Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
SK Černošice "B"
8:7 (4:1, 1:2, 2:0, 1:4)
IHC CSC Roller U. Hradiště
Sobota 25.06.2016, 20:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní program na zimním stadionu v Poličce uzavřelo velmi dramatické a napínavé utkání, ve kterém vyhrály Černošice, se s Vámi loučí Vaše komantátorské duo pro tento finálový víkend ve složení Milan Sochor – Richard Wagner! Hezký sobotní večer a zítra na počtenou! (21:37:29)
     
    Toto střetnutí bylo ale dramatické! Černošice dvakrát vedly o čtyři branky, ale Uherské Hradiště skvěle dotahovalo a nakonec to bylo "o prsa korejské plavkyně".
     
    Konec zápasu.
     
    47:55
    Kousavý céčka vyhazují a zápas končí!
     
    47:44
    Přerušená hra před Škardovou brankou a Uherské Hradiště jde do power-play!
     
    47:10
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Jenže Reflex se nevzdává! Téměř vzápětí totiž konečně prolomil smůlu v předbrankovém prostoru a po Pilušově nahrávce se zblízka trefil MICHAL POPELKA! Tohle bude ještě drama! Asistence: Jiří Piluša.
     
    46:14
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Stylové uzavření hattricku! Ve velkém tlaku soupeře vystihl rozehrávku Jiří Dostál, jenž vyslal dopředu TOMÁŠE OTTOMANSKÉHO, který svůj nájezd zakončil povedenou střelou na zadní tyč. Gólman Štefek tam natahoval vyrážečku marně! Asistence: Jiří Dostál.
     
    46:06
    Pomalu začíná přituhovat! Další dorážečky na brankovišti jen do výstroje černošického brankáře a opět to bylo hodně důrazné. A to jak ze strany útočícího týmu, tak i bránícího. Do konce máme ještě necelé dvě minuty a před sebou otázku, zda udrží žluto-modří vedení, či ne.
     
    45:13
    V hájemství Dominika Škardy bylo opět rušno! David Šrenk doráže nadvakrát, ale pokaždé do jeho výstroje. Byl dosti důrazný, a tak měl Škarda štěstí, že ho nesekl přes prsty.
     
    44:23
    Martin Červenka dostal na brankoviště nabito zpoza klece, ale by tísně bráněn, a tak zakončil v jasné pozici jen vedle!
     
    43:05
    Černošice vyvezly kotouč před Karla Štefka, ovšem do finálního zakončení se nedostaly. Na druhou stranu mířilo Uherské Hradiště, ale též bez efektu.
     
    42:11
    Michal Popelka se na levém růžku brankoviště dostal ke střílené nahrávce, leč tečoval ji jen nad Škardovu bránu.
     
    41:28
    Jiří Piluša dostal nahrávku na pravý kruh. Z první plácl do kotouče a jen bleskový přesun Dominika Škardy zabránil vyrovnávacímu gólu!
     
    40:45
    Vyloučení v týmu SK Černošice "B" (Urbančík – 1,5 min., sekání). Trest odpyká Růžička.
     
    40:30
    A mohlo být i vyrovnáno! Zřejmě sám arciďábel nyní motá osudem Černošic, protože Martin Červenka pálil ostře z pravého kruhu, ale kotouč mířil jen těsně vedle zadní tyče!
     
    39:35
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, přátelé! Uherské Hradiště zaznamenává již třetí branku v této třetině a dostává se do těsného kontaktu! Michal Popelka našel na brankovišti hokejku MARKA SCHUSTERA, který zvedl touš nad přesouvajícího se Škardu! Asistence: Mihal Popelka.
     
    39:01
    Tomáš Ottomanský, který byl vyloučen za seknutí do brankáře Štefka, si teď na trestné jen smutně povzdychl, že důraz na brankovišti Dominika Škardy skončil také jeho atakem, slovy: "To bylo to samý...!"
     
    38:47
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Ottomanský – 1,5 min., sekání).
     
    38:47
    Gólman Karel Štefek musel hodně rychle skákat pod nohy Tomáše Ottomanského, který by už už dorážel do prázdné brány.
     
    37:32
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Reflex znovu snižuje na rozdíl pouhých dvou branek! David Šrenk našel, podobně jako při předchozím gólu Schuster Pilušu, PAVLA SEDLÁČKA, který z pravé strany utáhl své zakončení na zadní tyč! Asistence: David Šrenk.
     
    36:56
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Uherské Hradiště začalo zostra. Marek Schuster našel na středu hřiště JIŘÍHO PILUŠU, který bleskovou ranou na zadní tyč nedal Dominiku Škardovi šanci! Asistence: Marek Schuster.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:48
    Ještě střílel z pravého kruhu Michael Hofmeister, ovšem Štefek si připsal bleskový zákrok betonem. Na druhé straně Škarda spolu s obráncem silou vůle ubránili nájezd dva na jednoho.
     
    35:13
    Vojtěch Urbančík se po pasáži, kdy se víc než na hru soustředily oba týmy na osobní souboje, dostal po levém křídle až k brance, Karel Štefek si však při jeho pokusu pohlídal mezírku mezi betony.
     
    34:00
    Parádní zákrok nyní předvedl Dominik Škarda! Před brankou stál zcela osamocený Martin Červenka, na jehož hůl vyrazil gólman Černošic střelu z levého kruhu. Kanonýra Hradišťanů ale famózním betonem vyčapal právě maskovaný muž céček!
     
    33:12
    Jako nyní Lukáš Ureš, jemuž však v momentu zakončení vypíchl obránce hrací předmět.
     
    32:26
    Nyní se odehrává všechno důležité hlavně na středu hřiště. Žádný z týmů se nežene do žádné velké akce a spíše jen hledá skulinky.
     
    31:24
    Uherské Hradiště se snažilo dostat znovu kotouč za záda brankáře Černošic, ale ten měl své betony pevně přilepené k ploše.
     
    29:59
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Stejný náskok, jaký měly Černošice po první čtvrtině, už zase platí! Do brejku dva na jednoho se dostali Tomáš Ottomanský s MICHALEM HOFMEISTEREM. Druhý jmenovaný dostal výbornou přihrávku před poloprázdnou klec a střelou z první se nemýlil. Asistence: Tomáš Ottomanský.
     
    28:31
    Po krátké anabázi před Škardou se muselo Uherské Hradiště vracet dozadu, protože hrozil soupeř. Kousavý céčka ale svou akci zakončily jen ranou do pozorného Štefka.
     
    26:20
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Černošice se vteřinu před koncem přesilovky prosazují a zvyšují opět své vedení. Tomáš Ottomanský předložil křižnou přihrávku na brankoviště, kde se nejprve prezentoval parádním zákrokem betonem proti Michaelu Hofmeisterovi Karel Štefek. TOMÁŠ OTTOMANSKÝ ovšem útočník žluto-modrých dostal šanci na reparát a z dorážky se nemýlil! Asistence: Michal Hofmeister.
     
    25:46
    Po menším závaru je přesušená hra a bude se vhazovat před černošickou klecí.
     
    25:12
    Hned v úvodu přesilovky přišla rána, kterou vyrazil Štefek před sebe, kde odpálili jeho spoluhráči puk co nejdál od jeho svatyně.
     
    24:55
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Schuster – 1,5 min., podražení).
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    23:40
    Tak ještě jedna akce Uherského Hradiště, ovšem proti střele z kruhu stál připravený Dominik Škarda.
     
    22:46
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to Hradišťané prolomili a snižují na rozdíl dvou branek! Parádní ranou z osy hrací plochy se prezentoval MAREK SCHUSTER. A ne jen prezentoval, ale i prosadil. Kotouč totiž umístil přesně nad Škardovu vyrážečku! Reflex si tlakem z posledních chvil velmi hlasitě říkal o vstřelení gólu.
     
    22:36
    Hra se teď přelévá z jedné strany hřiště na druhou. Kousavý céčka se mohla také prosadit, ale Tomáše Ottomanského v nájezdu vychytal skvěle roztažený Karel Štefek!
     
    21:30
    David Rauš se mohl prosadit podruhé, jenže to by jeho zakončení akce dva na dva muselo skončit lépe, než jen střelou do tyče!
     
    20:51
    To by v tom byl arciďábel, aby se Uherské Hradiště neprosadilo potřetí! Nejprve v akci jeden na jednoho přelstil David Šrenk beka a povedenou ránou jen vyprášil Škardovu výstroj a následné dělo od modré proletělo jen těsně vedle.
     
    20:37
    Michal Popelka si sjel na levý kruh, odkud vyslal parádní ránu, ovšem jen o deset čísel nad.
     
    19:46
    Černošice se snažily znovu získat na své hokejky čtyřbrankový náskok, ale nebylo jim tak dopřáno, jelikož levému útočníkovi přeskočil puk hokejku.
     
    18:24
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Reflex dosáhl své druhé branky a nutno říci, že po parádní kombinaci a hrozivé chybě černošické defenzivy! Oldřich Horák si dvakrát vyměnil před brankářem Škardou kotouč s DAVIDEM RAUŠEM, jenž pak zblízka zametl puk za bezmocného muže s maskou! Asistence: Oldřich Horák.
     
    17:08
    Ve velké šanci se teď ocitl Jiří Piluša, který dostal milimetrový pas před úplně prázdnou bránu, ale slajdujícího Dominika Škardu nakonec ani neohrozil, když jen lízl vnější tyč!
     
    16:44
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Po gólu v přesilovce zde máme na straně Černošic také branku v oslabení. Obraně Uherského Hradiště pláchl TOMÁŠ OTTOMANSKÝ, který si vykoupal Karla Štefka a završil tak "bůra". Bez asistence.
     
    16:24
    Martin Červenka je při chuti. Vytáhlý forward znovu pálil ze svého oblíbeného místečka okolo pravého bodu pro vhazování, ale tentokrát o kousíček minul.
     
    15:54
    Vyloučení v týmu SK Černošice "B" (Hofmeister – 1,5 min., napadení).
     
    15:15
    Souboj stejných hráčů, akorát v jiné situaci. Tak by se dal nazvat nynější únik Reflexu, kdy tentokrát Horák nepálil ze stoje, ale z jízdy, avšak i teď měl Dominik Škarda své betony na ploše včas.
     
    14:38
    Oldřich Horák se zjevil před maskovaným mužem Černošic, ale zblízka zakončil jen do jeho betonů.
     
    13:53
    Martin Červenka se mohl radovat znovu! Po parádní kombinaci vyslal z pravého křídla parádní ránu, kterou zastavila tyč za Škardovými zády!
     
    13:12
    Vyloučení v týmu SK Černošice "B" (Ureš – 1,5 min., podražení).
     
    13:00
    Uherské Hradiště se na úvod druhé čtvrtiny dostalo k několika náznakům šancí, až nakonec přišla i zajímavá příležitost,ve které se ale vyznamenal Škarda.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    11:46
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se černošické čekání na konec úvodní dvanáctiminutovky vymstilo. Jiří Piluša získal kotouč, se kterým si najel do pásma a nabil jej MARTINU ČERVENKOVI. Kanonýr ze Slovácka pak řádnou dělovkou trefil přesně prostor pod horník víkem. Asistence: Jiří Piluša.
     
    11:19
    Hraje se nyní převážně před brankou Dominika Škardy. Kousavý céčka spíše jen šetří čas a vyhlížejí konec první čtvrtiny.
     
    10:12
    Oldřich Horák se prokličkoval obranou Černošic a zblízka se snažil zakončit. Povedlo se mu to, ale trefil jen rychle zakleknuvšího Dominika Škardu.
     
    09:27
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Využitá přesilovka a je to 4:0! MICHAEL RŮŽIČKA se po delším obléhání Mlčochovy svatyně opřel na pravém kruhu do kotouče a ranou mezi nohy dal svému týmu pohodlný náskok. Hradiště si následně vybralo time-out a vystřídalo gólmany. Do hry nastoupil Karel Štefek.
     
    08:25
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Horák – 1,5 min., napadení).
     
    07:53
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! To je tedy trhák! Jen deset vteřin stačilo celku z blízkosti Prahy k tomu, aby si vypracovalo náskok již o tři branky! Autorem tohoto gólu je JIŘÍ DOSTÁL, jehož rána z levého kruhu proletěla až za Mlčochova záda.
     
    07:43
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Černošice se dostávají do dvougólového vedení. Za obranou se ocitl MATOUŠ BOČEK, jehož střelu gólman ztlumil lapačkou, ale puk přes ní přeskočil a skončil za čarou! Bez asistence.
     
    06:08
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Kousavý céčka jdou do vedení! Po bleskové akci, kterou začal Jiří Dostál, se dostal kotouč na levý kruh, kde se tvrdým zakončením nad padajícího brankáře prezentoval LUKÁŠ UREŠ, jenž tedy otevřel gólový účet duelu. Asistence: Jiří Dostál.
     
    05:44
    Po akci Černošic se musel činit Petr Mlčoch, který v poměrně složité situaci napodruhé přikryl sražený puk.
     
    05:16
    Marek Schuster se těsně s koncem přesilovky dostal na středu útočného pásma ke střele, kterou tlačil na zadní tyč, leč tam měl Škarda svou lapačku.
     
    04:10
    Reflex hraje v plném počtu a začíná mu zkrácená přesilovka. Kotouč však mají na holích hráči Černošic.
     
    03:41
    Vyloučení v týmu SK Černošice "B" (Ottomanský – 1,5 min., podražení).
     
    03:11
    Tomáš Ottomanský se v početní převaze proklestil až před brankáře. Petr Mlčoch jeho zakončení po zemi vyrazil betonem.
     
    02:38
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Šrenk – 1,5 min., podražení).
     
    01:25
    Michal Hofmeister se cpal před brankou ke kotouči, ale o kousek minul skákavou nahrávku. Pokus o brejk Uherskému Hradišti nevyšel.
     
    01:07
    Jiří Piluša se prodral po středu plochy až do zakončení, ale to zastavil pozorní Dominik Škarda, který podržel kotouč na hrudi.
     
    00:36
    Kousavý céčka poprvé v akci, Jiří Dostál, který v úvodním střetnutí nenastoupil, ale přišel na pravém mantinelu o puk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Hofmeister, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál Boček.

    IHC Reflex Uherské Hradiště: Mlčoch (Štefek) – Horák, Piluša, Schuster, Šrenk – Míka, Červenka, Rauš, Popelka, Sedláček

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Jan Petr.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Ureš (Dostál), 8. Boček, 8. Dostál, 10. Růžička, 17. Ottomanský, 27. Ottomanský (Hofmeister), 30. Hofmeister (Ottomanský), 47. Ottomanský (Dostál) – 12. Červenka (Piluša), 19. Rauš (Horák), 23. Schuster, 37. Piluša (Schuster), 38. Sedláček (Šrenk), 40. Schuster (Popelka), 48. Popelka (Piluša)


    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Hofmeister, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál Boček.
    IHC CSC Roller U. Hradiště: Mlčoch (10. Štefek) – Horák, Piluša, Schuster, Šrenk – Míka, Červenka, Rauš, Popelka, Sedláček

    Rozhodčí: Michal Pahulák, Jan Petr
    bahis siteleri