Šachtar – Sevilla 2:2 (kon.) | Villarreal – Liverpool 1:0 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
2:2 (2:1)
Sevilla FC
Čtvrtek 28.04.2016, 21:05 • Arena Lvov, Lvov (UKR) • Evropská liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Darijo Srna (FK Šachtar Doněck).
     
    90+4
    Šachtar Doněck si během pár sekund vypracoval tři rohové kopy a po tom posledním se dostal jeden z jeho hráčů k přízemní střele zpoza šestnáctky, David Soria byl ale včas u své pravé tyče a míč ukryl ve svých rukavicích!
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Marlos, přichází Bernard.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Taison, přichází Wellington Nem.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Facundo Ferreyra, přichází Eduardo.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Maxim Malyšjev (FK Šachtar Doněck).
    82. Kévin GAMEIRO - 2:2
     
    82
    Sevilla právě vstřelila branku!
    KÉVIN GAMEIRO proměňuje pokutový kop a Sevilla osm minut před koncem vyrovnává na 2:2!! Útočník Sevilly vzal odpovědnost na svá bedra a tvrdou střelou poslal míč doprostřed brány.
    81. Ostrý skluz Facunda Ferreyry po Vitolově zasekávačce.
     
    81
    Facundo Ferreyra fauloval na pravé straně šestnáctky Vitola, který předvedl nádhernou zasekávačku, a Sevilla bude zahrávat pokutový kop!
     
    80
    Vitolo se na pravé straně šestnáctky v blízkosti brány protlačil do zakončení a přízemní střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, těsně před brankovou čárou se ale snažil míč dorazit do brány Kévin Gameiro, jehož následnou dorážku jeden z hráčů Šachtaru přizvedl nad břevno!
     
    77
    Éver Banega nádherným diagonálním přízemním pasem mezi dvěma obránci Šachtaru našel na pravé straně šestnáctky nabíhajícího Kévina Gameira, který mohl vstřelit čtvrtý gól během posledních čtyř utkání, jenže v blízkosti pravé tyče bránu z úhlu přestřelil!
    75. Parádní akci Sevilly předcházel ofsajd Kévina Gameira.
     
    75
    Sergio Escudero z levého křídla poslal na přední tyč nádherný centr, na který si naběhl Kévin Gameiro a z blízkosti vymetl levý horní roh, jeho branka ovšem nebyla uznána kvůli ofsajdu!
     
    72
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Michael Krohn-Dehli, přichází Coke.
     
    71
    Střídající hráč Sevilly si nepříjemně otočil koleno a v dnešním utkání s největší pravděpodobností dohrál. Hodně bych se divil, kdyby Michael Krohn-Dehli utkání dohrál.
     
    62
    Střídající Michael Krohn-Dehli se uvedl přízemní střelou zpoza šestnáctky, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji po zakleknutí ukryl ve svém náručí Andrej Pjatov.
     
    60
    Steven N'Zonzi si uprostřed šestnáctky našel místo a po centru z pravé strany hlavičkoval v pádu těsně vedle vzdálenější levé tyče! Nechybělo moc a stav utkání mohl být vyrovnaný 2:2.
     
    59
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jevhen Konopljanka, přichází Michael Krohn-Dehli.
     
    55
    Daniel Carriço nebezpečně vypálil zpoza šestnáctky a jeho následná střela těsně před Andrejem Pjatovem skočila, brankář Šachtaru ale dokázal na ránu mířící k levé tyči zareagovat a volejbalovým zákrokem ji v pádu vyrazil na rohový kop!
     
    48
    Žlutou kartu dostává Grzegorz Krychowiak (Sevilla FC).
     
    40
    Žlutou kartu dostává Daniel Carriço (Sevilla FC).
    35. Taras STĚPANĚNKO - 2:1
     
    35
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    TARAS STĚPANĚNKO se prosazuje hlavou a otáčí vývoj utkání na stranu Šacharu Doněck!! Marlos se na levém křídle krásně zbavil stínícího protihráče, když si hodil míč do pohybu a nádherným centrem našel na hranici šestnáctky Tarase Stěpaněnka, který parádní hlavičkou z blízkosti zamířil přesně pod břevno.
     
    30
    Taison pohybem do středu hřiště zmátl obránce Sevilly a poté zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k nádherné technické střele, která zhruba o metr minula vzdálenější pravou tyč!
     
    27
    Žlutou kartu dostává Sergio Escudero (Sevilla FC).
    23. MARLOS - 1:1
     
    23
    Šachtar Doněck právě vstřelil branku!
    MARLOS využívá fantastického pasu svého spoluhráče a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Jaroslav Rakyckyj našel za obranou nádherným kolmým pasem Marlose, který si krásně zpracoval míč hrudí do pohybu a z hranice šestnáctky levačkou zamířil k levé tyči. Nádherná přízemní střela a stav utkání je vyrovnaný.
     
    18
    Marlos si navedl míč do středu hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k prudké střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány a náruče připraveného Davida Soriy.
    6. VITOLO - 0:1
     
    6
    Sevilla právě vstřelila branku!
    VITOLO to udělal v pokutovém území nádherně a parádním způsobem posílá Sevillu již v šesté minutě do vedení!! Kévin Gameiro parádně narazil míč zády k bráně po kolmé přihrávce Évera Banegy do pravého křídla Vitolovi, který pronikl do šestnáctky a po nádherné zasekávačce směrem ke značce pokutového kopu zamířil přízemní střelou mezi nohy Andreje Pjatova.

    Tomáš Reiner

    Branky: 23. Marlos (Rakyckyj), 35. Stěpaněnko (Marlos) – 6. Vitolo (Gameiro), 82. Gameiro (pen.)

    Karty:   89. Malyšjev (SAC), 90+5. Srna (SAC) – 27. Escudero (SEV), 40. Carriço (SEV), 48. Krychowiak (SEV)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:17.
    FK Šachtar Doněck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Ismaily – Malyšjev, Stěpaněnko – Marlos (90+2. Bernard), Kovalenko, Taison (90+1. Wellington Nem) – Ferreyra (90+1. Eduardo).
    Náhradníci: Kanibolockij – Wellington Nem, Bernard, Ševčuk, Kobin, Ordec, Eduardo.

    Sevilla FC: Soria – Mariano, Rami, Carriço (C), Escudero – Vitolo, Krychowiak, Banega, N'Zonzi, Konopljanka (59. Krohn-Dehli, 72. Coke) – Gameiro.
    Náhradníci: S. Rico – Kolodziejczak, Krohn-Dehli, Iborra, Cristóforo, Coke, F. Llorente.

    Rozhodčí: Szymon Marciniak. Asistenti: Paweł Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz. Čtvrtý rozhodčí: Radosław Siejka. Brankoví rozhodčí: Paweł Raczkowski, Tomasz Musiał (všichni POL)
    Čtvrtek 05.05.2016
    Sevilla - Šachtar 3:1

    Branky: 9. Gameiro, 47. Gameiro (Krychowiak), 59. Mariano (Vitolo) – 44. Eduardo (Marlos)

    Karty:   30. Banega (SEV), 87. Vitolo (SEV) – 12. Marlos (SAC), 15. Rakyckyj (SAC), 20. Kučer (SAC), 48. Srna (SAC), 61. Eduardo (SAC), 76. Stěpaněnko (SAC), 90. Ismaily (SAC)

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 18:14.
    bahis siteleri