Švýcarsko – Lotyšsko 5:4 (kon.) | Slovensko – Bělorusko 2:4 (kon.) | Švédsko – Kazachstán 7:3 (kon.)
Finsko – Maďarsko 3:0 (kon.)
konec
Slovensko
2:4 (0:0, 2:0, 0:4)
Bělorusko
Středa 11.05.2016, 15:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Charles LINGLET - 2:4

     
    57:16
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A z protitútoku přichází kanadsko-běloruská rána do vazu slovenských nadějí. Geoff Platt předložil kotouč mezi kruhy volnému CHARLESI LINGLETOVI, který jej z první zametl do branky pod přesouvajícím se Hudáčkem – 2:4. Asistence: Geoff Platt a Jevgenij Lisovec.
    54:42 Andrej STĚPANOV - 2:3

     
    54:42
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Slováky, Bělorusové totiž dokonávají fantastický obrat z 0:2 na 3:2 během samotné třetí třetiny! ANDREJ STĚPANOV se dostal se spoluhráči do přečíslení 3 na 2, rozhodl se to ale vzít na sebe a udělal dobře. Puk poslal přesně k bližší tyčce a rozjásal petrohradskou arénu nabitou běloruskými fanoušky. Asistence: Jevgenij Lisovec.
    48:34 Artur GAVRUS - 2:2

     
    48:34
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    I ve čtyřech se ale dokázali Bělorusové prosadit a v Petrohradu máme opět nerozhodný stav! ARTUR GAVRUS dostal před modrou skvělou přihrávku do jízdy od Gotovce, vřítil se do pásma v plné rychlosti a přesnou střelou na dlouhou tyč překonává Hudáčka – 2:2. Asistence: Kiril Gotovec.
    42:22 Kiril GOTOVEC - 2:1

     
    42:22
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už se ale KIRIL GOTOVEC dokázal prosadit a snižuje na rozdíl jediné branky. Běloruský obránce střílel zápěstím přes ruku od levého mantinelu a jak dnes zatím Hudáček chytal dobře, tak tuto branku si možná bude vyčítat – 2:1. Asistence: Charles Linglet.
    36:26 Tomáš JURČO - 2:0

     
    36:26
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    SIce až po vypršení přesilové hry, ale přece se Slováci prosazují. TOMÁŠ JURČO strčil svoji hůl do střely Juraje Mikuše a kotouč nasměroval mimo dosah brankáře Kovala – 2:0. Asistence: Juraj Mikuš a Libor Hudáček.
    20:47 Andrej SEKERA - 1:0

     
    20:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko jde do vedení! ANDREJ SEKERA to teď vzal na sebe jako správný kapitán. Po přihrávce od Réwaye si zpracoval kotouč a tvrdou dělovkou jej poslal za Kovala – 1:0! Asistence: Martin Réway a Marko Daňo.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 21. Sekera (Réway, Daňo), 37. Jurčo (Mikuš, L. Hudáček) – 43. Gotovec (Linglet), 49. Gavrus (Gotovec), 55. Stěpanov (Lisovec), 58. Linglet (Platt, Lisovec)


    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Meszároš, Sersen, Marinčin, Sekera, Graňák, Mikuš, Švarný – Bakoš, Réway, Daňo – Jurčo, Viedenský, L. Hudáček – Lušňák, Šťastný, Skalický – Cehlárik
    Bělorusko: Koval (Lalande) – Pavlovič, Ustiněnko, Jevenko, Gotovec, Lisovec, Chenkel, Djukov, Korobov – Komarov, Kitarov, Děmkov – Gavrus, Kovyršin, Stěpanov – S. Kosticyn, Kaljužnyj, A. Kosticyn – Platt, Stas, Linglet

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Rantala – Suominen (oba FIN), Kilian (NOR)
    bahis siteleri