IHC Prague Rats – Brno 5:6 (po pr.) | IHC Olomouc – IHC Nový Jičín 13:3 (kon.) | IHC Olomouc – Brno 12:3 (kon.)
po prodl.
IHC Prague Rats
5:6 (0:1, 0:2, 4:1, 1:1 - 0:1)
Mission Roller Brno
Sobota 11.06.2016, 11:08 • Zimní stadion města Boskovice • Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    48:34
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Petr Obdržálek po skvělé akci přenechal puk pro JANA DUFKA, který se nerozpakoval, a z první propálil brankáře Michajlova, jemuž puk proskákal za záda do branky! Obrovská radost na jedné straně, velké zklamání na straně druhé – 5:6! Asistence: Petr Obdržálek.
     
    43:00
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun však znovu rychle odpovídá a vyrovnává! Pavlata při rychlé akci bleskově posunul kotouč na MARTINA TVRZNÍKA, který prudkou ránu na delší tyč propálil brankáře Brna – 5:5! Asistence: Radek Pavlata.
     
    42:05
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané jdou znovu do vedení! Kubica v tísni vybojoval puk pro Obdržálka, který se zbavil dvou hráčů a přihrávku ZDEŇKU KUBICOVI vrátil. Ten se octl před prázdnou brankou a po zemi zamířil za ležícího brankáře Berounu – 4:5! Asistence: Petr Obdržálek.
     
    34:20
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, je vyrovnáno! Od půlící čáry napřáhl k dlouhé ráně Fiala, do jehož přízemní střely vložil v rozhodující chvíli svou hůl PETR KAFKA a jemnou tečí mezi betony završil svůj hattrick – 4:4! Asistence: Martin Fiala, David Bernad.
     
    29:52
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Netrvalo to však dlouhou a Beroun i nadále stahuje náskok Brna! Jakub Bernad našel křižnou přihrávkou přes brankoviště PETRA KAFKU, který nadvakrát propasíroval puk za záda Jirkůva – 3:4! Asistence: Jakub Bernad, David Bernad.
     
    27:35
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun přidává další branku a drama je na světě! Po chybné rozehrávce Brna se dostal k puku Fiala, který rychle posunul do křídla na PETRA KAFKU a ten ukázkovým švihem zápěstí o vzdálenější tyč nedal brankáři Brna šanci – 2:4! Asistence: Martin Fiala.
     
    26:12
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun snižuje! Po rychlé akci posunul Pavlata puk na Tvrzníka, který nabil do střelecké pozice MARTINU FIALOVI a ten u bližší tyči procpal prudkou ranou puk za záda dosud bezchybného Jirkůva – 1:4! Asistence: Martin Tvrzník, Radek Pavlata.
     
    24:33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brno přidává svou čtvrtou akci a nutno dodat, že po naprosto skvostné akci! Obdržálek vyslal dopředu Kubicu, který z křídla fantasticky načasoval střílenou přihrávku na sjíždějícího JANA DUFKA, který jednoruč ukázkově protečoval kotouč mezi betony brankáře Michajlova – 0:4! Asistence: Zdeněk Kubica, Petr Obdržálek.
     
    21:55
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané navyšují svůj náskok! Zdeněk Kubica si skvěle vybruslil s pukem z rohu hřiště našel na brankovišti zcela volného JANA DUFKA, který rychlou ranou k tyči překonal Michajlova potřetí – 0:3! Asistence: Zdeněk Kubica, Pavel Strýček.
     
    17:33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brno se prosazuje při oslabení! Zdeněk Kubica skvěle zablokoval ránu jednoho z Berounských a vyslal do úniku 1 na 1 PETRA OBDRŽÁLKA, který po krásné individuální akci prostřelil jak bránícího hráče, tak brankáře Michajlova, který dostal nepopulární "teploměr" – 0:2! Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    03:21
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brno jde do vedení! Kadlec v akci 3 na 2 přenechal puk najíždějícímu PETRU OBDRŽÁLKOVI, který si jej připravil ke střele, a poté z mezikruží zamířil přesně do šibenice branky Berounu – 0:1! Asistence: Jakub Kadlec.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 27. Fiala (Tvrzník, Pavlata), 28. Kafka (Fiala), 30. Kafka (Jakub Bernad, David Bernad), 35. Kafka (Fiala, David Bernad), 43. Tvrzník (Pavlata) – 4. Obdržálek (Kadlec), 18. Obdržálek (Kubica), 22. Dufek (Kubica, Strýček), 25. Dufek (Kubica, Obdržálek), 43. Kubica (Obdržálek), 49. Dufek (Obdržálek)


    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – David Bernad, Jakub Bernad (A), Tvrzník, Pavlata – Brandejský, Rubeš (A), Kafka (C), Hájek, Fiala, Poustka.

    Trenér: Martin Mecera.

    Mission Roller Brno: Jirkův (Vybíral) – Strýček (C), Rosendorf, Kazlepka, Brzobohatý, Vorel, Kadlec, Obdržálek, Dufek, Kubica, Kachlík.

    Trenér: Ladislav Šoukal.

    Rozhodčí: Stanislav Cik, Josef Novotný
    bahis siteleri