Devils Zlín – IHC Kladno 8:3 (kon.) | HC Boskovice – Roller Storm 5:6 (kon.) | IHC Olomouc – ILHK Hr. Králové 14:5 (kon.)
IHC Přerov – Brno 5:6 (po pr.) | HC Boskovice – IHC Prague Rats 2:6 (kon.) | IHC Olomouc – Černošice 9:6 (kon.)
Uh. Brod – IHC Kladno 2:13 (kon.) | IHC Nový Jičín – Brno 10:4 (kon.)
konec
IHC Eagles Olomouc
14:5 (3:2, 1:0, 5:1, 5:2)
ILHK Hradec Králové
Neděle 08.05.2016, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    To je z tohoto střetnutí vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou. (13:43:51)
     
    Divoké utkání přinesl souboj tabulkových sousedů Olomouce a Hradce Králové. Polovinu zápasu to vypadalo na vyrovnanou hru, avšak během třetí čtvrtiny Hanáci pěti góly rozložili svého protivníka, který se pak již nezmohl na výraznější odpor. Olomouc tak Hradec Králové rozstřílela 14:5!
     
    Konec zápasu.
     
    47:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zřejmě poslední přesný zásah v utkání! LUKÁŠ CIK završil svůj hattrick, při jeho dokončení mu nahrával gólman Sedlář! Asistence: Dalibor Sedlář.
     
    46:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši zásluhou ALEŠE PŮLPÁNA opět o trochu vylepšují nepříznivé skóre. Asistence: Jakub Novák, Lukáš Bezděk.
     
    45:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Taková nenasytnost olomouckých hráčů! Svou další trefu v zápase přidal LUKÁŠ CIK! Jose Cadis jr., Michal Šimo.
     
    45:13
    Další mela mezi hráči, nyní za královéhradeckou bránou! Menší trest nakonec vyfasovali Jiří Drobný ml. (IOL) a Filip Hronek (IHK).
     
    43:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí kanonáda stále nemá konce, tentokrát se prosadil JAKUB ČUŘÍK! Nejdříve to vypadalo, že zasáhl pouze břevno, ale rozhodčí přece jen jeho střelu označili jako gólovou! Asistence: Lukáš Cik!
     
    42:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jsou stále střelecky namlsaní, již o svůj čtvrtý gól v duelu se postaral JOSE CADIS JR. Bez asistence.
     
    41:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen také dočkali další trefy, už i tak dost nepříznivý stav aspoň trochu vylepšil TOMÁŠ PŮLPÁN. Asistence: Jakub Novák.
     
    39:36
    Skočovský a Čáp měli před sebou už jen Sedláře, který bezmocně ležel na zemi. A i když Čáp mohl zakončovat do odkryté klece, puk utekl za ni. Než ho dokázal dostat zpět před ni, už se přihnala olomoucká obrana a nebezpečí zažehnala.
     
    38:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využili jednu z dalších početních výhod, a mohou tak slavit jubilejní desátou trefu v utkání! Postaral se o ni JAKUB CIK! Asistence: Jose Cadis jr., Lukáš Cik.
     
    37:10
    Tomáš Šťastný (IHK) putuje na trestnou lavici za hrubost! Jedná se odložený trest, který započne až ve chvíli, kdy skončí vyloučení Jakuba Nováka.
     
    36:58
    Petric se nyní předvedl proti zakončení Jakuba Cika! Trochu si povyjel, a i když puk lapačkou jen vyrazil, jednalo se o výtečný zákrok!
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    36:00
    Málem se těch několik diváků, co navštívilo tento duel, dočkalo i bitky! Nakonec z toho sešlo, avšak David Roupec (IOL) a Jakub Novák (IHK) vyfasovali menší trest za hrubost.
     
    35:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSE CADIS JR. nezklamal! Obdržel od spoluhráče puk, prokličkoval se před Petrice, kterému nasměroval puk pod horní víko! Asistence: David Roupec, Jiří Paška.
     
    35:33
    Tentokrát měl smůlu hostující Hronek, jehož pokus také trefil tyčku!

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 2. Cadis jr., 10. Cik J. (Cadis), 12. Šimo (Cadis, Cik J.), 13. Cik L. (Cadis jr.), 25. Cik J. (Cadis jr.), 29. Cadis jr. (Šimo), 29. Roupec (Paška), 31. Drobný ml., 36. Cadis jr. (Roupec, Paška), 39. Cik J. (Cadis jr., L.), 43. Cadis jr., 44. Čuřík (Cik L.), 46. Cik L. (Cadis jr., Šimo), 48. Cik L. (Sedlář) – 6. Svoboda, 12. Půlpán T. (Novák L., Svoboda), 27. Novák J. (Novák L.), 42. Půlpán T. (Novák J.), 47. Půlpán A. (Novák J., Bezděk)


    IHC Eagles Olomouc: Sedlář – Fiedler, Cik J., Cik L., Paška, Roupec, Husák – Šimo (C), Čuřík, Handl, Drobný ml., Cadis jr., Guezou.
    ILHK Hradec Králové: Petric – Bezděk, Svoboda, Půlpán T., Hronek, Čáp – Půlpán A. (C), Šťastný, Novák J., Skočovský, Novák L.

    Rozhodčí: Šutara, Koziol
    bahis siteleri