Táborsko – Č. Budějovice 1:1 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
1:1 (0:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 27.04.2016, 17:00 • Soukeník • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Domácí obránci tak dlouho okopávali Jana Šimáka jako brambory, až hostující špílmachr přestal hrát. Rozhodčí však nepískal a Táborsko se dostalo do brejku. V něm Ciku prostrčil míč na ZDEŇKA LINHARTA, který se poprvé trefuje v dresu Táborska a paradoxně proti týmu svého bývalého zaměstnavatele.
     
    8
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního duelu a dali tak vzpomenout na dva roky starý duel právě na tomto stadionu, kdy v přímém boji o postup Dynamo vyhrálo 6:0 a zápas začínal podobně. Teď však Českobudějovičtí skórují z první vážnější šance. Před PETREM BENÁTEM se po přiťuknutí od Wermkeho otevřel prostor na středu hřiště, hostující kapitán napřáhl a parádní střelou do šibenici Tomovy branky nedal domácímu brankáři šanci.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 68. Linhart – 8. Benát

    Karty:   55. Hanzlík (TAB), 59. Presl (TAB), 67. Traoré (TAB) – 35. Novák (CEB), 50. Šimák (CEB), 74. Funda (CEB), 85. Čavoš (CEB), 90. Opluštil (CEB)   82. Hanzlík (TAB)


    FC SILON Táborsko: Toma – P. Pilík, Cíferský (K), Běloušek, Hanzlík – Sladký – Presl, Nešický, Kučera (54. Linhart), Ciku (90. Kočí) – Traoré (79. Mráz).
    Náhradníci: Brych – Dordič, Kočí, Juroška, Mráz, Linhart, Valenta.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Novák, Hájovský, Funda – Čavoš, Benát (K) (80. Jurdík) – Pešek, Šimák (90+1. Kadula), Wermke – Kalod (47. Opluštil).
    Náhradníci: Coufal – Hric, Opluštil, Hála, Bálek, Jurdík, Kadula.

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Vitner

    Diváci: 1132
    thejrc.org