Česko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (2:1, 1:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 16.06.2016, 19:15 • Palaghiaccio Hockey Asiago • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Semifinále
Partner:
     
    24:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rickli se dlouho nezdržel. Lukáš Kaukič vypálil, ale rána mu vůbec nesedla. Ovšem o to více byla zřejmě nebezpečná, když se k dorážce protlačil NATAN VRÁBLÍK, jenž nadzvedl kotouč nad beton švýcarského brankáře. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    16:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce Češi udeřili podruhé! Švýcaři dlouho čekali, až český tým rozjede útočnou akci a NATAN VRÁBLÍK se proháčkoval k zakončení mezi kruhy. Bekhendová střela zřejmě překvapila Zurchera, kterému propadla mezi betony.
     
    11:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! NICOLAS BUREŠ dostal pas na pravou stranu, odkud dokázal prostřelit Zurchera, jenž měl zakrytý výhled. Asistence: Patrik Balcar.
     
    07:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři dokonale využili protiútoku a ze druhé vlny se do zakončení dostal DANIEL MORENO, který měl dostatek času a prostoru, aby přesně zamířil. Asistence: Joel Kuettel.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 12. Bureš (Balcar), 17. Vráblík, 25. Vráblík (Kaukič) – 8. Moreno (Kuettel)


    Česko: Huf (Kořének) – Vráblík, Janiczek, Balcar, Novotný, Král, Bureš, Bartko, Klinecký, Zdráhal, Gazda, Werbik, Kaukič.
    Švýcarsko: Zurcher (Ribak) – Steger, Vollenweider, Heldenstein, Kuhn, Rickli, Lueckhof, Mueller, Rohner, Beer, Moreno, Lorez, Odermatt, Bleichenbacher, Kuettel.