Česko – Lotyšsko 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (3:1, 5:1)
Lotyšsko
Středa 22.06.2016, 16:00Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    39:38
    O velkou parádičku se pokoušel Šimo, který se prokličkoval až před brankáře, kde se snažil zakončit s hokejkou mezi nohami. Puk se mu ovšem nepodařilo dostatečně zvednout, a tak Češi další gól nepřidali!
     
    38:29
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Cimermanis našel křižnou přihrávkou ROBERTSE JEKIMOVSE, který z první propálil Michajlova mezi betony! Asistence: Viesturs Cimermanis.
     
    37:39
    Lotyši si ještě v závěru zahrají přesilovku, na dvě minuty je potrestán David Sem (CZE) za vysokou hůl.
     
    33:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB CIK se prosazuje po chvilce znovu, když zúročil parádní Kafkovu přihrávku! Asistence: Petr Kafka.
     
    32:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na začátku celé akce stál Kafka, který si všiml na levém křídle volného Fialu, který se neukvapil a ještě vylepšil akci přihrávkou na JAKUBA CIKA, který měl velmi jednoduchou práci před úplně odkrytou brankou! Asistence: Martin Fiala.
     
    30:58
    Jekimovs hledal Golubovicse, kterému ale přeskočil puk hokejku před zcela odkrytou klecí!
     
    29:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    MIKULÁŠ ZBOŘIL dostal ideální přihrávku od Fialy z pravé strany a na hranici brankoviště jen nastavil hokejku, od které se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Martin Fiala.
     
    28:29
    Vyloučení v týmu Lotyšsko (Galkins – 2 min, sekání).
    Vyloučení v týmu Česko (Šimo – 2 min, vysoká hůl).
     
    27:34
    Loskot našel před brankou zcela volného Strýčka, ten nedokázal zakončit dostatečně rychle, a tak se Seiksts stihl přesunout.
     
    25:06
    Kafka měl před sebou volnou branku, bekhendem ale mířil o kousek nad!
     
    23:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ RUBEŠ se dostal v oslabení do samostatného úniku, ve kterém udělal rychlou kličku do bekhendu a následně našel mezírku mezi brankářovými betony! Asistence: Jakub Bernad.
     
    22:22
    Vyloučení v týmu Česko (Šimo – 2 min, sekání).
     
    20:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu třetí hattrick na trunaji v českém týmu a už podruhé se o něj zasadil MAREK LOSKOT! Český šikula si našel puk poskakující v brankovišti, vytáhl si jej na bekhend a zakončil. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    13:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi unikli do přečíslení dvou na jednoho, které ukázkově vyřešil Martin Fiala. Stáhl si obránce k sobě a poslal puk přesně ROBINU MALÉMU, který se nerozpakoval a z první prostřelil Seikstse. Asistence: Martin Fiala.
     
    12:59
    Rubeš ukázal svou pohotovost, když dorážel puk odražený o zadní plexisklo. Seiksts ale předvedl bleskový přesun a drží pryž před brankovou čarou.
     
    10:16
    Loskotovy rychlé nohy vynesly Česku přesilovku. Zezadu jej podrazil Jekimovs.
     
    09:38
    Loskot zleva přihrál Rubešovi, který si puk stáhl do středu hřišti na střelu, ale Seiksts předvedl zákrok ála Hašek a puk vytěsnil.
     
    07:52
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel Lotyšsko záhy snižuje. ARTJOMS OROGODNIKOVS dostal ideální přihrávku v situaci dva na jednoho a nedal Brabcovi šanci. Asistence: Janis Golubovis.
     
    07:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opět úřadovalo dua Loskot-Rubeš! Rubeš si vybruslil kolem branky do rohu a poslal puk do volného prostoru před branku, kde číhal opět MAREK LOSKOT, který vypálil dřív, než se stihl brankář Lotyšska přesunout. Skvěle! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    06:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rubeš hledal před brankou volného Loskota. K tomu se puk dostal až po odrazu o lotyšské hole. MAREK LOSKOT ale zareagoval pohotově a dorazil kotouč za Seikstse. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    06:40
    Brabec podržel český tým! Batraks unikl obraně a v samostatném nájezdu se pokusil o forhendovou kličku, kterou český borec vychytal.
     
    06:27
    Fiala orazítkoval z vrcholu kruhu vzdálenější tyč! Seiksts se jen ohlédl.
     
    03:33
    Další velká šance Čechů. Do Zbořilovy nabídky vložil hůl Rubeš a jeho teč, která mířila pod břevno, musel opět chytat Seiksts.
     
    02:30
    Šancovojs napřáhl ke tvrdé střele z pravého kruhu a Brabec se musel rychle přemístit, aby jeho pokus vytáhl mimo tři tyče.
     
    01:27
    Šimo našel dlouhou přihrávkou za obranou Kafku, který upaloval sám vstříc brankáři. Střelu na vyrážečku Seiksts vyrazil.

    David Mencl

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 7. Loskot (Rubeš), 8. Loskot (Rubeš), 14. Malý (Fiala), 21. Loskot (Rubeš), 24. Rubeš (Bernad), 30. Zbořil (Fiala), 33. J. Cik (Fiala), 34. J. Cik (Kafka) – 8. Orogodnikovs (Golubovis), 39. Jekimovs (Cimermanis)


    Česko: Brabec (Michajlov) – Strýček, J. Bernad, Rubeš, Loskot – Zbořil, J. Cik, Šimo, Kafka – Sem, Malý, D. Šebek, Fiala – Zahradníček, Bezouška.
    Lotyšsko: Seiksts – Galkins, Cimermanis, Šancovojs, Durdins – Ogorodnikovs, Batraks, Zelubovskis, Jekimovs, Golubovics.
    bahis siteleri