Česko – Kanada 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (4:1, 1:1)
Kanada
Pondělí 13.06.2016, 19:40 • Palazzetto del Ghiaccio di Roana • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    24:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je sníženo. LIAM KINDREE napřáhl na levé straně a trvrdá rána prošla Hufovi mezi betony. Asistence: Josh Latta.
     
    23:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tlak Kanady utnuli Češi nejlepším možným způsobem. JAN BARTKO vyvezl kotouč z obranného pásma a Kanaďani se nestihli vracet, aby Bartkovi zabránili v zakončení, které prošlo Townovi výstrojí. Asistence: Daniel Gazda.
     
    13:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branku do kanadské sítě přidává LUKÁŠ KAUKIČ, který zakončil pohlednou kombinaci. Asistence: Tomáš Zdráhal.
     
    13:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se opět může uklidnit, protože vede o dvě branky. NICOLAS WERBIK se proháčkoval až před Towna, kterého dokázal prostřelit. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    10:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to BAYLEE WRIGHT trefil přesně. Z levé strany se jako pravák dostal až téměř mezi kruhy a trefil se nad lapačku Hufa, který měl zakrytý výhled.
     
    04:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výtečný vstup do utkání! Češi rozebrali kanadskou defenzívu a akci na jeden dotek zakončil do odkryté klece DANIEL KLINECKÝ. Asistence: Natan Vráblík.
     
    03:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a český tým se ujímá vedení. Filip Král se nezbavil kotouče a neunáhlil se v zakončení, ale objel branku a našel LUKÁŠE KAUKIČE, který trefil přesně pod víko.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 4. Kaukič (Král), 5. Klinecký (Vráblík), 14. Werbik (Bureš), 14. Kaukič (Zdráhal), 24. Bartko (Gazda) – 11. Wright, 25. Kindree (Latta)


    Česko: Huf (Kořének) – Bartko, Bureš, Vráblík, Klinecký – Kaukič, Janiczek, Král, Zdráhal – Balcar, Gazda, Novotný, Werbik.
    Kanada: Town (Ehrhardt) – Brebner, Mase, Christiansen, Tsumura, Shybunka, Wright, Sparrow, McQuay, Hatcher, Kromm, Latta, Kindree.
    bahis siteleri