Česko – Itálie 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (2:1, 1:3)
Itálie
Úterý 21.06.2016, 20:30Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    38:18
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové se vrhli do útoku v momentě, kdy na hrací plochu naskočil Vendrame, a tak se dostali do přečíslení. V něm to na sebe vzal EMANUELE BANCHERO, který z dálky mířil přesně do horního rohu! Asistence: Luca Rigoni.
     
    32:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    To, co se nepovedlo Čechům během přesilové hry, zvládli pár vteřin po vypršení italského trestu! PETR KAFKA si najel do dobré střelecké pozice a nechytatelnou bombou vyrovnává! Bez asistence.
     
    23:19
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové otáčejí vývoj utkání! Češi zapomněli puk za sebou, a tak se domácí výběr dostal do přečíslení, které využil SAMUELE BALDAN, který tvrdou ranou mířil přesně nad Brabcův beton! Asistence: Bryan Belcastro.
     
    21:50
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové vyrovnávají v přesilové hře! Ciresa z levé strany našel u pravé tyče volného ALBERTA VIRZIHO, který se štěstím dotlačil puk do sítě! Asistence: Michele CIresa.
     
    17:03
    Itálie právě vstřelila branku!
    TOMMASO TRAVERSA si vzal puk na polovině hřiště, nabruslil si mezi kruhy a přesnou ranou nad Brabcovu lapačku snižuje na rozdíl jediného gólu! Asistence: Andrea Ustignani.
     
    14:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šimo nejdříve váhal, komu nahraje, nakonec si ale vybral TOMÁŠE RUBEŠE, který se zbavil obránce rychlou stahovačkou a poté vypálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Michal Šimo.
     
    07:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ihned po buly se puk dostal k JAKUBU BERNADOVI, který tvrdou ranou poslal kotouč přesně k bližší tyči! Bez asistence.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 8. Bernad, 15. Rubeš (Šimo), 33. Kafka – 18. Traversa (Ustignani), 22. Virzi (Ciresa), 24. Baldan (Belcastro), 39. Banchero (Rigoni)


    Česko: Brabec (Michajlov) – Strýček, J. Bernad, Kafka, Loskot – Zbořil, J. Cik, Šimo, Rubeš – Sem, Malý, Šebek, Fiala – Zahradníček, Bezouška
    Itálie: Mai (Facchinetti) – Vendrame, Traversa, Barsanti, Valbusa, Virzi, Ustignani – Rigoni, Bellini, Baldan, Lievore, Ferrari, Belcastro, Banchero, Ciresa
    bahis siteleri