Chodov – Vítkovice 5:4 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:4 (2:2, 1:2, 2:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 17.04.2016, 16:15 • O2 Aréna • Bigboard Superfinále (muži) • Superfinále
Předzápasové kurzy
    57:25 Tom ONDRUŠEK - 5:4
     
    57:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce Patrika Dóži skončila pátou brankou Chodova! Ostrostřelec se krásně uvolnil a poté předložil míček před prázdnou bránu TOMU ONDRUŠKOVI, který se z těchto pozic nemýlí. Chodov tak vede necelé tři minuty před koncem o jednu branku. Asistence: Patrik Dóža.
    46:22 Martin KOUTNÝ - 4:4
     
    46:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hodně sporná vyrovnávající branka chodovského týmu. Dóža byl totiž natlačený do malého brankoviště, čímž znemožnil jakýkoliv zákrok brankářovi Součkovi. MARTIN KOUTNÝ poté jednoduše dorazil míček do odkryté klece. Asistence: Tomáš Sýkora.
    37:37 David BOUŠA - 3:4
     
    37:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Strachota přihrál míček z rohu hřiště na volného DAVIDA BOUŠU, který se opřel do míčku z první. Jeho rána nakonec prostřelila vše, co jí stálo v cestě a skončila až za zády brankáře Součka. Chodov se tak dotahuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Michal Strachota.
    34:24 Jan ŠEBESTA - 2:4
     
    34:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další velká chyba obrany Chodova je stojí další obdržený gól. Hájek našel svou přihrávkou zpoza branky úplně volného JANA ŠEBESTU, který se z předbrankového prostoru nemýlil. Vítkovice se tak dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Hájek.
    26:41 Adam DELONG - 2:3
     
    26:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se dostávají poprvé v zápase do vedení. Po rychlém protiútoku a nádherné kombinaci se prosadil ADAM DELONG. Pro vítkovického mladíka už je to druhá branka v utkání. Asistence: Marek Švajný.
    19:57 Lukáš ŘEZANINA - 2:2
     
    19:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrana Chodova si to teď hodně špatně rozebrala. LUKÁŠ ŘEZANINA si sběhl na střed hřiště, kde obdržel přihrávku od Šebesty. Slovenský kanonýr prostřelil Mücka krásnou táhlou střelou pod ruku. Asistence: Jan Šebesta.
    12:08 Adam DELONG - 2:1
     
    12:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chyba v rozehrávce Chodova byla potrestána nejhorší možnou formou. Matejčík si parádně vyměnil míček s ADAMEM DELONGEM, který už jednoduše zakončil do prázdné brány. Hornosušský odchovanec tak přidává důležitou kontaktní branku. Asistence: Marek Matejčík.
    07:31 Patrik DÓŽA - 2:0
     
    07:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tyl výborně vybojoval míček na polovině Vítkovic a poté jej předložil volnému PATRIKOVI DÓŽOVI, který se se zakončením neukvapil a přesně mířenou ranou pod horní tyčku přidal už druhou branku Chodova. Asistence: Miloš Tyl.
    04:59 Tomáš VÁVRA - 1:0
     
    04:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VÁVRA obral Marka Švajného o míček a poté se prosadil nádhernou střelou ke vzdálenější tyči. Brankář Souček neměl na tento pokus nárok. Bez asistence.

    Štěpán Hladký

    Branky a nahrávky: 5. Vávra, 8. Dóža (Tyl), 38. Bouša (Strachota), 47. Koutný (Sýkora), 58. Ondrušek (Dóža) – 13. Delong (Matejčík), 20. Řezanina (Šebesta), 27. Delong (Švajný), 35. Šebesta (Hájek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mück (Barák) – Jelínek, Pražan, Procházka, Flousek, Sýkora, Kotlas, Bouša – Bachtík, Kašovský, Fiala, Tyl, Vávra, Pražák, Ondrušek, Koutný, Chmelíček, Dóža, Strachota
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Hubálek, Jastřembský – Mertha, Ivan, Šebesta, Řezanina, Nehera, Vilím, Rýpar, Gál, Švajný, Hájek, Pešat, Bräuer, Matejčík, Delong, Matúš

    Rozhodčí: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 12 144
    bahis siteleri