Francie – Irsko 2:1 (kon.) | Německo – Slovensko 3:0 (kon.) | Maďarsko – Belgie 0:4 (kon.)
konec
Maďarsko
0:4 (0:1)
Belgie
Neděle 26.06.2016, 21:00 • Stadium de Toulouse, Toulouse • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek nedělního večera. U sledování dalších online zápasů na počtenou! Loučí se Daniel Kinc. (23:07:10)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:14. Střely mimo: 7:8. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:10.
     
    Utkání je u konce! Belgie ve druhém poločase utkání překlopila jasně na svoji stranu a po výsledku 4:0 slaví zasloužený postup do čtvrtfinále. Pro Maďarsko EURO 2016 končí.

    Ve druhé půli zahrozil nejprve Hazard, brankář Király jej však ve velké šanci vychytal. Na druhé straně následně hrozili Juhász a také Lovrencscics, ale ani jeden z nich neuspěl. V 78. minutě přišla druhá branka Belgičanů, když se po krásné akci Hazarda prosadil jednoduchou střelou do prázdné branky na hřišti čerstvý Michy Batshuayi. Sám Eden Hazard se prosadil o dvě minuty později, kdy si navedl míč na pravačku a ze středu hranice vápna nasměroval balon přesně k levé tyči. Brankový účet utkání uzavřel v nastavení Yannick Ferreira-Carrasco, který obdržel přihrávku od Nainggolana a v samostatném úniku dokázal propálit Királyho počtvrté.

    Belgie se tak může těšit na čtvrtfinále, v němž se v pátek utká od 21:00 v Lille s Walesem, naopak Maďarsko míří domů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Adam Szalai (Maďarsko).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Marouane Fellaini (Belgie).
    90+1. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 0:4
     
    90+1
    Belgie právě vstřelila branku!
    Ještě jednu branku přidali Belgičané Maďarsku na cestu domů! Nainggolan obešel svého soupeře a povedenou kolmicí nechal rozběhnout střídajícího YANICKA FERREIRU CARRASCA, který si míč potáhl do strany a propálil Királyho povedenou přízemní ranou na bližší tyč – 0:4!
     
    90+1
    Ještě jeden fantastický zákrok vytasil Thibaut Courtois, když se vyznamenal proti ráně Eleka a jeho rána k tyči skvěle vyrazil mimo svou svatyni!
     
    90
    Budou se nastavovat tři minuty nad rámec druhého poločasu.
     
    90
    A střídající Michy Batshuayi následně nakopl svého soupeře a zaslouženě uviděl žlutou kartou.
     
    89
    De Bruyne v závěru ještě načechral nadýchaný míč za obranu na rozběhnutého Nainggolana, který byl však i sám překvapen centrem svého spoluhráče, a tak na balon těsně nedosáhl.
     
    88
    Záložník petrohradského Zenitu je zpět na hřišti a hra může pokračovat.
     
    87
    A Dzsudzsák svou ránou doslova sestřelil ve zdi Witsela, kterého svou pumelicí zasáhl do choulostivých míst. Na hřiště přibíhá lékařský tým Belgie a hra je přerušena.
     
    87
    Nainggolan na obranné polovině poslal k zemi Dzsudzsáka a sám faulovaný hráč uvede do hry míč ze standardní situace.
     
    86
    Utkání se víceméně jen dohrává, Belgie kontroluje závěr dnešního střetnutí a směle směřuje do čtvrtfinále, ve kterém ji bude stát v cestě Wales.
     
    85
    Na druhé straně natáhl k dalekonosné ráně střídající Michy Batshuayi, jehož rána Királymu nejprve vypadla, ale následně ji brankář Maďarů zkrotil a udržel v rukavicích.
     
    84
    Po rohu se míč odrazil na hranici vápna k Lovrencsicsovi, který prověřil Courtoise ranou z dálky, ovšem belgický brankář jeho ránu bezpečně ukryl v rukavicích
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Kinc

    Branky: 10. Alderweireld (De Bruyne), 78. Batshuayi (E. Hazard), 80. E. Hazard (De Bruyne), 90+1. Ferreira-Carrasco (Nainggolan)

    Karty:   34. Kádár (HUN), 47. Lang (HUN), 61. Elek (HUN), 90+2. Szalai (HUN) – 68. Vermaelen (BEL), 90. Batshuayi (BEL), 90+2. Fellaini (BEL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:14. Střely mimo: 7:8. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:10.
    Maďarsko: Király – Kádár, Guzmics, Juhász (79. Böde), Lang – Nagy, Gera (46. Elek) – Lovrencsics, Pintér (75. Nikolić), Dzsudzsák (C) – Szalai.
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Bese, Korhut, Elek, Kleinheisler, Stieber, Böde, Németh, Nikolić, Priskin.

    Belgie: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan, Witsel – D. Mertens (70. Ferreira-Carrasco), De Bruyne, E. Hazard (C) (81. Fellaini) – R. Lukaku (76. Batshuayi).
    Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Ciman, Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Fellaini, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, Origi.

    Rozhodčí: Milorad Mažić – Milovan Ristić, Dalibor Djurdjević (všichni SRB) – Jonas Eriksson (SWE)
    bahis siteleri