Švýcarsko – Kazachstán 2:3 (2:3 po s.n.) | Slovensko – Maďarsko 4:1 (kon.) | Norsko – Dánsko 0:3 (kon.)
Francie – Německo 3:2 (1:0 po s.n.) | Lotyšsko – Česko 3:4 (0:1 po s.n.) | Bělorusko – USA 3:6 (kon.)
konec
Bělorusko
3:6 (0:2, 2:3, 1:1)
USA
Sobota 07.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:40 Auston MATTHEWS - 3:6

     
    54:40
    USA právě vstřelilo branku!
    Zdálo se, že Bělorusové by mohli ještě z utkání udělat velké drama, ale to s největší pravděpodobností nepřijde. Druhá formace se totiž blýskla další oku lahodící akcí. Vatrano našel mezi kruhy ideálně AUSTONA MATTHEWSE, který zamířil nechytatelně nad lapačku Lalandeho. Asistence: Frank Vatrano.
    49:28 Dmitrij KOROBOV - 3:5

     
    49:28
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou přesilovku domácí nakonec využívají. Stěpanovova střela ještě skončila na tyči, ale akce pokračovala a z levého kruhu se tvrdou střelou ke vzdálenější tyči prosadil DMITRIJ KOROBOV. Asistence: Sergej Kosticyn, Andrej Stěpanov.
    38:12 Andrej STAS - 2:5

     
    38:12
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Brankové hody v petrohradském hokejovém stánku pokračují. Američané před brankou zaváhali, čehož dokázal dokonale využít ANDREJ STAS, jenž bekhendovou střelou trefil přesně růžek americké branky. Bez asistence.
    34:25 Auston MATTHEWS - 1:5

     
    34:25
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané využívají další početní výhodu a tohle už vypadá na to, že se nám zde rodí pořádný debakl. Connor našel křižnou nahrávkou volného AUSTONA MATTHEWSE, který se v takových momentech nemýlí. Talentovaný mladík zamířil přesně nad vyrážečku běloruského brankáře. Asistence: Kyle Connor, Noah Hanifin.
    28:09 Noah HANIFIN - 1:4

     
    28:09
    USA právě vstřelilo branku!
    Bělorusové byli při chuti, hnali se za dalšími góly, jenže zapomněli na zadní vrátka, čehož Američané využili k další trefě a berou si náskok tří branek rychle zpátky. Obránce NOAH HANIFIN zamířil přesně do horní části branky a Lalande nic neviděl přes výborně clonícího Hendrickse. Asistence: Vince Hinostroza, Tyler Motte.
    27:10 Geoff PLATT - 1:3

     
    27:10
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Pořádná vlna radosti propukla v petrohradském paláci, Bělorusové totiž snižují po pohledné akci, na jejímž konci našel Stěpanov na druhé straně najetého GEOFFA PLATTA a ten trefil mezeru mezi Condonovými betony. Asistence: Andrej Stěpanov.
    22:13 Dylan LARKIN - 0:3

     
    22:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané bleskově svou početní výhodu využívají zásluhou elitní formace v čele s DYLANEM LARKINEM, který se nejlépe zorientoval ve velmi nepřehledné situaci a z hranice pravého kruhu prostřelil Lalandeho. Asistence: Jordan Schroeder.
    13:38 Chris WIDEMAN - 0:2

     
    13:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Už při hře pět na čtyři se zámořský výběr raduje z druhé branky. Matthews našel v ideální palebné pozici operujícího obránce CHRISE WIDEMANA a ten přesnou střelou propálil Lalandeho. Asistence: Auston Matthews, Dylan Larkin.
    09:58 Miles WOOD - 0:1

     
    09:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané dlouho okupovali útočnou třetinu, kotouč létal kolem běloruské branky, až našel Vatrano šikovnou křižnou přihrávkou MILESE WOODA a ten přesnou střelou k tyči překonal bezmocného běloruského gólmana. Asistence: Frank Vatrano, Vince Hinostroza.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 28. Platt (Stěpanov), 39. Stas, 50. Korobov (Kosticyn, Stěpanov) – 10. Wood (Vatrano, Hinostroza), 14. Wideman (Matthews, Larkin), 23. Larkin (Schroeder), 29. Hanifin (Hinostroza, Motte), 35. Matthews (Connor, Hanifin), 55. Matthews (Vatrano)


    Bělorusko: Lalande (Koval) – Djukov, Korobov (A), Gotovec, Jevenko, Lisovec, Chenkel, Šinkevič – Kaljužnyj (C), A. Kosticyn (A), S. Kosticyn – Platt, Stas, Linglet – Stěpanov, Kovyršin, Gavrus – Drozd, Děmkov, Pavlovič –Kitarov
    USA: Condon (Kinkaid) – Wideman, Hanifin, Murphy (A), Skjei, Santini, Warsofsky – Larkin, Connor, Foligno (A) – Schroeder, Matthews, Vatrano – Comper, Motte, Hendricks (C) – Maroon, Fasching, Wood – Hinostroza

    Rozhodčí: Ohlund (SWE), Olenin (RUS) – Fluri (SUI), Lhotský (CZE)
    bahis siteleri