Eagles Chrudim – Uh. Hradiště 15:5 (kon.) | Lomnice n/P – SK Černošice "B" 3:7 (kon.) | Nová Paka – SK Černošice "B" 7:6 (3:1 po s.n.)
Polička – Eagles Chrudim 8:5 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (0:0, 1:2, 1:2, 1:3)
SK Černošice "B"
Neděle 26.06.2016, 12:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Utkání se rozbíhalo pomalu, nakonec jsme však viděli 10 branek, z nichž většinu vstřelily Černošice a došly si tak pro vítězství. Hattrickem se blýskl Tomáš Ottomanský. (13:59:50)
     
    Konec zápasu.
     
    47:36
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Žlutí potvrzují své vítězství ještě jednou trefou! MATOUŠ BOČEK se prosadil podruhé v utkání a zavírá střeleckou listinu! Bez asistence.
     
    47:18
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Žlutí se dostal do přečíslení 2 na 1, kotouč vedl TOMÁŠ OTTOMANSKÝ, který puk nikomu nepůjčil, a udělal dobře, protože jeho dělovka po nápřahu zapadla k bližší tyči! Asistence: Michael Růžička.
     
    46:05
    Jiří Dostál se znovu rozjel na levém křídle, tentokrát zvolil střelu z kruhu, ani s tou si ale na Lukáše Vinkláře nepřišel.
     
    44:57
    Jiří Dostál se rozjel ohromnou rychlostí, obránci vůbec nestíhali. Černošický útočník vyzkoušel forhendový blafák, Lukáš Vinklář se ale rychle položil na led a jasnou šanci zneškodnil!
     
    43:12
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Vladimír Martinec proklouzl před brankovištěm, navedl si kotouč na bekhend a vystřelil. Zdálo se, že Dominik Škarda má vše pod kontrolou, jenomže puk mu z výstroje vypadl, čehož si všiml JIŘÍ MARYŠKA a pohotově zametl kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    42:11
    Matouš Boček se ocitl sám na pravém kruhu, svoji střelu ale nasměřoval přesně do prostředka brány, kde byl připravený Lukáš Vinklář.
     
    40:27
    Jiří Maryška je zpátky ve hře a Lomnice nad Popelkou je kompletní.
     
    40:01
    Jiří Dostál vymyslel skvělou přihrávku na Tomáše Ottomanského, který se ocitl úplně sám na spodku pravého kruhu, puk se mu ale nepodařilo zpracovat.
     
    38:57
    Přesilovou hru si zahrají také Černošice, Jiří Maryška (LNP) je totiž vyloučen za podražení.
     
    37:54
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Jen co se Michael Růžička vrátil do hry, žlutí se vydali na rychlou zteč, kterou vedl MATOUŠ BOČEK, jenž ukázal protihráčům záda a střelou nad lapačku nedal Lukáši Vinklářovi žádnou šanci! Bez asistence.
     
    36:36
    Černošice po vyhraném vhazování drží kotouč na svých holích, aby ukrojili maximum času z trestu Michaela Růžičky.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:46
    Michael Růžička (SKEB) následuje svého spoluhráče, na trestnou lavici usedne za podražení.
     
    34:44
    Lukáš Ureš (SKEB) je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.
     
    34:03
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se radují. Jiří Maryška v závěru třetí čtvrtiny předal kotouč LUKÁŠI KOTULOVI, jehož střela rozvlnila síť za zády Dominika Škardy! Asistence: Jiří Maryška.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Maryša (J. Syrovátka), 35. Kotula (Maryška), 44. Maryška – 13. Ottomanský, 24. Ottomanský (Růžička), 26. Urbančík (Růžička), 30. Růžička (Ottomanský), 38. Boček, 48. Ottomanský (Růžička), 48. Boček


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál, Boček, Mrkvička

    Rozhodčí: Jan Pechánek, Jan Petr
    bahis siteleri