Teplička n. Váhom – Haniska 2:0 (kon.) | Poprad – R. Sobota 4:0 (kon.) | B. Bystrica – Trnava B 3:0 (kon.)
Senec – Dunajská Lužná 2:4 (kon.)
konec
FK Poprad
4:0 (3:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Neděle 05.06.2016, 17:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Popradčania v druhom polčase pridali ešte jeden gól, keď sa v 53. minúte presadil Bilas. Domáci sa teda s touto sezónou rozlúčili víťazstvom 4:0.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (18:49:20)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Stretnutie sa už iba dohráva.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.
     
    90
    Petrán poslal loptu smerom do pokutového územia, no tam na ňu nik nebol pripravený. Na opačnej strane smeroval s loptou dopredu Konečný, ale Morháč ho zastavil nedovolene.
     
    88
    Poprad smeroval do útoku, ale Zápotoka si s Ujčíkom nerozumeli a akcia domácich sa zastavila ešte pred šestnástkou.
     
    86
    Rimavská Sobota prichádza v závere stretnutia o ďalšieho hráča. Tamás Kemény po predchádzajúcom incidente dostáva červenú kartu.
     
    85
    Náhradný brankár Rimavskej Soboty Martin Brza, ktorý sa zapojil do tejto strkanice zo striedačky, dostáva žltú kartu.
     
    84
    Po zákroku Jurča na Keményho sa odohrala ďalšia strkanica, do ktorej sa zo striedačky zapojil aj náhradný brankár Brza. Udeľujú sa tresty. Ľubomír Jurčo dostáva druhú žltú kartu, čo znamená automaticky červená karta.
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Andrej Poljak, prichádza Daniel Forlandsas.
     
    81
    Jurčo dlhým centrom preniesol hru na opačnú stranu k Diabelkovi, ktorý sa však už cez protihráča kľučkami nepresadil.
     
    80
    Roman Konečný pri postrannej čiare nepríjemne fauloval Lukáša Luptáka a následne si to dvojica ešte vysvetľovala slovne. Nezaobišlo sa to bez strkancov. Hlavný rozhodca oboch potrestal žltou kartou.
     
    79
    Jurčo hľadal prihrávkou Ujčíka, ktorý si vytváral miesto v šestnástke. Nakoniec sa však k strele nedostal a hostia loptu odkopli.
     
    77
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Shotaro Hattori, prichádza Martin Eštok.
     
    77
    Romanovi Konečnému absolútne nevyšiel center z pravej strany. Loptu poslal za bránku súpera.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Šuľa (FK Poprad).
     
    Dnešné stretnutie sleduje 273 divákov.
     
    75
    Diabelko posielal z ľavej strany ihriska center do vnútra pokutového územia. Jeho spoluhráči si však s loptou veľmi nedokázali poradiť.
     
    72
    Domáci Ľubomír Jurčo nepríjemne fauloval Andreja Poljaka a za tento zákrok je potrestaný žltou kartou.
     
    71
    Bilas rozohrával štandardku a poslal mäkký center do vnútra pokutového územia. Popradčania však zakončiť nedokázali.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Jozef Tropp, prichádza Jakub Diabelko.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Morháč (MŠK Rimavská Sobota).
     
    69
    Zápotoka podcenil súboj s Keménym, ktorý ťažil zo svojej šikovnosti a cez popradského hráča loptu posunul dopredu. Vzápätí však Zápotoka využil svoju postavu a po niekoľkých metroch svojho protihráča odtlačil.
     
    67
    V stretnutí jednoznačne dominujú domáci futbalisti, ktorí súperovi nedávajú takmer žiadne šance na zázrak. Navyše, s vylúčeným hráčom sa veľmi ťažko tvoria kombinácie.
     
    66
    Popradčania predviedli sled zaujímavých akcií, ktorým nechýbala nápaditá myšlienka. Útočné ťaženie zakončil centrom Peciar, ktorý našiel v pokutovom území Lukáča. Jeho hlavička však už bola nepresná.
     
    65
    Rimavskosobotský brankár po rohovom kope čelil ďalšej tvrdej strele. Spoza pokutového územia ju vyslal Zápotoka, ale usmernil ju iba priamo do stredu bránky, kde bol Marek Prošovský pripravený.
     
    64
    Slavomír Kica napriahol svoju ľavačku a nepríjemne pálil zo vzdialenosti približne tridsiatich metrov. Prošovský sa musel za loptou poriadne natiahnuť.
     
    63
    Ján Zápotoka sa šikovnými kľučkami dostal do vnútra šestnástky a vypracoval si pozíciu na zakončenie. Jeho rýchla strela smerovala síce do stredu bránky, ale dokázala Prošovského mierne prekvapiť.
     
    61
    Konečný bol prvýkrát pri lopte v zápase. Potiahol akciu po pravej strane a prihrávkou sa snažil nájsť Zápotoku. Ten však bol obsadený.
     
    60
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Marián Ferenc, prichádza Roman Konečný.
     
    59
    Hattori šikovnou prihrávkou v medzere pred šestnástkou našiel Lukáša Luptáka, ktorý zakončoval sám, ale loptu stratil. Snažil sa ešte pádom získať penaltu, ale márne.
     
    58
    Bilas krížnym centrom našiel na ľavej strane Ferenca, ktorý si však loptu dobre nespracoval a ďalej teda v akcii nepokračoval.
     
    57
    Shotaro Hattori si vybehol pre loptu na útočnej polovici. Chvíľu však netušil, že je v ofsajdovom postavení a aj zakončil. Potom už zdvihnutú zástavku čiarového rozhodcu zaregistroval.
     
    55
    Ferenc na útočnej polovici prihrávkou našiel Ujčíka, ktorý sa snažil prebojovať cez Luptáka, no to sa mu príliš nepodarilo. Následne domáci zahrávali aj rohový kop, ale z neho šanca nevznikla.
     
    53
    Poprad dal gól!
    Po ruke hosťujúceho hráča domáci zahrávali pokutový kop. RUDOLF BILAS strelou pod hornú žŕdku príležitosť nekompromisne premenil!
     
    52
    Kemény sa dostal do streleckej pozície v šestnástke, no následne vypálil iba do dobre brániacich popradskách futbalistov.
     
    50
    Lupták si v súboji s Ferencom nepočínal príliš slušne. Strčil ho k trávniku, ale hlavný rozhodca nijak nereagoval. Asi nechcel zbytočne hru kúskovať.
     
    49
    Zápotoka ľahkým oblúčikom hľadal Ujčíka vo vápne, no ten sa musel popasovať s Morháčom, ktorý mu znemožnil cestu k zakončeniu.
     
    48
    Zápotoka z rohového kopu nakrátko prihral Ferencovi, ktorý poslal centrom nepríjemnú loptu ku Prošovskému. Nik z popradských hráčov ju však zasiahnuť nestihol.
     
    47
    Jurčo centrom z pravej strany ihriska našiel v pokutovom území Ferenca, ktorý sa snažil o hlavičku, ale Rimavskosobotčania sa ubránili.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Jozef Gazda, prichádza Štefan Balog.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V priebehu prvého polčasu sme videli tri góly od domáceho mužstva. V 29. minúte z penalty skóroval Bilas, v 34. minúte zvyšoval Lukáč a v 38. minúte sa presadil Ujčík.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Zápotokovi sa v pokutovom území ukazoval Ujčík, ale cez spleť viacerých hráčov nedokázal loptu prepasírovať. Na opačnej strane bol v obrovskej šanci Tamás Kemény, ktorý šiel sám na Huszárika, no bránu minul!
     
    44
    Bilas posielal ďaleko spoza šestnástky nejaký polocenter alebo polostrelu, ktorá smerovala mimo bránky a aj mimo spoluhráčov.
     
    42
    Slavomír Kica vyskúšal vypáliť z hranice pokutového územia. Jeho strela bola razantná, no mierila iba mimo ľavej žrde.
     
    40
    Následne boli vo veľkej šanci hostia! Lukáš Lupták sa s loptou poľahky dostal pred Huszárika, prešiel cez dvoch či troch hráčov a nakoniec vystrelil iba do fantastického Huszárika!
     
    38
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti zvyšujú svoj náskok na rozdiel troch gólov! Kica pekne prihral z priestoru rohovej zástavky do šestnústky k RÓBERTOVI UJČÍKOVI, ktorý pohotovou dorážkou pod hornú žŕdku skóroval!
     
    37
    Príležitosť pre domácich! Ferenc smeroval do prečíslenia so Zápotokom, ktorému mohol loptu naservírovať do prázdnej brány, ale rozhodol sa pre strelu. Ľavačkou ju poslal iba do bočnej siete.
     
    36
    Kica sa snažil oklamať zrakom svojich protihráčov a posúval loptu priamočiaro na Ferenca. Prihrávka však nakoniec nebola veľmi ideálna.
     
    35
    Ďalšia šanca pre Poprad! Jurčo nastreľoval loptu do pokutového územia pred Prošovského. Tropp ju mierne zasiahol, ale gól z toho nebol.
     
    34
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! Ujčík našiel v medzere MARKA LUKÁČA, ktorý sa rozbehol proti Prošovskému, obehol ho popri ľavej ruke a s prehľadom skóroval!
     
    32
    Trojica hráčov hosťujúceho mužstva sa nevedela zhodnúť, kto bude zahrávať priamy kop. Nakoniec do lopty kopol Vargic, ale svojou strelou trafil iba oproti sebe stojacich hráčov v múre.
     
    31
    Peciar pred hranicou šestnástky fauloval Shotara Hattoriho a Rimavská Sobota bude zahrávať štandardku.
     
    29
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti otvárajú skóre stretnutia! RUDOLF BILAS sa postavil k bielemu bodu a prízemnou strelou k pravej žrdi premenil penaltu!
     
    29
    Za následné protesty smerované hlavnému rozhodcovi dostáva žltú kartu Matej Vargic.
     
    28
    Bogdan Rudiuk fauloval Tomáša Peciara v šestnástke a za tento zákrok dostal červenú kartu! Penalta pre Poprad!
     
    27
    Domáci si vytvárali ďalšiu príležitosť. Ujčíkovu prihrávku Zápotoka prenechal na hranici šestnástky Ferencovi, ktorý si to uvedomil až neskôr a už nestihol vystreliť z neobsadeného miesto.
     
    26
    Obrovské šance pre Poprad! Zápotoka z rohového kopu naservíroval loptu na hlavičku pre Peciara, ale Prošovský výborne zasiahol. Z hranice malého vápna následne ešte strieľal aj Lukáč, ale loptu poslal oblúčikom iba na hornú sieť bránky!
     
    25
    Zápotoka na hranici šestnástky našiel Ferenca, ktorý sa snažil pripraviť si streleckú pozíciu, no cez Gazdu neprešiel.
     
    23
    Róbertovi Ujčíkovi sa otvoril priestor pred šestnástkou. S loptou smeroval sám na Prošovského, ktorého si vytiahol z bránky a už iba ľavačkou zakončoval do prázdnej bránky. Loptu však skvelo stihol dobehnúť jeden z rimavskosobotských hráčov a vykopol ju spred bránkovej čiary!
     
    21
    Rimavská Sobota zahrávala štandardku spôsobom krátkej prihrávky. Spoza šestnástky potom pálil Matej Vargic a lopte vykresal zaujímavú trajektóriu. Lopta však letela tesne vedľa pravej žrde!
     
    20
    Bilas prihrávkou našiel Zápotoku na hranici šestnástky, ktorý okamžite predlžoval na Troppa. Prošovský však celú akciu domácich sledoval pozorne a loptu zachytil.
     
    18
    Ferenc z priestoru pri rohovej zástavke posielal center do vnútra šestnástky. Loptu zasiahol iba hráč Rimavskej Soboty. Lopta sa následne odrazila ku Kicovi za šestnástku, ktorý dlhým centrom následne pri opačnej žrdi hľadal Troppa, no taktiež neúspešne.
     
    16
    Kica sa snažil naraziť si s Ujčíkom. Dvojica popradských futbalistov si však nerozumela a lopta skončila pri hráčoch MŠK.
     
    14
    Šuľa z obrannej polovice dlhým centrom hľadal rozbehnutého Lukáča na útočnej časti ihriska. Prošovský loptu zachytil. Posledné popradské kombinácie vedú úplne do stratena.
     
    12
    Peciarovi sa na ľavej strane ukazoval rozbehnutý Kica, ale ani táto kombinácia domácemu tímu nevyšla.
     
    11
    Róbert Ujčík pálil z priestoru šestnástky, ale jeho tvrdú strelu okamžite zblokoval Lukáš Lupták a ďalej sa už domáci k zakončeniu neprepracovali.
     
    10
    Bilas rozbehol útok po osi ihriska a na hrote sa mu už ukazoval Lukáč. Prihrávka však bola nepresná a skončila iba pri Prošovskom.
     
    9
    Popradčania mohli rozvinúť dobrú akciu. Presunuli hru na ľavú stranu. Následne sa snažil Ferenc prihrávkou nájsť Lukáča, no ten sa nepekne pošmykol.
     
    8
    Lupták na obrannej polovici fauloval Ferenca. Hlavný rozhodca bol blízko a situáciu teda posúdil z dobrého dohľadu.
     
    6
    Kica posúval na ľavú stranu Ferencovi, ktorému loptu vypichol protihráč Rudiuk. Poprad bude zahrávať rohový kop.
     
    4
    Šuľa zasiahol v šestnástke Petrána, ktorému chvíľu trvalo, kým sa postaví na vlastné nohy. Nakoniec to zvládol.
     
    3
    Ujčík sa snažil v uličke nájsť bežiaceho Troppa, ktorému sa otváral priestor na pravej strane, ale loptu sa mu nepodarilo spracovať.
     
    2
    Peciar nastreľoval loptu smerom do šestnástky, kde bežal Ujčík, ale k zakončeniu sa už nedostal. Prošovský adekvátne zakročil.
     
    1
    Úvodného výkopu stretnutia sa ujali hráči Rimavskej Soboty, ktorí sa snažia o prvú útočnú akciu po pravom krídle.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy nastupujú na trávnik. Popradčania odohrajú zápas v bielych dresoch, hostia v červeno-modrých.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik (C) – Jurčo, Peciar, Šuľa, Kica, Tropp, Bilas, Zápotoka, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Malec, Konečný, Diabelko

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Rudiuk, Lupták, Morháč, Hattori, Kemény, Gazda, Petrusz, Petrán (C), Vargic, Poljak
    Náhradníci: Eštok, Balog, Forlandsas, Brza

    Rozhodca: Nemček – Čajka, Poláček.
     
    Prajem vám príjemné futbalové popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu 10. kola skupiny o zotrvanie v DOXXbet lige – Východ. O 17:00 sa v NTC Poprad začne stretnutie medzi FK Poprad a MŠK Rimavská Sobota.

    Pred posledným zápasom sú Popradčania
    neohrozene na 1. pozícii so 48 bodmi a gólovým skóre 50:32. Popradskí futbalisti v skupine o zotrvanie neprehrali ani raz. Pripísali si päť výhier a dve remízy. Aj preto im od začiatku patrí prvá priečka, ktorú si s prehľadom podržali až do konca.

    Naopak, Rimavská Sobota sa počas tohto ročníka trápila. Dostala sa do skupiny o zotrvanie a tu už veľa toho so svojím umiestnením nenarobila. Rimavskosobotčanom patrí 5. miesto so ziskom 16 bodov a gólovým skóre 25:54. MŠK v priebehu boja o zotrvanie vyhrala iba dva duely. Pripísala si aj jednu remízu a tri prehry.

    V tejto sezóne odohrali tieto dva tímy tri vzájomné zápasy. 19. septembra 2015 a 17. marca 2016 Poprad vyhral 3:2, respektíve 0:4 a 30. apríla sa zrodila prekvapivá remíza 2:2.

    Zápas bude už iba takou formalitou. Oba tímy sú si vedomé svojho umiestnenia v tabuľke a je im úplne jasné, ako skončia túto sezónu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 29. Bilas (pen.), 34. Lukáč, 38. Ujčík, 53. Bilas (pen.)

    Karty:   72. Jurčo (PPD), 76. Šuľa (PPD), 80. Konečný (PPD) – 29. Vargic (RSO), 69. Morháč (RSO), 80. Lupták (RSO), 85. Brza (RSO)   84. Jurčo (PPD)   28. Rudiuk (RSO), 86. Kemény (RSO)


    FK Poprad: Huszárik (C) – Jurčo, Peciar, Šuľa, Kica, Tropp, Bilas, Zápotoka, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Malec, Konečný, Diabelko

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Rudiuk, Lupták, Morháč, Hattori, Kemény, Gazda, Petrusz, Petrán (C), Vargic, Poljak
    Náhradníci: Eštok, Balog, Forlandsas, Brza

    Rozhodčí: Nemček – Čajka, Poláček

    Diváci: 273
    bahis siteleri