Velká Británie – Rumunsko 6:1 (kon.) | Litva – Ukrajina 2:1 (kon.) | Chorvatsko – Estonsko 5:3 (kon.)
konec
Chorvatsko
5:3 (1:2, 3:1, 1:0)
Estonsko
Pátek 22.04.2016, 20:00 • Dom Sportova, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - I. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas sledovalo v Záhřebu slušných 2800 diváků.
     
    59:32
    Koitmaa je znovu z branky pryč a Estonsko to opět zkouší v šesti.
     
    59:32
    Ještě se bude vylučovat. Domácí Perkovich dostává dvě minuty za podražení.
     
    59:10
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Jenže hned si černou gumu převzali Chorvati, vyvezli puk do středního pásma, kde si ho převzal s pomocí odrazu brusle jednoho z Estonců, MICHAEL GLUMAC, pro kterého poté nebyl problém dopravit kotouč do opuštěné klece. Je rozhodnuto. Bez asistence.
     
    59:01
    Nyní už ano. Estonci jsou bez brankáře a zkoušejí hru se šesti bruslaři v poli.
     
    52:28
    Chorvatský Mikulić putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění a nabízí hostům přesilovou hru.
     
    43:16
    Dnešní utkání v Dom Sportova v Záhřebu sleduje 2800 diváků!
     
    39:59
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Ale, ale. Drama je na světě. Pouhou sekundu před vypršením druhé třetiny se ve vlastním oslabení dokázal prosadit ALEXEJ SIBIRCEV, jenž dává pro svůj tým kontaktní branku. Bez asistence.
     
    39:45
    Lukin teď zbytečně hákováním oslabil svůj tým a nabízí Chorvatům další početní výhodu.
     
    38:23
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A Chorvaté svou početní výhodu využívají. Po usazení se v pásmu Estonska dokázali dostat kotouč před branku estonského brankáře, kde se svou střelou nemýlil MICHAEL GLUMAC a dává svému celku dvoubrankový náskok. Asistence: Ivan Puzić, David Brine.
     
    37:39
    A pro Estonce může být ještě hůře. Nyní je vyloučen za hrubost Parras a je tu početní výhoda pro domácí tým.
     
    36:49
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale ano. Domácí hokejisté potěšili své příznivce v záhřebské hale a jdou poprvé v tomto utkání do vedení. NATHAN PERKOVICH se trefuje dnes podruhé, když se prosadil přízemní střelou a puk tak skončil za zády estonského gólmana. Asistence: Borna Rendulić, Ivan Puzić.
     
    30:07
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Tak k přesilové hře nakonec opravdu nedojde. Chorvaté svou ponechanou výhodu dokázali využít, když se přesně mezi tři tyče trefil NATHAN PERKOVICH a vyrovnává skóre tohoto utkání. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Igor Jacmenjak, Borna Rendulić.
     
    26:09
    Další trest pro Estonce. Andrejev inkasuje dvě minuty za hákování a právě usedl na trestnou lavici, kde si svůj trest odpyká.
     
    22:28
    A je po přesilovce. Estonec Lahesalu dostává 2+2 minuty za vysokou hůl a nyní uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    21:57
    Další početní výhoda pro Estonsko. Blagus se dopustil hákování a už sedí na lavici hanby.
     
    15:21
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už ale přeci jenom podařilo a kontaktní branka je na světě. Střela BORNY RENDULIĆE propadla Koitmovi za jeho záda a domácí tým se svému soupeři dostává na dostřel jediného gólu. Asistence: Marko Tadić, Ivan Janković.
     
    11:14
    A může být pro svěřence kouče Alana Letanga ještě hůře. Na trestnou lavici míří Tadija Mirić, který si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    05:20
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    A ztrátu puku Chorvatů znovu trestají bleskurychlou akcí Estonci. Jejich největší hvězda současnosti ROBERT ROOBA se dostal do blízkosti branky Chorvatska a Rosandićovi svým projektilem nedal vůbec žádnou šanci. Je to už o dvě branky. Asistence: Andrej Makrov.
     
    03:23
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Chorvaté nic před brankou Estonska nevymysleli. To se dostalo do rychlého brejku a z něho dává úvodní branku tohoto utkání. ANDREJ MAKROV dostal namazáno a svou prudkou střelou se před domácí brankou nemýlil. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Alexandr Petrov, Robert Rooba.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Rendulić (Tadić, Janković), 31. Perkovich (Jacmenjak, Rendulić), 37. Perkovich (Rendulić, Puzić), 39. Glumac (Puzić, Brine), 60. Glumac – 4. Makrov (Petrov, Rooba), 6. Rooba (Makrov), 40. Sibircev


    Chorvatsko: Rosandić (Tomljenović) – Tadić, Silović, Puzić, Jacmenjak "C", Smolec, Macaulay, Kegalj – Blagus "A", Sakić, Janković – Miličić, Brine, Vukoja – Glumac, Mikulić, Mirić – Rendulić "A", Jarcov, Perkovich
    Trenér: Alan Letang

    Estonsko: Koitmaa (Seppenen) – Lukin, Lahesalu "C", Levkovic, Ossipov, Robuškin, Kerna – Rooba "A", Makrov, Petrov "A" – Titarenko, Sibircev, Andrejev – Vasjonkin, Parras, Embrich – Fedoruk,Kuzněcov, Vorang
    Trenér: Jussi Tupamaki

    Rozhodčí: Nikolič – Hagerstrom, Park

    Diváci: 2800
    bahis siteleri