USA – Švédsko 6:1 (kon.) | Finsko – Slovensko 4:2 (kon.) | Kanada – Česko 3:1 (kon.)
Lotyšsko – USA 1:12 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:12 (0:2, 1:6, 0:4)
USA
Neděle 17.04.2016, 22:00 • Ralph Engelstad Arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Trent FREDERIC - 1:12
     
    58:46
    USA právě vstřelilo branku!
    Definitivní tečku za utkáním zřejmě udělal TRENT FREDERIC, který střelou od vrcholů kruhů našel místo mezi Grigalsovým tělem a tyčkou jeho branky. Bez asistence.
     
    56:46
    Graham McPhee (USA) byl potrestán pětiminutovým trestem za vysokou hůl. Navíc ještě dostal tret do konce utkání za nesportovní chování.
    55:24 Trent FREDERIC - 1:11
     
    55:24
    USA právě vstřelilo branku!
    TRENT FREDERIC dostal v těsné blízkosti lotyšské branky dobrou přihrávku na dolní hranici pravého kruhu a mířil přesně za záda lotyšského gólmana. Asistence: James Greenway, William Lockwood.
     
    54:50
    Tomass Zeile (LAT) byl potrestán menším trestem za hrubost. Američané si tak zahrají další přesilovku.
     
    53:15
    Za strkanici za Grigalsovou brankou byli současně na dvě minuty za hrubost vyloučeni Emils Ezitis (LAT) a Logan Brown (USA).
    51:56 Kiefer BELLOWS - 1:10
     
    51:56
    USA právě vstřelilo branku!
    Keller vyvezl puk po levé straně až do těsné blízkosti Grigalsovy branky a chtěl střílet, jenže lotyšský brankář vytáhl hůl, a tak Keller zvolil jiné řešení a rychlou přihrávkou našel na druhé straně najíždějícího KIEFERA BELLOWSE, který doklepl puk zprava za Grigalsova záda. Asistence: Clayton Keller.
     
    48:45
    Lotyšsko si zahraje další přesilovku. Logan Brown (USA) je potrestán menším trestem za podražení.
    48:04 Clayton KELLER - 1:9
     
    48:04
    USA právě vstřelilo branku!
    CLAYTON KELLER prosprintoval po levé straně na kruh, před padajícím hráčem si stáhl puk zpátky a mířil přesně nad rameno lotyšského brankáře. Asistence: William Lockwood, Adam Fox.
     
    44:24
    Lotyši si navíc zahrají přesilovku! Chad Krys (USA) je potrestán dvěma minutami za podražení.
    37:30 Nicholas PASTUJOV - 1:8
     
    37:30
    USA právě vstřelilo branku!
    A hned na to přidávají Američané další gól, když NICHOLAS PASTUJOV mířil přesně nad lapačku Grigalse. Asistence: Zachary Walker.
    36:32 Kailer YAMAMOTO - 1:7
     
    36:32
    USA právě vstřelilo branku!
    Brown dostal dobrou přihrávku k pravé tyči a střílel, jeho pokus se ale odrazil od betonů Grigalse a KAILER YAMAMOTO zkusil puk doklepnout z levé strany. Kotouč pak propadl Grigalsovi mezi betony. Asisitence: Logan Brown, Luke Martin.
     
    33:53
    Emils Gegeris (LAT) míří na trestnou lavici. Lotyšský útočník si odsedí dvě minuty za sekání.
    30:47 Adam FOX - 1:6
     
    30:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je pro Lotyše hodně špatné. Američané zůstávají dál velmi aktivní a znovu z pravé strany přidávají po střele ADAMA FOXE šestý gól. Asistence: Kieffer Bellows, Clayton Keller.
     
    30:03
    Pět gólů bylo na Niklavse Rauzu moc, a tak přenechává místo mezi třemi tyčemi Gustavsi Grigalsovi.
    30:03 Trent FREDERIC - 1:5
     
    30:03
    USA právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle přidávají další gól a uskakují Lotyšům už o čtyři branky. TRENT FREDERIC si sjel po pravé stran do kruhu, kam dostal krásnou přihrávku zpoza brány a mířil přesně k pravé tyči. Asistence: William Lockwood, Matthew Hellickson.
    29:38 Zachary WALKER - 1:4
     
    29:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané ale rychle vrací úder. ZACHARY WALKER obhodil posledního bránícího hráče a z pravé strany mířil mezi betony Rauzy. Asistence: Keeghan Howdeshell, Adam Fox.
    28:26 Vladislavs NAZAROVS - 1:3
     
    28:26
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšsko snižuje náskok Američanů dokonce ve vlastním oslabení! Po pravé straně se až k vrcholu kruhu protáhl VLADISLAVS NAZAROVS a střelou švihem překonal Oettingera. Asistence: Haralds Strombergs, Rauza Niklavs.
     
    26:52
    Američané si zahrají přesilovku! Emils Ezitis (LAT) neuhlídal hokejku a je na dvě minuty odeslán na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    22:40
    Z levé strany si až k tyči potáhl puk Sanchez, lotyšský strážce svatyně se ale stačil přesunout a utěsnit prostor u tyčky.
    20:30 Kailer YAMAMOTO - 0:3
     
    20:30
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané ale z rychlého protiútoku přidávají další gól. Brown se protáhl po levé straně až před Rauzu a v těsné blízkosti poslal puk na opačnou stranu KAILEROVI YAMAMOTOVI, který mířil přesně k prav tyči. Asistence: Logan Brown, Casey Mittelstadt.
     
    17:17
    Ve stejném čase je za faul kolenem potrestán menším trestem Zachary Walker (USA).
    16:29 Joey ANDERSON - 0:2
     
    16:29
    USA právě vstřelilo branku!
    Dvě minuty poté přidávají domácí další přesný zásah. JOEY ANDERSON stál ve správnou chvíli na správném místě a když se po střele zprava k němu odrazil puk, zametl jej zleva do odkryté části Rauzovy svatyně. Asistence: Kieffer Bellows, James Greenway.
    14:27 James SANCHEZ - 0:1
     
    14:27
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané otevírají skóre utkání. Jen chvíli po tom, co zahrozili Lotyši, vyrazil po pravé straně do útoku Frederic, který to zkusil z pravé strany. Puk se odrazil od výstroje Rauzy a JAMES SANCHEZ pak neměl problém jej zleva doklepnout za lotyšského brankáře. Asistence: Trent Frederic, Matthew Hellickson.
     
    09:14
    Další faul, tentokrát ze strany Američanů. Joey Anderson (USA) je odeslán na dvě minuty na lavici hanby za naražení zezadu.
     
    07:36
    Lotyšsko jde do tří! Olafs Berzins (LAT) je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    06:41
    Přesilovka také pro Američany! Lotyšsko špatně střídalo, což neuniklo rozhodčím, dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě tak odsedí Emils Gegeris.
     
    00:33
    Hned na začátku si ale přesilovku zahrají Lotyši. Chad Krys (USA) si míří odpykat menší trest za krosček.
    Marken.cz

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 29. Nazarovs (Strombergs, Rauza) – 15. Sanchez (Frederic, Hellickson), 17. Anderson (Bellows, Greenway), 21. Yamamoto (Brown, Mittelstadt), 30. Walker (Howdeshell, Fox), 31. Frederic (Lockwood, Hellickson), 31. Fox (Bellows, Keller), 37. Yamamoto (Brown, Martin), 38. Pastujov (Walker), 49. Keller (Lockwood, Fox), 52. Bellows (Keller), 56. Frederic (Greenway, Lockwood), 59. Frederic


    Lotyšsko: Rauza (od 31. Grigals) – Svars, Komuls, Zeile (C), Kalkis, Udris, Selickis, Berzins, Smons – Apfelbaums, Krastenbergs, Blugers – Egle, Vulkanovs, Klavins – Ezitis, Gegeris, Strombergs – Smirnovs, Sicevs, Nazarovs.
    USA: Oettinger (Woll) – Fox, Greenway, Martin, Lindgren (C), Krys, Hellickson, Luce – Anderson, Keller, Bellows – Frederic, Lockwood, Sanchez – Mittelstadt, Yamamoto, Brown – Pastujov, Howdeshell, Walker – McPhee.

    Rozhodčí: Linde (SWE), Trilar (SLO) – Kack (SWE), Vanoosten (CAN)
    bahis siteleri