Francie – Irsko 2:1 (kon.) | Německo – Slovensko 3:0 (kon.) | Maďarsko – Belgie 0:4 (kon.)
konec
Maďarsko
0:4 (0:1)
Belgie
Neděle 26.06.2016, 21:00 • Stadium de Toulouse, Toulouse • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Adam Szalai (Maďarsko).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Marouane Fellaini (Belgie).
    90+1. Yannick FERREIRA-CARRASCO - 0:4
     
    90+1
    Belgie právě vstřelila branku!
    Ještě jednu branku přidali Belgičané Maďarsku na cestu domů! Nainggolan obešel svého soupeře a povedenou kolmicí nechal rozběhnout střídajícího YANICKA FERREIRU CARRASCA, který si míč potáhl do strany a propálil Királyho povedenou přízemní ranou na bližší tyč – 0:4!
     
    90+1
    Ještě jeden fantastický zákrok vytasil Thibaut Courtois, když se vyznamenal proti ráně Eleka a jeho rána k tyči skvěle vyrazil mimo svou svatyni!
     
    90
    Budou se nastavovat tři minuty nad rámec druhého poločasu.
     
    90
    A střídající Michy Batshuayi následně nakopl svého soupeře a zaslouženě uviděl žlutou kartou.
     
    83
    Maďaři však mohli snížit! Ve vápně se dostal k ráně po závaru a sérii odrazů Dzsudzsák, ovšem jeho pokus byl přizvednut na rohový kop.
     
    81
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Marouane Fellaini.
    80. Eden HAZARD - 0:3
     
    80
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie přidává bleskově další branku a o postupujícím do čtvrtfinále není pochyb! EDEN HAZARD hraje jeden z nejlepších zápasů ve svém životě. Záložník Chelsea si míč z levé strany navedl typicky do středu rychlými kroky a poté krásným přízemní obstřelem překonal bezmocného brankáře Királyho, který se po jeho projektilu natahoval marně – 0:3!
     
    79
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Roland Juhász, přichází Dániel Böde.
    78. Michy BATSHUAYI - 0:2
     
    78
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie klepe výrazně na čtvrtfinálové dveře a opět v tom má prsty skvěle hrající Eden Hazard. Kevin De Bruyne přetáhl centr na zadní hranici vápna právě na Hazarda, který si míč skvěle natáhl kolem obrany a poté naprosto skvělým pasem našel před prázdnou brankou střídající MICHY BATSHUAYIE, který po dvou minutách na hřišti střílí důležitou branku! Střídání jako hrom a Marc Wilmots si může mnout ruce – 0:2!
     
    77
    Velký zápas hraje také Eden Hazard, který dalším skvělým pasem našel na pravé straně volného Carrasca, který si však chtěl míč ještě před Királym zaseknout a nakonec mu byl míč ukopnut na rohový kop.
     
    76
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Michy Batshuayi.
     
    75
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Ádám Pintér, přichází Nemanja Nikolić.
     
    70
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.
     
    69
    Centimetry nyní uchránily Belgii od vyrovnání! Míč po standardní situaci Dzsudzsáka proskákal na zadní tyč k volnému Juhászovi, který se do míče opřel z první a jeho přímý nárt jen těsně minul vzdálenější tyč! Skluzující hráči na míč taktéž jen těsně nedosáhli!
     
    68
    Thomas Vermaelen byl nyní v souboji s Szalaiem pozdě a za skluz uviděl žlutou kartu. Znamená to také, že v případě postupu Belgie, se stoper Barcelony na trávníku s jistotou nepředstaví.
    66. Střela Pintéra
     
    66
    Tak teď to maďarským kotlem jen zahučelo! Pinter si na hranici vápna přehodil míč na levou a dobře vypálil, jeho ráně výrazně pomohla teč Alderweirelda, a Courtois musel vytáhnout skvělý zákrok, aby míč vyrazil na rohový kop!
     
    61
    Střídající Elek fauloval De Bruyneho, také on uvidí za svůj prohřešek žlutou kartou.
     
    59
    Míč uvedl do hry Mertens, jehož centr doputoval k Hazardovi. Záložník londýnské Chelsea udržel míč proti několikanásobné přesile a našel svým skákavým centrem naběhnutého Driese Mertense, který v krkolomné pozici na hranic malého vápna poslal míč jen nad branku!
     
    54
    Nyní už to však zavánělo velkou šancí! Dzsudzsák se probil k centru a adresoval míč na hlavu rozběhnutého Szalaie, jemuž však v zakončení na poslední chvíli zabránil Vermaelen, který odehrál balon na rohový kop!
     
    47
    Lang na levé straně zasáhl Hazarda loktem do obličeje, na řadu přichází žlutá karta a vzápětí také standardní situace pro Belgičany.
    46. Skvělý zákrok Királyho
     
    46
    Maďaři uvedli míč do hry, nicméně o něj bleskově přišli. Dopředu zamířila Belgie, De Bruyne roztáhl míč do strany Hazarda, který si bleskově hodil míč do středu a poté jeho bombu pod břevno Király dalším úchvatným zákrokem vytáhl na rohový kop!
     
    46
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Zoltán Gera, přichází Ákos Elek.
    42. Belgické šance
     
    42
    Neuvěřitelný zápas pokračuje! Maďaři chybovali a zadělali si na trable! Hazard našel za obranou volného Mertens, který pálil dobře na zadní tyč, nicméně Király jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazil. Vzápětí mohl hned dvakrát zakončovat Witsel, nicméně první rána mu nevyšla a ta druhá byla sražena na rohový kop.
    41. Střela Dzsudzsáka
     
    41
    A nechybělo moc a mohlo byt vyrovnáno! Po rychlé sérii přihrávek vypálil zpoza obranu Belgie Dzsudzsák, jeho pokus levačkou jen těsně minul levou tyč Courtoisovy svatyně!
    39. Střela Lovrencsicse
     
    39
    První velká šance Maďarů v zápase! Pinter na sebe natáhl dva hráče a míč patou přenechal Lovrencsicsovi, který se nerozpakoval a z první práskl do míče. Jeho ráně chybělo velmi málo, nicméně pokus záložníka Maďarska zamířil těsně nad břevno!
    35. Přímý kop De Bruyneho a skvělý zákrok Királyho
     
    35
    A De Bruyne to provedl naprosto skvěle! Jeho rána krásně překonala zeď, ovšem Király vytáhl světový zákrok a míč u vzdálenější tyče vytáhl konečky prstů na břevno!
     
    34
    To však neplatí nyní! Mertens dostal dobrou přihrávku za beky, kde jej těsně před vápnem podrazil Kádár a maďarský obránce uviděl žlutou kartu.
     
    25
    Další dobrá možnost Belgičanů! Mertens se zbavil obránců a z úhlu postupoval v akci 3 na 2 na branku Maďarů, nicméně zvoli nejhorší možné řešení a míč poslal po zemi přesně do náruče připraveného Királyho!
    15. Velká šance Belgie
     
    15
    Kevin De Bruyne zatím hraje velký zápas! Záložník Manchesteru City se po rychlé kombinaci dostal do úniku po křídle, odkud zkoušel nasadit Királymu jesličky, nicméně maďarský brankář včas zasáhl s balon vyrazil na rohový kop!
    10. Toby ALDERWEIRELD - 0:1
     
    10
    Belgie právě vstřelila branku!
    A Belgie jde zaslouženě do vedení! Kevin De Bruyne zakroutil do šestnáctky Maďarů překrásný centr na zadní tyč, kde vyplavali hned dva volní Belgičané. K hlavičce se nakonec na úkor Lukakua dostal stoper Tottenhamu TOBY ALDERWEIRELD, jenž míč prudce trkl přesně pod břevno a nedal Királymu sebemenší šanci – 0:1!
     
    6
    První náznak šance! Hazard utekl po levé straně a servíroval míč do vápna na nabíhajícího Lukakua, ten však na jeho pobídku nedosáhl. Následně se útočník Evertonu dostal k balonu přes malým vápnem, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Daniel Kinc

    Branky: 10. Alderweireld (De Bruyne), 78. Batshuayi (E. Hazard), 80. E. Hazard (De Bruyne), 90+1. Ferreira-Carrasco (Nainggolan)

    Karty:   34. Kádár (HUN), 47. Lang (HUN), 61. Elek (HUN), 90+2. Szalai (HUN) – 68. Vermaelen (BEL), 90. Batshuayi (BEL), 90+2. Fellaini (BEL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:14. Střely mimo: 7:8. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:10.
    Maďarsko: Király – Kádár, Guzmics, Juhász (79. Böde), Lang – Nagy, Gera (46. Elek) – Lovrencsics, Pintér (75. Nikolić), Dzsudzsák (C) – Szalai.
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Bese, Korhut, Elek, Kleinheisler, Stieber, Böde, Németh, Nikolić, Priskin.

    Belgie: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan, Witsel – D. Mertens (70. Ferreira-Carrasco), De Bruyne, E. Hazard (C) (81. Fellaini) – R. Lukaku (76. Batshuayi).
    Náhradníci: J-F. Gillet, Mignolet – Ciman, Denayer, Kabasele, J. Lukaku, Fellaini, Ferreira-Carrasco, Batshuayi, Benteke, Origi.

    Rozhodčí: Milorad Mažić – Milovan Ristić, Dalibor Djurdjević (všichni SRB) – Jonas Eriksson (SWE)
    bahis siteleri