Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
BK Nová Paka
3:12 (0:3, 1:2, 0:4, 2:3)
HC Spartak Polička
Sobota 25.06.2016, 15:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Toto utkání nám dramatickou zápletku nepřineslo, Spartak Polička si v poklidu došel pro přesvědčivé vítězství. (17:03:39)
     
    Konec zápasu.
     
    47:30
    Polička právě vstřelila branku!
    Erik Vápeník se dostal do úniku, jeho střelu ale pokryl Štěpán Táborský lapačkou. Akce ovšem pokračovala, Petr Beneš se ujal kotouče a poslal jej na MIROSLAVA ŠEDÉHO, který pravděpodobně završil střelecký účet tohoto utkání! Asistence: Petr Beneš, Erik Vápeník.
     
    46:03
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartaku se nakonec podařilo tuto přesilovou hru využít, když Josef Hron našel DUŠANA VÁPENÍKA, jehož tvrdá střela skončila v síti! Asistence: Josef Hron.
     
    45:34
    Erik Vápeník dostal přihrávku na pravý kruh, kde měl dostatek času na zamíření. Projektil z jeho hole orazítkoval horní tyč!
     
    45:08
    Miroslav Horyna (NPA) obdržel menší trest za nedovolené bránění.
     
    43:08
    Nová Paka vstřelila branku!
    I když už je o osudu utkání rozhodnuto, Novopačtí se i tak snaží o střílení branek a nyní se jim to podařilo. TOMÁŠ NÁDVORNÍK si navedl kotouč na levou stranu a z kruhu propálil gólmana Poličky. Bez asistence.
     
    42:29
    Polička právě vstřelila branku!
    Další útočnou akci Spartaku vedl JOSEF HRON, který si přichystal střelu na ose hřiště a trefil se pod vyrážečku Štěpána Táborského! Asistence: Dušan Vápeník.
     
    41:57
    Petr Pilař si v další dobré šanci narazil kotouč se svým spoluhráče, aby mohl vypálit bez přípravy, jeho střelu ale vykopl David Vašátko levým betonem.
     
    40:04
    Nová Paka vstřelila branku!
    Marek Šmika poslal kotouč do jízdy PETRA PILAŘE, před kterým se otevřel volný prostor. Útočník Nové Paky z něj vytěžil maximum, když povedenou ranou zápěstím vymetl pavučinky v levém horním rohu Vašátkovy klece! Asistence: Marek Šmika.
     
    38:55
    Dušan Vápeník se napřáhl na vrcholku levého kruhu, jeho dělovka ale rozezvučela pouze plexisklo za novopackou svatyní.
     
    38:03
    Petr Beneš si dostal s pukem až těsně před brankoviště, tam už jej ale novopacký obránce zastavil.
     
    37:13
    Josef Hron nabral rychlost a z pravého křídla našel na protější straně volného Michala Zobače, jehož střelecký pokus skončil pod Štěpánem Táborským.
     
    36:06
    Nová Paka ukořistila kotouč z úvodního vhazování závěrečného dějství, má ale problémy s dobrým napadáním Spartaku.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:14
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak je k nezastavení a neunavilo ho ani obrovské horko, které zde na zimním stadionu panuje. Miroslav Šedý posunul puk na MICHALA ZOBAČE, který našel skulinku v postoji Štěpána Táborského! Asistence: Miroslav Šedý, Martin Pleva.
     
    34:58
    Lukáš Kollman se objevil ve slibné pozici, zblízka ale nedokázal přehodit beton ležícího Davida Vašátka.
     
    33:57
    Polička právě vstřelila branku!
    Skóre stále roste, stejně jako zlatá horečka, po přihrávce Michala Zobače se ke kotouči dostal MARTIN PLEVA, který se postaral o osmou trefu Spartaku! Asistence: Michal Zobač.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 20. P. Pilař (Nádvorník), 41. P. Pilař (Šmika), 44. Nádvorník – 2. Pleva (Beneš, E. Vápeník), 7. Beneš (Pleva), 11. Pleva (Beneš), 13. Beneš (Zobač, Pleva), 17. Pleva (Beneš), 26. Beneš (E. Vápeník, Pleva), 27. D. Vápeník (Zobač), 34. Pleva (Zobač), 36. Zobač (Šedý, Pleva), 43. Hron (D. Vápeník), 47. D. Vápeník (Hron), 48. Šedý (Beneš, E. Vápeník)


    BK Nová Paka: Dressler (od 24. Táborský) – Pour "A", Krsek, R. Pilař, Štěpán "C", Nádvorník, Šmika, Kollman, Horyna, P. Pilař.
    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš.
    bahis siteleri