Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
SK Černošice "B"
8:7 (4:1, 1:2, 2:0, 1:4)
IHC CSC Roller U. Hradiště
Sobota 25.06.2016, 20:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní program na zimním stadionu v Poličce uzavřelo velmi dramatické a napínavé utkání, ve kterém vyhrály Černošice, se s Vámi loučí Vaše komantátorské duo pro tento finálový víkend ve složení Milan Sochor – Richard Wagner! Hezký sobotní večer a zítra na počtenou! (21:37:29)
     
    Toto střetnutí bylo ale dramatické! Černošice dvakrát vedly o čtyři branky, ale Uherské Hradiště skvěle dotahovalo a nakonec to bylo "o prsa korejské plavkyně".
     
    Konec zápasu.
     
    47:55
    Kousavý céčka vyhazují a zápas končí!
     
    47:44
    Přerušená hra před Škardovou brankou a Uherské Hradiště jde do power-play!
     
    47:10
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Jenže Reflex se nevzdává! Téměř vzápětí totiž konečně prolomil smůlu v předbrankovém prostoru a po Pilušově nahrávce se zblízka trefil MICHAL POPELKA! Tohle bude ještě drama! Asistence: Jiří Piluša.
     
    46:14
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Stylové uzavření hattricku! Ve velkém tlaku soupeře vystihl rozehrávku Jiří Dostál, jenž vyslal dopředu TOMÁŠE OTTOMANSKÉHO, který svůj nájezd zakončil povedenou střelou na zadní tyč. Gólman Štefek tam natahoval vyrážečku marně! Asistence: Jiří Dostál.
     
    46:06
    Pomalu začíná přituhovat! Další dorážečky na brankovišti jen do výstroje černošického brankáře a opět to bylo hodně důrazné. A to jak ze strany útočícího týmu, tak i bránícího. Do konce máme ještě necelé dvě minuty a před sebou otázku, zda udrží žluto-modří vedení, či ne.
     
    45:13
    V hájemství Dominika Škardy bylo opět rušno! David Šrenk doráže nadvakrát, ale pokaždé do jeho výstroje. Byl dosti důrazný, a tak měl Škarda štěstí, že ho nesekl přes prsty.
     
    44:23
    Martin Červenka dostal na brankoviště nabito zpoza klece, ale by tísně bráněn, a tak zakončil v jasné pozici jen vedle!
     
    43:05
    Černošice vyvezly kotouč před Karla Štefka, ovšem do finálního zakončení se nedostaly. Na druhou stranu mířilo Uherské Hradiště, ale též bez efektu.
     
    42:11
    Michal Popelka se na levém růžku brankoviště dostal ke střílené nahrávce, leč tečoval ji jen nad Škardovu bránu.
     
    41:28
    Jiří Piluša dostal nahrávku na pravý kruh. Z první plácl do kotouče a jen bleskový přesun Dominika Škardy zabránil vyrovnávacímu gólu!
     
    40:45
    Vyloučení v týmu SK Černošice "B" (Urbančík – 1,5 min., sekání). Trest odpyká Růžička.
     
    40:30
    A mohlo být i vyrovnáno! Zřejmě sám arciďábel nyní motá osudem Černošic, protože Martin Červenka pálil ostře z pravého kruhu, ale kotouč mířil jen těsně vedle zadní tyče!
     
    39:35
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, přátelé! Uherské Hradiště zaznamenává již třetí branku v této třetině a dostává se do těsného kontaktu! Michal Popelka našel na brankovišti hokejku MARKA SCHUSTERA, který zvedl touš nad přesouvajícího se Škardu! Asistence: Mihal Popelka.
     
    39:01
    Tomáš Ottomanský, který byl vyloučen za seknutí do brankáře Štefka, si teď na trestné jen smutně povzdychl, že důraz na brankovišti Dominika Škardy skončil také jeho atakem, slovy: "To bylo to samý...!"
     
    38:47
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Ottomanský – 1,5 min., sekání).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Ureš (Dostál), 8. Boček, 8. Dostál, 10. Růžička, 17. Ottomanský, 27. Ottomanský (Hofmeister), 30. Hofmeister (Ottomanský), 47. Ottomanský (Dostál) – 12. Červenka (Piluša), 19. Rauš (Horák), 23. Schuster, 37. Piluša (Schuster), 38. Sedláček (Šrenk), 40. Schuster (Popelka), 48. Popelka (Piluša)


    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Hofmeister, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál Boček.
    IHC CSC Roller U. Hradiště: Mlčoch (10. Štefek) – Horák, Piluša, Schuster, Šrenk – Míka, Červenka, Rauš, Popelka, Sedláček

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Jan Petr
    bahis siteleri