Watford – Aston Villa 3:2 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.) | Newcastle – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Stoke – Sunderland 1:1 (kon.) | West Brom – West Ham 0:3 (kon.) | Arsenal – Norwich 1:0 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
0:3 (0:2)
West Ham United
Sobota 30.04.2016, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Dnes si zahraje i mladičký Oxford, kterému uvolnil místo na hřišti Lanzini.
     
    81
    Šanci na trávníku dostává Moses, kterému přenechává místo Payet.
    79. Mark NOBLE - 0:3
     
    79
    West Ham právě vstřelil branku!
    Payet založil útočnou akci a odvedl velký kus práce, když ustál souboje s protihráčem a poté poslal přesnou přihrávku Carrollovi do vápna, který balon odcentroval a MARK NOBLE výstavní trefou navýšil vedení hostů.
     
    78
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Craig Gardner, přichází Stéphane Sessègnon.
     
    70
    Adrián se teď musel pořádně natahovat, ale nakonec zasahovat nemusel. Sandro obdržel přihrávku, připravil si míč na pravačku a poté vystřelil asi z 25 metrů, jeho rána branku o kousíček minula.
     
    66
    První změna v sestavě West Hamu: hrací plochu opustil Sakho, místo kterého nastoupil Emenike.
     
    63
    Spoluhráč mu sklepl míč a Berahino okamžitě vystřelil, avšak jeho rána branku soupeře minula asi o půl metru.
     
    62
    Hrací plochu opustil také Yacob, kterého vystřídal Sandro.
     
    61
    Ze hřiště odešel McClean, místo kterého nastoupil Berahino.
     
    56
    Obrovská šance domácího celku zůstává nevyužita! Z levé strany poslal parádní přihrávku před bránu Leko, ale dobíhající Gardner se do zakončení nedostal, protože se o něj dobře postaral bránící protihráč. Kdyby se Gardner dostal ke střele, tak by Adriánovu svatyni z bezprostřední blízkosti jistě nemiul.
    45+2. Mark NOBLE - 0:2
     
    45+2
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli parádní útočnou akci podél levé postranní čáry a dočkali se další vstřelené branky. Rychlé nohy nastartoval Kouyaté, který obdržel přihrávku a s míčem došel až do velkého vápna, odkud se prezentoval chytrou přihrávkou. Ve vápně si míč na střelu přichystal MARK NOBLE, který se trefil parádně do pravého spodního rožku a Foster nestihl ani zareagovat.
    34. Cheikhou KOUYATÉ - 0:1
     
    34
    West Ham právě vstřelil branku!
    I před dalším rohovým kopem se domácí tým ubránil, avšak hráči WBA nezvládli odehrát balon v klidu do bezpečí a zadělali si na obrovské potíže. Na pravém křídle obdržel přihrávku Payet, jenž ze své kopačky vyslal nadýchaný centr před bránu, kde se do zakončení hlavou prodral CHEIKHOU KOUYATÉ a nádhernou trefou poslal hosty do vedení.
     
    26
    West Ham si vypracoval stoprocentní šanci na gól, ale selhal v ní. Na levé straně čekal Payet na Cresswella, kterému posunul míč a Cresswell ho pak odcentroval na malé vápno před bránu, kde se snažil ve skluzu zakončit Sakho, ale balon netrefil.
     
    23
    Leko obešel Cresswella a do pokutového území poslal nebezpečný balon. Adrián se snažil míč stáhnout do své náruče, ale nepodařilo se mu to a ke střele hlavou se prodral Gardner, který v obrovské šanci branku o kousíček minul.
     
    11
    Do vápna si až příliš jednoduše doběhl Gardner, který přes bránící protihráče dokázal vystřelit ke vzdálenější tyči, kde Adriánovi přišel na poomc Antonio, který špičkou kopačky vytěsnil balon na rohový kop.
     
    7
    West Ham byl teď pod obrovským tlakem, ale dokázal ho ustát bez inkasovaného gólu, což je pro hosty jedině dobře. Leko ukázal, jak moc je technicky vybavený, když obehrál protihráče a poté naservíroval před bránu parádní přihrávku. Do zakončení se dostal hned dvakrát za sebou Gardner, ale poprvé mu jedovatou ránu zastavil Antonio a ve druhém případě zasahoval gólman Adrián.

    Lucie Rapantová

    Branky: 34. Kouyaté (Payet), 45+2. Noble (Kouyaté), 79. Noble (Carroll)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:7.
    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, J. Evans – Yacob (62. Sandro), D. Fletcher (C) – Leko, C. Gardner (78. Sessègnon), McClean (61. Berahino) – Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Chester, Lambert, Berahino, Sessègnon, Sandro, Roberts.

    West Ham United: Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Noble (C), Kouyaté, Lanzini (87. Oxford) – D. Sakho (66. Emenike), Carroll, Payet (81. Moses).
    Náhradníci: Randolph – Tomkins, Collins, Moses, Byram, Emenike, Oxford.

    Rozhodčí: Mason – Bryan, Fox
    bahis siteleri