Liberec – Č. Budějovice 3:3 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:3 (2:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 18.05.2016, 13:00Juniorská liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Jindřich KADULA - 3:3
     
    81
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dnes už potřetí se hostům podařilo vyrovnat! JINDŘICH KADULA si před hranicí pokutového území tělem zpracoval míč, který posléze poslal k levé tyči, a svým druhým gólem v utkání upravil průběžný stav na 3:3.
    53. Martin ČUŘÍK - 3:2
     
    53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Potvrdilo se pravidlo "nedáš – dostaneš" Po nevyužité šanci hostujícího celku zaveleli k útoku hráči Slovanu. Z levé části hřiště přilétl do předbrankového území centr, který byl prodloužen na zadní tyč, a míč přímo k ní razantní jedovkou umístil MARTIN ČUŘÍK.
    31. Patrik ŠVANTNER - 2:2
     
    31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po půlhodině hry je znovu vyrovnáno! PATRIK ŠVANTNER vystihl zpětnou přihrávku protihráče, kličkou do pravé strany obešel vyběhnuvšího Garčára a pak už neměl problém odeslat balon do zcela prázdné brány.
    14. Denis FRIMMEL - 2:1
     
    14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Radost z vyrovnávací branky hostům netrvalo dlouho a Slovan si bere vedení zpět! Po přízemním centru z pravé strany propasíroval míč do sítě DENIS FRIMMEL. Kapitán severočeského mužstva tak má už po necelé čtvrthodině hry zaděláno na hattrick
    9. Jindřich KADULA - 1:1
     
    9
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hosté rozehrávali přímý volný kop kousek za půlící čárou, k jehož exekuci se postavil JINDŘICH KADULA a jeho dalekonosná rána k překvapení všech skončila až za zády Garčára. Balon se do sítě dostal s přispěním břevna.
    5. Denis FRIMMEL - 1:0
     
    5
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ukazetel skóre se poprvé mění už po pěti minutách hry! Krásný pas za obranu obdržel DENIS FRIMMEL a kapitán domácího celku prostřelil Luksche z bezprostřední blízkosti.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 5. Frimmel, 14. Frimmel, 53. Čuřík – 9. Kadula, 31. Švantner, 81. Kadula

    Karty:   51. Šustr (LIB), 66. Tvrzník (LIB)


    FC Slovan Liberec: Garčár – Karisik, Šustr, Bláha, Chlumecký (63. Tvrzník), Dydowicz (78. Káva), Barac (74. Šustek), Pospíšil, Krejčí (63. Doležal), Frimmel (K), Čuřík
    Náhradníci: Konečný – Doležal, Káva, Tvrzník, Šustek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Hric, Tomášek (K), Štifter (78. Vaněk), Bálek, Švantner, Jenne, Janoch (60. Řezáč), Kadula, Vít, Funda (46. Kořínek)
    Náhradníci: Coufal – Vaněk, Řezáč, Kořínek, Funda

    Rozhodčí: Váňa – Koval, Kříž

    Diváci: 100
    bahis siteleri