IHC Kladno – IHC Nový Jičín 4:9 (kon.) | IHC Kladno – IHC Olomouc 3:7 (kon.) | Černošice – Devils Zlín 7:5 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Uh. Brod 5:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Přerov 3:2 (kon.) | Brno – HC Boskovice inline 9:3 (kon.)
Roller Storm – IHC Přerov 7:8 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
5:3 (1:1, 1:0, 1:1, 2:1)
IHC KANCI Uherský Brod
Neděle 01.05.2016, 14:00 • Tipsport arena Pardubice, malá hala • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Záměr střílené přihrávky Jana Heči pochopil nejspíš jen sám autor. Hosté tím víceméně odevzdali kotouč na hradecké hokejky, Lukáš Novák ho posunul TOMÁŠI ŠŤASTNÉMU, který po přejezdu červené čáry neomylně zamířil do prázdné klece – 5:3! Asistence: Lukáš Novák.
     
    45:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Východočeši dočkali a počtvrté v zápase vedou, dvě a půl minuty před koncem! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ se s ničím nepáral a ostrou ranou z dálky našel místo v Musilově postoji. Bez asistence.
     
    37:34
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    No a máme potřetí zase vyrovnáno! Hostům stačilo ke třetí brance málo. Za bránu zajel s pukem Daniel Gazda a vyzval JANA HEČU, který dostal mezi obránci kousek prostoru. I to mu ale stačilo, aby zakončil přesně nad rameno Mahdala – 3:3! Asistence: Daniel Gazda.
     
    31:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen si Hradec bere zpátky vedení, dnes je napřed potřetí. Po nahrávce Tomáše Půlpána zamířil DAVID ŠAFRÁNEK z levého kruhu po zemi přesně ke druhé tyče a je to 3:2. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    25:41
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    A tohle je trest pro domácí barvy, Brod po spoustě hradeckých šancí vyrovnává! Mezi kruhy se puk vykutálel na hokeku RICHARDA VACULÍNA, který bekhendem možná i s přispěním hradecké hole zamířil přesně do růžku – 2:2! Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    13:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Paradoxně až po skončení přesilovky se Hradčtí ujímají podruhé vedení. Po hodně špatné rozehrávce Uherského Brodu zůstal před Musilem volný DAVID ŠAFRÁNEK a s gólmanem si věděl rady – 2:1. Bez asistence.
     
    07:20
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Ani Uherskobrodští se s tím příliš nemazali. DANIEL GAZDA natáhl na úrovni modré čáry a povedenou střelou do vinglu překonal Michala Mahdala – 1:1. Bez asistence.
     
    05:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté ukázali svému soupeři, jak naložit s přesilovkou, a ujímají se vedení! Nepouštěli se do žádné větší kombinace, místo toho ZDENĚK ČÁP napřáhl na levém kruhu a propálil gólmana Musila kolem vyrážečky – 1:0. Asistence: Lukáš Novák.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Čáp (L. Novák), 14. Šafránek, 32. Šafránek (T. Půlpán), 46. Šťastný, 48. Šťastný (L. Novák) – 8. Gazda, 26. Vaculín (Jaroslav Vaněk), 38. Heča (Gazda)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – L. Novák, Čáp, Bureš, Svoboda, Hronek, Šafránek, A. Půlpán, Nedvídek, J. Novák, T. Půlpán, Šťastný. Trenér: Jiří Novák.
    IHC KANCI Uherský Brod: Musil – Gazda, Surý, Jaroslav Vaněk, Vaculín, Jakub Vaněk, Šiller, Heča, Pavlůsek, Patrik Vaněk. Trenér: Zbyněk Kůdela.

    Rozhodčí: Barek, Pahulák.
    bahis siteleri