Belenenses – Coimbra 1:1 (kon.) | União Madeira – FC Ferreira 3:4 (kon.) | Marítimo – Guimarães 3:0 (kon.)
Porto – Nacional 4:0 (kon.)
konec
CF União Madeira
3:4 (2:0)
FC Paços Ferreira
Neděle 17.04.2016, 17:00 • Estádio do Centro Desportivo da Madeira, Ribeira Brava (kapacita: 2.325 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Ferreira právě vstřelila branku!
    Po přestávce se dějí na stadionu Madeiry neuvěřitelné věci, domácí před pár okamžiky vyrovnali, nyní je ale posílá do kolen přesnou střelou DIEGO JOTA!! Utkání vyvrcholilo nádhernou individuální akcí, o kterou se postaral Diego Jota. Levý záložník Ferreiry si udělal z domácí obrany trhací kalendář a posílá svůj tým v závěru utkání do vedení – tentokrát 4:3.
     
    80
    Madeira právě vstřelila branku!
    AMILTON z ničeho nic střílí gól a deset minut před koncem vyrovnává na 3:3!! Jsme svědky nepředvídatelného a velmi dramatického utkání. Amilton pláchl na levé straně hřiště svým pronásledovatelům a poté pravačkou poslal míč za záda bezmocného brankáře Defendiho.
     
    68
    Ferreira právě vstřelila branku!
    PAULO HENRIQUE dokonává fantastický obrat Ferreiry, která se po jeho trefě ujímá vedení 3:2, po přestávce přitom prohrávala 2:0!! Paulo Henrique se postavil k rozehrání volného přímého kopu a nádhernou střelou nedal domácímu brankářovi Gudinovi žádnou šanci.
     
    51
    Ferreira právě vstřelila branku!
    CÍCERO se prosazuje krátce po střídajícím Minhocovi a skóre utkání je rázem vyrovnaný 2:2!! Bruno Santos nádherným centrem z pravé strany našel na vzdálenější levé tyči Cícera, který se ve vyložené příležitosti nemýlil a Ferreira během necelých pěti minut smazala po přestávce dvoubrankové manko. Neuvěřitelné.
     
    47
    Ferreira právě vstřelila branku!
    MINHOCA přišel na hřiště jako střídající hráč a krátce po přestávce vrací Ferreiru zpět do hry!! Gudiño nedokázal udržet horký brambor ve svém náručí, čehož dokonale využil dobíhající Minhoca a dorazil míč z blízkosti do prázdné brány.
     
    41
    Madeira právě vstřelila branku!
    BREITNER střílí nádherný gól a v závěru prvního poločasu posílá Madeiru do dvoubrankového vedení!! Breitner napřáhl k fantastické střele, která zamířila přesně do pravého horního rohu brány. Brankář Defendi si sice na míč sáhl, vytěsnit ho mimo ovšem nedokázal.
     
    18
    Madeira právě vstřelila branku!
    ÉLIO MARTINS skóruje po čtvrthodině hry posílá Madeiru do vedení!! Amilton nádherným pasem našel v pokutovém území Élia Martinse, který dostal příliš mnoho prostoru a bez problému míč poslal do brány. Ferreira musela sáhnout k vynucenému střídání a vzápětí inkasovala úvodní gól.

    Tomáš Reiner

    Branky: 18. Élio Martins, 41. Breitner, 80. Amilton – 47. Minhoca, 51. Cícero, 68. Henrique, 88. Diego Jota

    Karty:   31. Amilton (UNM), 45. Gian (UNM), 59. Shehu (UNM), 90+3. Cardoso (UNM) – 45. Edson Farias (FER), 54. Minhoca (FER), 73. Henrique (FER), 82. Carlos (FER), 83. Cícero (FER)   61. Shehu (UNM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 22:22.
    CF União Madeira: Gudino – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego Galo, Joãozinho, Breitner, Gian (84. Kusunga), Shehu, Amilton, Danilo Dias (70. Miguel Cardoso), Élio Martins.
    Náhradníci: Rafael Alves, Soares, Tiago Ferreira, Miguel Fidalgo, Edder Farias.

    FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Fábio Cardoso, Ricardo, Paulo Henrique, Pelé (46. Minhoca), Marco Baixinho (17. Carlos), Edson Farias, Rodrigo António (87. Manuel José) , Diogo Jota, Cícero.
    Náhradníci: Felgueiras, Mugiel Vieira, Raúl Almeida, Roger Ramo.

    Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Hernâni Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Hélder Malheiro
    bahis siteleri