     
    26:04
    Hosťujúci florbalisti tak na palubovke ATU opäť vedú najtesnejším možným rozdielom. Uvidíme, dokedy im to vydrží, pretože domáci sa už pokúšajú dostať do útoku.
     
    26:42
    Hostia ale nechcú nič riskovať. Lukáš Blaško sa natlačil pred bránku súpera a prudko zakončil, ale Turek bol na svojom mieste.
     
    28:03
    Tak toto sú veľmi nepríjemné momenty. Domáci Kamil Navrátil dostal zásah hokejkou do tváre a okamžite padol na zem. Na palubovke je krv a na pomoc musí prísť lekár.
     
    28:03
    Navrátilovi z tváre stále tečie krv a záchranár má plné ruky práce. Domáci hráč utrpel nepríjemnú tržnú ranu, ale veríme, že bude v poriadku.
     
    28:03
    Kamil Navrátil sa napokon postavil a celý od krvi odišiel priamo do šatní. Predtým sa ešte stihol pozdraviť s divákmi, z čoho usudzujeme, že jeho zanenie našťastie nebude až tak vážne a pár stehov problém rýchlo vyrieši.
     
    28:03
    Vylučovať sa nebude, ale musíme počkať, kým sa palubovka očistí od krvi, ktorej je na nej naozaj dosť. Úlohy "upratovača" sa už zmocnil domáci kapitán Patrik Pelegrin.
     
    28:03
    Hráčom sa napokon podarilo krv z hracej plochy odstrániť a budeme pokračovať v hre. Vo vedení je stále hosťujúce Florko.
     
    28:27
    Domáci hráči teraz bojujú aj za svojho spoluhráča a pokúšajú sa vyrovnať. Strelou z ľavej strany od mantienelu sa prezentoval Peter Dudovič, ale bránku v rýchlosti minul.
     
    29:14
    Hráči ATU si však musia dávať pozor aj na útočnú aktivitu svojich súperov. Z pravej strany teraz prudko vypálil Kátlovský, brankár Turek loptičku v rýchlosti výborne vykopol.
     
    29:50
    Hostia nechcú riskovať zbytočnú dieru v obrane, ktorá by pre nich mohla znamenať stratu vedenia. Florko sa preto pri zakladaní útočnej akcie nikam zbytočne nenáhli.
     
    30:10
    Začala sa druhá polovica tejto tretiny a zároveň aj druhá polovica zápasu. Pri lopte je Florko, začínať bude spoza svojej bránky.
     
    30:44
    Hráči ATU svojmu súperovi loptičku vzali a presunuli sa do útoku. Hostinský to skúsil aj strelecky, ale jeho pokus bol zrazený mimo hracej plochy.
     
    31:34
    Hostia sa budú musieť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hrubosť Richard Rexa.
     
    31:45
    Domáci tím mal pri vlastnej početnej výhode problémy. Postaral sa o ne hosťujúci Kátlovský, ktorý výborne vystihol prihrávku súpera a chcel aj zakončiť, ale napokon bol prudko odstavený. Vylučovať sa nebude.
     
    32:08
    Domáci tím získal loptičku a už sa s ňou usadil v útoku.
     
    32:33
    O strelu sa napokon postaral domáci Halás, ale jeho rana skončila vedľa priestoru troch žrdí. Hosťujúca obrana vo vlastnej početnej nevýhode statočne odoláva.
     
    33:01
    Florko sa bráni naozaj výborne a vysokému náporu súpera dokáže odolávať. Hostia už postupne odrátavajú čas do návratu vylúčeného spoluhráča.
     
    33:34
    Rexa je už späť na palubovke a Florko pokračuje v plnom počte hráčov. Pri loptičke aj napriek tomu ostáva ATU.
     
    34:27
    Hosťujúci Semen si nabehol pomedzi obranu súpera až do zakončenia, v ktorom však bol faulovaný a získal trestné strieľanie pre Florko!
     
    34:27
    Florko Košice dali gól!
    Zodpovednosť pri trestnom strieľaní vzal na seba LUKÁŠ BLAŠKO, ktorý začal pomaly, v závere svojho nájazdu ale zvolil prudkú strelu, na ktorú Turek nestihol zareagovať.
     
    35:08
    Začala sa posledná päťminútovka tejto tretiny a Florko má na svojom konte opäť dvojgólové vedenie.
     
    35:50
    Domáci tím vysoko napáda rozohrávku súpera a pokúša sa dostať loptičku do svojej moci. Florko však nič neriskuje a rozohráva veľmi opatrne.
     
    36:11
    Hostia sa dostali až do útoku. Tam sa pred bránku natlačil Zemen, ktorý chcel zakončovať, ale domáca obrana tesne pred ním loptičku upratala do bezpečia.
     
    37:16
    ATU Košice dali gól!
    Opäť je znížené. Domáci kapitán si na seba naviazal obranu, napokon sa prudko otočil a prihral krížne na pravú stranu, kde už bol pripravený JOZEF HALÁS, ktorý bez prípravy prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    37:40
    Na palubovke ostal ležať hosťujúci Martin Kátlovský, ktorý sa zvíja v bolestiach a drží sa za ľavú ruku. Na scénu musí opäť prísť lekár.
     
    37:40
    Kátlovksého zo zeme zodvihli spoluhráči a následne odišiel na striedačku, kde bude pokračovať jeho ošetretnie. Bolestivý výraz v tvári neveští nič dobré, no my veríme, že bude v poriadku.
     
    37:57
    Florko Košice dali gól!
    Hostia zahrali aj za svojho zraneného spoluhráča a ihneď zvyšujú svoj náskok. Postaral sa o to MARIÁN ZEMEN. Asistencia: Tomáš Kopčák.
     
    38:48
    Pred nami je posledná minúta tejto tretiny. Hosťujúci Kátlovský je už po rýchlom ošetrení a zdá sa, že je pripravený pokračovať v hre.
     
    38:48
    Pred nami je posledná minúta tejto tretiny. Hosťujúci Kátlovský je už po rýchlom ošetrení a zdá sa, že je pripravený pokračovať v hre.
     
    39:12
    ATU nemá čo stratiť. Pelegrin sa teraz sám predral dopredu a skúsil to strelecky, no bránku v rýchlosti minul.
     
    39:23
    ATU Košice dali gól!
    JOZEF HALÁS dosiahol hetrik! Domáci hráč aj teraz prudko vypálil spoza obrany, loptička sa pred Timkom ešte nepríjemne odrazila a hosťujúci gólman už nestihol zareagovať. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    39:46
    ATU Košice dali gól!
    Je vyrovnané! Domácim sa 14 sekúnd pred sirénou podarilo skórovať už siedmykrát v zápase, o čo sa postaral SAMUEL KEREKEŠ. Ten prudkou ranou trafil niektorého zo súperov, od ktorého sa loptička nešťastne odrazila do Timkovej siete.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Videli sme v nej dovedna až deväť gólov, takže tento finálový zápas je pre divákov veľmi atraktívny. K víťazstvu a zisku majstrovského mečbalu zatiaľ nemá bližšie nikto, skóre je totiž vyrovnané.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Zmena v bránke ATU Košice: Dominik Turek je na striedačke, vystriedal do Maroš Palko.
     
    41:10
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie Michal Kročko.
     
    41:41
    Florko sa ihneď pokúša usadiť v útoku, ale domáci tím odoláva. Obe strany si uvedomujú dôležitosť nasledujúcich minút.
     
    42:46
    ATU sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hrubosť Patrik Pelegrin.
     
    42:55
    Florko sa ihneď usadilo a skúša to z každej možnej strany. Z ľava pálil Segľa, no Šefčík obetavo zasiahol vlastnou nohou.
     
    43:10
    Domáci Kročko je späť na hracej ploche a ATU sa už bráni v štvorici. Presilovka hostí pokračuje.
     
    44:12
    Florko Košice dali gól!
    Hostia napokon presilovku využili a opäť sa ujímajú vedenia. Autorom prudkej strely bol tentokrát MARIÁN ZEMEN. Asistencia: Lukáš Blaško.
     
    44:12
    ATU hrá v plnom počte, vylúčenie kapitána Pelegrina znamenalo gól pre Florko.
     
    45:04
    ATU Košice dali gól!
    Už ôsmykrát v zápase je vyrovnané! Kročko po faule rýchlo rozohral loptičku, prihrával na ĽUBOŠA ŠEFČÍKA a ten si už prudkou strelou pohotovo poradil. Asistencia: Michal Kročko.
     
    45:33
    Máme za sebou prvú päťminútovku tretej tretiny a opäť si mžeme povedať, že začíname v podstate od začiatku. Diváci videli dnes už 16 gólov, čo je aj na florbal poriadne veľká porcia.
     
    46:31
    Neuveriteľná smola na strane domáceho tímu! Hráči ATU sa usadili v útoku a poriadne to tam roztočili, Dudovič poslal lotpičku Pažákovi a ten ihneď pálil, no trafil iba ľavú žrď Timkovej bránky.
     
    47:23
    Žiaľ, lekár prítomný na zápase si dnes vôbech neoddýchne. Po súboji pri mantineli ostal na zemi ležať domáci Michal Pažák, ktorý sa s bolestivým výrazom v tvári drží za ľavú nohu.
     
    47:23
    Pažák našťastie na striedačku odišiel po vlastných a zdá sa, že to nebude nič vážne a bude môcť pokračovať v hre. ATU si za zákrok na tohto hráča zahrá presilovku.
     
    47:23
    Florko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vrazenie chrbátom Jakub Konečný.
     
    48:02
    Domáci tím je v presilovke aktívny, ale hostia sa výborne bránia a súpera vytláčajú z vyložených pozícii.
     
    48:31
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím využil presilovku a druhýkrát v zápase sa ujíma vedenia! MICHAL DUDOVIČ dostal prihrávku za obranu, loptičku si spracoval a prudko vystrelil, čo sa napokon ukázalo ako správna voľba. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    48:31
    Florko hrá v plnom počte a bude sa pokúšať o vyrovnanie. Väčšinu času dnes hostia viedli, takže je to pre nich celkom nevídaná pozícia.
     
    49:17
    Domáci tím nechce nachať nič na náhodu a rád by pridal ďalší gól do Timkovej siete. Po pravej strane teraz s loptou operoval Talarovič, ale nemal to na strelu.
     
    49:36
    Florko napokon loptičku získalo na svoje hokejky a preniklo dopredu. Tam to hostia skúšali prihrávkou na Segľu, no ten bol dobre pokrytý.
     
    50:10
    Začala sa posledná desaťminútovka tejto tretiny, no stále nevieme, či aj tohto zápasu. Skóre sa mení veľmi často a predpokladáme, že dnes padne ešte viac ako 17 gólov.
     
    50:58
    Domáci hráči sa dostali do útoku. Z ľavej strany to tam strelecky skúsil kapitán Pelegrin, avšak bránku minul.
     
    51:12
    Domáci tím založil aj ďalšiu útočnú akciu a tá sa takmer skončila gólom! Vo veľkej rýchlosti pálil Szabó, no mieril iba tesne vedľa bránky.
     
    51:40
    Halás si sám potiahol loptičku dopredu, kde chcel dosiahnuť už svoj štvrtý gól v zápase, ale hostia si ho tentokrát postrážili.
     
    51:55
    Veľmi pekný prechod predviedol domáci Peter Dudovič. Ten loptu po pravej strane potiahol až za Timkovu bránku, spoza ktorej chcel nájsť Pelegrina, ale ten v rýchlosti na lotičku nedosiahol podľa svojich predstáv.
     
    52:34
    Domácim hráčom teraz nevyšla rozohrávka a Segľa sa dostal do veľmi sľubenej pozície. Všetko sa ale odohralo tak rýchlo, že hosťujúci hráč aninestihol presne zakončiť.
     
    53:23
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hru rukou Michal Pažák.
     
    53:35
    Domáci vytlačili súpera z jeho útočnej polovice, Florko musí založiť novú ofenzívnu akciu.
     
    53:50
    Snahu hráčom Florka uprieť nemôžeme, ale domáci tím sa bráni naozaj veľmi dobre. Palko v bránke môže byť pokojný, obrana mu veľmi pomáha.
     
    54:31
    Hostia sa napokon dostali až pred domácu bránku. Strelecky to tam skúsil Segľa, ale jeho pokus Palko vyrazil.
     
    55:10
    Florko Košice dali gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú stav zápasu na 9:9! Postaral sa o to JAKUB BLAŠKO, ktorý do siete napálil loptičku po skvelej a presnej krížnej prihrávke Segľu. Asistencia: Ján Segľa.
     
    56:00
    Domáci teda medzičasom hrajú v plnom počte a stav je opäť vyrovaný. Videli sme už 18 gólov, ale štyri minúty pred koncom riadnej hracej doby víťaza stále nepoznáme.
     
    56:13
    Hráči ATU sa pokúšajú dostať späť do vedenia a usadili sa v útoku. Za bránkou s loptičkou operuje Michal Dudovič.
     
    56:40
    Dudovič napokon prihral svojim spoluhráčom do lepšej pozície, ale tam boli hostia pozorní a zakončenie nedopustili. Čas do konca riadnej hracej doby sa kráti.
     
    57:28
    Ďalší nepríjemný pohľad. Ľuboš Šefčík dostal vysokou hokejkou do tváre a ihneď padol na hraciu plochu.
     
    57:28
    Ľuboš Šefčík našťastie tržnú ranu neutrpel a rýchlo sa otriasol. Domáci hráč odíde na striedačku po vlastných nohách, takže bude môcť pokračovať v hre.
     
    57:28
    Po predchádzajúcom zákroku sa Florko bude musieť brániť. Matúš Vašíček zahral vysokou hokejkou, za čo svoj tím oslabí na dve minúty.
     
    57:53
    ATU Košice dali gól!
    Domáci tím rýchlo využil presilovku a opäť sa rýchlo ujal vedenia. Strela tentokrát sadla MICHALOVI DUDOVIČOVI. Asistencia: Patrik Pelegrin.
     
    57:53
    Vašíček je späť na hracej ploche, pred nami je posledná dvojminútovka riadnej hracej doby.
     
    58:30
    Hosťujúci brankár Timko vybehol na striedačku, Florko hrá so šiestimi hráčimi v poli. Hostia dávajú do záveru úplne všetko.
     
    58:44
    Domáci tím sa zatiaľ dobre bráni a lotpičku odpálil preč od svojej bránky. Florko musí založiť novú útočnú akciu.
     
    59:17
    Hosťujúci florbalisti sú nasťahovaní pred domácou bránkou a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Domáci tím vynikajúco odoláva a zakončenie na Palka nepúšťa.
     
    59:50
    Domáci loptičku vyhodili na opačnú polovicu, Timko sa musel rýchlo vrátiť do bránky. Florko má na vyrovnanie posledných 10 sekúnd.
     
    Koniec zápasu.
     
    Hosťom sa aj napriek veľkej bojovnosti v samom závere nepodarilo vyrovnať a majstrovský mečbal získava domáce ATU! S týmto konštatovaním sa s vami po 19-gólovom zápase lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. Tešíme sa na vás opäť zajtra o 18:00, kedy môže domáci tím definitívne ukončiť klubovú florbalovú sezónu. (21:25:18)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 10. Pažák (Kerekeš), 13. Halás (P. Dudovič), 24. Szabó (Chudina), 25. M. Dudovič (Halás), 38. Halás (Pelegrin), 40. Halás (Pelegrin), 40. Kerekeš, 46. Šefčík (Kročko), 49. M. Dudovič (Szabó), 58. M. Dudovič (Pelegrin) – 5. Krivda (D. Konečný), 13. Kešelák (Kátlovský), 20. Kátlovský (J. Blaško), 23. J. Konečný (Kátlovský), 26. L. Blaško (Rexa), 35. L. Blaško (TS), 38. Zemen (Kopčák), 45. Zemen (L. Blaško), 56. J. Blaško (Segľa)


    ATU Košice: Turek (41. Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pelegrin (C), Pažák, Kerekeš, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Lehel Németh, Ferenc, Čonka-Skyba
    FbO Florko Košice: Timko (F. Konečný) – Vašíček, J. Blaško, L. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kečelák, Vrábeľ, Zemen, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    Košice 3 1 Florko Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri