Austrálie – Izrael 11:3 (kon.) | Nový Zéland – KLDR 4:7 (kon.)
konec
Nový Zéland
4:7 (0:0, 2:3, 2:4)
KLDR
Úterý 12.04.2016, 23:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko. • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo v hale Mexico Ice Dome přesně 50 diváků! (02:54:23)
    Je všeobecně známo, že v KLDR je zakázáno osobní vlastnictví. Výhra nad Novým Zélandem, jehož hráči jsou i profesionály, vznáší otazníky... Co tihle Kang In Hyokové či Ri Chol Minové dělají za práci, a jestli mají aspoň to kolo? Můžeme jen spekulovat...
     
    S konstatováním, že se KLDR senzačně posouvá alespoň do konce utkání Mexiko – Bulharsko, na které Vás tímto zvu (začíná ve 3:00 SELČ), na druhou pozici se šesti body, se s Vámi prozatím loučím.
     
    Senzace v Mexiku je na světě. Nový Zéland nezvládá své utkání s KLDR a prakticky jistě vypadává ze hry o postup, do které se překvapivě dostává nyní se šesti body severokorejská reprezentace. Tu čeká zítra ve stejný čas jako dnes klíčový souboj s Austrálií. Jsem velice zvědav, jestli svěřenci Chol Ho Paka předvedou stejně konsolidovaný a kompaktní výkon jako dnes a pokusí se superfavoritovi v boji o postup uhrát kvalitní výsledek.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    ...druhým je dvoubrankový střelec a největší hvězda Ice Blacks Andrew Cox. Počínal si stejně jako jeho kolega a dostává také stejný trest.
     
    60:00
    Se závěrečnou sirénou neudrželi na uzdě nervy hráči Nového Zélandu, prvním z nich je Berton Haines, který počastoval hlavního sudího z USA pana Thomsona nepříliš publikovatelným způsobem...
     
    59:53
    Charakteristickou tečku za tímto utkáním dělá Shaun Harrison, který jde na posledních sedm sekund za sekání na trestnou lavici. Nedisciplinovanost a zřejmé podcenění dnes připravily Novozélanďany o triumf v utkání.
     
    59:22
    KLDR právě vstřelila branku!
    Zdecimovanou obranu Nového Zélandu ještě více posílá do kolen samostatná akce KIM MYONG CHOLA, který tak využívá další powerplay Ice Blacks k navýšení náskoku. Novozélanďané vědí, že tohle je konec jakýchkoli snů o postupu, KLDR se naopak senzačně do bojů o krok výše zařazuje! Bez asistence.
     
    58:55
    KLDR právě vstřelila branku!
    Rychlý konec powerplay v podání Nového Zélandu a senzace je takřka na světě! Kombinaci Ice Blacks vystihl RI CHOL MIN a zavezl kotouč až do opuštěné klece. Severokorejský tým bouří radostí! Bez asistence.
     
    58:34
    Richard Parry míří na střídačku, Ice Blacks hrají se šesti bruslaři!
     
    57:48
    Janos Kaszala, odchovanec hokejového Ferencvárose Budapešť, nyní trenér ve službách národního týmu Nového Zélandu si bere oddechový čas. Vymyslí tento osmatřicetiletý kouč taktiku, která dovede Ice Blacks k vyrovnání?
     
    55:22
    Tým z australského kontinentu stále více zavdává svými nepřesnými střelami k tomu, že se dočkáme obrovského překvapení. Další závar před Kuk Pakem nevyústil ke vstřelení branky. Ratcliffova dorážka byla příliš slabá.
     
    54:55
    Střela Harropa a následná dorážka z hole Darlinga končí vysoko ve výstroji Chol Kuk Paka, který nyní drží tříbodové akcie svého celku nad vodou.
     
    Věděli jste, že?... Nejvyšší výhru zaznamenali severokorejští hráči dvakrát během čtyř let? Nejprve rozdrtili v roce 2010 na MS III. divize v Jerevanu Mongolsko 22:1, aby na šampionátu stejné výkonnostní skupiny v Lucemburku roznesli Gruzii totožným výsledkem.
     
    53:15
    Cox a spol ne a ne se dopracovat k vyrovnání, KLDR nyní zahájila defenzivní činnost. Hráči už nevystupují a snaží se při bránění rozestavit formaci 1-2-2.
     
    51:36
    Nový Zéland pomalu ale jistě přebírá otěže zápasu, aby ne, svěřenci trenéra Kaszaly potřebují nutně srovnat krok. I remíza po 60 minutách je pro ně málo.
     
    50:20
    Trenérský tah severokorejského trenéra prozatím slaví úspěch, hra už není tolik rozháraná. To hraje do karet právě svěřencům zcela neznámého trenéra.
     
    48:27
    Na střely je stále výrazně aktivnější korejský celek, který vede v tomto ohledu 34:24. Richard Parry v brance Ice Blacks určitě tak krušný pohyb v brankovišti dnes určitě nečekal.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 23. L. Frear (Sandoy, Darling), 31. Henderson (Heyd, Ratcliffe), 47. Cox, 48. Cox (Heyd) – 23. Ri Pong II (Kim Hyok Ju), 36. Kang In Hyok (Kim Myong Chol, Kim Kwang Ho), 39. Kang In Hyok (Kim Myong Chol), 41. Hong Chun Rim (Ri Chol Min, An Chol Hyok), 48. Hong Chun Rim (Ri Chol Min, Ri Pong II), 59. Ri Chol Min, 60. Kim Myong Chol


    Nový Zéland: Parry (Hopkinson) – Lawrence, M. Frear, Jackson, Haines "C", McLeish, Craig, Hay, Coslett – Heyd, Henderson, Cox "A" – Harrop "A", Ruddle, Chalis – Darling, Sandoy, Burns – Ratcliffe, Harrison, L. Frear. Trenér: Janos Kaszala (HUN).
    KLDR: Chol Kuk Pak (Pak II) – Pak (Pak II) – An Chol Hyok, Ri Pong II, Kim Song Gun, Kim Nam Hyok, Pak Song Jin, Kim Chol Hyok – Hong Chun Rim, Ri Chol Min, Kim Hyok Ju – Kim Myong Chol, Kang In Hyok, Kim Kwang Ho – Ri Um Hyok, Kang Man Gum, Kim Kuk Chol. Trenér: Chol Ho Pak.

    Rozhodčí: Stephen Thomson (USA) – Michael Harrington (CAN), James Kavanagh (GBR).

    Diváci: 50
    bahis siteleri