Rusko – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Rusko
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Česko
Sobota 16.04.2016, 14:00 • Scaniarinken, Södertälje • Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká sedmnáctka tedy na Turnaji čtyř ve Švédsku ztratila i druhý zápas v prodloužení a na první výhru stále čeká. Poslední vystoupení ve městě Södertälje čeká mužstvo zítra, kdy od 11:00 vyzve Finsko. Hezký zbytek soboty! (16:04:03)
     
    Střely na branku: 25:36.
     
    Konec zápasu.
     
    61:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná po necelých dvou minutách prodloužení rozhoduje o svém vítězství. Za Paterova záda zametl kotouč NIKOLAJ ANUFRIJEV. Asistence: Alexander Jaremčuk, Vladislav Kazamanov – 3:2.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Česko bude i svůj druhý duel na turnaji v Södertälje prodlužovat. Včera podlehlo v nastavení domácím Švédům, spraví si teď reputaci?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    57:38
    Krušné chvilky pro český výběr. V závěru základní hrací doby hákoval Martin Kaut protihráče a jeho parťáci se budou bránit ve čtyřech.
     
    55:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi už byli v pěti, přesto inkasují a skóre je 2:2. Patera kapituloval z hole IGORA TUMČENKA. Asistence: Alexandr Beljaev.
     
    53:26
    Češi si koledují, po faulu Jana Kerna (podražení) budou čelit další soupeřově početní převaze.
     
    46:47
    Filip Král, jenž asistoval u druhé branky českého týmu, míří na trestnou lavici za sekání a dává Rusům příležitost k vyrovnání.
     
    44:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Až na sedmý pokus se Češi trefují v přesilovce a jdou do vedení. Melnikova prostřelil MARTIN KAUT. Asistence: Martin Nečas, Filip Král – 1:2.
     
    42:51
    Rusové znovu faulují. Proti pravidlům se tentokrát provinil Tumčenko, jenž obdržel trest za podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Mládežnické turnaje a mistrovství jsou v plném proudu. Česká osmnáctka bojuje v USA.

     
    Česko mělo v prostředním dějství čtyři početní převahy, ale ani jednu nedokázalo přetavit v gól. Prosadilo se však zásluhou Martina Nečase při hře v pěti na obou stranách. Tým trenéra Arnošta má i nadále více ze hry – na střely vede po čtyřiceti minutách 23:14.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:53
    A Češi mají hned možnost soupeři odskočit. Buchrjakov se provinil nedovoleným bráněním a Rusové hrají znovu v oslabení.
     
    33:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Český tým se konečně dočkal. Po asistenci Kauta překonal brankáře Melnikova MARTIN NEČAS. Asistence: Martin Kaut – 1:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 20. Liahkov (Anufrijev, Petrov), 56. Tumčenko (Beljaev), 62. Anufrijev (Jaremčuk, Kazamanov) – 34. Nečas (Kaut), 45. Kaut (Nečas, Král)


    Rusko: Melnikov (Ustimenko) – Pavlikov, Glovatskij, Petrov, Liahkov, Galeňjuk, Olšanskij, Kazamanov, Buchrjakov – Zenčikov "C", Morozov, Denisenko – Jaremčuk, Anufrijev, Červoněnko – Beljaev, Tumčenko, Šaškov – Muranov, Nikolenko, Vasiljev.
    Trenér: Eduard Timaščev.

    Česko: Patera (Dostál) – Gaspar, Mikyska, Král, Šalda, Bednář, Buchtela, Rutar, Eret – Dvořák, Kern "C", Václavek – Kaut, Nečas, Novák – Pour, Kondelík, M. Svoboda – Safin, Kalaj, J. Svoboda.
    Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Lyth – Nordberg, Zgonč.
    bahis siteleri