Rakousko – Maďarsko 0:2 (kon.) | Portugalsko – Island 1:1 (kon.)
konec
Rakousko
0:2 (0:0)
Maďarsko
Úterý 14.06.2016, 18:00 • Stade de Bordeaux, Bordeaux • Mistrovství Evropy • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    89
    V samotném závěru dnešního zápasu provádí kouč Bernd Storck své poslední střídání. Ze hřiště odchází Krisztián Németh, který odvedl velmi dobrý výkon. Na poslední minutky se podívá na hřišti Ádam Pintér.
     
    80
    To německý trenér Bernd Storck střídá podruhé v tomto zápase. Lászlo Kleinheisler se podílel na zatím jedné brance dnešního zápasu, na jeho místo přichází Zoltán Stieber.
     
    78
    Rakouský výběr provádí své poslední střídání v tomto zápase. Martin Harnik v dnešním zápase nepředvedl vůbec dobrý výkon, a tak střídá. Na jeho pozici přichází Alessandro Schöpf.
     
    69
    Maďarský hrdina dnešního zápasu střídá! Adam Szalai splnil to, co mě a odchází po necelých 70 minutách střídat. Na jeho místo přichází na posledních dvacet minut Tamás Priskin.
     
    65
    Marcel Koller skutečně podruhé v tomto zápase střídá. Ze hřiště odchází Marc Janko, kterému se dnešní zápas příliš nepovedl. Na jeho místo přichází Okotie!
     
    59
    A je tomu skutečně tak! Zlatko Junuzoviće nepustí dál jeho zranění, které si přivodil v šestnácté minutě prvního poločasu. Na jeho místo přichází Marcel Sabitzer, hráč druholigového Lipska, které si v letošní sezoně zajistilo postup do nejvyšší německé soutěže!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Jan Havlovic

    Branky: 62. Szalai (Kleinheisler), 87. Stieber (Priskin)

    Karty:   33. Dragović (AUT) – 80. Németh (HUN)   66. Dragović (AUT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:16.
    Rakousko: Almer – Klein, Dragović, Hinteregger, Fuchs (C) – Baumgartlinger, Alaba – Harnik (78. Schöpf), Junuzović (59. Sabitzer), Arnautović – Janko (65. Okotie).
    Náhradníci: Lindner, Özcan – Garics, Ilsanker, Okotie, Suttner, Prödl, Wimmer, Schöpf, Hinterseer, Sabitzer, Jantscher.

    Maďarsko: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera – Németh (89. Pintér), Nagy, Kleinheisler (80. Stieber), Dzsudzsák (C) – Szalai (69. Priskin).
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Korhut, Lovrencsics, Böde, Pintér, Nikolić, Stieber, Priskin, Bese, Elek, Juhász.

    Rozhodčí: Clément Turpin – Cano, Danos (vš. Francie)
    bahis siteleri