Eagles Chrudim – Uh. Hradiště 15:5 (kon.) | Lomnice n/P – SK Černošice "B" 3:7 (kon.) | Nová Paka – SK Černošice "B" 7:6 (3:1 po s.n.)
Polička – Eagles Chrudim 8:5 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (0:0, 1:2, 1:2, 1:3)
SK Černošice "B"
Neděle 26.06.2016, 12:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Utkání se rozbíhalo pomalu, nakonec jsme však viděli 10 branek, z nichž většinu vstřelily Černošice a došly si tak pro vítězství. Hattrickem se blýskl Tomáš Ottomanský. (13:59:50)
     
    Konec zápasu.
     
    47:36
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Žlutí potvrzují své vítězství ještě jednou trefou! MATOUŠ BOČEK se prosadil podruhé v utkání a zavírá střeleckou listinu! Bez asistence.
     
    47:18
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Žlutí se dostal do přečíslení 2 na 1, kotouč vedl TOMÁŠ OTTOMANSKÝ, který puk nikomu nepůjčil, a udělal dobře, protože jeho dělovka po nápřahu zapadla k bližší tyči! Asistence: Michael Růžička.
     
    46:05
    Jiří Dostál se znovu rozjel na levém křídle, tentokrát zvolil střelu z kruhu, ani s tou si ale na Lukáše Vinkláře nepřišel.
     
    44:57
    Jiří Dostál se rozjel ohromnou rychlostí, obránci vůbec nestíhali. Černošický útočník vyzkoušel forhendový blafák, Lukáš Vinklář se ale rychle položil na led a jasnou šanci zneškodnil!
     
    43:12
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Vladimír Martinec proklouzl před brankovištěm, navedl si kotouč na bekhend a vystřelil. Zdálo se, že Dominik Škarda má vše pod kontrolou, jenomže puk mu z výstroje vypadl, čehož si všiml JIŘÍ MARYŠKA a pohotově zametl kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    42:11
    Matouš Boček se ocitl sám na pravém kruhu, svoji střelu ale nasměřoval přesně do prostředka brány, kde byl připravený Lukáš Vinklář.
     
    40:27
    Jiří Maryška je zpátky ve hře a Lomnice nad Popelkou je kompletní.
     
    40:01
    Jiří Dostál vymyslel skvělou přihrávku na Tomáše Ottomanského, který se ocitl úplně sám na spodku pravého kruhu, puk se mu ale nepodařilo zpracovat.
     
    38:57
    Přesilovou hru si zahrají také Černošice, Jiří Maryška (LNP) je totiž vyloučen za podražení.
     
    37:54
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Jen co se Michael Růžička vrátil do hry, žlutí se vydali na rychlou zteč, kterou vedl MATOUŠ BOČEK, jenž ukázal protihráčům záda a střelou nad lapačku nedal Lukáši Vinklářovi žádnou šanci! Bez asistence.
     
    36:36
    Černošice po vyhraném vhazování drží kotouč na svých holích, aby ukrojili maximum času z trestu Michaela Růžičky.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:46
    Michael Růžička (SKEB) následuje svého spoluhráče, na trestnou lavici usedne za podražení.
     
    34:44
    Lukáš Ureš (SKEB) je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.
     
    34:03
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se radují. Jiří Maryška v závěru třetí čtvrtiny předal kotouč LUKÁŠI KOTULOVI, jehož střela rozvlnila síť za zády Dominika Škardy! Asistence: Jiří Maryška.
     
    33:02
    Michael Růžička se dostal do zakončení zblízka na pravé straně, mířil dobře nahoru, tam ale byla lapačka Lukáše Vinkláře. Na celý stadion bylo slyšet povzdechnutí černošického útočníka, které bychom mohli publikovat až po dvaadvacáté hodině.
     
    32:02
    Jiří Junek (LNP) je odeslán na trestnou lavici za podražení.
     
    31:25
    Stejná situace jako před chvílí. Lomnice kombinovala v útočném pásmu a Černošice vyrazily do rychlého protiútoku. Tobiáš Mrkvička ale z pravé strany nepřihrál přesně najíždějícímu Lukáši Urešovi.
     
    29:52
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Ačkoliv se teď žlutí spíše bránili, trpělivě si vyčkali na svoji šanci a vyplatilo se! Tomáš Ottomanský našel na pravé straně MICHAELA RŮŽIČKU, který ranou na bližší tyč změnil roli nahrávače za roli střelce! Asistence: Tomáš Ottomanský.
     
    29:39
    Černošický gólman je nyní v permanenci, teď musel likvidovat pokus Lomnice z levé strany.
     
    29:17
    Jakub Syrovátka prošel středem a na modré čáře se napřáhl, jeho přízemní střela ovšem skončila pod betony Dominika Škardy.
     
    27:27
    Puk se dostal k Vladimíru Martincovi, který zůstal osamocený mezi kruhy, jeho rána ale do sítě neprošla. Dominik Škareda se blýskl reflexivním zákrokem vyrážečkou.
     
    25:59
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Michael Růžička vymyslel další gólovou přihrávku, když vyslal dopředu VOJTĚCHA URBANČÍKA, který v prostoru pravého kruhu vypálil zápěstím a trefil se přesně pod lapačku Lukáše Vinkláře. Černošice se dostávají do dvoubrankového vedení! Asistence: Michael Růžička.
     
    25:21
    Jiří Dostál byl u červené čáry pod tlakem, efektní otočkou se však dokázal uvolnit. Následně ale poslal nepřesnou přihrávku.
     
    24:15
    Černošice vyhrály buly a Tomáš Ottomanský se po pravé straně tlačil před brankoviště, lomnický obránce ho tam ale nepustil.
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    23:47
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Početní výhoda byla ovšem nakonec proměněna a hráči ve žlutém opět vedou. Michael Růžička zakombinoval s TOMÁŠEM OTTOMANSKÝM, který se z pravé strany nemýlil a přidal svoji druhou branku! Asistence: Michael Růžička.
     
    22:49
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Očekávalo se, že Černošice dostanou svého soupeře pod tlak. Jakub Syrovátka ale vybojoval kotouč a vrhl se do útoku, přesnou přihrávkou našel JIŘÍHO MARYŠKU, který ve vlastním oslabení srovnává skóre! Asistence: Jakub Syrovátka.
     
    22:17
    Nejaktivnější hráč na hřišti, Tomáš Ottomanský, se rozjel a vrhl se mezi dvojici bránících hráčů. Byl zastaven jen za pomoci faulu a Jiří Junek (LNP) si odpyká menší trest za vysokou hůl.
     
    20:47
    Jiří Maryška se ujal kotouče na vlastní polovině, podél pravého hrazení se dostal až za bránu, odkud následně poslal přihrávku zpátky na půlicí čáru. Žádná práce pro Dominika Škardu z toho nebyla.
     
    19:27
    Tomáš Ottomanský prošel po pravé straně, na kruhu si stáhl kotouč a hledal Lukáše Ureše, přihrávce ale chyběla přesnost.
     
    18:13
    Utkání se nehraje ve valném tempu, šancí je pomálu. O největší vzrušení se prozatím postarala časomíra, která se sama od sebe restartovala.
     
    16:44
    Žlutí se dostali do přečíslení 2 na 1, na pravé straně celou akci táhl Tomáš Ottomanský, na druhé straně se mu nabízel Michael Růžička, prvně jmenovaný hráč vzal ale zodpovědnost na sebe a natlačil se před bránu, v tísni se mu ovšem zakončit nepodařilo.
     
    15:46
    Puk se odrazil do pravého kruhu, kde zůstal volný Jakub Syrovátka, měl trochu času zamířit, jeho střela zápěstím ale těsně přeletěla branku.
     
    13:12
    Lukáš Syrovátka prošel dopředu po pravé straně, odkud nabízel puk před brankoviště. Tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl, puk si ale málem do vlastní sítě srazil jeden z černošických beků.
     
    12:26
    Tým SK Černošice "B" právě vstřelil branku! Lomnice nad Popelkou sebrala puk z buly a zavezla jej na útočnou polovinu, jenže po chybné přihrávce Vladimíra Martince získal kotouč TOMÁŠ OTTOMANSKÝ, který zabral a řítil se sám na brankáře, kterého pokořil střelou nad lapačku! Bez asistence.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    Po přestřelkách, které tu po celý turnaj sledujeme, jsme svědky nevídaného úkazu. Je za námi bezbranková čtvrtina.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    11:41
    Tomáš Ottomanský spěchal za dlouhou přihrávkou, aby se dostal do úniku, ta byla ale dlouhá až příliš a černošický útočník na ni nedosáhl.
     
    11:16
    Vojtěch Urbančík zavezl kotouč na útočnou polovinu a už se rozhlížel, kde má spoluhráče, když chtěl ale nahrát, tak mu sjel puk z hole.
     
    09:17
    Michael Růžička přejel půlicí čáru a na úrovni modré vypálil, Lukáš Vinklář zkrotil kotouč ve svém náručí.
     
    08:11
    Trest Tomáše Ottomanského utekl jako voda a celek, který je vedený jako hostující, je kompletní.
     
    07:39
    Jiří Dostál se ve vlastním oslabení dostal do úniku, zblízka ale vyprášil jenom betony Lukáše Vinkláře.
     
    06:41
    Tomáš Ottomanský (SKEB) se provinil nedovoleným bráněním a míří na trestnou lavici.
     
    06:21
    Snad první zákrok si připisuje také Lukáš Vinklář, který ucpal betonem mezeru u své pravé tyče.
     
    05:23
    Až teď musel Dominik Škarda na zem po střele Jiřího Junka z pravého kruhu, gólman Černošic to ovšem zvládl a našel kotouč pod svými betony.
     
    04:36
    Hraje se chvilku před brankou Lomnice, chvilku zas před brankou Černošic, oba gólmani jsou ale spíše v roli diváků.
     
    02:46
    Chvilku si užil kotouče také hráči Černošic, když si ho několikrát přihráli na útočné straně hřiště, Lukáš Vinklář v lomnickém brankovišti ale mohl zůstat klidný.
     
    02:04
    Lomničtí zakládali další útočnou akci z vlastní poloviny hřiště, rozehrávka ale mířila přes červenou čáru a tak následuje odpískaný ofsajd.
     
    01:09
    První zákroky musel předvádět Dominik Škarda, Lomnice hned z úvodu utkání vrhá své síly do útoku, gólman Černošic si ale se střelami soupeřů poradil.
     
    00:08
    Vladimír Martinec se vrhl ihned po buly přímo za nosem, vjel ale mezi trojici bránících hráčů, kteří ho za sebe nepustili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Všichni nezbytní aktéři tohoto utkání jsou připraveni, můžeme začít. Lomnice nad Popelkou nastupuje v bílých dresech, Černošice oblékly žlutou variantu dresů.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula

    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál, Boček, Mrkvička

    Rozhodčí: Jan Pechánek, Jan Petr.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Maryša (J. Syrovátka), 35. Kotula (Maryška), 44. Maryška – 13. Ottomanský, 24. Ottomanský (Růžička), 26. Urbančík (Růžička), 30. Růžička (Ottomanský), 38. Boček, 48. Ottomanský (Růžička), 48. Boček


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    SK Černošice "B": Škarda – Urbančík, Ureš, Ottomanský, Růžička, Dostál, Boček, Mrkvička

    Rozhodčí: Jan Pechánek, Jan Petr
    bahis siteleri