Lok. Košice – Žilina B 1:0 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
1:0 (0:0)
MŠK Žilina B
sk Pátek 22.04.2016, 16:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Napokon sa nenadstavovalo a zápas sa skončil po 90 minútach hry. Víťazstvo si na svoje konto pripíše po výsledku 1:0 FC Lokomotíva Košice, MŠK Žilina „B“ odcestuje bez bodového zisku.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme vám ešte pekný zvyšok dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák, Onlajny.eu. (17:44:11)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Jakub Kinský nabudil svojich spoluhráčov k ďalšiemu útočnému výpadu a hoci sa tento gólom neskončil, Lokomotíve to rozhodne nevadí. Žilina sa viditeľne trápi.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
    Posledné striedanie Košíc
     
    89
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Človečko, prichádza Hejnus.
     
    89
    Domáci celok vo svojich obranných radoch vyčkáva na záver, zdá sa, že Košice si už svoj náskok dokážu postrážiť.
     
    88
    Snaha Mbaha väčšie nebezpečenstvo nepreniesla, domáca obrana loptu upratala aspoň za postrannú čiaru.
     
    87
    Človečko vyslal center smerujúci do stredu vápna, ktorý prepadol cez obranu Žiliny, nanešťastie pre domácich sa ale nedostal ani nik z futbalistov odetých v modrom.
     
    86
    Rohový kop pre Košice.
     
    85
    Dnes sa hrá mimoriadne čisto, aj preto necháva hlavný arbiter Vašš žltú, respektíve červenú kartu vo svojom vrecku.
    Václavik v tomto zápase končí
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Václavik, prichádza Boženík.
     
    83
    Ešte pred samotným striedaním sme sledovali snahu hostí o presnejší center, Martinčekovi ale jeho prihrávka absolútne nevyšla.
     
    83
    V dohľadnej dobe bude striedať aj Žilina, tréner hostí teraz Boženíkovi rozdáva ešte posledné pokyny.
    Na ihrisko sa dostane aj Jass
     
    82
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Leško, prichádza Jass.
     
    81
    Krásna úročná akcia Košíc, tie sa teraz postupnými prihrávkami dostali až do vnútra vápna Žiliny, avšak v tomto priestore napálil Leško loptu len do obrancu.
     
    80
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Martinček.
     
    79
    Napriek tomu si ale hostia stále dokážu vypracovať lepšie príležitosti na skórovanie. Potvrdil to aj Hancko, ktorý nechal vyniknúť Maceja.
     
    78
    Do konca zápasu už veľa času neostáva, s pribúdajúcimi minútami to bude mať Žilina, zdá sa, už len náročnejšie. Pre neskúsených futbalistov toto rozhodne dobrou správou nie je.
    Striedanie Košíc
     
    77
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Kinský.
     
    76
    Hostia nevymysleli nič zaujímavé, na rad príde spomínané striedanie domácich.
     
    76
    Mbah v dobrom zakončení, po skvelom zákroku sa Macej dočkal potlesku zo strany fanúšikov. Roh pre Žilinu.
     
    75
    Lokomotíva to skúsila nacvičeným signálom po zemi, na podobnú situáciu si ale dala Žilina dnes už raz pozor. Na jej obranné rady takýto spôsob neplatil ani v tomto prípade.
     
    74
    Štandardka aj pre Košice. Tie pripravujú svoje prvé striedanie v zápase.
     
    73
    Ďalšia štandardná situácia, ďalší center, ďalší úspešný zákrok Maceja vo vzduchu. Zdá sa, že takýmto spôsobom to dnes nepôjde a Žilina by sa skôr mala zamerať na hru po zemi.
     
    72
    Lé Giang vychádza s loptou takmer až k stredovému kruhu, aj toto je spôsob, akým sa Žilina snaží posilniť svoje útočné rady.
     
    71
    Žilina zahrávala priamy voľný kop, aj v tomto prípade ale center z kopačky striedajúceho Fujaka skončil priamo v náručí Maceja. Ten má v podobných situáciach veľmi vysokú úspešnosť.
     
    70
    Od konca zápasu nás delí už len 20 minút, Košice stále vedú najtesnejším možným rozdielom – 1:0.
     
    69
    Snaha Košíc sa skončila na pozornej obrane súpera, domácemu celku ale tento fakt vôbec neprekáža. Napokon, pri lopte ostanú.
    Hrá sa na útočnej polovici Košíc
     
    68
    Pred bránou Maceja to vyzeralo poriadne nebezpečne, napriek všetkému si ale gólman Košíc zachoval chladnú hlavu a celú situáciu zvládol. Nasledovať bude odkop od jeho brány.
     
    67
    Mbah zvládol rýchlostný súboj so Šuľákom len z dôvodu taktického faulu. Futbalista Žiliny ale môže byť rád, že po tomto zákroku nevidel žltú kartu.
     
    66
    Žilina zahrávala štandardnú situáciu zo vzdialenosti asi 28 metrov, na vysoký center si ale najlepšie vyskočil Macej, ktorý loptu vyboxoval do bezpečnej zóny pred svojím pokutovým územím.
     
    65
    Žilina loptu poslala za postrannú čiaru, to znamená, že sa k nej dostane Lokomotíva. A tá sa skutočne nemá kam ponáhľať.
     
    64
    V tejto chvíli to už Košice mierne prekombinovali a vo vnútri vápna posielali loptu len do priestoru, kam si Chmelo nemohol stihnúť nabehnúť. Odkop od Lé Giangovej brány.
     
    63
    Naopak, Lokomotíva neustále napáda rozohrávku svojho súpera a dostáva sa do zaujímavých šancí na skórovanie, tie sa zväčša končia zblokovanými strelami.
     
    62
    Navyše, v neprospech Žiliny sa pískal útočný faul. Tých majú hostia na svojom konte hostia až príliš veľa, aj to môže byť teda jedným z dôvodov, prečo na ich konte svieti nula.
     
    61
    Fujak je už v úvode svojho pobytu na trávniku mimoriadne aktívny, jeho centre ale do stredu vápna neprepadli.
    Fujak je pripravený pomôcť Žiline
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Tlacháč, prichádza Fujak.
     
    59
    Na ihrisko sa pozrie Fujak.
     
    58
    Realizačný tím hostí už odchádza k náhradnému rozhodcovi, pánovi Kačengovi, aby mu nahlásili prvé striedanie vo svojom tíme.
     
    58
    Hra sa teraz prelievala zo strany na stranu, narozdiel od Košíc sa ale hostia zvýšenou útočnou aktivitou nepreukázali.
     
    57
    Navyše, Košice mohli vyhrávať už o dva góly. Prihrávku Chmela prebral na svoje kopačky Človečko, ktorý sa s loptou dostal do vápna, tam ale na jeho prízemný pokus zareagoval Lé Giang výborne.
     
    56
    Hostia boli v tejto chvíli dobre vytlačený z lepšej streleckej pozície, aj preto prebral jednoduchú loptu do svojich rukavíc Macej. Lokomotíva má zápas po taktickej stránke zvládnutý výborne.
     
    55
    Z druhého polčasu ubehlo 10 minút.
     
    54
    Chigozie Emmanuel Mbah sa ešte k lopte dostal, jeho následná strela ale bola natoľko nepresná, že ju Macej nemusela ani kontrolovať.
     
    53
    Zahanbiť sa ale nenechá ani Žilina, ktorá teraz rozohrávala štandardnú situáciu, po centri sa však márne naťahoval Mbah.
     
    52
    Tie gól poriadne nabudil a futbalisti odetí v modro-bielom sú v tejto chvíli neporovnateľne futbalovejší, avšak vážnejšiu šancu si vypracovať nevedia.
     
    51
    Roh pre Košice.
    Smutní hostia rozohrávajú zo stredového kruhu
     
    50
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice teraz dokázali vyťažiť z minima maximum a otváracím gólom sa dostávajú do vedenia. Postaral sa o to ADRIÁN LEŠKO.
     
    50
    Macej mal možnosť loptu odkopnúť od vlastnej brány, preto sa faktu, že na útočnej polovici usmerňoval svojich spoluhráčov, čudovať nemôžeme.
     
    49
    Zdá sa, že aj druhý polčas nám prinesie opatrný futbal z oboch strán, na takéto obrázky sa totiž pozeráme aspoň v týchto chvíľach.
     
    48
    Hostia sa napokon s loptou presunuli aj pred Maceja, kde chcel presnejším centrom vysunúť svojho spoluhráča Hučko. Kapitánovi Žiliny sa to ale nepodarilo.
     
    47
    Košice sa snažili o prenesenie hry na útočnú polovicu, tam ale výborne zapracovali defenzívne rady Žiliny.
     
    46
    Druhý polčas začala svojím výkopom domáca Lokomotíva,. vstúpili sme do neho bezo zmien na trávniku. To teda znamená, že obaja tréneri majú k dispozícii ešte tri striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Druhý polčas sa o malý moment začne
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu medzi Lokomotívou Košice a MŠK Žilinou „B“, gól sme v ňom nevideli. Aj preto sa do šatní pôjde za stavu 0:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:58.
    Prvý polčas sa skončil
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Tento center bol ale len veľmi slabý a lopta sa k domácim futbalom prakticky ani len nedostala. Zdá sa, že v prvom polčase sa neudeje už nič podstatné.
     
    45
    Ešte uvidíme rohový kop domácich.
     
    44
    Mierny súboj o loptu pri postrannej čiare, tá bola napokon prisúdená hlavným arbitrom Košiciam. Bežia posledné minúty prvého polčasu.
     
    43
    Moje slová sa snažili domáci futbalisti znegovať, čo sa im čiastočne aj podarilo. Každopádne, rana Šuľáka z veľkej vzdialenosti priestor troch žrdí nenašla.
     
    42
    Radoslav Človečko zakladal popri praej postrannej čiare novú útočnú akciu Košíc, loptu ale obrana súpera odvrátila aspoň za postrannú čiaru. Zdá sa, že hra stratila aj posledné tempo, ktoré ešte mala.
     
    41
    Hlavičkový súboj v strede poľa, proti sebe sa stretli Puček a Korujkov. Úspešnejší bol futbalista Košíc, ktoré sa tak pomerne jednoduchým spôsobom opäť vrátia k lopte.
     
    40
    Posledných 5 minút do konca prvého polčasu. Pochopiteľne, tento fakt by platil v prípade, že by sa hlavný arbiter rozhodol k úvodnej časti zápasu nenadstaviť ani sekundu. Zdá sa ale, že výraznejšie predlžovať nebude.
     
    39
    Navyše, často sa ich snaha končí po vlastnej chybe. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade, kedy sa v neprospech Žiliny pískal len útočný faul.
     
    38
    Neustále napádanie hostí zatiaľ neprináša vytúžené ovocie, naopak, futbalisti Žiliny pôsobia unaveným dojmom a na svojho súpera rýchlostne nestíhajú.
    Žiline sa na útočnej polovici nedarí
     
    37
    Zakročil aj Macej, ten sa ale rozbehol po nakopávanej lopte a nemal to preto ani zďaleka také náročné, ako jeho náprotivok.
     
    36
    Lokomotíva teraz vyvinula na svojho súpera zdrvujúci tlak, lopta lietala do vápna z každej možnej i nemožnej pozície. Lé Giang celú situáciu zvládol k svojej spokojnosti.
     
    35
    Dvojica Kamenec – Človečko je dnes mimoriadne aktívna. Potvrdila to aj v tejto chvíli, kedy pálil po prihrávke Človečka prvý menovaný, avšak len nepresne.
     
    34
    Zo štandardky Košice nemali nič, pri lopte ale ostanú.
     
    33
    Bezgólový stav už platiť nemusel! Lokomotíva sa postarala o mimoriadne rýchle prenesenie ťažiska hry na opačnú polovicu, kde sa rozhodol vypáliť Leško. Jeho ranu Lé Giang na poslednú chvíľu zrazil na roh.
     
    32
    Šanca aj pre Žilinu, tam sa rozhodol do lopty oprieť Vallo, jeho pokus bol už ale o poznanie nepresnejší, ako tomu bolo v prípade strely Človečka. Napriek tomu, sympatická snaha Žiliny.
     
    31
    A vymyslela to skutočne parádne, po priťuknutí Kamenca ale pálil Človečko len mimo priestor troch žrdí. To je pre Košice škoda, ocitli sa totiž vo veľmi dobrej pozícii.
    Lokomotíva postupuje smerom dopredu
     
    30
    Zo zápasu ubehlo 30 minút, diváci si pýtajú gól.
     
    29
    Žilina sa ponáhľala na polovicu svojho súpera, tam sa po centri naťahoval vo vápne Vallo. Ten sa zamotal, padol a pýtal si pokutový kop. Penalta sa ale, pochopiteľne, pískať nemohla.
     
    28
    Hlavný arbiter si dnes pomerne často robí poriadky na hracej ploche, práve muž v červenom drese je zatiaľ najvýraznejšou postavou na trávniku.
     
    27
    Akákoľvek snaha o postup na útočnú polovicu je ale v tejto chvíli prakticky nemožná. Oba celky sa totiž zameriavajú na pozorné bránenie a nič nenasvedčuje tomu, že by sa tento fakt mal v nasledujúcich minútach zmeniť.
     
    26
    Žilina sama poslala loptu za postrannú čiaru, poľahky sa k nej preto dostane Lokomotíva.
     
    25
    A tá trvá už viac ako tri minúty. Takéto obrázky sa divákom páčiť rozhodne nemôžu, na trávniku sa skutočne nedeje nič zaujímavé.
     
    24
    Smerom dopredu nič nevymysleli ani hostia. Sledujeme poriadne hluchú pasáž hry.
     
    23
    Košice kombinovali pred Lé Giangom, avšak len krátky moment. Konkrétne dovtedy, pokým k nim nazačala pristupovať obrana žilinského „béčka“.
    Lokomotíva je na útočnej polovici
     
    22
    Tak Žilina teraz odkázala na svojho súpera vyvinúť skutočne obrovský tlak, bola z toho aj dobrá strela Valla. Tá skončila na žrdi Macejovej svätyne.
     
    21
    Moje tvrdenie chcel – a mohol zmeniť Tlacháč, ktorý to skúsil z úctyhodnej vzdialenosti, jeho tvrdý projektil ale skončil len na ochrannej sieti za Macejovou bránou.
     
    20
    Ani dvadsať minút z dnešného zápasu nám gól neprinieslo. Sledujeme skutočne opatrný futbal, v ktorom nechce chybovať ani jeden z tímov.
     
    19
    Pre Žilinu saq otváral vo vzduchu priestor, hostia si nárokovali na loptu na hranici vápna, tam však zapracoval hlavou Človečko, ktorý vysoký center poslal do rukavíc Maceja.
     
    18
    Žilina získala loptu na svoje kopačky, smerom dopredu sa s ňou ale vôbec neponáhľala. Práve naopak, hostia kombinujú len na vlastnej polovici ihriska.
     
    17
    Lopta sa napokon dostala až za vápno, kde to Mbah nemyslel vôbec zle, prevedenie jeho strely vo vzduchu bolo ale priam tragické.
     
    16
    Rohový kop v prospech Žiliny.
     
    15
    Za sebou máme už 15 minút hry, stále platí stav 0:0.
     
    14
    Napokon ale lopta smerovala len k dobre postavenej obrane domácich hráčov, Hancko totiž posielal až príliš nízky center. Lokomotíva sa pri tejto štandardke ubránila.
     
    13
    Žilina bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov, mimoriadne zaujímavá pozícia na lepší center.
    Hrá sa prevažne v strede poľa
     
    12
    Žilina rýchlo preniesla ťažisko hry na opačnú stranu ihriska, tam si chcel na vysoký center vyskočiť Mbah, avšak vo vzduchu na loptu nedočiahol.
     
    11
    Napriek tomu sa Košice vrátili k lopte, opäť sa s ňou dostali na stranu súpera, tentokrát ale až pred pokutové územie. Aj v tejto akcii mal prsty aktívny Človečko, tentokrát ale pálil do jedného z obrancov.
     
    10
    Človečko sa prebíjal s loptou popri pravej postrannej čiare na polovicu Žiliny, prakticky okamžite za stredovým kruhom sa ale zamotal vo vlastných kľučkách a padol.
     
    9
    Lokomotíva teraz zbytočne nepremýšľala a pri pohľade na napádajúcu trojicu hostí sa s loptou vrátila pred Maceja, kde upokojila tempo hry.
     
    8
    Žilina sa presunula s loptou na polovicu svojho súpera, tam sa rozhodol odcentrovať Šušolík, avšak jeho pas do vnútra pokutového územia skončil v moci Maceja.
     
    7
    Úvod stretnutia sa nesie v pokojnom duchu, nebyť školáckej chyby Minárika, na futbalovom štadióne v Družstevnej pri Hornáde by nevideli diváci absolútne nič zaujímavé.
     
    6
    Na opačnej strane ihriska operoval s loptou Puček, ten ale nebol v ideálnej streleckej pozícii a na bránu tak vypáliť nemohol.
     
    6
    Minárik teraz poriadne zavaril Žiline, keď sa snažil odzbrojiť útočníka Košíc, avšak loptu posielal oblúčikom len pod brvno Lé Giangovej brány. Ten sa prezentoval zákrokom mesiaca!
     
    5
    Pri postrannej čiare prišiel, síce nenápadný, ale predsa faul jedného z hostí. To teda znamená, že sa Lokomotíva vráti k lopte.
     
    4
    Človečko zahrával štandardnú situáciu z pravej strany, jeho center bol ale veľmi zlý. Prihrávku k bližšej žrdi hostia bez väčších problémov zachytili.
     
    3
    Roh pre Košice.
     
    3
    V úvode stretnutia je Žilina neporovnateľne futbalovejšia a s loptou je usadená na polovici svojho súpera, Lokomotíva má ale svoje obranné rady pozorne zomknuté.
     
    2
    Až prekvapivo rýchlo sa Žilina dostala do šance, našťastie pre Košice smerovala finálna prihrávka len do priestoru, odkiaľ sa strieľať nedalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarala hosťujúca Žilina. Jej hráči sa s loptou okamžite stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ sa pokúsia o založenie prvej útočnej akcie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Nástup hráčov na trávnik
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Macej – Cmarko, Horváth, Korijkov, Zajac (C), Harvila, Šuľák, Chmelo, Človečko, Kamenec, Leško
    Náhradníci: Hejnus, Hloušek, Kinský, Jass, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Hučko (C), Puček, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Václavik, Tlacháč, Minárik, Majštinik
    Náhradníci: Fujak, Pobijak, Beniač, Martinček, Chríbik, Boženík, Kňazovič

    Rozhodca: Vašš – Špivák, Štrbo – Kačenga.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V skupine o postup do Fortuna ligy dnes na východe republiky štartuje už štvrté kolo, košická Lokomotíva na svojom trávniku privíta rezervu žilinského MŠK.

    Lokomotíva Košice v skupine o postup:
    1. zápas: Lokomotíva KE – FK Pohronie 3:1
    2. zápas: Borčice – Lokomotíva KE 0:2
    3. zápas: Lokomotíva KE – Sereď 2:1

    Domáci Košičania sú v skvelej forme. V skupine o postup doposiaľ vyhrali všetky tri zápasy a celkovo majú na svojom konte osem duelov v rade bez prehry. V tabuľke tímov bojujúcich o miesto vo Fortuna lige sú priebežne štvrtí, na svojom konte majú 41 bodov, avšak na vedúci Prešov strácajú iba tri body.

    MŠK Žilina B v skupine o postup:
    1. zápas: Žilina B – Prešov 2:1
    2. zápas: VSS Košice – Žilina B 0:0
    3. zápas: Žilina B – Bardejov 0:1

    Žilinčania sa po základnej časti nevedia výraznejšie chytiť. Skupinu o postup síce začali výhrou nad jedným z najväčších favoritov z Prešova, ale potom v metropole východu proti košickému VSS remizovali a naposledy dokonca doma nestačili na Bardejov. V tabuľke im tak celkovo patrí až desiata priečka, pričom na svojom konte majú 33 bodov.

    V Košiciach očakávame útočný futbal, jasným papierovým favoritom je domáci celok. Na výhru Lokomotívy vypísali stávkové kancelárie kurz iba približne 1.7, zatiaľ čo na triumf hosťujúcej Žiliny je to až 4.1. Lokomotíve by okrem skvelej formy mali pomôcť aj verní fanúšikovia, budeme zvedaví, koľko si ich v netradičnom termíne v piatok o 16:00 nájde cestu na štadión v Družstevnej pri Hornáde.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 50. Leško


    FC Lokomotíva Košice: Macej – Cmarko, Horváth, Korijkov, Zajac (C), Harvila, Šuľák, Chmelo, Človečko, Kamenec, Leško
    Náhradníci: Hejnus, Hloušek, Kinský, Jass, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Hučko (C), Puček, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Václavik, Tlacháč, Minárik, Majštinik
    Náhradníci: Fujak, Pobijak, Beniač, Martinček, Chríbik, Boženík, Kňazovič

    Rozhodčí: Vašš – Špivák, Štrbo – Kačenga
    bahis siteleri