Česko – Slovinsko 3:2 (kon.) | Namibie – Česko 3:13 (kon.)
konec
Česko
3:2 (1:1, 2:1)
Slovinsko
Neděle 12.06.2016, 11:25 • Palazzetto del Ghiaccio di Roana • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    33:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda je využita a poprvé se do vedení v utkání dostávají Češi! Natan Vráblík od pravého mantinelu nastřelil kotouč před branku, kde jej pozorně sledoval DANIEL KLINECKÝ a dokázal jej dorazit za Veckova záda! Asistence: Natan Vráblík.
     
    25:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno a pomohla tomu početní výhoda. NICOLAS WERBIK našel mezeru ve výstroji Vecka. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    21:03
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se Slovinsku povedlo skórovat. Nejprve Huf vytáhl vynikající zákrok, ale na volného a dorážejícího JANA LEBENA už nestihl zareagovat. Asistence: Marcel Lavrisa.
     
    10:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! NICOLAS BUREŠ vzal kotouč za vlastní brankou a neohroženě se vydal do útoku, který zakončil razantní střelou, jenž orazítkovala tyč a rozvnila síť! Asistence: Patrik Balcar.
     
    03:59
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Pouze vteřina chyběla, aby český tým ubránil oslabení. Lavrisa vypálil a BLAŽ TOMAŠEVIČ nadvakrát dokázal překonat ležícího Hufa. Asistence: Marcel Lavrisa.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 11. Bureš (Balcar), 26. Werbik (Bureš), 34. Klinecký (Vráblík) – 4. Tomaševič (Lavrisa), 22. Leben J. (Lavrisa)


    Česko: Huf (Kořének) – Janiczek, Balcar, Bureš, Bartko, Klinecký, Kaukič – Vráblík, Novotný, Král, Zdráhal, Gazda, Werbik.
    Slovinsko: Vecko (Sotlar) – Cerar P., Fink, Leben J., Leben L., Mušič, Rogelja, Zibelnik – Cerar J., Ivanjko, Lavrisa, Marguč, Markovič, Tomaževič, Kuden.
    bahis siteleri