Rusko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Rusko
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Finsko
Sobota 30.04.2016, 16:00 • Ice Palace, Moskva (kapacita 12100 míst) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Sergej Bobrovskij míří na střídačku, na led naskakuje Sergej Mozjakin a Rusové se pokusí vyrovnat v šesti hráčích v poli!
    43:01 Zajcev měl velikou šanci
     
    43:01
    Střelu Nikity Zajceva od modré čáry zastavila až pravá tyč Bäckströmovy branky! Jen to zahučelo Ledovým palácem v Moskvě.
    38:22 Dobrá šance Finska
     
    38:22
    Tommi Kivisto z trestné lavice naskočil rovnou do přečíslení dvou na jednoho, po přihrávce od Koskiranty vypálil sice tvrdě, ale přesně do připravené lapačky Sergeje Bobrovského!
     
    34:47
    Vadim Šipačjov šikovným výpadem před branku zmátl všechny Finy, jelikož následnou přihrávku na volného Mozjakina nečekal nikdo. Ruský ostrostřelec nicméně z ostrého úhlu napálil puk jen vysoko nad branku do ochranné sítě!
     
    34:14
    Vyloučení tentokrát na finské straně, za faul vysokou holí je vyloučen obránce Tommi Kivisto. Trest je navíc dvojnásobný, Rusové tak mají před sebou čtyřminutovou přesilovku.
    32:40 Teemu PULKKINEN - 2:3
     
    32:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové opět udeřili až v samotném závěru přesilové hry! Topi Jaakola rychlou přihrávkou předal puk na TEEMU PULKKINENA, který tvrdou ranou z levé strany propálil Sergeje Bobrovského v ruské brance! Asistence: Topi Jaakola a Sebastian Aho.
     
    30:44
    Další vyloučení, tentokrát na straně Rusů. Sergej Plotnikov je potrestán menším trestem za podražení.
    30:30 Bobrovski udržel puk před brankovou čarou
     
    30:30
    Jere Sallinen se dostal ke střele z levé strany, kterou Bobrovskij vyrazil jen před sebe a puk se poté potuloval jen malý kousek před brankovou čarou!
    28:45 Antipin z dobré pozice netrefil branku
     
    28:45
    Rusové mohli jít rychle do vedení! Vadim Šipačjov si najel blíže brance a poté nezištnou přihrávkou našel Viktora Antipina, který z mezikruží netrefil z poloviny odkrytou branku!
    28:18 Anton BĚLOV - 2:2
     
    28:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a srovnávají na 2:2! ANTON BĚLOV naskočil na led místo Sjomina, který zlomil hokejku, na modré čáře si zpracoval kotouč, podíval se a celou situaci vyhodnotil přesnou a tvrdou střelou mezi Bäckströmovy betony! Asistence: Sergej Mozjakin a Alexander Burmistrov.
     
    27:18
    Také Rusové si vyzkouší dlouhou přesilovku 5 na 3! Na trestnou lavici za nedovolené bránění míří finský kapitán Lasse Kukkonen
     
    27:11
    Další přesilová hra pro Rusy. Za krosček míří na trestnou lavici dnes již podruhé finský obránce Jesse Virtanen.
    24:50 Atte OHTAMAA - 1:2
     
    24:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finům se ale ještě podařilo v přesilové hře udeřit! Přesně v době návratu Bělova z trestné lavice se tvrdou ranou z vrcholu levého kruhu prosazuje ATTE OHTAMAA, druhou přihrávku v dnešním zápase si připisuje mladík Sebastian Aho. Asistence: Sebastian Aho a Lasse Kukkonen.
     
    24:27
    Dvojnásobná přesilovka Finska je u konce. Leo Komarov srazil na led Sergeje Bobrovského a míří na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáře.
     
    24:18
    Další Bobrovského vynikající zákrok! Tentokrát proti ráně Juusa Hietanena!
     
    23:05
    Finsko si zahraje dlouhou přesilovku 5 na 3! Za faul vysokou holí totiž míří na trestnou lavici Alexej Bereglazov.
     
    22:50
    Přesilovou hru si zahrají také Finové. Za nedovolené bránění je vyloučen ruský obránce Anton Bělov.
     
    20:00
    V samotném závěru první třetiny je ještě vyloučen Mikko Rantanen za faul vysokou holí. Rusové tak začnou druhé dějství v přesilové hře.
    18:15 Pulkkinen měl obrovskou šanci
     
    18:15
    Obrovská šance Finů! Po přihrávce od Koskiranty pálil na levé straně pásma zcela volný Teemu Pulkkinem, střela do prázdné branky mu ale vůbec nesedla a ani nemířila mezi tři tyče!
     
    17:10
    Uvidíme první přesilovou hru Finska. Za podražení míří na trestnou lavici ruský obránce Nikita Zajcev.
    10:39 Jarno KOSKIRANTA - 1:1
     
    10:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď Finů trvala jen 22 vteřin! Sebastian Aho se u pravého mantinelu zbavil svého strážce Sergeje Andronova a poté přesnou přihrávkou našel před brankou volného JARNA KOSKIRANTU, kterému se povedlo prostřelit Bobrovského. Asistence: Sebastian Aho a Juuso Hietanen.
    10:17 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    10:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Krátce poté, co se vyloučený Virtanen vrátil z trestné lavice, domácí udeřili! SERGEJ MOZJAKIN si na levém kruhu zpracoval přihrávku od Vadima Šipačjova a když už neměl na výběr, komu přihrát, tak ze stoje puk poslal přímo k zadní tyči. Bäckström měl zacloněný výhled. Asistence: Vadim Šipačjov a Sergej Plotnikov.
     
    08:14
    Další vyloučení, tentokrát jen na finské straně, za podražení je vyloučen Jesse Virtanen. Rusové si tak zahrají přesilovku 4 na 3.
     
    07:12
    Pavel Hodek poprvé v dnešním zápase vylučuje, na trestnou lavici za vzájemnou potyčku míří Sergej Plotnikov a Atte Ohtamaa, oba dostávají menší trest za hrubost. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
    03:57 skvělý zákrok brankáře Sergeja
     
    03:57
    Sergej Bobrovskij se musel činit! Nejdříve domácí brankář zastavil střelu Ilariho Melarta a následně i nebezpečnou dorážku Sebastiana Aha z bezprostřední blízkosti.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 11. Mozjakin (Šipačjov, Plotnikov), 29. Bělov (Mozjakin, Burmistrov) – 11. Koskiranta (Aho, Hietanen), 25. Ohtamaa (Aho, Kukkonen), 33. Pulkkinen (Jaakola, Aho)


    Rusko: Bobrovskij (Varlamov) – Zajcev, Děnisov, Čudinov, Antipin, Marčenko, Jemelin, Bělov, Bereglazov – Plotnikov, Kalinin (C), Sannikov – Dadonov, Šipačjov, Mozjakin – Sjomin, Burmistrov, Širokov – Jakupov, Andronov, Averin – Tichonov. Trenér: Oleg Znarok.
    Finsko: Bäckström (Metsola) – Jaakola, Hietanen, Kukkonen (C), Ohtamaa, Melart, Kivisto, Ahonen, Virtanen – Komarov, T. Sallinen, Pulkkinen – Pyörälä, Koskiranta, Aho – J. Sallinen, Filppula, Rantanen – Mar. Granlund, Malinen, Jormakka – Wärn. Trenér: Kari Jalonen.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina (oba ČR) – Šeljanin, Sivov (oba Rusko)
    bahis siteleri