Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
BK Nová Paka
3:12 (0:3, 1:2, 0:4, 2:3)
HC Spartak Polička
Sobota 25.06.2016, 15:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    47:30
    Polička právě vstřelila branku!
    Erik Vápeník se dostal do úniku, jeho střelu ale pokryl Štěpán Táborský lapačkou. Akce ovšem pokračovala, Petr Beneš se ujal kotouče a poslal jej na MIROSLAVA ŠEDÉHO, který pravděpodobně završil střelecký účet tohoto utkání! Asistence: Petr Beneš, Erik Vápeník.
     
    46:03
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartaku se nakonec podařilo tuto přesilovou hru využít, když Josef Hron našel DUŠANA VÁPENÍKA, jehož tvrdá střela skončila v síti! Asistence: Josef Hron.
     
    45:34
    Erik Vápeník dostal přihrávku na pravý kruh, kde měl dostatek času na zamíření. Projektil z jeho hole orazítkoval horní tyč!
     
    45:08
    Miroslav Horyna (NPA) obdržel menší trest za nedovolené bránění.
     
    43:08
    Nová Paka vstřelila branku!
    I když už je o osudu utkání rozhodnuto, Novopačtí se i tak snaží o střílení branek a nyní se jim to podařilo. TOMÁŠ NÁDVORNÍK si navedl kotouč na levou stranu a z kruhu propálil gólmana Poličky. Bez asistence.
     
    42:29
    Polička právě vstřelila branku!
    Další útočnou akci Spartaku vedl JOSEF HRON, který si přichystal střelu na ose hřiště a trefil se pod vyrážečku Štěpána Táborského! Asistence: Dušan Vápeník.
     
    40:04
    Nová Paka vstřelila branku!
    Marek Šmika poslal kotouč do jízdy PETRA PILAŘE, před kterým se otevřel volný prostor. Útočník Nové Paky z něj vytěžil maximum, když povedenou ranou zápěstím vymetl pavučinky v levém horním rohu Vašátkovy klece! Asistence: Marek Šmika.
     
    35:14
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak je k nezastavení a neunavilo ho ani obrovské horko, které zde na zimním stadionu panuje. Miroslav Šedý posunul puk na MICHALA ZOBAČE, který našel skulinku v postoji Štěpána Táborského! Asistence: Miroslav Šedý, Martin Pleva.
     
    33:57
    Polička právě vstřelila branku!
    Skóre stále roste, stejně jako zlatá horečka, po přihrávce Michala Zobače se ke kotouči dostal MARTIN PLEVA, který se postaral o osmou trefu Spartaku! Asistence: Michal Zobač.
     
    32:41
    Petr Beneš (PLC) se provinil hákováním a je vykázán na trestnou lavici.
     
    31:33
    Filip Švejda (PLC) si jde odpočinout na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    26:34
    Polička právě vstřelila branku!
    Hráči Spartaku nemají dost a přidávají také sedmou branku. Michal Zobač si vybral za adresáta přihrávky DUŠANA VÁPENÍKA, jehož střela zapadla za záda Štěpána Táborského! Asistence: Michal Zobač.
     
    25:32
    Polička právě vstřelila branku!
    Trest Nové Paky už vypršel, Spartak ovšem znovu navyšuje svůj náskok na rozdíl pěti branek. Erik Vápeník naservíroval kotouč PETRU BENEŠOVI, který jej uklidil do sítě! Asistence: Erik Vápeník, Martin Pleva.
     
    24:00
    Tomáš Nádvorník (NPA) se provinil hákováním a ve třetí čtvrtině tak oslabí své mužstvo.
     
    19:42
    Stejně tak si menší trest odpyká také Miroslav Horyna (NPA).
     
    19:29
    Dušan Vápeník (PLC) si odpyká menší trest za hákování.
     
    19:18
    Nová Paka vstřelila branku!
    Také Novopačtí využívají přesilovou hru, když se po přihrávce Tomáše Nádvorníka prosadil PETR PILAŘ! Asistence: Tomáš Nádvorník.
     
    19:03
    Erik Vápeník (PLC) je potrestán za hákování.
     
    16:23
    Polička právě vstřelila branku!
    Žlutočervení si ze zahozené šance těžkou hlavu dělat nemusí, jelikož se už hned z další šance mohou radovat. Osvědčené duo Petr Beneš – MARTIN PLEVA opět zaúřadovalo a už je to o pět branek! Asistence: Petr Beneš.
     
    16:09
    Erik Vápeník využil volného prostoru a najel si do dobré pozice, z pravého kruhu nastřelil tyč!
     
    15:32
    Vylučuje se také na druhé straně, Libor Boháček (PLC) si odsedí menší trest za hákování.
     
    15:09
    Miroslav Horyna (NPA) se provinil podražením a míří na trestnou lavici.
     
    12:29
    Polička právě vstřelila branku!
    Tým, který hraje na svém domácím stadionu, přidává další přesilovkovou trefu a navyšuje rozdíl ve skóre již na čtyři branky. Michal Zobač přihrál PETRU BENEŠOVI, jehož střela z vrcholku pravého kruhu zapadla přesně ke vzdálenější tyč! Asistence: Michal Zobač, Martin Pleva.
     
    11:18
    Miroslav Horyna (NPA) si odpyká menší trest za hrubost.
     
    10:05
    Polička právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita! Petr Beneš poslal puk MARTINU PLEVOVI, před nímž se na ose hřiště otevřel prostor, který využil k přízemní střele, která se vešla přesně mezi betony Jakuba Dresslera! Asistence: Petr Beneš.
     
    08:47
    Marek Šmika (NPA) je vyloučen za nedovolené bránění. Je tu první přesilová hra Poličky.
     
    06:37
    Polička právě vstřelila branku!
    Žlutočervení opět zahrozili z protiútoku a je z toho další gól. Martin Pleva poslal kotouč na PETRA BENEŠE, který jej neomylně umístil za záda Jakuba Dresslera! Asistence: Martin Pleva.
     
    01:41
    Polička právě vstřelila branku!
    Nová Paka při své útočné snaze přišla o kotouč a do protiútoku zamířili žlutočervení. Petr Beneš přihrál z pravé strany na levou, kde byl připravený MARTIN PLEVA, jehož střela zápěstím prošla mezi betony Jakuba Dresslera! Asistence: Petr Beneš, Erik Vápeník.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 20. P. Pilař (Nádvorník), 41. P. Pilař (Šmika), 44. Nádvorník – 2. Pleva (Beneš, E. Vápeník), 7. Beneš (Pleva), 11. Pleva (Beneš), 13. Beneš (Zobač, Pleva), 17. Pleva (Beneš), 26. Beneš (E. Vápeník, Pleva), 27. D. Vápeník (Zobač), 34. Pleva (Zobač), 36. Zobač (Šedý, Pleva), 43. Hron (D. Vápeník), 47. D. Vápeník (Hron), 48. Šedý (Beneš, E. Vápeník)


    BK Nová Paka: Dressler (od 24. Táborský) – Pour "A", Krsek, R. Pilař, Štěpán "C", Nádvorník, Šmika, Kollman, Horyna, P. Pilař.
    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš.
    bahis siteleri