Tisková konference FK Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference FK Ústí nad Labem

Úterý 21.06.2016, 08:44 • tiskové středisko, Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • Tiskové konference
     
    Tisková konference před začínající přípravou se spíše věnovala budoucímu kádru a ambicím. Trenér Jiří Skála přiblížil herní systém, který bude chtít použít v sezóně 2016/2017.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě vše a těším se na počtenou u dalších online přenosů. Tereza Košťálová (09:32:18)
     
    09:30
    Tisková konference je oficiálně ukončena.
     
    09:21
    Jiří Skála:

    "Baník má sílu a s Olomoucí to budou dva týmy, které se budou snažit se dostat co nejdříve zpět do Synot Ligy. Baník Ostrava má perfektní trenéra, který má ambice se vrátit zpět."
     
    09:20
    Petr Heidenreich:

    "Měníme herní styl, doplňujeme tým. Plánujeme něco více, ale nejedná se už o příliš velký cíl. Ústí nad Labem postoupilo do Synot Ligy, a když postoupilo podruhé, nemohlo ji hrát."
     
    09:19
    "Vždy přicházíte s nějakým cílem a posunem dopředu. Cesta je začátku a nebude jednoduchá. Pokusíme se hrát na horních příčkách. Pokud budeme hrát úplně nahoře, nebudeme se postupu bránit. Doufejme, že změníme herní systém a přitáhneme na stadion více lidí."
     
    09:15
    Jiří Skála:

    "Je náročné nahradit dobré hráče, které v sezóně podávají skvělé výkony. Musíme najít podobné fotbalisty, ale ostatní hráči mají povinnost se chtít prosazovat a bodovat. Máme mladé hráče, kteří jsou na začátku, ale budou přínosem pro klub. Mám pro severní Čechy dobrý vztah, po deseti letech jsem sice mimo domov, ale Ústí nad Labem mám rád. Chci FK Ústí nad Labem pomoc a proto tu jsem."
     
    09:13
    Petr Heidenreich:

    "Odešel Tomáš Smola a s ním devět gólů. Vstřelené branky jsou důležité pro všechno, ale chtěl po dlouhé době změnu a my mu vyhověli."
     
    09:12
    "Zatím nechci specifikovat, kdo bude kapitánem, ale ve hře je Jan Králík, Michal Zeman, Jan Martykán, Jan Peterka, ale i Michal Leibl. Jan Martykán se stále potýká se zdravotními problémy."
     
    09:11
    "Věřím, že s hráči v kabině najdeme společnou řeč. Jsem velmi komunikativní a podle mého názoru dojde ke změně k lepšímu. Chceme, sever Čech posunout výše."
     
    09:10
    Jiří Skála:

    "Myslím si, že FNL je kvalitní soutěž. Byl jsem se podívat na pár utkání v Ústí nad Labem. Hráči jsou profesionální a pro mě je to pouze pozitivní věc. Příprava není příliš dlouhá. Budeme hrát s Libercem o nadcházejícím víkendu. Hráče čeká Příbram a Plzeň, takže příprava kvalitu mít bude."
     
    09:05
    "Fotbalová národní liga bude náročná, vyrovnaná a myslím si, že se má divák na co těšit. Sestoupila Olomouc a Baník Ostrava. Podle mého názoru jsem rád, že hrajeme v sudém počtu týmů, jelikož není vhodné, aby jeden tým o víkendu stál. Podařilo se nám dát licenci šesti moravským týmům. Myslím si, že režim by měl mít zažitý pro všechny."
     
    09:02
    Petr Heidenreich:

    "Domluvy s ligovými týmy jsou vždy náročné, jelikož hráči jsou v prvoligových týmech vysoce placení a to je pro nás trochu problém. Plzeň není jediný tým, s kterými jednáme. Dnes se postaví na hřiště i hráči z Mladé Boleslavi. Jednáme s Libercem, Duklou Praha, Jabloncem atd. Na první ligu mám dobré kontakty, které se budu snažit využít. Máme hodně kmenových hráčů, ale pořád chceme naše mladé hráče udržet v ústeckých barvách."
     
    08:59
    "Herní systém Plzně je pro nás velkou inspirací a rozhodně se s ním nechceme ztotožnit, ale spíše se přiblížit."
     
    08:57
    Jiří Skála:

    "Trénovat A-tým je pro mne velice atraktivní zkušenost a možnost se rozvíjet. Neváhal jsem s přijetím nabídky ani minutu. Od pana Vrby jsem se naučil atraktivní útočný styl, což využiji při koučování Army. Budu využívat více ofenzivní hráče a připojovat mládež."
     
    08:57
    Petr Heidenreich:

    "Rozhodli jsme se, že nastavíme některé systémy. Bude založena trenérská rada, kterou povede Jiří Skála, a také tam budou trenéři mládeže. Chceme systematizovat práci v ročnících, které se blíží A-týmu. Vznikne i sportovní rada, kde budu já, Jiří Dušek, Stanislav Pelc, ale i Jiří Skála a jeho realizační tým. Nebojíme se říct veřejnosti, co chystáme. Máme dobré typy hráčů, ale každopádně nebudeme hned v prvním kole hrát tak, jak bychom chtěli v dalších kolech. Nový trenér Jiří Skála získal několika letou smlouvu, jelikož má naši plnou důvěru. Nyní jsme na začátku cesty a doufám, že dojdeme do cíle."
     
    08:52
    Jiří Skála:

    "Navážu na slova pana Heidenreicha. Pro mě jako pro trenéra se jedná o velmi velký posun. Chci, aby tým začal fungovat s vývojem a odchovanci. Chceme s Martinem Dolanským posunout FK Ústí nad Labem do lepších kategorií. Kádr není definitivní, ale kvalita hráčů je na vysoké úrovni."
     
    08:49
    "Uzavřeli jsme nové smlouvy a prodloužili jsme některé smlouvy. Smlouváme ještě přestupy s ligovými týmy, takže náš kádr ještě není konečný. Ve hře jsou i některá zajímavá jména z prvoligových celků. Rádi bychom do budoucna přivedli zkušenější hráče."
     
    08:45
    Petr Heidenreich:

    "Rád bych Vám oficiálně představil nového trenéra Jiřího Skálu, který trénoval i plzeňskou mládež. Asistoval i trenérovi Pavlovi Vrbovi. Dnes jde Jiří Skála poprvé před A-mužstvo. Realizační tým rozšiřujeme, a proto se například připojí i Martin Dolanský. Chceme hrát spíše útočným stylem v nové sezóně. Herní systém Plzně nás může velmi inspirovat."
     
    08:44
    Tiskovou konferenci právě zahájil Petr Heidenreich.

    Tereza Košťálová

    Tisková konference FK Ústí nad Labem
    Členové konference:

    - Ing. Petr Heidenreich (výkonný ředitel klubu),
    - Jiří Skála (trenér A-mužstva).
    bahis siteleri