Ukrajina – Estonsko 7:1 (kon.) | Velká Británie – Litva 8:0 (kon.) | Rumunsko – Chorvatsko 5:12 (kon.)
konec
Rumunsko
5:12 (1:3, 2:4, 2:5)
Chorvatsko
Středa 20.04.2016, 20:00 • Dom Sportova, Záhřeb, Chorvatsko (kapacita 6500 míst) • Mistrovství světa - I. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, přeji vám krásný zbytek večera a u dalších online přenosů se s vámi loučím na počtenou! (22:28:07)
     
    Dnešní utkání v Domu Sportova mezi Rumunskem a domácím Chorvatskem sledovalo celkem 1650 diváků!
     
    Statistiky dnešního zápasu:

    Střely na branku: 30:36
    Vhazování: 33:39
    Trestné minuty: 12:35
    Přesilové hry: 0/5-2/4

    Nejlepší hráči utkání:
    Ioan Timaru (ROM) – 0+2, 1 střela, -2, 2 trestné minuty
    Luka Jarcov (CRO) – 1+1, 3 střely, +2, 2 trestné minuty
     
    Drtivým vítězstvím Chorvatska v poměru 12:5 skončilo dnešní utkání. Diváci v Záhřebu viděli celkem 17 branek, což je i na takovéto úrovni celkem nevídané. Chorvatsko tak bere první tři body na letošním šampionátu a odpoutává se od posledního Rumunska, která má na svém kontě stále nulu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ještě v samotném závěru zápasu jdou Chorvati do tří. Za držení protihráče je vyloučen Luka Jarcov.
     
    58:40
    Chorvati dohrají zápas ve čtyřech, na trestnou lavici za držení hole je poslán Michael Glumac.
     
    56:30
    Střely na branku: 29:35
     
    55:25
    Závěr utkání už se neúprosně blíží, třetí třetina se nehraje v kdovíjak velkém tempu, branek ovšem padá bohatě.
     
    Věděli jste, že...?

    Rumunskou nejvyšší hokejovou soutěž hraje šest klubů, z toho dva kombinují svou ligu s MOL ligou, což je maďarská liga. Poslední dva ročníky rumunské národní hokejové ligy vyhrál tým z Galati, ve kterém působí například i slovenský útočník Róbert Krajči, který hrál i v české Extralize za Ústí nad Labem nebo České Budějovice.
     
    53:40
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Další slepené branky v podání Chorvatska! Po další akci Borny Renduliće se tentokrát prosazuje KENNY MACAULAY! Asistence: Borna Rendulić a Nathan Perkovich.
     
    53:05
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají další branku! Coloradský útočník Borna Rendulić si připisuje asistenci při brance MISLAVA BLAGUSE! Asistence: Borna Rendulić.
     
    52:00
    Střely na branku: 26:32
     
    50:43
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu desítku! Jen dvacet vteřin po předešlé brance se Chorvati prosazují znovu. Po přihrávce od Tadiji Miriće se trefuje MARKO SAKIĆ! Asistence: Tadija Mirić.
     
    50:23
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Góly opět padají v rychlém sledu na obou stranách, tentokrát se prosazují domácí hokejisté. Michael Glumac si připisuje třetí bod za přihrávku, MATIJA MILIČIĆ podruhé v utkání skóruje! Asistence: Michael Glumac a David Brine.
     
    49:39
    Jak jsem již uvedl, Mate Tomljenović končí své účinkování v dnešním zápase, nahrazuje ho Vilim Rosandić.
     
    49:39
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni ani ne minutu po předešlé brance přidávají další gól! Hunor Csergo tentokrát přihrával a CSANAD FODOR prostřelil Tomljenoviće, pro kterého je už pátá inkasovaná branka moc a míří na střídačku! Asistence: Hunor Csergo a Ioan Timaru.
     
    48:50
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Další snížení v podání rumunského týmu. Prosazuje se druhá útočná formace, po přihrávkách od Nagyho a Zsoka se trefuje HUNOR CSERGO! Asistence: Levente Zsok a Istvan Nagy.
     
    Věděli jste, že...?

    Záhřebský stadion Dom Sportova byl otevřen v roce 1972 a je součástí velkého komplexu sportovišť. V současné době zde hraje Medveščak Záhřeb KHL, jinak se zde konala ale řada sportovních událostí jako ME v basketbalu, házené nebo volejbalu. Každoročně se zde koná také turnaj mužů patřící do ATP 250 Series.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Lorincz (Molnar, Zsok), 24. Peter, 33. Fodor (Timaru, Csergo), 49. Csergo (Zsok, Nagy), 50. Fodor (Csergo, Timaru) – 2. Jacmenjak (Blagus, Rendulić), 8. Miličić (Tadić, Brine), 17. Janković (Jarcov, Pužić), 26. Rendulić (Jacmenjak), 28. Jarcov (Janković), 31. Brine (Glumac), 37. Janković (Mikulić), 41. Glumac, 51. Miličić (Glumac, Brine), 51. Sakić (Mirić), 54. Blagus (Rendulić), 54. Macaulay (Rendulić, Perkovich)


    Rumunsko: Ruczuj (od 10. Onodi) – Papp, Sallo, Flinta, Nagy (A), Tapu, Balazs, Gecse, Orban – Peter, Mihaly, Horvath (A) – Molnar, Zsok, Lorincz – Biro, Timaru (C), Fodor – Csergo, Rokaly, Sandor. Trenér: Istvan Gereb.
    Chorvatsko: Tomljenović (od 50. Rosandić) – Tadić, Silović, Jacmenjak (C), Janković, Smolec, Ljubić (A), Macaulay, Kegalj – Pužić, Blagus, Sakić – Miličić, Brine, Vukoja – Glumac, Mikulić, Mirić – Rendulić (A), Jarcov, Perkovich. Trenér: Alan Letang.

    Rozhodčí: Gamper (ITA) – Hagerstrom (FIN), Ičikawa (JPN)

    Diváci: 1650
    bahis siteleri