Nizozemsko – Island 3:0 (kon.) | Belgie – Čína 3:2 (po pr.) | Srbsko – Španělsko 3:4 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Belgie
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Čína
Úterý 12.04.2016, 16:30 • Pabellon de Hiello, Jaca, Španělsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 148 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (19:02:03)
     
    Nejlepším hráčem utkání byl za Belgii zvolen brankář Tom Prodi, jenž pochytal 21 střel soupeře. Z čínského týmu byl vybrán obránce Ming-si Jang, který vstřelil vyrovnávací branku na 1:1.
     
    Dnešní zápas je tedy u konce a druhý bonusový bod za vítězství v prodloužení si nakonec připisují Belgičané. Ti byli po celý zápas střelecky aktivnější, avšak v mnoha pasážích je Číňané dokázali překvapovat výborným pohybem a především díky tomu dotáhli reprezentanti asijské země utkání až do nastavení. V něm už se zdálo, že přesilovou hru čtyř proti třem Belgie nevyužije, ale nakonec se vteřinu před návratem vyloučeného Čanga kotouč dostal k Alexandru Bremerovi, jenž zaznamenal druhou branku v tomto utkání a rozhodl o vítězství belgické reprezentace.
     
    Konec zápasu.
    63:42 Alexandre BREMER - 3:2
     
    63:42
    Belgie právě vstřelila branku!
    Pouhá jedna vteřina zbývala do návratu vyloučeného hráče, avšak Belgie nakonec dává branku a vítězí! Čchung-wej Wang sice dokázal srazit Gyesbreghsovu ránu, jenže kotouč se poté odrazil přesně před ALEXANDREA BREMERA a ten touš dorazil za záda zmateného Siy! Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Vadim Gyesbreghs
     
    63:17
    B.Kolodziejczyk si vyměnil puk se spoluhráčem u modré čáry, ale právě jeho kolega následně vypálil vysoko nad. Puk se dotkl ochranné sítě a vhazuje se tak ve středním pásmu.
     
    63:06
    Oddechový čas si pro změnu vybírá čínský trenér Ťiang Chu. Cílem timeoutu je odpočinek pro nejlepší hráče jeho čínského výběru, kteří půjdou na zbytek oslabení.
     
    63:06
    Číně se podařilo vyhodit puk do středního pásma a poslat na led čerstvé síly. Ty teď ubránily další tlak belgické reprezentace.
     
    62:34
    Gyesbreghs posunul puk před bránu, kde byl skvěle zaparkovaný Ben van den Bogaert, avšak Sia si poradil i s tečí belgického forvarda!
     
    62:19
    Bryan Kolodziejczyk si dokázal najít volný prostor a vypálil švihem na vzdálenější tyč. Puk však končí v nastavené lapačce čínského brankáře, který sklízí potlesk.
     
    62:02
    Belgičané jsou samozřejmě nastěhováni v útočném pásmu. Dosud jediná střela z pravé strany ale letěla mimo tři tyče.
     
    61:43
    Ve stejném čase si belgický trenér Danny Peters vybírá oddechový čas.
     
    61:43
    Čínu čekají velmi horká chvilky. Za podražení je totiž vyloučen Chao Čang (CHN) a to znamená dvouminutovou přesilovou hru čtyř proti třem ve prospěch belgické reprezentace.
     
    61:02
    Belgie má zatím více ze hry a opět vezla další ofenzivní výpad. Tvrdou ránu Bryana Kolodziejczyka z levé strany si Sia pohlídal.
     
    60:28
    Okamžitě po buly se Belgii podařilo vystřelit. Sia opět připraven a znovu přerušuje hru.
     
    60:24
    Hned na začátku prodloužení se do obrovské šance proháčkoval jeden z belgických hokejistů. Tísněn dvěma beky, už ale těsně před Siou nedokázal lépe zakončit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. van den Bogaert (de Smet, Distate), 37. Bremer (Thurura, Paulus), 64. Bremer (B.Kolodziejczyk, Gyesbreghs) – 36. Jang (Chu), 41. Ch.Čang (C.Čang)


    Belgie: Prodi (Jansen) – Gyesbreghs (A), Thurura, Distate, Paulus (C), Franssen, van Rooy – Vercammen, B.Kolodziejczyk (A), Pellegrims – van den Bogaert, de Smet, Bremer – Henry, Goris, Dewin – van Noten, Kolyasnikov, A.Kolodziejczyk
    Čína: Š.Sia (Sun) – Ť.Čang, Liou, Chu, Jang, Wen, Kuan, Wu – Wang, Ch.Čang (C), Č.Li (A), Cchuej – Pao, T.Sia, Čchen (A) – Lu, Č.Čang, Ču – C.Čang, Ch.Li, Ťi

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin (KAZ) – Sergio Biec (ESP), Lukáš Kacej (SVK)

    Diváci: 148
    bahis siteleri