po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 3:1
Washington Capitals
Čtvrtek 05.05.2016, 02:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Play-off NHL • Semifinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:34 Patric HORNQVIST - 3:2
     
    62:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST střílí v letošním playoff pátý gól a v prodloužení rozhoduje o vítězství Penguins, které dělí jediný zápas od postupu do finále východní konference!! Patric Hornqvist dostal na pravém křídle krásnou přihrávku od Conora Shearyho a poté mezi betony střelou po ledě z úhlu překonal Bradena Holtbyho, který jen bezmocně pokrčil rameny. Asistence: Conor Sheary, Brian Dumoulin.
     
    61:46
    Mike Richards mohl na opačné straně vzápětí rozhodnout, jenže jeho střela mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány skončila na vyrážce výtečného Matthewa Murrayho!
     
    56:22
    Karl Alzner (WSH) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    56:22
    Karl Alzner v blízkosti pravé tyče své brány udeřil do obličeje Sidneyho Crosbyho a Penguins si zahrají krátce před koncem přesilovou hru. Domácí mají ideální šanci zlomit dnešní zápas!
    51:00 Tom Kühnhackl po skvělém protiútoku orazítkoval tyč.
     
    51:00
    Tom Kühnhackl mohl strhnout vedení na stranu Pittsburghu, jeho následná střela ale orazítkovala tyč! Tom Kühnhackl vyrazil na levém křídle podél střídaček do rychlého protiútoku a po nádherné stahovačce v levém kruhu pro vhazování a ještě lepší střele orazítkoval vzdálenější pravou tyč.
     
    49:51
    Alex Ovečkin v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Matthew Murray byl ale připraven a po skvělém zákroku puk pravým ramenem vyrazil mimo tři tyče své brány!
    46:41 Parádní zákrok skvělého Murrayho proti střele Oshieho.
     
    46:41
    T.J. Oshie nabral na pravém křídle rychlost a dostal přihrávku do jízdy, po které se sice ocitl na kolenou, přesto dokázal v blízkosti pravé tyče puk zvednout a mířil pod horní tyč, jenže Matthew Murray vytáhl úžasný zákrok a puk ukryl po parádním semaforu ve své lapačce!
     
    43:16
    T.J. Oshie se dostal v levém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele po ledě, která mířila mezi betony Matthewa Murrayho, talentovaný brankář Pittsburghu je ale včas sklapl k sobě a jeho nebezpečný projektil vyrazil!
     
    38:45
    Ian Cole (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    38:45
    Tom Wilson (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    38:39
    Tom Kühnhackl se v blízkosti levé tyče dostal k odraženému puku a okamžitě z otočky bekhendem vypálil mezi betony Bradena Holtbyho, ten ovšem včas zavřel vrata a jeho pohotovou střelu po ledě vyrazil!
    36:19 John CARLSON - 2:2
     
    36:19
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON střílí nádherný gól a necelé čtyři minuty před zazněním druhé sirény vyrovnává na 2:2!! John Carlson dostal nádhernou přihrávku do pravého kruhu pro vhazování přes šířku kluziště od Justina Williamse, který předvedl za bránou skvělý forčeking, a po zpracování puku zamířil nad lapačkou Matthewa Murrayho přesně do bližšího pravého horního rohu brány. Asistence: Justin Williams.
    31:09 Úžasný zákrok v podání brankáře Bradena Holtbyho.
     
    31:09
    Penguins vybojovali na pravém křídle útočného pásma po tvrdém hitu na Daniela Winnika puk a Sidney Crosby zkusil vypálit z ostrého úhlu, Braden Holtby byl ale připraven a po krásném zákroku pro diváky puk vleže ukryl v lapačce! Brankář Washingtonu nyní předvedl spektakulární zákrok, kdybychom řekli, že to byl jen zákrok pro diváky, tak bychom mu hodně křivdili.
     
    30:51
    Phil Kessel po přestávce dobil baterky a ve druhé třetině je zatím hodně vidět. Bývalý hráč Toronta Maple Leags napřáhl z mezikruží k nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem k levé tyči, Braden Holtby ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    29:47
    T.J. Oshie (WSH) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    28:31
    Ben Lovejoy (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    28:31
    Justin Williams se dostal v těsné blízkosti pravé tyče k odraženému puku od mantinelu za bránou, Matthew Murray se ale bleskově přesunul a puk ukryl pod lapačkou!
    23:07 Matt CULLEN - 2:1
     
    23:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí svůj třetí gól v playoff a krátce po začátku druhé třetiny otáčí vývoj utkání na stranu Penguins!! Washington špatně přečetl hru domácího celku a po nahození Toma Kühnhackla o mantinel se dostal do samostatného úniku Matt Cullen, který v blízkosti levé tyče zamířil po ledě mezi betony bezmocného Bradena Holtbyho. Asistence: Tom Kühnhackl, Brian Dumoulin.
     
    19:36
    Jason Chimera (WSH) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:52
    Patric Hornqvist (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
     
    17:43
    Matt Niskanen (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    17:43 Niskanen chtěl zmařit samostatný únik Hagelina.
     
    17:43
    Carl Hagelin naskočil na led z trestné lavice a po vyhození Nicka Bonina z obranného pásma se dostal do samostatného úniku, během kterého ho fauloval Matt Niskanen poté, co se nechal snadno přesprintovat na levém křídle! Carl Hagelin se i přes faul Matta Niskanena protlačil do zakončení, bekhendem ale překonat Bradena Holtbyho nedokázal.
     
    15:30
    Carl Hagelin (PIT) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    15:21
    Nick Bonino vzápětí mohl udeřit, když se v pravém kruhu pro vhazování ocitl úplně sám a jeho následnou střelu letící nad ledem ke vzdálenější levé tyči Braden Holtby vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    15:00
    Justin Schultz během první třetiny podruhé nebezpečně vypálil, tentokrát ovšem od modré čáry. Braden Holtby byl ovšem v bráně Washingtonu připraven a zřejmě jemnou tečí puku mezi rukou a tělem puk vytěsnil vedle své pravé tyče!
    09:16 Sidney CROSBY - 1:1
     
    09:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    TREVOR DALEY propálil vše, co mu stálo v cestě, a vyrovnává na 1:1!! Trevor Daley napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele po ledě, která mezi nohama trojice hráčů, včetně Sidneyho Crosbyho a brankáře Bradena Holtbyho, zamířila do sítě. Asistence: Patric Hornqvist, Sidney Crosby.
     
    07:46
    Jevgenij Kuzněcov vypálil na levém křídle z kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Matthew Murray do něj skvěle vložil lapačku a vyrazil ho mimo!
    04:06 Nádherný golfák Justina Schultze skončil na horní tyči.
     
    04:06
    Jevgenij Malkin se nádherným pohybem v pravém kruhu pro vhazování uvolnil a poté na vzdálenější levé tyči našel volného Justina Schlutze, který dobře mířil nad padajícího Bradena Holtbyho, jeho následná střela ze vzduchu se ale od horní tyče odrazila zpět do hry! Nechybělo mnoho a Penguins mohli okamžitě vyrovnat.
    02:58 Jay BEAGLE - 0:1
     
    02:58
    Washington právě vstřelil branku!
    JAY BEAGLE skóruje potřetí v letošním playoff a kuriózním gólem posílá Washington Capitals do vedení 1:0!! Jay Beagle si na levém křídle najel na odražený puk od mantinelu za bránou Matthewa Murrayho a poté brankáře Penguins bekhendovou střelou z ostrého úhlu překonal, když nad jeho pravým ramenem zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Tom Wilson, Taylor Chorney.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Daley (Hornqvist, Crosby), 24. Cullen (Kühnhackl, Dumoulin), 63. Hornqvist (Sheary, Dumoulin) – 3. Beagle (Wilson, Chorney), 37. Carlson (Williams)


    Pittsburgh Penguins: Murray (Fleury) – Dumoulin, Lovejoy, Daley, Pouliot, Cole, Schultz – Sheary, Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Kunitz (A), Malkin (A), Sundqvist – Rust, Cullen, Kühnhackl. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Carlson, Alzner, Niskanen, Weber, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie (A) – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Richards, Burakovsky – Winnin, Beagle, Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kelly Sutherland – Brad Kovachik, Brian Murphy

    Diváci: 18614
    Pittsburgh 4 2 Washington
    #1 Pátek 29.04.2016 • 02:10
    Washington - Pittsburgh 4:3 po prodl.
    #2 Neděle 01.05.2016 • 02:30
    Washington - Pittsburgh 1:2
    #3 Úterý 03.05.2016 • 02:00
    Pittsburgh - Washington 3:2
    #4 Čtvrtek 05.05.2016 • 02:00
    Pittsburgh - Washington 3:2 po prodl.
    #5 Neděle 08.05.2016 • 01:15
    Washington - Pittsburgh 3:1
    #6 Středa 11.05.2016 • 02:00
    Pittsburgh - Washington 4:3 po prodl.
    bahis siteleri