Janov – AS Řím 2:3 (kon.) | Neapol – Atalanta BC 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:1 (1:0)
Atalanta Bergamo
Pondělí 02.05.2016, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Co nejsrdečněji vítám všechny fotbalové příznivce u sledování textového přenosu z posledního duelu šestatřicátého kola italské Serie A, v němž druhá SSC Neapol přivítá Atalantu Bergamascu Calcio. Začínáme ve 21 hodin!
     
    SSC NEAPOL

    Parta kolem slovenského reprezentanta Marka Hamšíka a argentinského šutéra Gonzala Higuaína už sice nemá ani teoretickou šanci na zisk mistrovského titulu, Neapolští ale momentálně bojují s AS Řím o druhé místo a na celek z italské metropole mají dvoubodový náskok. V minulém kole si Neapol pořádně zkomplikovala situaci, když prohrála právě s Římany.
     
    ATALANTA BERGAMASCA CALCIO

    Bergamští mají tři kola před koncem šestibodový náskok na nesestupové příčky, modročerní jsou tak velmi blízko záchraně v nejvyšší soutěži. K setrvání mezi elitou se Atalanta přiblížila v minulém kole, v němž doma udolala deváté Chievo 1:0. Celkem tým ze severoitalského Bergama neprohrál už třikrát v řadě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, Higuaín, L. Insigne.
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Gabbiadini, Grassi, El Kaddouri, Chalobah.

    Atalanta Bergamasca Calcio: Sportiello – A. Masiello, Tolói, Djimsiti, Dramé – Kurtić, de Roon, Cigarini (C), D'Alessandro – Diamanti – Borriello.
    Náhradníci: Radunović, Turrin – Gagliardini, Bellini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Conti, Brivio, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Giacomelli – Costanzo, Crispo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! Rozehrávky se ujali hosté hrající v černém, ale o míč rychle přišli. Vpřed vyrazili domácí v tradičním azurově modrých dresech a Callejón už zaměstnal obranu hostí, celá akce ale končí ofsajdem Elseida Hysaje.
     
    2
    Diamanti hledal dlouhým pasem forvarda Borriella, ale obrana domácího týmu si poradila. Byl to Albiol, kdo sehrál míč až k Reinovi.
     
    3
    Znovu svedli souboj Marco Borrielo a Raúl Albiol, opětovně byl úspěšnější španělský obránce domácího družstva a znovu rozehrával gólman Pepe Reina, další Španěl v sestavě celku zpod Vesuvu.
     
    4
    Lorenzo Insigne vybojoval balon v souboji s přesilou soupeřů a posunul míč na Jorginha, následně ale fauloval kapitán Neapole Hamšík a do útoku vyráží hosté.
     
    5
    Boukary Dramé si ukopl míč do zámezí, na pravé straně obrany vhazoval domácí bek Hysaj. U míče už ale je Lorenzo Insigne a prodírá se vpřed.
     
    5
    A nakonec z toho po výpadu Insigneho zleva byl první zákrok pro brankáře Sportiella, strážce svatyně Atalanty si ale s přehledem poradil a nenechal se zaskočit.
     
    6
    Marco D'Alessandro byl ve sprinterském souboji neúspěšný, stoper Koulibaly natáhl krok a balonu se zmocnil. Následně byl faulován Allan a domácí mohou vyrazit do ofenzivy.
     
    7
    Sportiello odkopl od vlastní brány po nepřesném zakončení Gonzala Higuaína, u balonu už ovšem znovu jsou domácí borci. Allan a následně Hysaj vytahují útok po pravé straně.
     
    8
    Tenhle signál se ale svěřencům kouče Sarriho moc nevyvedl, Hysaj našel dlouhým autem pouze podavače míčů za bránou Bergama. Nyní vyráží dopředu hostující celek.
     
    9
    Boukary Dramé se pokusil odcentrovat zleva, do míče mu ale na poslední chvíli sáhl vzorně se navrátivší José Callejón a ztečovaný míč se stal snadnou kořistí Pepeho Reiny.
     
    10
    Neapol právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácího týmu končí až v síti za Sportiellem! Parádní centr Hamšíka našel za obranou GONZALA HIGUAÍNA, který dokázal z prvního dotyku poslat balon kolem brankáře Atalanty do brány!
    10. Gonzalo HIGUAÍN - 1:0
     
    11
    Hosté hned doufali přispěchat s odpovědí! Po nepřesvědčivém zákroku Koulibalyho se k balonu ve vápně SSC dostal Cigarini, přehodil si míč přes dva obránce a zleva ostře odcentroval, Ghoulam odvrátil míč na roh.
     
    12
    Obránci Atalanty pokryli Gonzala „El Pipitu“ Higuaína a následně se k balonu po zpětné nahrávce dostal Marco Sportiello. Ten okamžitě vrací míč do hry dlouhým odkopem.
     
    13
    Maličký šikula Lorenzo Insigne se dokázal uvolnit přes obránce a pálil zpoza vápna, trefil ale přesně místo, kde stál Sportiello, kterýžto si tak připsal nepříliš obtížný zákrok.
     
    14
    Albiol roztáhl hru nalevo, kde je Faouzi Ghoulam. Ten se okamžitě jal hledat Higuaína, ovšem s pramalým úspěchem, obrana Bergama si bude domácího kanonýra po vstřelené brance hlídat ještě více.
     
    15
    Berat Djimsiti trochu otálel s odkopem a když už se k němu odhodlal a míče se zbavil, dobíhající Hamšík hostujícímu obránce nešetrně šlápl na nárt. Sudí však nechává ve hře pokračovat.
     
    16
    Již delší časový úsek hrají s míčem hostující hráči, kombinují však jen v těsném okolí středového kruhu, domácí obranný blok je nepouští blíž k bráně Pepeho Reiny.
     
    17
    Teď už byl u míče i zmiňovaný brankář Neapole, ovšem mnoho práce neměl, pouze vrátil ke stoperům míč, který se mu přikutálel do vápna. V držení balonu už jsou ovšem znovu hosté.
     
    18
    Insigne rozehrává další akci domácího týmu přes Hamšíka a Allana. U míče už je španělský fofrník José Callejón. Ani jeho snaha ale nedokázala zlomit obranu Bergamských a k míči se dostal Pepe Reina.
     
    19
    Jasmin Kurtić si v souboji s Callejónem pomohl nedovolenými prostředky a domácí mají k dobru přímý kop. Nalevo se hned rozběhl vpřed Insigne, ale mnoho toho s balonem nevymyslel a zakrátko byl kulatého nesmyslu zbaven.
     
    20
    Další ofenzivní manévry Atalanty roztáčel na pravé straně hrající Marco D'Alessandro, jeho centr mířící na Marca Borriella ale dokázali domácí obránci s přehledem eliminovat.
     
    21
    Allan se přes Kurtiće prodral do vápna, tam jej ale poměrně ostře dohrál Boukary Dramé. Záložník Neapole chvilku otálel se vstáváním, už je ale znovu na nohou a hrajeme dál.
     
    22
    D'Alesandro na pravé straně narazil míč obránci Masiellovi, ten byl ale záhy vytlačen z pozice k centru až na vlastní polovinu. Domácí defenziva zatím působí nesmírně kompaktním dojmem.
     
    23
    Nakonec vhazuje autové vhazování levý bek Neapole Faouzi Ghoulam. U balonu už je Raúl Albiol a hra se odvíjí na pravé straně, kde zase kouzlí José Callejón.
     
    24
    Tato ofenzivní akce domácího mužstva měla jen jepičí život a obrana Atalanty si bz problémů poradila. Stopeři hostujícího týmu si vyměňují balon a hledají, komu by jej mohli dále předat.
     
    25
    Masiello vyslal míč až k Borriellovi, ten se s balonem několikrát otočil, ale pak byl nucen vrátit balon pravému bekovi Masiellovi.
     
    26
    Na hraně ofsajdu obdržel balon Insigne, navedl si míč na střed a zkusil technicky přehodit Sportiella. To se mu však nepovedlo, gólman Atalanty stáhl balon ze vzduchu.
    26. Technické zakončení Lorenza Insigneho.
     
    27
    Domácí rozehráli rohový kop, ovšem ve vápně bylo dost těsno a balon nakonec šestnáctku Atalanty opustil, aniž by měl někdo v azurovém možnost zakončit.
     
    28
    Jorginho dobře zapracoval dozadu a zastavil rozehrávku hostí. Poté vrátil míč stoperovi Albiolovi a domácí mohou pomaličku vyrazit do útoku.
     
    29
    Kalidou Koulibaly dobře přistoupil k Marcu Borriellovi a odkopl mu balon do autu, hosté tedy zůstávají v pohybu směrem k domácí pokladnici.
     
    30
    První půlhodinka hry je za námi a více ze hry zatím mají Neapolští. Ti to teď opět zkoušeli, Faouzi Ghoulam se dlouhým nákopem pokusil oslovit Higuaína. Argentinskému šutérovi však asi dva kroky chyběly...
     
    31
    Domácí si nyní v poněkud nudnější pasáži zápasu vyměňují balon v okolí středového kruhu a nevypadá to, že by se chtěli nějak bezhlavě vrhnout do útoku.
    31. Allanova bomba, se kterou si Sportiello nakonec dokázal poradit.
     
    32
    Nudu uťal povedenou bombou z větší vzdálenosti Allan, Sportiello se po balonu natáhl a vyrazil jej na roh. Tohle ale nebyla vůbec marná střela!
     
    33
    Z rohu domácí udeřit nedokázali a po sérii několika nepřesností z obou stran se k balonu dostal Kurtić, o kterého se za hranou pravidel postaral napadající Higuaín.
     
    34
    Centr Hamšíka zleva po nahrávce Ghoulama propadl přes Higuaína do prostoru, kam už už zabíhal Callejón. Před bývalým hráčem Realu Madrid ale míč sebral obránce Dramé.
     
    35
    Jasmin Kurtić už je zase v akci, teď se po dlouhém nákopu od obránce pokusil zpracovat míč, pár decimetrů mu ale scházelo a tak balon končí mimo hrací plochu.
     
    36
    Šikovný oblouček za obranu vymyslel Insigne, Gonzalo Higuaín si ale nepohlídal postavení obránců a ocitl se v postavení mimo hru.
     
    37
    Diamantiho centr ze středu pole nenaděl domácí defenzivě mnoho starostí, obránci Neapole balon bez potíží odvrátili daleko od Reinovy pokladnice.
     
    38
    Albiol zkrotil balon po centru zleva a dobře, že to tak dopadlo! Po míči se už už chtěl sápat obávaný střelec Marco Borriello, kolem kterého bylo v šestnáctce Neapole docela dost prostoru, tohle kouč Sarri jistě nevidí rád...
     
    39
    Po nevybíravém zákroku soupeře se na zemi ocitl španělský forvard Callejón, už se ale pokračuje ve hře a vpřed vyráží domácí celek.
     
    40
    Po pěkném centru ze středu pole zakončoval před bránou Atalanty Lorenzo Insigne. Nevybral si ale zrovna snadný způsob a míč po jeho nůžkách skončil mimo.
    40. Nůžky Lorenza Insigneho, po nichž skončil míč vedle hostující brány.
     
    41
    A právě Insigne dostal teď pořádně naloženo v souboji s trojicí soupeřů. Domácí však balon neudrželi dlouho a hosté mohou pomýšlet na útočení.
     
    42
    Kalidou Koulibaly se ale vložil do rozehrávky Bergamských a nákopem hledal za obranou rychlonohého Insigneho, ani ten ale nestačil na příliš dlouhý míč, který tak skončil v zámezí.
     
    43
    Na druhé straně se o zakončení pokusil Diamanti, jeho rána ale zamířila vysoko nad Reinovu bránu. Domácí jdou vpřed, útok táhne José María Callejón.
     
    43
    Jorginho rozehrál rohový kop, ale obrana Atalanty byla dobře zformovaná a na druhou stranu vyráží Marco Borriello. Doplňuje ho kapitán Cigarini, akce Bergama už je ale zpomalená.
     
    44
    Nakonec se vpřed vydal ještě Dramé a podpořil útok, jeho centr zleva ale úspěch neslavil. Pepe Reina uvádí balon do hry dlouhým odkopem od vlastní brány.
     
    45
    Parádně to myslel Albiol, ovšem provedení pokulhávalo. Hamšík si ukázal, že chce dostat balon do náběhu a španělský stoper míč nakopl jeho směrem. Slovenskému středopolaři ale bohužel asi půlmetr chyběl...
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První půle končí, hlavní rozhodčí nenastavil nad rámec prvního dějství vůbec nic.

    Lépe se do šaten jde domácím, kteří se už v 10. minutě ujali vedení, když se po centru Marka Hamšíka prosadil kanonýr Gonzalo Higuaín. Mnoho dalšího už jsme ale v prvním poločase neviděli a doufejme, že druhá půle bude zajímavější!

    Pokračovat budeme cca. ve 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Diamanti, přichází Remo Freuler.
     
    46
    Do druhé půle uvedli míč domácí ,kteří se ihned vydávají na zteč. U balonu jsou Jorginho a Koulibaly zakládající na středu hřiště další útok Azzurri.
     
    47
    Šikovný Insigne se protáhl kolem beka a dokázal odcentrovat, jeho balon se ale stočil od brány a nakonec zaletěl až do autu na druhé straně hřiště.
     
    48
    Domácí ale neustávají v ofenzivě! Insigne se se štěstím procpal do vápna, přičemž za sebou nechal dva beky. Pak nahrál na střed šestnáctky Higuaínovi, který trefil padajícího obránce.
     
    49
    Ghoulamův centr zlev asklepl Callejón hlavou pro Higuaína, před ním si ale pro balon došel stoper Tolói a poslal míč daleko pryč, do bezpečné vzdálenosti.
     
    50
    Po nebezpečném centru zprava se ve vápně od obránce odpoutal Hamšík, ale v klíčovém okamžiku podklouzl a míče se tak zmocnili hostující obránci, kteří jej ihned odpálili od vlastní brány.
     
    51
    Hned dvěma fauly se teď provinili domácí, čímž poněkud otupili hrot svých útočných manévrů a dali soupeři prostor zklidnit hru a srovnat rozhozené obranné linie.
     
    52
    Berat Djimsiti si v souboji s Callejónem pomohl potažením za dres, i přes to ale domácí forvard dokázal udržet míč a předat jej dál na střed. Neapolští pokračují v útočení.
     
    53
    Měli jsme možnost registrovat spoustu vzruchu v okolí vápna Atalanty! Po zaváhání obrany hostujícího týmu se do střeleckých pozic dostali Hamšík a Insigne, Sportiello byl ale v obou případech připraven. Posléze gólman Bergama stáhl míč ze vzduchu a byl faulován Ghoulamem.
     
    54
    Jorginho rozehrál rohový kop a za vápnem se k míči dostal Faouzi Ghoulam. Ten neváhal a okamžitě vyslal do vápna další centr, na který naskakoval Higuaín. „El Pipitovi“ ale pár centimetrů scházelo a nebezpečí se nekoná.
     
    55
    Marek Hamšík rozjel na levé straně rychlou kombinaci s Lorenzem Insignem a nakonec to byl právě slovenský kapitán Neapole, kdo se dostal ke střele. Jeho pokus ale skončil vedle brány.
     
    56
    Opět byl na levé straně nastartovaný Lorenzo Insigne, ale nepohlídal si linii obrany a po pasu ze středu pole se ocitl v ofsajdu. Útok Neapolských je zastaven a Atalanta může zkusit zaútočit.
     
    57
    Neuvěřitelné! Sportiello odkopl míč a Masiello míč hlavou poněkud laxně sklepl na střed. Tam se balonu zmocnil Allan, potáhl míč a pálil, ovšem pouze rozezvučel břevno!
    57. Allanova rána rozezvučela horní tyč Sportiellovy svatyně.
     
    58
    Domácí neustávají v útočení! Jorginho hledal dobrým pasem za obranou Higuaína, toho ale zradil první dotyk a míč mu od nohy odskočil.
     
    59
    Svěřenci kouče Sarriho teď zklidnili hru a rozehrávají dlouhou a docela nudnou kombinaci ve středu hřiště. K míči se nakonec dostal i Pepe Reina.
     
    60
    Insigne byl ztrojen ve středu pole a o míč přišel. Vzápětí fauloval Allan v souboji s Kurtićem a hosté mají možnost trochu uklidnit hru a vydávají se vpřed.
     
    61
    Koulibaly roztáhl hru napravo, kde Hysaj z první sehrál míč na střed. Tam operuje Hamšík a spolupracuje s Jorginhem a Allanem. Nakonec z toho všeho ale byl pouze nepřesný centr do vápna Atalanty a pohodový zákrok Marca Sportiella.
     
    62
    Hostující Masiello zahrál rukou, přičemž nedovoleně zastavil balon před unikajícím Insignem. Trestem mu je žlutá karta.
     
    63
    Po krátké mezihře na středu pole se vpřed vydávají hosté, ale Feulner si neporadil se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí. Reina bude odkopávat, ale až poté, co domácí vystřídají.
     
    64
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Dries Mertens.
     
    65
    No, Mertens se na hřišti dlouho nerozkoukával! Hned po příchodu na plac se zapojil do akce, dostal míč a zasekl do středu. Tam utancoval Masiella a pálil, technickou ranou ale minul zadní tyč.
     
    66
    Hostující kapitán Cigarini rozehraje rohový kop. Z vápna míč odvrátil Ghoulam a následná Dramého rána z nějakých 23 metrů mířila hodně mimo.
     
    67
    Atletický Kalidou Koulibaly zakládá ve spolupráci s Jorginhem další akci Neapole, napravo má balon José Callejón a kooperuje s Elseidem Hysajem.
     
    67
    A nakonec to byl právě José Callejón, kdo se prodral do zakončení! Skákavý balon pak španělský křídelník zkusil usměrnit přes Sportiella do brány, ale nepochodil, míč skončil na horní síti...
    67. José Callejón takhle zkusil překvapit Sportiella.
     
    68
    Stoper Djimsiti nedovoleně zastavil unikajícího Marka Hamšíka a trestem mu je naprosto zasloužený žlutý kartónek.
     
    69
    Standardku rozehrál šikula Jorginho, ovšem ani jeho kopací technika nestačila. Obrana Atalanty si s centrem poradila. Neapolští ale neustávají a dál se tlačí vpřed.
     
    70
    Po rychlém kontru si před Albiolem pokryl míč Marco Borriello a španělský stoper jej za trest postrčil do zad. Píská se faul a domácí se budou muset bránit.
     
    71
    Po dlouhém pasu je Gonzalu Higuaínovi pískán hraniční ofsajd a argentinskému superstřelci se to moc nelíbí. Hosté budou v přerušené hře střídat.
     
    71
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Marco D'Alessandro, přichází Gaetano Monachello.
     
    72
    Po pasu Ghoulama se do úniku dostal Mertens, prohodil si ve vápně stopera učebnicovými jeslemi a pálil po zemi na zadní tyč, kterou ale o kousek minul.
     
    72
    Po centru Hamšíka z levé strany před bránou na poslední chvíli zakročil jeden ze stperů Bergama, který dokázal míč odvrátit alespoň do autu.
     
    73
    Faulem se v souboji se soupeřem provinil Faouzi Ghoulam, kterému se to ale vůbec nelíbí. S rozhodnutím sudího ale jeho prostesty neudělaly zhola nic a hosté vyráží vpřed.
     
    74
    Výpad Bergamských skončil stejně rychle jako začal, Pepe Reina se po několika dlouhých minutách protáhne odkopem od svojí brány.
     
    75
    Raúl Albiol zaváhal ve středu pole a do rychlého brejku se vydal Marco Borriello, Pepe Reina ale vyběhl z vlastního vápna a před forvardem Atalanty dokázal míč odklidit pryč.
     
    76
    Dries Mertens vytáhl míč po levé lajně a předal jej na střed Jorginhovi. Mladý středopolař míč vrátil Mertensovi a ten vybojoval aspoň rohový kop.
     
    77
    Neapol právě vstřelila branku!
    Ghoulam vhodil míč na levé straně a domácí přenesli hru až ke Callejónovi. Ten z první odcentroval a před bránou našel přesně hlavu GONZALA HIGUAÍNA, který svým druhým gólem v zápase zdvojnásobuje vedení Neapole!
    77. Gonzalo HIGUAÍN - 2:0
     
    78
    Domácí to zkusili šikovně sehrát do dalšího útoku, ale Higuaín byl tentokráte dobře pokrytý a stoper Djimsiti odvrátil míč do autu.
     
    79
    Vzápětí se na druhou stranu vydali hosté, ale osamělý hrotový útočník Marco Borriello si v souboji s Albiolem pomohl faulem, čímž akci zase rychle zastavil. Neapol bude střídat.
     
    80
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Omar El Kaddouri.
     
    81
    Kapitán Atalanty Luca Cigarini zůstal vkleče na trávníku Stadio San Paolo poté, co jej zezadu dohrál obránce domácího týmu Elseid Hysaj.
     
    82
    Nahrávku ze středu dokázal šikovný Mertens vráti zleva na pravou stranu, kde už je Omar El Kaddouri. Domácí pokračují v obléhání hostující šestnáctky.
     
    83
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Marten de Roon, přichází Andrea Conti.
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    85
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se zkusili probít po levé straně, napoprvé to nevyšlo. Dramé však ale míč přeci jen vytáhl a přenesl hru. Z pravé strany pak vyslal míč do vápna Remo Freuler a po odrazu od dvojice bojující zhruba na penaltě míč srazil RAÚL ALBIOL do vlastní brány!
    85. Raúl ALBIOL - 2:1
     
    86
    Domácí jsou zcela zaskočení obdrženým gólem, ale okamžitě se snaží o další výpad, který táhne Marek Hamšík. Ten byl za vápnem sražen k zemi, ale hrát můžou hosté, faul se nepíská.
     
    87
    Luca Cigarini rozehrál rohový kop, ale obrana Neapole tentokráte nedovolila žádně větší zmatky před vlastní bránou a Omar El Kaddouri už může otočit hru.
     
    88
    Nakonec se ale hosté přeci jen dostali do zakončení, byl to Marco Borriello. Jeho pokusu ale chyběla razance a i přesnost a Pepe Reina míč našel v rukavicích.
     
    89
    Cigarini zaváhal ve středu pole v souboji s Mertensem a ten vysunul útok Neapole. Po centru Hamšíka z levé strany se před bránou natahovali dva hráči v azurovém, ani jeden ale míč nezasáhl.
     
    90
    Už běží poslední minuta řádné hrací doby, nechme se překvapit, kolik hlavní sudí nastaví. Mezitím vyráží vpřed domácí, hodně aktivní je Dries Mertens.
     
    90+1
    Ten se po skvělé nahrávce ze středu zjevil sám před bránou, Marco Sportiello ale vyběhl, zmenšil střelcký úhel a pokus belgického ofenzivního hráče zastavil!
     
    90+1
    A už víme i nastavený čas – bude se hrát ještě tři minuty!
     
    90+2
    Jorginho, Ghoulam a Hamšík se snažili vymyslet cestu ke zdolání bergamského bloku ve středu pole, nevymysleli ji. Domácí se pak museli vrátit až k Reinovi.
     
    90+3
    Zázračný Sportiello! Po Ghoulamově centru zleva zakončoval před bránou osamocený Omar El Kaddouri, gólman Atalanty ale skvělým reflexem míč vyrazil!
    90+3. Tenhle skvělý zákrok předvedl v samém závěru Marco Sportiello.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo, Neapol poráží Atalantu nakonec v poměru 2:1 a vrací se tak na druhou příčku tabulky před římské AS.

    Ve druhé půli jsme viděli po jednom gólu na obou stranách: Nejprve v 77. minutě hlavičkoval po dobrém centru Callejóna přesně k tyči Gonzalo Higuaín a v 85. minutě pak po Freulerově centru zprava odrazili dva bojující hráči míč k Raúlu Albiolovi, jenž balon neštťastně tečoval mimo dosah Reiny!
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:10.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost! Přeji dobrou noc a těším se zase někdy u onlajnů na počtenou! (23:04:47)

    Michal Konvalina

    Branky: 10. Higuaín (Hamšík), 77. Higuaín (Callejón) – 85. Albiol (vla.)

    Karty:   62. A. Masiello (ABC), 68. Djimsiti (ABC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:10.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) – Callejón (80. El Kaddouri), Higuaín (84. Gabbiadini), L. Insigne (64. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Strinić, Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Gabbiadini, Grassi, El Kaddouri, Chalobah.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Tolói, Djimsiti, Dramé – Kurtić, de Roon (83. Conti), Cigarini (C), D'Alessandro (71. Monachello) – Diamanti (46. Freuler) – Borriello.
    Náhradníci: Radunović, Turrin – Gagliardini, Bellini, Migliaccio, Freuler, Gakpé, Conti, Brivio, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Giacomelli – Costanzo, Crispo
    bahis siteleri